2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar günaydın, tsh değeriniz kaç ve ilaç kullananlarin dgerleri kaçın üstünde oldgu için ilac başladı doktoru ?
Benim ilginç bir şekilde bu ay tsh değerim düşmüştü. Normalde 3.10 oldu doktor ilaç başlamadı. Sonra 2.46 ya düştü.

Kızlar günaydın, tsh değeriniz kaç ve ilaç kullananlarin dgerleri kaçın üstünde oldgu için ilac başladı doktoru ?
Ben en başından beri kullanıyorum tüp bebek zamanı 4 çıkmıştı şuan 2,5 ama devam ediyoruz.
Gebelik öncesi de zehirli guatr geçmişim vardı zaten endokrinde sıkı takipteyim.

Bende öyleydim sürekli kanamam vardı evet cikti 28. Haftadan sonra yukarı bir cikti 39+4 te sezeryanla aldılar ama ben ise gidip geliyordum sadece iş vs yapmadim
Yaa rahatladım biraz. Sezaryen sebebi değil o zaman yukarı çıktıysa? Ben de 5.hafta kanamam basladigindan beri yatıyorum neredeyse.. evdeyim sürekli. Artık elimi yıkarken dahi kasılma gibi hisseder oldum..
--'
Krem..rosacea ilerledi benim de pul pul soyulma, alerjimsi seyler oluyor. Alterra gece ve gündüz Q10 var, içeriği temiz sanki diğerlerine göre.
İpek kese soyulmaya iyi geliyor..geceleri hafifçe ılık suyla. Ardından da mineral sprey Avene, evian, Uludağ vb. yatıştırmak için. Fazla bir şey kullanmayınca daha sakin yüz.

Tam 28 haftadayım. 58 kiloyla hamile kaldım, şuan 70 kiloyum. Kendimi aşırı iri hissetmeye başladım özellikle bu son birkaç gündür bir haftadır. Kollarım, göğüslerim, karnım, kalçam, vücudum. Sanki eşimden bile iri gibiyim. Aynı durumu yaşayan var mı bu haftalarda

Canım artik sorunlar olduğu için sürecin ağrısı bile duyuracağız sanıyoruz hepimizin psikolojisi bozuldu Rabbım herkese de bize de sağlıkla huzurla zamanında kolay doğumlar nasip etsin

kızlar boğmacalı tetanoz aşısını yaptırdınız mı ? ben kararsız kaldım normalde bana 2. tetanoz yapılmayacaktı 2 sene önce doğum yaptığım için tek doz yeterli dediler ama boğmacalıyı da yapalım dedi sğalık ocağı kararsız kaldım. bir de kaç kilo aldınız ben 6.ayımdayım 10 kilo aldım

Ben kullanıyorum canım, hamilelikte 2,5 üstüne kullandırılıyor ilaç. Benim 4 gibi bir şeydi en başta. Şimdi 2 çıkıyor her ay baktırıyorum

Bugün bizim de kontrol günümüzdü doktorum gelmeden demir değerlerine baktır demişti, demirim kalmamış direkt serumla verelim dedi hatta, ama vaktim yoktu iş yerinden izin alamazdım. Başka yolu yok mu hocam dedim bir takviye verdi bir kaç hafta kullan tekrar ölçtür ona göre bakalım madem dedi. Şeker yüklemesine gerek görmedi ona sevindim doğum üzerine de konuştuk biraz. Bunları konuştuğumuz günlere geldiğimize inanamıyorum

Ne kadar çıktı demir benimde çok düşük ince 3.5 ti şimdi ise 12

Doktoruna göre değişiyor bu konu. Kimisi 38.haftada plan yapıyor. Benim doktorum 39 dolmadan bir aksilik olmazsa almam dedi
Aaa ben hep 37 en geç 38 de alınıyor sanıyordum herkese diyorum 10 haftaya doğurucam diye hatta eşim panik yaptı şuan tüm eksikleri tamamladık kıyafetleri yıkama ütüleme aşamasındayız bu haftaiçi hastane çantamı hazırlamış olucam sanırım. Gerçi biz bebek arabasını 10.cu haftada almış insanlarız

Sizde tiroid ilacı kullanıyorsunuz sanırım doktorunuz kesin bilgi vermiştir ama iki ilacın arasında 4 saat olması gerekiyormuş. Ben sabah aç karına tiroid, öğlen vitaminlerim, gece yatarken demir ilacımı içiyorum

Evet çok teşekkür ederim bilgi içinnn 4 saat dememişti bana da ama sabah tiroidi iç, akşam demiri dedi sadece. Demir de aç karna olması gerekiyormuş yemekten en az 2 saat geçsin dedi. E bir de magnezyum içiyordum yatmadan önce. Öğlen de vitamin bu nedir arkadaş 24 saat yetmiyor takviyelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…