Benim ilginç bir şekilde bu ay tsh değerim düşmüştü. Normalde 3.10 oldu doktor ilaç başlamadı. Sonra 2.46 ya düştü.Kızlar günaydın, tsh değeriniz kaç ve ilaç kullananlarin dgerleri kaçın üstünde oldgu için ilac başladı doktoru ?
Benim hamile kaldığımda 1.86’ydı 2 hafta sonra 2.77 oldu 2 hafta sonra 4.37 olunca ilaca başlattı.Kızlar günaydın, tsh değeriniz kaç ve ilaç kullananlarin dgerleri kaçın üstünde oldgu için ilac başladı doktoru ?
Ben en başından beri kullanıyorum tüp bebek zamanı 4 çıkmıştı şuan 2,5 ama devam ediyoruz.Kızlar günaydın, tsh değeriniz kaç ve ilaç kullananlarin dgerleri kaçın üstünde oldgu için ilac başladı doktoru ?
Yaa rahatladım biraz.Bende öyleydim sürekli kanamam vardı evet cikti 28. Haftadan sonra yukarı bir cikti 39+4 te sezeryanla aldılar ama ben ise gidip geliyordum sadece iş vs yapmadim
Canım artik sorunlar olduğu için sürecin ağrısı bile duyuracağız sanıyoruzYaa rahatladım biraz.Sezaryen sebebi değil o zaman yukarı çıktıysa? Ben de 5.hafta kanamam basladigindan beri yatıyorum neredeyse.. evdeyim sürekli. Artık elimi yıkarken dahi kasılma gibi hisseder oldum..
--'
Krem..rosacea ilerledi benim de pul pul soyulma, alerjimsi seyler oluyor. Alterra gece ve gündüz Q10 var, içeriği temiz sanki diğerlerine göre.
İpek kese soyulmaya iyi geliyor..geceleri hafifçe ılık suyla. Ardından da mineral sprey Avene, evian, Uludağ vb. yatıştırmak için. Fazla bir şey kullanmayınca daha sakin yüz.
Ben kullanıyorum canım, hamilelikte 2,5 üstüne kullandırılıyor ilaç. Benim 4 gibi bir şeydi en başta. Şimdi 2 çıkıyor her ay baktırıyorumKızlar günaydın, tsh değeriniz kaç ve ilaç kullananlarin dgerleri kaçın üstünde oldgu için ilac başladı doktoru ?
Doktoruna göre değişiyor bu konu. Kimisi 38.haftada plan yapıyor. Benim doktorum 39 dolmadan bir aksilik olmazsa almam dedikızlar sezeryan olacaklar kaçıncı haftada oluyor ?
Ne kadar çıktı demir benimde çok düşük ince 3.5 ti şimdi ise 12Bugün bizim de kontrol günümüzdüdoktorum gelmeden demir değerlerine baktır demişti, demirim kalmamış direkt serumla verelim dedi hatta, ama vaktim yoktu iş yerinden izin alamazdım. Başka yolu yok mu hocam dedim bir takviye verdi bir kaç hafta kullan tekrar ölçtür ona göre bakalım madem dedi. Şeker yüklemesine gerek görmedi ona sevindim doğum üzerine de konuştuk biraz. Bunları konuştuğumuz günlere geldiğimize inanamıyorum
Seninle aramızda bir gün var vay beNe kadar çıktı demir benimde çok düşük ince 3.5 ti şimdi ise 12
Seninde mi 22 Ağustos doğum tarihi canımSeninle aramızda bir gün var vay be
21 agustos canim, evet bide ayni sehirdeyiz :) doktorun kimSeninde mi 22 Ağustos doğum tarihi canımbirde aynı şehirdeyiz güzel tesadüf
Vallahi canım ben devlet Hastanesi'ne kontrole gidiyorum. O yüzden doktorum değişebiliyor Birde balcalıya gidiyorum. Senin doktorun kim canım21 agustos canim, evet bide ayni sehirdeyiz :) doktorun kim
8 çıktı benim de. İlk hamileliğimi öğrendiğimde ölçtürmüştüm o zaman 50 imişNe kadar çıktı demir benimde çok düşük ince 3.5 ti şimdi ise 12
Aaa ben hep 37 en geç 38 de alınıyor sanıyordumDoktoruna göre değişiyor bu konu. Kimisi 38.haftada plan yapıyor. Benim doktorum 39 dolmadan bir aksilik olmazsa almam dedi
Sizde tiroid ilacı kullanıyorsunuz sanırım doktorunuz kesin bilgi vermiştir ama iki ilacın arasında 4 saat olması gerekiyormuş. Ben sabah aç karına tiroid, öğlen vitaminlerim, gece yatarken demir ilacımı içiyorumBugün bizim de kontrol günümüzdüdoktorum gelmeden demir değerlerine baktır demişti, demirim kalmamış direkt serumla verelim dedi hatta, ama vaktim yoktu iş yerinden izin alamazdım. Başka yolu yok mu hocam dedim bir takviye verdi bir kaç hafta kullan tekrar ölçtür ona göre bakalım madem dedi. Şeker yüklemesine gerek görmedi ona sevindim doğum üzerine de konuştuk biraz. Bunları konuştuğumuz günlere geldiğimize inanamıyorum
Evet çok teşekkür ederim bilgi içinnnSizde tiroid ilacı kullanıyorsunuz sanırım doktorunuz kesin bilgi vermiştir ama iki ilacın arasında 4 saat olması gerekiyormuş. Ben sabah aç karına tiroid, öğlen vitaminlerim, gece yatarken demir ilacımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?