Baya düşük sizinde sanki demir hapları da fayda etmiyor bize Benim de hamileliğimi ilk öğrendiğim de 3.5 di baya düşüktü. Beni hemotoloji doktoruna yönlendirdiler o zaman damardan kan verilmesi için bebek daha küçük olduğu için riskli dedi. Biraz büyüsün yeni vereceklerini söyledi. Şimdi de 12 Haziran'da kontrolüm doktora danişacam o zaman8 çıktı benim de. İlk hamileliğimi öğrendiğimde ölçtürmüştüm o zaman 50 imiş
Benimde 2 v altydi bu ay 2 46 ckms ,ilk hamilelegmde kullanyodm bunda gerek gormedi doktor.Ben kullanıyorum canım, hamilelikte 2,5 üstüne kullandırılıyor ilaç. Benim 4 gibi bir şeydi en başta. Şimdi 2 çıkıyor her ay baktırıyorum
Tm canım sagolasn bnmde 2.46 ckms doktorum ne dcek bklm.Ben en başından beri kullanıyorum tüp bebek zamanı 4 çıkmıştı şuan 2,5 ama devam ediyoruz.
Gebelik öncesi de zehirli guatr geçmişim vardı zaten endokrinde sıkı takipteyim.
Normlde bu aylardan snra tsh artışa gecyo biraz dusmesi enteresan olms.Benim ilginç bir şekilde bu ay tsh değerim düşmüştü. Normalde 3.10 oldu doktor ilaç başlamadı. Sonra 2.46 ya düştü.
Bgn brz fazla yürüdüm bnde de oldu az önce uzandm bolbol şu ictm smdi iyiyim şükür. Uzan dinlen cnm sende.Benim ara ara adet sancım var kızlar kontrolümü yarına aldım korkuyorum
Yürümedim yorulmadımdaBgn brz fazla yürüdüm bnde de oldu az önce uzandm bolbol şu ictm smdi iyiyim şükür. Uzan dinlen cnm sende.
Benim ara ara adet sancım var kızlar kontrolümü yarına aldım korkuyorum
Bgn brz fazla yürüdüm bnde de oldu az önce uzandm bolbol şu ictm smdi iyiyim şükür. Uzan dinlen cnm sende.
Tamam canım vericem yazarım yarın buraya.Kızlar bende de var bugün.İşte inanılmaz yoğun bir gündü eve geldim ağladım karnım ağrıyor adet gibi, belim ağrıyor diye. Ben de bir düşündüm erkene çeksem mi kontrolü diye ama yatıp dinlenince şimdi biraz geçti gibi. Artık fiziksel olarak zorlanmaya başlıyorum galiba.
karamel Latte haber ver mutlaka doktor kontrolünü
Tamam canım vericem yazarım yarın buraya.
Ben zaten cuma günü gidicektim erkene çektim ağrım olunca.
Valla adetim sökülcekmiş gibi bi ağrıydı geceki.
Geçmiş olsun canım benimde oluyor Bir de taş gibi oluyor karnım bebek sıkıyor kendini ben de bazen çok korkuyorum erken doğum olacak diye sende de sancı olduğunda karnın sertleşiyor mu?Benim ara ara adet sancım var kızlar kontrolümü yarına aldım korkuyorum
Canım ben karnım aşağı ya düşse hemen ayaklarımı havaya dikiyorum çok iyi geliyor sende deneBenim ara ara adet sancım var kızlar kontrolümü yarına aldım korkuyorum
Evet evet inşallah bende öyle olduğunu umuyorumRahim genişliyor kasılıyor ondandır canım muhtemelen ama iyi yapmışsın erkene almakla git için rahat etsin zaten cumaymış zamanın da gelmiş.
Zaten yine aşagıda hareket ediyor du bugün yukarda hissetmeye başladım şimdi.Canım ben karnım aşağı ya düşse hemen ayaklarımı havaya dikiyorum çok iyi geliyor sende dene
Ay evet önce karnım sertleşiyor o sırada sancı oluyo.Geçmiş olsun canım benimde oluyor Bir de taş gibi oluyor karnım bebek sıkıyor kendini ben de bazen çok korkuyorum erken doğum olacak diye sende de sancı olduğunda karnın sertleşiyor mu?
Hmm gönlünü ferah tut canım,Allah in izniyle bsy yoktr.Yarina kdr dinlen senYürümedim yorulmadımda
Karin sertlesmesi icin magnezyum kullanin hanımlar doktorunuz yazar mutlakaGeçmiş olsun canım benimde oluyor Bir de taş gibi oluyor karnım bebek sıkıyor kendini ben de bazen çok korkuyorum erken doğum olacak diye sende de sancı olduğunda karnın sertleşiyor mu?
Yarın iyi haberlerini bek canım gogleden araştırdım bu haftalarda yalancı kasılmalar oluyormuş.İnsallah hepimiz sağlıkla zamanında alırız bebişlerimizi kucağımızaAy evet önce karnım sertleşiyor o sırada sancı oluyo.
Ama sertleşmesede sancı hafif hafif oluyor ara ara. Bende çok korkuyorum bu durumdan ama çoğumuz yaşıyormuşuz baksana bişey cıkmıcak inşallah yarın söylerim size
Amin canım amin inşallahYarın iyi haberlerini bek canım gogleden araştırdım bu haftalarda yalancı kasılmalar oluyormuş.İnsallah hepimiz sağlıkla zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?