2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben ilk 3 ayda diyetle 3 kilo verdim. Hiç bulantım da olmadı. Hala diyetisyen takibindeyim. 21+2 olarak şuan hamilelik başından itibaren totalde 1,5 kilo aldım. Ekmek, pilav, makarna, hamurişi, tatlı kesip meyveyi porsiyon olarak yiyince oluyor. Bebek haftasına göre iyi. Bu süreçte haşlanmış baklagilli salatalar kurtarıcım oldu. Çok kilo almak bebeğe daha büyük zarar diye düşünerek motive oluyorum. Allah isteyen herkese dayanma gücü irade versin , sevgiler

Kızlar sizde bazen bebeklerinin tam.kasiginizda hissediyorum musunuz ben çok oturdum mu asagida hissediyorum ve kasiklarimda ağrı yapıyor sizde oluyor mu

İstanbulda sıcaklamaya başlamıştı napıcaz diye düşünürken bugün bi serinledi çok şükür rahatladık

Kızlar hamilelikte hiç iskembe ya da kelle paça içen oldu mu veya doktoruna soran bi zararı var mı dye?Akşam üstü canım cektide biraz içtim, nette arastrdm kötü bsy yazmyodu ama bilemedim yinede,içim bi huzursuz oldu.

Ben kellepaçayı doktoruma sormuştum çok sık olmamak kaydıyla içebilirsiniz demişti

Normalde Bursa’da da sıcaktı ama 2 gündür bayağı yine soğudu buraya daha tam anlamıyla yaz gelmedi ama zaten sıcak olunca yanıyoruz Adana gibi olamayız ama Allah kolaylık versin

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Doktorlar ne söylerse onu yap. Bebek alacağı vitamini zaten alır. Diyeti çok kafana takma.
Keşke benimde sürecim bu kadar basit olsaydı. Dua et arkadaşım.
Sagolasin canim. Nasil oldun? Tansiyonun nasil? İnsallah insan kas yapayim derken goz cikarmaktan korkuyo
Ya aslinda oyle aman aman yemiyorum ama meyveye cok dustum bu sira. Bence cogu da odem cunku cok yemiyorum gibi cunku doymuyorum ahahahah bilemedim ki yiyodum heralde anlamadan. Ben de normalde 9 kilo aldim toplamda ama tartida ayakkabi vs 11 cikiyo 8 i de son 2 ay olunca
Korumaya çalışınca da görece zayıflamış olacaksınız bence, tuz ve şekere bir de karbonhidrata dikkat etmek en çok fayda eden olacaktır. Ama benim de canım hep bunları istiyor tabi
Almasam yeter modundayim zaten meyveye cok zor duruyorum hele karpuz bi de doyma sinyallerim iptal sanirim meyve yerken
3 haftada 200 gr cok iyii doktorun hiic bisey demesin iradelisin masallah
Cok guzel cikmislar masallah evet ben de sasirdim simdi
Diyetisyenim ilk 3ay kilo verebiliriz, 2. Trimesterda koruruz son aylarda alicaz mecbur demisti bana da. Ama bulantidan diyete devam edememistim 4 aylikken biraktim ne olduysa su 2 ayda oldu bir anda 8 kilo aldim. Hala bulantim gecmedi ilac vs aliyorum 3-4 gunde bi istifram oluyo ben buzluga haslayip baklagil atayim elimin altinda olsun bari. Simdi zaten gluteni yasakladilar bir ay sadece basmati pirinc ve karabugday iznim var. Bakalim ins halledicem ama icime sinmiyo.sagolun
Kızlar sizde bazen bebeklerinin tam.kasiginizda hissediyorum musunuz ben çok oturdum mu asagida hissediyorum ve kasiklarimda ağrı yapıyor sizde oluyor mu
Evet evet hep orada o ayaklar. Ablasi oyle degildi otururken vs rahatsiz oluyorum cocuk sıkısıyo gibi garip bi hisse kapiliyorum cik kiz yukari diye durtuyorum

Bende fazla oturunca aşağı kaçıyor anlamiyorum bende ayaklarımı havaya dikip Rahmi yukarı doğru hafi hafif itiyorum

Zaten şu ayakkabıyla tartılma olayına çok karşıyım doktora gittiğimizde karnımız tok oluyor üstümüz giyinik oluyor bunu 1 kg olarak düşmeleri lazım bence

Normalde Bursa’da da sıcaktı ama 2 gündür bayağı yine soğudu buraya daha tam anlamıyla yaz gelmedi ama zaten sıcak olunca yanıyoruz Adana gibi olamayız ama Allah kolaylık versin
Adana'nın sıcağı berbat ya bir de çok nemli bugün biraz daha iyi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…