2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Zaten şu ayakkabıyla tartılma olayına çok karşıyım doktora gittiğimizde karnımız tok oluyor üstümüz giyinik oluyor bunu 1 kg olarak düşmeleri lazım bence
Ayy en az 2 kilo yaben denedim evde sabah ac karna tartildim dr da tartildim 2 kilo fark var diyorum
Kızlar bugün karnım baya sert geliyor bana ya normalmidir sizce?
Benimde oyle. Dun ve bugun cok yoruldum heralde ondan
Ayy evet ya çok korkuyorum ayağı disrai çıkacak diye
Ya ben de ayagina bastircam yamulcak diye biliyorum su icinde oyle bisey olmaz ama boyle garip bir endisem var. Bi de ustune babannem buna benzer yasli hikayesi anlatti ister istemez etkilendim. Beynim sacmaaa diye haykirsa da kalbim dinlemiyo

Analık delilik

Benim yüzüm çok fazla kabuklasmaya başladı hamilelikte önce loreal nemlendirici kullanıyordum ama hamilelikte bıraktım çok ihtiyacım olmadi siz ne kullanıyorsunuz böyle doğal vs bildiğiniz varmi

Valla bir hayırlısıyla zamanı gelsin doguralim ben oğlumda da öyle hissetmiştim dogurunca kendimi özgür hissediyorum çünkü yanımda goruyorum :) böyle çok zor panik insanlar hamile olmamali:)
Al bendende okadar ilk ve 6. Tüp bebekte olmasına rağmen biran önce doğurmak istiyorum ben sevemedim hamileliği

Al bendende okadar ilk ve 6. Tüp bebekte olmasına rağmen biran önce doğurmak istiyorum ben sevemedim hamileliği
Benimde oğlum tup bebekti şimdi 7 yaşında 2. Kendiliğinden geldi bu da aynı yani sorun bizde süreçte değil:) gerçi oğlumda plasenta aşağıda dediler hep erken doğum risk vardı bu bebeğimde serklaj her hamilelik zor

Zor canım rabbim yardımcın olsun.
Bende nefes darlığı ağrılar filan elhamdülillah ama rahat değilim cok.

Çarşamba şeker yükleme var çok korkuyom ya Hba1c sınırda gelmişti zaten. Lütfen çıkmasın şeker falan midem bulanıyo yanıyo diyet yapamam ben. Ekmeksiz bir hiçim Allahım lütfen şeker çıkmasın amin

Sifalar diliyorum.
Benim de ilk ve tup bebek şimdi. Plasenta 1cm yaklasmis, asagida. Hematoma bi oluyor bir gidiyor.Ilk 3 ay kanamali acillerde gecti. Sizin oglunuz kacinci haftada geldi? Plasenta yukarı çıktı mı sonradan? Deli sorular...

Benim yüzüm çok fazla kabuklasmaya başladı hamilelikte önce loreal nemlendirici kullanıyordum ama hamilelikte bıraktım çok ihtiyacım olmadi siz ne kullanıyorsunuz böyle doğal vs bildiğiniz varmi
Caudalie kullaniyorum ben ama oyle cok derin bir nemi yok. Bana yeterli geliyor. Ellerim cok kotu olmustu adreya diye bir krem buldum tek seferde rahatlatti hamilelerde kullanilabilir dogal icerik diyor ama gunluk rutinde kullanmadim
Valla bir hayırlısıyla zamanı gelsin doguralim ben oğlumda da öyle hissetmiştim dogurunca kendimi özgür hissediyorum çünkü yanımda goruyorum :) böyle çok zor panik insanlar hamile olmamali:)
Evet ilk hamileligimde de bunda da boyleyim. Direk kucagima verseler diyorum. Surekli tedbir durumu insani endiselendiriyor. Dogum bile hamileligin yaninda kolay geliyo bana ki kolay dogurmadim aslinda. Pimpirikli insanlar da direk dogurmali

Bende öyleydim sürekli kanamam vardı evet cikti 28. Haftadan sonra yukarı bir cikti 39+4 te sezeryanla aldılar ama ben ise gidip geliyordum sadece iş vs yapmadim

Çok tsk ederim kreme bakacagim ama evet bana uykusuz gazlı geceler daha kolay geliyor

Kızlar günaydın, tsh değeriniz kaç ve ilaç kullananlarin dgerleri kaçın üstünde oldgu için ilac başladı doktoru ?
benim zaten hamilelik öncesi hipotiroidim vardı. 3.5 larda seyrediyordu. 25 lik euthyrox la başladık. Ancak hamileliğin ilk haftaları ilaç kullanmama rağmen artmaya devam etti. 5.2 ye kadar çıkmıştı. O günden beri 75 lik kullanıyorum. Şuan 1.00 larda seyrediyor hamilelikte 2.5 altında isteniyor tsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…