Ayy en az 2 kilo yaZaten şu ayakkabıyla tartılma olayına çok karşıyım doktora gittiğimizde karnımız tok oluyor üstümüz giyinik oluyor bunu 1 kg olarak düşmeleri lazım bence
Benimde oyle. Dun ve bugun cok yoruldum heralde ondanKızlar bugün karnım baya sert geliyor bana ya normalmidir sizce?
Ya ben de ayagina bastircam yamulcak diyeAyy evet ya çok korkuyorum ayağı disrai çıkacak diye
Sanirim.hizli büyüyorlar benimde karın için kaslarım çok agriyor birde cok aciyorGeçti gibi.
Bugün karnım daha büyümüş geldi belkide ondan böyle hissediyorum
Analık delilikAyy en az 2 kilo yaben denedim evde sabah ac karna tartildim dr da tartildim 2 kilo fark var diyorum
Benimde oyle. Dun ve bugun cok yoruldum heralde ondan
Ya ben de ayagina bastircam yamulcak diyebiliyorum su icinde oyle bisey olmaz ama boyle garip bir endisem var. Bi de ustune babannem buna benzer yasli hikayesi anlatti ister istemez etkilendim. Beynim sacmaaa diye haykirsa da kalbim dinlemiyo
Evet ben de kas ağrısı hissediyorum aradaSanirim.hizli büyüyorlar benimde karın için kaslarım çok agriyor birde cok aciyor
Valla bir hayırlısıyla zamanı gelsin doguralim ben oğlumda da öyle hissetmiştim dogurunca kendimi özgür hissediyorum çünkü yanımda goruyorum :) böyle çok zor panik insanlar hamile olmamali:)Evet ben de kas ağrısı hissediyorum arada
Al bendende okadar ilk ve 6. Tüp bebekte olmasına rağmen biran önce doğurmak istiyorum ben sevemedim hamileliğiValla bir hayırlısıyla zamanı gelsin doguralim ben oğlumda da öyle hissetmiştim dogurunca kendimi özgür hissediyorum çünkü yanımda goruyorum :) böyle çok zor panik insanlar hamile olmamali:)
Benimde oğlum tup bebekti şimdi 7 yaşında 2. Kendiliğinden geldi bu da aynı yani sorun bizde süreçte değil:) gerçi oğlumda plasenta aşağıda dediler hep erken doğum risk vardı bu bebeğimde serklaj her hamilelik zorAl bendende okadar ilk ve 6. Tüp bebekte olmasına rağmen biran önce doğurmak istiyorum ben sevemedim hamileliği
Zor canım rabbim yardımcın olsun.Benimde oğlum tup bebekti şimdi 7 yaşında 2. Kendiliğinden geldi bu da aynı yani sorun bizde süreçte değil:) gerçi oğlumda plasenta aşağıda dediler hep erken doğum risk vardı bu bebeğimde serklaj her hamilelik zor
Bana kalsa ben 3 kilo düşürtürüm. Dedim tartılmak istemiyorum sekreter kız dedi ben emir kuluyumZaten şu ayakkabıyla tartılma olayına çok karşıyım doktora gittiğimizde karnımız tok oluyor üstümüz giyinik oluyor bunu 1 kg olarak düşmeleri lazım bence
Sifalar diliyorum.Benimde oğlum tup bebekti şimdi 7 yaşında 2. Kendiliğinden geldi bu da aynı yani sorun bizde süreçte değil:) gerçi oğlumda plasenta aşağıda dediler hep erken doğum risk vardı bu bebeğimde serklaj her hamilelik zor
Çok yorulup ayakta kalınca sertlesyo bnmde veya akşam yemektn snra hep sert catlick gbj oluyorum dinlenince yumusuyo birz.Dinlen soluna yat iyi gelir inşallah.Kızlar bugün karnım baya sert geliyor bana ya normalmidir sizce?
Caudalie kullaniyorum ben ama oyle cok derin bir nemi yok. Bana yeterli geliyor. Ellerim cok kotu olmustu adreya diye bir krem buldum tek seferde rahatlatti hamilelerde kullanilabilir dogal icerik diyor ama gunluk rutinde kullanmadimBenim yüzüm çok fazla kabuklasmaya başladı hamilelikte önce loreal nemlendirici kullanıyordum ama hamilelikte bıraktım çok ihtiyacım olmadi siz ne kullanıyorsunuz böyle doğal vs bildiğiniz varmi
Evet ilk hamileligimde de bunda da boyleyim. Direk kucagima verseler diyorum. Surekli tedbir durumu insani endiselendiriyor. Dogum bile hamileligin yaninda kolay geliyo bana ki kolay dogurmadim aslinda. Pimpirikli insanlar da direk dogurmaliValla bir hayırlısıyla zamanı gelsin doguralim ben oğlumda da öyle hissetmiştim dogurunca kendimi özgür hissediyorum çünkü yanımda goruyorum :) böyle çok zor panik insanlar hamile olmamali:)
Bende öyleydim sürekli kanamam vardı evet cikti 28. Haftadan sonra yukarı bir cikti 39+4 te sezeryanla aldılar ama ben ise gidip geliyordum sadece iş vs yapmadimSifalar diliyorum.
Benim de ilk ve tup bebek şimdi. Plasenta 1cm yaklasmis, asagida. Hematoma bi oluyor bir gidiyor.Ilk 3 ay kanamali acillerde gecti. Sizin oglunuz kacinci haftada geldi? Plasenta yukarı çıktı mı sonradan? Deli sorular...
Ben 40 yaşındayım bence ağrı artışı yasa da bağlı önce bu kadar degildiZor canım rabbim yardımcın olsun.
Bende nefes darlığı ağrılar filan elhamdülillah ama rahat değilim cok.
Çok tsk ederim kreme bakacagim ama evet bana uykusuz gazlı geceler daha kolay geliyorCaudalie kullaniyorum ben ama oyle cok derin bir nemi yok. Bana yeterli geliyor. Ellerim cok kotu olmustu adreya diye bir krem buldum tek seferde rahatlatti hamilelerde kullanilabilir dogal icerik diyor ama gunluk rutinde kullanmadim
Evet ilk hamileligimde de bunda da boyleyim. Direk kucagima verseler diyorum. Surekli tedbir durumu insani endiselendiriyor. Dogum bile hamileligin yaninda kolay geliyo bana ki kolay dogurmadim aslinda. Pimpirikli insanlar da direk dogurmali
benim zaten hamilelik öncesi hipotiroidim vardı. 3.5 larda seyrediyordu. 25 lik euthyrox la başladık. Ancak hamileliğin ilk haftaları ilaç kullanmama rağmen artmaya devam etti. 5.2 ye kadar çıkmıştı. O günden beri 75 lik kullanıyorum. Şuan 1.00 larda seyrediyorKızlar günaydın, tsh değeriniz kaç ve ilaç kullananlarin dgerleri kaçın üstünde oldgu için ilac başladı doktoru ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?