2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Evet kanama olunca seni zehirleyebiliyormuş yine o yüzden yapılıyormuş. Bizde baban belirleyecek 0 negatif benim a pozitif o negatif olursa bende sevinirim niye bilmiyorum. Gerçi zor bulunan kan olduğu için olmasın

Ne yaptın canım nasıl geçti kontrlün? Ne dedi doktor?
Canım sorduğun için çok teşekkür ederim. Kontrol iyi geçti. Ense kalınlığı normal, burun kemiği var. Doktor uyandırmak için baya dürttü uykucuyu. Lekelenmeler yerleşmeden kaynaklı olabilir dedi. Şu an için düşük riskin yok dedi

Çok şükür hiç endişe etme yiyecek lokması olan geliyor dünyaya
Tedirgin olma ki bebeğin hisseder. 20.haftada falan tekmelerini hareketlerini hissettiğim an bu endişelerin az da olsa geçecek nerden biliyorsun diye sorma

Merhaba, çok teşekkür ederim yorumunuz için. Benim de tam olarak öyle oldu. İki gündür yapmadığım şey kalmadı güçlü hiç tekme hissedemedim. Plasentam benim de ön duvarda. Dün gece hiçbir şey olmamış gibi hunharca tekmelemeye ittirmeye başladı. Sanırım gerçekten belli bir pozisyonda uzun süre kalınca böyle şeyler olabiliyor. İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim.

Günde 10 hareket hissediyorum ama bundan önce zaten 5 dakikada 10 hareket de hissettiğim olurdu. Şimdi birkaç gündür günde toplam 10-15 buluyordur
Bebişin pozisyonundan olabilir Ben gün içinde hiç hissetmeyip endişeleniyorum akşam uzandığımda gözle bile görebiliyorum tekmelerini . Bazı günler daha hafif oluyor. Endişelenmekte haklısın. Ben de ilk hissedemediğimde senaryolar kurdum kafamda ama baktım beyefendinin rutini bu bi rahatladım

Canlar bu biberon başlıkları ve emzikler için en fazla 1-2 ay kullanılmalı diyorlar. Öyle bir şey var mı gerçekten? Emzikleri sürekli yenilemek mi gerekiyor veya başlıkları?

Son düzenleme:
canım merhaba. Ben tüp bebekle hamile kaldım ve 6. Haftada benim de çok yoğun bir kanamam olmuştu. Bizler tabi tüp bebek sürecinin en başından itibaren progesteron kullanıyoruz. Haliyle ben de doz arttırarak kullanmaya devam ettim 12. Haftaya kadar. Kesinlikle kendimi yormadım, sürekli dinlendim. İlk 3 ay yatarak geçti diyebilirim ve hatta hep söylerim, eğilip yerden çöp bile almadım. Neticede 12. Haftadan sonra progesteronu bıraktım çünkü artık bebek tamamen tutunmuştu. Kahverengi kanamalar olabilir, koyu kırmızı ve yoğun kanama olmadığı sürece endişelenme ve lütfen kendini yorma. Ev işi vs yapma. Uzun süre ayakta kalma, eğilip kalkmak gibi şeyler yapma. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin.

Kızlar ya bir de benim aşırı derecede mide yanmalarım başladı. Gavisconsuz günü tamamlayamıyorum desem yeridir. Yemek yedikten sonra yemek borum öyle bir yanıyor ki sanki ucunda alev olan akrobasi çubuğu sokuyorlar ağzımdan içeri. Doktor reflü diyor karın büyüdükçe normalmiş ama bir de bebek saç çıkarıyor diyen duydum e artık neredeyse 7 aylık olduk ama bu ayda saç çıkar mı yahu

Bu arada bizim bütün alışverişimiz tamamlandı. Odasını da aldık kızımızın bilinen bir yerden değil de Modoko’da bulunan bir mobilyacıdan yaptırdık. Bilinen markalara göre daha uyguna geldi diyebilirim. 3 kapaklı dolap, Şifonyer ve montessori yatak şeklinde yaptırdık. 6-7 yaşına kadar idare eder diye düşündük. Zaten park yatağı da var, büyüyen beşikler çok hantal geldi

Vallahi geriye hastane çantası hazırlamak falan kaldı. Bebek çantası öneriniz varsa alırım bu arada. O konuda kararsız kaldım. Bir de bebişine ayakkabı alan var mı tamamen görsel amaçlı

Canım mesajın için çok teşekkür ederim öncelikle. Bugün doktora gittim. İkili tarama testi yapıldı. Her şey normal. Doktor da senin dediklerini söyledi. Onun dışında rutin hayatına devam et dedi ama ben dinlene dinlene yemek yapmak dışında başka bir işe elimi sürmüyorum. Malum korktum bir kere. İnşallah hepimizin gebeliği çok iyi geçer. Rabbim bir daha yaşatmasın o kötü şeyleri

Canlar bu biberon başlıkları ve emzikler için en fazla 1-2 ay kullanılmalı diyorlar. Öyle bir şey var mı gerçekten? Emzikleri sürekli yenilemek mi gerekiyor veya başlıkları?
Biberon hiç kullanmadım o yuzden yorum yapamicam ama emzik değişiyor ben ayda 40 gunde 1 değiştim musaitlik vakit bulup alabilme durumuna göre

Günaydın, aramızda 37. Haftaya kadar çalışacak anneler var mı ? ben çok kararsızım da.. işim rahat ama genel olarak bıktığım için erken mi ayrılsam diyorum.. sizlerde durumlar nedir ?

Günaydın, aramızda 37. Haftaya kadar çalışacak anneler var mı ? ben çok kararsızım da.. işim rahat ama genel olarak bıktığım için erken mi ayrılsam diyorum.. sizlerde durumlar nedir ?
Ben evden çalıştığım için sonuna kadar çalışacağım eğer doğurmazsam:) ilk cocugumda da 37. Haftaya kadar calismitim

Ben öğretmenim zaten doğum iznim yaz tatiline gidecek. 32+0da çalışabilir raporu alacağım. Zaten 33te okullar kapanacak 37ye kadar resmi olarak çalışıyor olacağım.

ben çalışacağım çünkü iznimi doğum sonrasına aktarmak istiyorum.

GUzel haberler alacağımız bir gün olsun..
Dr kontrolüm vardı 3 aylık şeker ort, açlık tokluk tiroid guatr hepsi normal çıktı totalde 6 kilo almışım son ay 3 kilo alarak ekstra çaba harcamisim bence ama Dr bişey demedikilosu 1250 boyu 36 olarak ölçtü ama çok değişkenlik gösteriyor kendimi çok kilo almış deyip aldığim kiloyu ona yoruyorum içimi rahatlatıyorum yada aydan aya değişkenlik gösteriyor zaten bazen az bazen fazla ama tosbik biseyde olsun isterim
Sizlere tavsiyem vitaminlerinizi takviyelerinizi aksatmayinben vitamin vs kullanmadım cok bu zamana kadar 1 kutu bitirdim Dr ona kızdı ben veriyorum eşin alıyor sende bir zahmet iç yoksa zaman geçtikçe zorlanirsin 3 beben var doğduktan sonrada ayri yorulacaksin.. fiziksel olarak düşme hastalanma sana bişey olsa ne yapacak 3 bebe falan azar işittim az bişey haklı olarak

32. Haftada çalışabilir izni alacağım ben de doğum sonrasına aktarmak istiyorum izinleri. Ben de rahatım evdeyim açıkçası ama yine de ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…