Evet kanama olunca seni zehirleyebiliyormuş yine o yüzden yapılıyormuş. Bizde baban belirleyecek 0 negatif benim a pozitif oKanama dusuk riski vs var ise ondan kaynaklanıyordur
Benim son çocuk negatif çıkınca çok mutlu olmuştum nedense ekstra iğneden kurtuldum diye mi ama merak yada bilmece gibi de düşünüyor olabilirim negatif mi pozitifmibirde benim çocukların kan grupları hep farklı biri b+ diğeri ab+ diğeri 0-
Oyun gibi geliyor belki
Canım sorduğun için çok teşekkür ederim. Kontrol iyi geçti. Ense kalınlığı normal, burun kemiği var. Doktor uyandırmak için baya dürttü uykucuyu. Lekelenmeler yerleşmeden kaynaklı olabilir dedi. Şu an için düşük riskin yok dediNe yaptın canım nasıl geçti kontrlün? Ne dedi doktor?
Çok şükürCanım sorduğun için çok teşekkür ederim. Kontrol iyi geçti. Ense kalınlığı normal, burun kemiği var. Doktor uyandırmak için baya dürttü uykucuyu. Lekelenmeler yerleşmeden kaynaklı olabilir dedi. Şu an için düşük riskin yok dedi
Pozisyon değişikliğinden kaynaklanıyor bence. Benim plasenta ön duvarda ona rağmen bazen hareketleri çok net hissediiyorum ama bazen dediğiniz gibi oluyor gün boyunca karın kısmında hiç hareket hissetmiyorum. Ama sanki idrar torbama vuruyormuş yada sıkıştırıyormuş gibi acil tuvalete gitmem gerekiyor1-2 gün içinde yine pozisyon değiştirip tekmelerini karnıma indiriyor
Bebişin pozisyonundan olabilirGünde 10 hareket hissediyorum ama bundan önce zaten 5 dakikada 10 hareket de hissettiğim olurdu. Şimdi birkaç gündür günde toplam 10-15 buluyordur
canım merhaba. Ben tüp bebekle hamile kaldım ve 6. Haftada benim de çok yoğun bir kanamam olmuştu. Bizler tabi tüp bebek sürecinin en başından itibaren progesteron kullanıyoruz. Haliyle ben de doz arttırarak kullanmaya devam ettim 12. Haftaya kadar. Kesinlikle kendimi yormadım, sürekli dinlendim. İlk 3 ay yatarak geçti diyebilirim ve hatta hep söylerim, eğilip yerden çöp bile almadım. Neticede 12. Haftadan sonra progesteronu bıraktım çünkü artık bebek tamamen tutunmuştu. Kahverengi kanamalar olabilir, koyu kırmızı ve yoğun kanama olmadığı sürece endişelenme ve lütfen kendini yorma. Ev işi vs yapma. Uzun süre ayakta kalma, eğilip kalkmak gibi şeyler yapma. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin.Günaydın arkadaşlar. Kasım anneleri grubundayım ama öyle bir sıkıntılı dönemdeyim ki her yere yazıp fikir almak istiyorum.
6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç? Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Canım mesajın için çok teşekkür ederim öncelikle. Bugün doktora gittim. İkili tarama testi yapıldı. Her şey normal. Doktor da senin dediklerini söyledi. Onun dışında rutin hayatına devam et dedi ama ben dinlene dinlene yemek yapmak dışında başka bir işe elimi sürmüyorum. Malum korktum bir kere. İnşallah hepimizin gebeliği çok iyi geçer. Rabbim bir daha yaşatmasın o kötü şeylericanım merhaba. Ben tüp bebekle hamile kaldım ve 6. Haftada benim de çok yoğun bir kanamam olmuştu. Bizler tabi tüp bebek sürecinin en başından itibaren progesteron kullanıyoruz. Haliyle ben de doz arttırarak kullanmaya devam ettim 12. Haftaya kadar. Kesinlikle kendimi yormadım, sürekli dinlendim. İlk 3 ay yatarak geçti diyebilirim ve hatta hep söylerim, eğilip yerden çöp bile almadım. Neticede 12. Haftadan sonra progesteronu bıraktım çünkü artık bebek tamamen tutunmuştu. Kahverengi kanamalar olabilir, koyu kırmızı ve yoğun kanama olmadığı sürece endişelenme ve lütfen kendini yorma. Ev işi vs yapma. Uzun süre ayakta kalma, eğilip kalkmak gibi şeyler yapma. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin.
Biberon hiç kullanmadım o yuzden yorum yapamicam ama emzik değişiyor ben ayda 40 gunde 1 değiştim musaitlik vakit bulup alabilme durumuna göreCanlar bu biberon başlıkları ve emzikler için en fazla 1-2 ay kullanılmalı diyorlar. Öyle bir şey var mı gerçekten? Emzikleri sürekli yenilemek mi gerekiyor veya başlıkları?
yaa tam olarak nasıl bir şey benim de bazen böyle kalp atışı gibi üst üste bir süre olup kesiliyor sonra o hıçkırık mı oluyorYa Bizim kıza hıçkırma güncellemesi geldi bugün
Ben evden çalıştığım için sonuna kadar çalışacağım eğer doğurmazsam:) ilk cocugumda da 37. Haftaya kadar calismitimGünaydın, aramızda 37. Haftaya kadar çalışacak anneler var mı ?ben çok kararsızım da.. işim rahat ama genel olarak bıktığım için erken mi ayrılsam diyorum.. sizlerde durumlar nedir ?
Ben öğretmenim zaten doğum iznim yaz tatiline gidecek. 32+0da çalışabilir raporu alacağım. Zaten 33te okullar kapanacak 37ye kadar resmi olarak çalışıyor olacağım.Günaydın, aramızda 37. Haftaya kadar çalışacak anneler var mı ?ben çok kararsızım da.. işim rahat ama genel olarak bıktığım için erken mi ayrılsam diyorum.. sizlerde durumlar nedir ?
ben çalışacağım çünkü iznimi doğum sonrasına aktarmak istiyorum.Günaydın, aramızda 37. Haftaya kadar çalışacak anneler var mı ?ben çok kararsızım da.. işim rahat ama genel olarak bıktığım için erken mi ayrılsam diyorum.. sizlerde durumlar nedir ?
Evet o galibayaa tam olarak nasıl bir şey benim de bazen böyle kalp atışı gibi üst üste bir süre olup kesiliyor sonra o hıçkırık mı oluyor
32. Haftada çalışabilir izni alacağım ben deGünaydın, aramızda 37. Haftaya kadar çalışacak anneler var mı ?ben çok kararsızım da.. işim rahat ama genel olarak bıktığım için erken mi ayrılsam diyorum.. sizlerde durumlar nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?