- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
Alan var evet genişledi vallaHahahhahs hiç güleceğim yoktu yer kalmadı mı popo genişlemiştir ya 2. Gebelikte sanki öyle oluyo bilmiyorum herkes de aynı mı ama 8 aylık karnım var ve küçük popom büyüdü iç çamaşırlarım denk gelmiyor uzun zamandır ilkinden kalma lohusa külotlarımı giyer oldum jdjdjjsjsjdjdj bi iğnelik yer vardır sende de diye düşünüyorum
Soluna yatınca da hissediyormusun peki canım.birde ayaklarını biraz havaya dik uzan belki çok aşağıya indirse ondan da olabilirKızlar bebek bi yerde toplanıyor ya hani sertleşiyor o bölge dünden beri tek bölgede bu oluyo yani bir kez değil bi kaç kez.
Daha önce sancı kasılma yaşayanlar bu böyle bişey değil dimi tüm karın sertleşir kasılmalarda diyolar ama endişe ediyorum yinede.
Hayır genelde sırt üstü yatınca oluyor ayakta yada otururken olmuyorSoluna yatınca da hissediyormusun peki canım.birde ayaklarını biraz havaya dik uzan belki çok aşağıya indirse ondan da olabilir
Benimde öyle oluyordu sola yatmak lazım dedi doktor birde bebek çok kasiktaysa da ağrı ve toplanma oluyor orada dikkat et bir sorun olacağını sanmıyorumHayır genelde sırt üstü yatınca oluyor ayakta yada otururken olmuyor
Ah öylemi cok sağol canm.Benimde öyle oluyordu sola yatmak lazım dedi doktor birde bebek çok kasiktaysa da ağrı ve toplanma oluyor orada dikkat et bir sorun olacağını sanmıyorum
Merhaba ben de öğretmenim ve yaz tatilime geliyor doğum öncesi iznimiz siz aktarma yapabilecek msnzBen öğretmenim zaten doğum iznim yaz tatiline gidecek. 32+0da çalışabilir raporu alacağım. Zaten 33te okullar kapanacak 37ye kadar resmi olarak çalışıyor olacağım.
Aktarma olmuyormuş boşa gidiyor evet. Resmi olarak ekim kasım gibi başlamamız gerek. Eğer şu yasa yetişmezseMerhaba ben de öğretmenim ve yaz tatilime geliyor doğum öncesi iznimiz siz aktarma yapabilecek msnz
Baskı hissediyor musun veya belinde ağrı. Dinlenince geçiyorsa olabilir demişti doktor. Ama temmuz annelerinde birinin kasılması çıktı hissetmiyormuş da hiç. İstersen sık yaşıyorsan git bir kontrole. İçin rahat eder riske atmamak lazım. Çok ayakta kalmamaya çalış. Bende de oluyor günde 3 veya 4 kez ama dinlenince geçiyor diye üzerinde durmuyorum. Karnımda baskı ve sertleşme hissediyorum bendeKızlar bebek bi yerde toplanıyor ya hani sertleşiyor o bölge dünden beri tek bölgede bu oluyo yani bir kez değil bi kaç kez.
Daha önce sancı kasılma yaşayanlar bu böyle bişey değil dimi tüm karın sertleşir kasılmalarda diyolar ama endişe ediyorum yinede.
Benim de bazen oluyor. Genelde sırt üstü yattığım zaman. Konudan bağımsız meraktan doktoruma sormuştum geçen kontrolümde. Sağa yatmamda sakınca var mı sol kolum ağrıyor artık diyeHayır genelde sırt üstü yatınca oluyor ayakta yada otururken olmuyor
Aynı durumdayız. Ben bide proje okulundaydım norm fazlası durumundayım. İl içi de berbat hiç açık okul yok. Eş durumuna kaldık. Bu hafta taşınıyoruz bide. Karambole ya nasip bakalımHocam şuan tam da aynı durumdayız yazin taşınıyorum ve okul ile ev arası bir buçuk saat oluyor. Umarim çocuklarımızın ve bizlerin mağdur olmayacağı şekilde atlatırız sureci
O yasayi ben de bekliyorum ama herkes o surekli gundeme geliyo olmuyo diyolar. Ev is olaylari da cok belirsiz , tasinicaz, tayin desen hicbiryer acilmadi neredeyse, oyle evi tasiyip okul karsida kalirsa cok magdur olucamkeske su ucretsiz 1 yil ciksa ya
Yok baskı belde agrı filan yok.Baskı hissediyor musun veya belinde ağrı. Dinlenince geçiyorsa olabilir demişti doktor. Ama temmuz annelerinde birinin kasılması çıktı hissetmiyormuş da hiç. İstersen sık yaşıyorsan git bir kontrole. İçin rahat eder riske atmamak lazım. Çok ayakta kalmamaya çalış. Bende de oluyor günde 3 veya 4 kez ama dinlenince geçiyor diye üzerinde durmuyorum. Karnımda baskı ve sertleşme hissediyorum bende
Hadi ya tüh ben gece değilde gün içinde hep sırtüstüyüm ondanmı oluyor acaba.Benim de bazen oluyor. Genelde sırt üstü yattığım zaman. Konudan bağımsız meraktan doktoruma sormuştum geçen kontrolümde. Sağa yatmamda sakınca var mı sol kolum ağrıyor artık diyegenelde sola yatılmasını isteriz ama sağ taraftan da bişi olmaz kolun ağrıdıkça dönebilirsin. Ama dönerken sırt üstü kalma oturur pozisyona gelip öyle dön dedi. Anlatabildim mi bilmiyorum sırt üstü yatılmasını kesinlikle istemiyorlar ama ben bazı geceler kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.
benimde öyle oluyor solda toplanıyor şişiyor karnımYok baskı belde agrı filan yok.
Sadece tek bir bölgede sağ tarafta arada sertleşme toplanma yani bebek ittiriyor gibi karnımın şekli o tarafa değişiyor.
Takip edicem canım sağol
Gün içerisinde bi kaç kez oluyormu peki?benimde öyle oluyor solda toplanıyor şişiyor karnım
Korkma canım bende de oluyor uzanırken doğum sancısı olduğunda tüm karın sertleşiyor bele bacaklara ağrı Endişe etme canımKızlar bebek bi yerde toplanıyor ya hani sertleşiyor o bölge dünden beri tek bölgede bu oluyo yani bir kez değil bi kaç kez.
Evet evet asla almıyorlar içeriÖyle canımda işte sevmiyorum özellerdeki olayı ben baba hiçbir yerde yok..
Ona benim kocam gelmek istemeyebilirEvet evet asla almıyorlar içeribenim eşim hastanede çalışıyor çalışan da olsa almıyorlar gebe dostu hastane olduğu için ben istersem doğuma alabilirlermiş bi
Sizinle yaklasik ayni haftalar dogurucaz gibi hersey yolunda giderse. Diyelim dogum temmuz sonu oldu simdi ve hic izin de kullanmadik , bizim izin hangi aya kadar devam eder, bunun net hesaplamasi nasil yapiliyor, dogurdugumuz tarihten itibaren mi 40 hesaplanarak mi, ben hic bilgi sahibi degilin ya bu konudaAynı durumdayız. Ben bide proje okulundaydım norm fazlası durumundayım. İl içi de berbat hiç açık okul yok. Eş durumuna kaldık. Bu hafta taşınıyoruz bide. Karambole ya nasip bakalım
32 de çalışabilir raporu alıyoruz. Zaten yaz tatilinde boşa gidecek çalışabilir alın seminer dönemi online olsa da yüzyüze olsa da 37. Haftaya kadar resmi olarak çalışıcaz. 37 de mecburen izne ayırıyorlar. 37 ile 40 hafta arası doğum olacak. Henüz belli değil. Doğum olduğu haftadan itibaren kalan 8haftaya 5 hafta ekleyecekler gebeyken çalışıyor göründüğümüz için. Tahminen ağustosun ilk haftası doğursak kasım başı çalışmaya başlamamız lazım yaklaşık olarak. Eğer yasa geçmezseSizinle yaklasik ayni haftalar dogurucaz gibi hersey yolunda giderse. Diyelim dogum temmuz sonu oldu simdi ve hic izin de kullanmadik , bizim izin hangi aya kadar devam eder, bunun net hesaplamasi nasil yapiliyor, dogurdugumuz tarihten itibaren mi 40 hesaplanarak mi, ben hic bilgi sahibi degilin ya bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?