2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Alan var evet genişledi valla ama yapilacak alan kısıtlı ondan yer kalmiyor

Kızlar bebek bi yerde toplanıyor ya hani sertleşiyor o bölge dünden beri tek bölgede bu oluyo yani bir kez değil bi kaç kez.
Daha önce sancı kasılma yaşayanlar bu böyle bişey değil dimi tüm karın sertleşir kasılmalarda diyolar ama endişe ediyorum yinede.

Soluna yatınca da hissediyormusun peki canım.birde ayaklarını biraz havaya dik uzan belki çok aşağıya indirse ondan da olabilir

Baskı hissediyor musun veya belinde ağrı. Dinlenince geçiyorsa olabilir demişti doktor. Ama temmuz annelerinde birinin kasılması çıktı hissetmiyormuş da hiç. İstersen sık yaşıyorsan git bir kontrole. İçin rahat eder riske atmamak lazım. Çok ayakta kalmamaya çalış. Bende de oluyor günde 3 veya 4 kez ama dinlenince geçiyor diye üzerinde durmuyorum. Karnımda baskı ve sertleşme hissediyorum bende

Hayır genelde sırt üstü yatınca oluyor ayakta yada otururken olmuyor
Benim de bazen oluyor. Genelde sırt üstü yattığım zaman. Konudan bağımsız meraktan doktoruma sormuştum geçen kontrolümde. Sağa yatmamda sakınca var mı sol kolum ağrıyor artık diye genelde sola yatılmasını isteriz ama sağ taraftan da bişi olmaz kolun ağrıdıkça dönebilirsin. Ama dönerken sırt üstü kalma oturur pozisyona gelip öyle dön dedi. Anlatabildim mi bilmiyorum sırt üstü yatılmasını kesinlikle istemiyorlar ama ben bazı geceler kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.

Hocam şuan tam da aynı durumdayız yazin taşınıyorum ve okul ile ev arası bir buçuk saat oluyor. Umarim çocuklarımızın ve bizlerin mağdur olmayacağı şekilde atlatırız sureci
Aynı durumdayız. Ben bide proje okulundaydım norm fazlası durumundayım. İl içi de berbat hiç açık okul yok. Eş durumuna kaldık. Bu hafta taşınıyoruz bide. Karambole ya nasip bakalım

Yok baskı belde agrı filan yok.
Sadece tek bir bölgede sağ tarafta arada sertleşme toplanma yani bebek ittiriyor gibi karnımın şekli o tarafa değişiyor.
Takip edicem canım sağol

Hadi ya tüh ben gece değilde gün içinde hep sırtüstüyüm ondanmı oluyor acaba.
Ben soluma hiç yatamıyorum desem yeridir kalbim çarpıyor sola dönünce hep sağa

Korkma canım bende de oluyor uzanırken doğum sancısı olduğunda tüm karın sertleşiyor bele bacaklara ağrı Endişe etme canım

Aynı durumdayız. Ben bide proje okulundaydım norm fazlası durumundayım. İl içi de berbat hiç açık okul yok. Eş durumuna kaldık. Bu hafta taşınıyoruz bide. Karambole ya nasip bakalım
Sizinle yaklasik ayni haftalar dogurucaz gibi hersey yolunda giderse. Diyelim dogum temmuz sonu oldu simdi ve hic izin de kullanmadik , bizim izin hangi aya kadar devam eder, bunun net hesaplamasi nasil yapiliyor, dogurdugumuz tarihten itibaren mi 40 hesaplanarak mi, ben hic bilgi sahibi degilin ya bu konuda

32 de çalışabilir raporu alıyoruz. Zaten yaz tatilinde boşa gidecek çalışabilir alın seminer dönemi online olsa da yüzyüze olsa da 37. Haftaya kadar resmi olarak çalışıcaz. 37 de mecburen izne ayırıyorlar. 37 ile 40 hafta arası doğum olacak. Henüz belli değil. Doğum olduğu haftadan itibaren kalan 8haftaya 5 hafta ekleyecekler gebeyken çalışıyor göründüğümüz için. Tahminen ağustosun ilk haftası doğursak kasım başı çalışmaya başlamamız lazım yaklaşık olarak. Eğer yasa geçmezse Rapor almak da zor ve hak gerçekten ama 6 aylık olmadan da çalışmak insani değil. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…