Aaa benim de oyle. Bugun gun boyu cok rahatsiz oldum. Sabah asagi dogru cok baski vardi, ayaklarimi kaldirdim biraz rahatladim, ogleden sonra da bolge bolge top gibi sertlesti ve cikinti oldu. Suan tam olarak sag tarafim tas gibi ve yuksekYok baskı belde agrı filan yok.
Sadece tek bir bölgede sağ tarafta arada sertleşme toplanma yani bebek ittiriyor gibi karnımın şekli o tarafa değişiyor.
Takip edicem canım sağol
Hic insani degil ya 8 hafta cok az bir de cok cocuk yapin diyolar inanilmaz32 de çalışabilir raporu alıyoruz. Zaten yaz tatilinde boşa gidecek çalışabilir alın seminer dönemi online olsa da yüzyüze olsa da 37. Haftaya kadar resmi olarak çalışıcaz. 37 de mecburen izne ayırıyorlar. 37 ile 40 hafta arası doğum olacak. Henüz belli değil. Doğum olduğu haftadan itibaren kalan 8haftaya 5 hafta ekleyecekler gebeyken çalışıyor göründüğümüz için. Tahminen ağustosun ilk haftası doğursak kasım başı çalışmaya başlamamız lazım yaklaşık olarak. Eğer yasa geçmezseRapor almak da zor ve hak gerçekten ama 6 aylık olmadan da çalışmak insani değil. Allah yardımcımız olsun
evet cnm baya oluyor doktora söyledim günde 3defa magnezyum kullanıyorum ama sanki pek te bi etkisi olmuyorGün içerisinde bi kaç kez oluyormu peki?
Sıkma canını hallolur giderAlan var evet genişledi vallaama yapilacak alan kısıtlı ondan yer kalmiyor
tesekkür ederimKorkma canım bende de oluyor uzanırken doğum sancısı olduğunda tüm karın sertleşiyor bele bacaklara ağrı Endişe etme canım
Evet benimde sağda yapıyo işte düzeliyo sonraAaa benim de oyle. Bugun gun boyu cok rahatsiz oldum. Sabah asagi dogru cok baski vardi, ayaklarimi kaldirdim biraz rahatladim, ogleden sonra da bolge bolge top gibi sertlesti ve cikinti oldu. Suan tam olarak sag tarafim tas gibi ve yuksek
Hımm bende 1 kez alıyorum yetersizmi geliyor acaba yapacak bişey yok artık normalmiş baksanaevet cnm baya oluyor doktora söyledim günde 3defa magnezyum kullanıyorum ama sanki pek te bi etkisi olmuyor
Yani şöyle aslinda çıksa sanırım fark ederim.. o testi sağlık ocağında yaptık hemen sonrasında tansiyon ölçümü yapıldı tansiyon da 10-6 çıktı. İlk gebeliğimde de yüksek olmazdı en yüksek hali 12-7 idi bunda daha 12 hiç görmedik her ölçümümüz aynı çıkıyor idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabileceğini söylediler. Varla yok arası bir değerde protein ama takip edelim dediler.İlk grbeligimde protein kacagi yasadim. Tansiyonunuz cikiyor farketmiyorsunuz sanirim. Cunku o tansiyonla ilgili bir durum. Benim de genelde 12-8 ama bir seye sinirlenir ya da uzulursem hemen 13-14 lere cikiyor. Doktor 14 gormek istemeyiz ciktiysa bir protein bakalim diyor. İlk gebeligimde de bunda da ayni sey oldu. İdrar enfeksiyonu icin monurol iki gebeligimde de ictim hemen etki ediyor o
Ya benim de karnim buyuk bu gebeligimde. Ama ilk defa bu ay biraz artmis suyu dedi doktorum. Bebegim cok kilo almiyo haftasiyla uyumlu ama doktorum meyveyi biraz kes dedi. Seker yukselince artiyor bebegin suyu oyle biliyrum ben ama baska nedeni varsa bilmedigim
Evet öğretmenle için çok üzücü okul dönemine gelse devam edeceğiz sağlığımız elverdiği sürece bakalım hayırlısıAktarma olmuyormuş boşa gidiyor evet. Resmi olarak ekim kasım gibi başlamamız gerek. Eğer şu yasa yetişmezse
Çalışamaz raporu alındığı günden itibaren 112 gün sayıyor ücretli doğum izniSizinle yaklasik ayni haftalar dogurucaz gibi hersey yolunda giderse. Diyelim dogum temmuz sonu oldu simdi ve hic izin de kullanmadik , bizim izin hangi aya kadar devam eder, bunun net hesaplamasi nasil yapiliyor, dogurdugumuz tarihten itibaren mi 40 hesaplanarak mi, ben hic bilgi sahibi degilin ya bu konuda
Yok baskı belde agrı filan yok.
Sadece tek bir bölgede sağ tarafta arada sertleşme toplanma yani bebek ittiriyor gibi karnımın şekli o tarafa değişiyor.
Takip edicem canım sağol
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızMerhaba sizinle aramızda birkaç gün var. Aynısı bende de oluyor. Kasılma da yaşadığım için ikisinin farkını anlayabiliyorum. Kasılmada rahmin olduğu tüm bölge sertleşiyor, bebek bir tarafta olduğunda ona bağlıysa sadece orası sertleşiyor. Özür dileyerek görsel paylaşıyorum içinizi rahatlatmak adına. Benim de genelde sırt üstü yatarken oluyor ama ben bebeği öyle daha kolay hissedip hareketlerini dışardan görebildiğim için bilerek yatıyorum böyle bazen. Onun ufak hareketlerini izlemek hoşuma gidiyor. Görselde göbeğin sağ tarafı daha sert çok belli olmamış ama bariz oraya doğru şişti yamuk duruyordu karnım yani. Kalbini dinlediğimde sağ kasığımdan aldım. Yani muhtemelen ya yan duruyordu yada hafif baş aşağı duruyordu. Oraya da sırtı, poposu veya ayağı denk geliyordu diye düşünüyorum.
Benim de sirt ustu yatarken ayni boyleMerhaba sizinle aramızda birkaç gün var. Aynısı bende de oluyor. Kasılma da yaşadığım için ikisinin farkını anlayabiliyorum. Kasılmada rahmin olduğu tüm bölge sertleşiyor, bebek bir tarafta olduğunda ona bağlıysa sadece orası sertleşiyor. Özür dileyerek görsel paylaşıyorum içinizi rahatlatmak adına. Benim de genelde sırt üstü yatarken oluyor ama ben bebeği öyle daha kolay hissedip hareketlerini dışardan görebildiğim için bilerek yatıyorum böyle bazen. Onun ufak hareketlerini izlemek hoşuma gidiyor. Görselde göbeğin sağ tarafı daha sert çok belli olmamış ama bariz oraya doğru şişti yamuk duruyordu karnım yani. Kalbini dinlediğimde sağ kasığımdan aldım. Yani muhtemelen ya yan duruyordu yada hafif baş aşağı duruyordu. Oraya da sırtı, poposu veya ayağı denk geliyordu diye düşünüyorum.
Sırt üstü yatmamaya çalış canım.bizim hastalardan sonra en istenmeyen pozisyon genelde sol taraf istiyorlar zaten sola yat emin ol o sertleşme kalmıyor eğer sağda yada sokdaykende varsa doktoruna sor canikHadi ya tüh ben gece değilde gün içinde hep sırtüstüyüm ondanmı oluyor acaba.
Ben soluma hiç yatamıyorum desem yeridir kalbim çarpıyor sola dönünce hep sağa
benimde aynı bu şekilde oluyor karnımMerhaba sizinle aramızda birkaç gün var. Aynısı bende de oluyor. Kasılma da yaşadığım için ikisinin farkını anlayabiliyorum. Kasılmada rahmin olduğu tüm bölge sertleşiyor, bebek bir tarafta olduğunda ona bağlıysa sadece orası sertleşiyor. Özür dileyerek görsel paylaşıyorum içinizi rahatlatmak adına. Benim de genelde sırt üstü yatarken oluyor ama ben bebeği öyle daha kolay hissedip hareketlerini dışardan görebildiğim için bilerek yatıyorum böyle bazen. Onun ufak hareketlerini izlemek hoşuma gidiyor. Görselde göbeğin sağ tarafı daha sert çok belli olmamış ama bariz oraya doğru şişti yamuk duruyordu karnım yani. Kalbini dinlediğimde sağ kasığımdan aldım. Yani muhtemelen ya yan duruyordu yada hafif baş aşağı duruyordu. Oraya da sırtı, poposu veya ayağı denk geliyordu diye düşünüyorum.
Yok yok sağda solda olmuyor dikkat ettim ona.Sırt üstü yatmamaya çalış canım.bizim hastalardan sonra en istenmeyen pozisyon genelde sol taraf istiyorlar zaten sola yat emin ol o sertleşme kalmıyor eğer sağda yada sokdaykende varsa doktoruna sor canik
Doktoruna danış yine herkesin hamileliği farklı ama bende çok hareketli olduğum zamanlarda sancı çıkmıştı dinlendim geçti... şimdi iyice agirlastik mutlaka onun etkisi oldugunu düşünürum ben dinlenmeye çalışKızlar selam 28+4üm bugün. İki gündür vajinamda bir basınç baskı hissediyorum sizce normal mi, hareket ettim bu ara fazla ondan mı oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?