2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yok baskı belde agrı filan yok.
Sadece tek bir bölgede sağ tarafta arada sertleşme toplanma yani bebek ittiriyor gibi karnımın şekli o tarafa değişiyor.
Takip edicem canım sağol
Aaa benim de oyle. Bugun gun boyu cok rahatsiz oldum. Sabah asagi dogru cok baski vardi, ayaklarimi kaldirdim biraz rahatladim, ogleden sonra da bolge bolge top gibi sertlesti ve cikinti oldu. Suan tam olarak sag tarafim tas gibi ve yuksek

Hic insani degil ya 8 hafta cok az bir de cok cocuk yapin diyolar inanilmaz

Yani şöyle aslinda çıksa sanırım fark ederim.. o testi sağlık ocağında yaptık hemen sonrasında tansiyon ölçümü yapıldı tansiyon da 10-6 çıktı. İlk gebeliğimde de yüksek olmazdı en yüksek hali 12-7 idi bunda daha 12 hiç görmedik her ölçümümüz aynı çıkıyor idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabileceğini söylediler. Varla yok arası bir değerde protein ama takip edelim dediler.

Çalışamaz raporu alındığı günden itibaren 112 gün sayıyor ücretli doğum izni

Yok baskı belde agrı filan yok.
Sadece tek bir bölgede sağ tarafta arada sertleşme toplanma yani bebek ittiriyor gibi karnımın şekli o tarafa değişiyor.
Takip edicem canım sağol

Merhaba sizinle aramızda birkaç gün var. Aynısı bende de oluyor. Kasılma da yaşadığım için ikisinin farkını anlayabiliyorum. Kasılmada rahmin olduğu tüm bölge sertleşiyor, bebek bir tarafta olduğunda ona bağlıysa sadece orası sertleşiyor. Özür dileyerek görsel paylaşıyorum içinizi rahatlatmak adına. Benim de genelde sırt üstü yatarken oluyor ama ben bebeği öyle daha kolay hissedip hareketlerini dışardan görebildiğim için bilerek yatıyorum böyle bazen. Onun ufak hareketlerini izlemek hoşuma gidiyor. Görselde göbeğin sağ tarafı daha sert çok belli olmamış ama bariz oraya doğru şişti yamuk duruyordu karnım yani. Kalbini dinlediğimde sağ kasığımdan aldım. Yani muhtemelen ya yan duruyordu yada hafif baş aşağı duruyordu. Oraya da sırtı, poposu veya ayağı denk geliyordu diye düşünüyorum.

Eklentiler

• B018D9E1-AF14-45F9-ACDB-8DBDE34DD30A.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 94
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız benimde aynı böyle bir resmim var göbeğim bu şekilde görünüyor o an
Yine bende bebegin hareketlerine daha iyi hissedip gördüğüm için sırtüstü yatıyorum genelde yan yatınca olmadıgını fark ettim dahada rahatladım

Benim de sirt ustu yatarken ayni boyle

Hadi ya tüh ben gece değilde gün içinde hep sırtüstüyüm ondanmı oluyor acaba.
Ben soluma hiç yatamıyorum desem yeridir kalbim çarpıyor sola dönünce hep sağa
Sırt üstü yatmamaya çalış canım.bizim hastalardan sonra en istenmeyen pozisyon genelde sol taraf istiyorlar zaten sola yat emin ol o sertleşme kalmıyor eğer sağda yada sokdaykende varsa doktoruna sor canik

Dogum izni 1 yıla çıkmadan ve ciddi kres desteği vs olmazsa kimse cocuk yapmaz yapılmaz da yani 3 ay izin mi olur kredilerin aylık 20 bin TL.olmus nasıl yapıp büyütecek herkes

benimde aynı bu şekilde oluyor karnım

Kızlar selam 28+4üm bugün. İki gündür vajinamda bir basınç baskı hissediyorum sizce normal mi, hareket ettim bu ara fazla ondan mı oldu acaba

Kızlar selam 28+4üm bugün. İki gündür vajinamda bir basınç baskı hissediyorum sizce normal mi, hareket ettim bu ara fazla ondan mı oldu acaba
Doktoruna danış yine herkesin hamileliği farklı ama bende çok hareketli olduğum zamanlarda sancı çıkmıştı dinlendim geçti... şimdi iyice agirlastik mutlaka onun etkisi oldugunu düşünürum ben dinlenmeye çalış

Kızlar pijama takımı ya da gecelik kaç tane aldınız? Hastane için kaç tane lazım olur? Hırka da gerekir mi uzun kollu pijama dışında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…