2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben beyazını yiyorum neredeyse çiğnemeden yutuyorum ndjfngnd sarısıyla daha kötü. bir nebze yenebilir geliyor. Bazıları haşlanmış yumurtayı robotta bıztlatıp sevdiği şeylerle smothie yapıyor. Labne ile de yenebilir tadını bastırsın diye.

Ablacım yaşına rağmen maşallahın var ben ilk gebeliğimde 26 yaşındaydım kaykıldım kalmıştım. Bunda da kaykılıyodum da baş ağrısı ile geçirdim çok şükür. Doktorum emzirme döneminde insülin direnci oluştuğu için riske atamadı yoksa bizde seninki gibi açlık tokluk takibiyle yol alabilirdik neyseki ucuz yırttım. 122ye çıkmış 2saat sonra 87ye düşmüş ilk açlık şekerim 74tü zaten.

Hanımlar merhaba kan ilacını serumla alacak olan veya alan var mı aramızda. Benim 3 hafta önce 10 du hemoglabinim ama 9a düşmüş. İlaç kullandığım halde. Zaten bende yorgunluk çarpıntı ve saç dökülmemden hissediyordum yükselmediğini. Dahiliye gitmemi istedi doktorum ortaklaşa karar verip serum şeklinde almamın daha iyi olacağını söyledi. Yaşayan var mı bu durumu
Bir de benim varislerim vardı onlarda aşırı derecede çoğalma oldu onun için de kalp damar cerrahisi ile de görüşmemi istedi duruma göre ilaç başlanabilirmiş bahsettiği ilaç kan sulandırıcı sanırım.

Evet canım ben hem özel hem devlet takibiyle ilerliyorum 32de gel çalışabilir raporu verelim dedi devletteki doktorum. Ahhahah devam devam ne kadar geç o kadar iyi, doğum sonrasına kalacak her izin kıymetli

Canım bende etten tiksindim. Normalde de balık vs tüketmiyordum. İki dr takipliyim birine sordum omega 3 vs içeren multivitamin önerdi, diğeri vegan değilsen et yiyemiyorsan yumurta falan ye bir şey olmaz dedi. Sende yumurta yiyemiyorsan başka şeylerle destekleyebilirsin ben ne olur ne olmaz diye kullanıyorum multivitamin

Merhaba kaç mg hapınız ? Yani günde iki dediğinde ne kadara denk geliyor

Masallah canim makat gelişi kafa dönmemiş oluyor zaten bizim haftalar için erken henüz zamanında dönsünler mumkunse

Kızlar saç boyatıyor musunuz? Ben hamile kalmadan önce bırakmıştım boyayı ama kendimi çok bakımsız hissetmeye başladım son günlerde

Evet sırada bu çarşamba uyuşmazlık ignem var bariyer gibi teker teker geçiyoruz insallah sağlıkla 37 ve üstünü görürüz
Bu anne babanın birinin pozitif birinin negatif olduğunda oluyo demi bu iğne. Kazasız belasız hayırlısıyla olun bitsin gitsin o da tez vakitte. Aminnnn inşallah ben ilk doğumu 38+2de olmuştum bu ne olur bilmiyorum kısmet

Merhaba kaçıncı haftandaydın acaba. Sağlıcakla büyüsün minnoş

Evet ben negatif eşim pozitif 6. Haftada bir yaptırdık şimdi 2. Dozu olacagim ben ilk sezeryan 39+4 ,zorla aldı doktor ama gerçekten çok agirlasmisti

Poposu aşağıda demek

Maşallah canım gözün aydın

iyi bari benimki klinik özelde antlaşmalı olduğuna yönlendirecekti ama pahalı bende devlete gideyim yapayım dedim orada gittiğim bir iki kere ona alayım da bari

Evet ben negatif eşim pozitif 6. Haftada bir yaptırdık şimdi 2. Dozu olacagim ben ilk sezeryan 39+4 ,zorla aldı doktor ama gerçekten çok agirlasmisti
Doğru hatırlıyomuşum emin olamamıştım. Nerden vurulıyorsun aşıyı koldan mı yapılıyor peki? Oğlum 2800 doğdu öyle aman aman kilosu yoktu ama bel fıtığımdan dolayı son haftalarda beni cok zorlamıştı. O yüzden 39u dolduramamıştım

iyi bari benimki klinik özelde antlaşmalı olduğuna yönlendirecekti ama pahalı bende devlete gideyim yapayım dedim orada gittiğim bir iki kere ona alayım da bari
Para verme kuzu boşuna, az uz para almıyor özeller. Ne olur ne olmaz diye çift dr gidiyorum ben baktım vajinal doğuruyorum 40 45bin vermeyim devlette doğurayım diye

Anne negatif baba pozitifse kan uyuşmazlığı vardır. Tam tersi olursa sorun yok. Anne negatif olduğunda olası risk durumunda bebeğin kanı anneye karışırsa pozitif antikoru olmadığı için anne bebeğin kan hücrelerine saldırmasın diye. Gebelik boyunca Lekelenme yaşanırsa, doğumdan sonra ve rutin olarak 28-32. Haftalar arası bu iğne yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…