2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben bu lastik meselesini tam algilayamiyorum lohusa pijamalari ayarlamalı oluyor ve direk dümdüz karına donulmedigi icin karnın üst kısmında lastiği sikistirabilirsiniz diye düşünüyorum...
Şimdi senin rahatlik durumun nasıl olur bilmiyorum ama ilk ameliyattan çıkışta mutlaka gecelik olmalı çünkü sonda takılı olacak alttan kanama kontrolü vs olacak gecelik daha rahat ama şahsi adıma ben daha sonrasında belki normal hayattada pijama ile rahat ettiğim için olabilir pijamada rahat edenlerdenim..
Naçizane yaşadıklarımı söyleyeceğim belki başka turlu yasayanda olmustur..
Sezeryan da epidural yada spinal anestesi yani Dr un hangisini tavsiye ederse bilemem...benim bir sikintim olmadı(baş ağrısı vs) ama spinal anestezide ilk ayagi kalktığımda baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamıştım.epiduralin güzel yanı doğum sonrası belinizde o ağrı kesici takılı kalıyor ve Ağrı hissettikce morfin yukleyebiliyorsunuz ama kablolarla yaşamakta ayak bağı oluyor.. Ağrı mutlak oluyor bunun için üzgünüm daha sonrasında oturup kalkma zor olacak ağrı sonrası yanmaya bırakıyor kendisini.. gülme hapşırma bunlar insana zul geliyor sonra iç organlarinizin yerine oturmaya başladığını hissediyorsunuz bunu yaşayınca anlayacaksınız alttan birşey organlarinizi çekiyor gibi yada organlariniz dusuyo gibi hissedeceksiniz o yüzden bir müddet kambur gibi yürüme ihtiyacı hissedeceksiniz..
Bunlar ürkütücü gibi geliyor ama korkmayın bence ortalama belki vücudunuz daha çabuk toparlar ama 10 günde toparlanabileceginizi düşünüyorum..
Vajinal doğumda doğum öncesi sezeryanda doğum sonrasi sıkıntı yaşanıyor sanırım ama normal doğum yapmışsın sonuçta buna da katlanirsin
Allah unutma hastalığı vermiş hiç kafana takma yoksa ben 4. Sezeryani yapamazdim

Çok geçmiş olsun. Bende İlk sezaryenimi malesef fıtıktan dolayı oldum. Şimdi bir ihtimal vajinal doğum yapabilir miyim diyordum ama sanırım bu da sezaryen olacak sizin yazdıklarınıza göre. 1 tane gecelik olsun diğerlerini pijama şeklinde alabilirsiniz. Göbek hemen inmediği için lastik yerleri dikişlere gelmiyor ( benim tecrübelerim bu yönde ) bende öyle korkup 2 gecelik bi pijama almıştım ama eve taburcu olduğum akşam fotoğrafım var pijama giyip göbeğime kadar çekmişim karnım hala büyük olduğu için ilk sezaryende iyileşemedim benim için çok zorlayıcı geçti ama enfeksiyon oluştu o yüzden toparlamam uzun sürdü. O günler unutuluyor demek ki şimdi 2. Gebelikle aynı şeyleri yaşayacağım ama geçiyor geçmeyen hiçbişey yok. Vajinal doğumda öncesinde acı çekerken sezaryende sonrasında çekiliyor ama 10 güne iyi olursunuz diye düşünüyorum

Maşallah canım ben de Temmuzda doğuracağım sanırım bilmiyorum doktorla konuşmadık ama sezeryan istediğim için beklemez diye düşünüyorum
Yine de buradayım sen de burada kal

Maşallah canım ben de Temmuzda doğuracağım sanırım bilmiyorum doktorla konuşmadık ama sezeryan istediğim için beklemez diye düşünüyorum
Yine de buradayım sen de burada kal
Gitmem zaten ya, burası evim gibi oldu. Temmuz annelerinden kimseyi tanımıyorum, kendimi yabancı hissederim

Ben normal doğum taraftarıyım iki doğumda zor tabiki ama normal doğum Bebek doğduktan sonra ağrıların bitiyor. Sezeryan öyle değil ben mahfoldum tramba oldu bende benimki çok zordu tabiki her insanda aynı olmuyor.Bazilarinin aynı gün kendisi tek başına ayağa kalkıp oturuyor ama maalesef bende çok zor geçti. Kendime iyi bir doktor buldum. Ben SSVD deniyecem Allah kısmet ederse inşallah

Beden müsade edince buna yardımcı doktor ve ebe de olunca bence neden olmasın. Bizim patolojik bulgular buna müsaade etmiyor malesef eğer sinire bası yapması vajinal doğuma engelse el mecbur sezaryen olucaz yapcak bişi yok. Benim de ilk sezaryenim kötü geçti spinal de uyuşmadım 3 tane iğneye rağmen işlem ortasında genel anestezi vermek zorunda kaldılar cok değişikti hatırlamak dahi istemiyorum

Geçmiş olsun Zaten öncelik anne ve bebeğin sağlığı sizdede böyle bir sorun varsa mecburi sezeryan olacaksınız.Bende aynı sizin gibi sorunlar yaşadım spinalde uyuşmadım canlı canlı kestiler diyebilirim size artık narkoz doktoru çığlıklarıma dayanamayıp doğum doktorlarından daha merhametli olduğu için narkoz verdi bana ama ne yazık ki bu bende tramba olarak kaldı.Zor atlattım o süreci rüyalarda bile korkarak uyaniyordum.O yüzden Allah kısmet ederse deniyecem zaten doktor da kötü birşeyle karşılaşırsa mecbur sezeryan yine alacak ama maşallah 2ssvd bile yapanı duydum İnşallah Rabb'im banada nasip eder

ben de ssvd denemek istiyorum inşallah kolaylıkla gönlümüzdeki gibi bir doğum olur

ben de ssvd denemek istiyorum inşallah kolaylıkla gönlümüzdeki gibi bir doğum olur
Amin inşallah Rabbim gönlümüze göre versin sizin kaçıncı doğum olacak. Kaç sezeryan kaç normal doğum benimki 2 normal bir sezeryanım var İnşallah Allah kısmet ederse 4 bebeğimide normal doğum yapmak istiyorum

benim bir kızım var sezaryen ile, ikinci bebeğim olacak bu 2 kez yapmışsınız normal yine nasip olursa kolaylıkla yaparsınız bence

benim bir kızım var sezaryen ile, ikinci bebeğim olacak bu 2 kez yapmışsınız normal yine nasip olursa kolaylıkla yaparsınız bence
Çok şükür tecrübeliyim İnşallah yaparım canım Rabbim sanada nasip etsin. Normal doğum 2 ci çocuk arasında kaç sene var seninki normal doğum çok güzel bir duygu son aylarda bol bol yürüyüş hurma ye canım pes etme birde özellikle iyi bir doktor ekibi seç kendine İnşallah rahatlıkla sağlıkla Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ilk kızım ocak 2021 doğumlu, doğuma kadar 4,5 yaş olmuş olacak yani arada doktoruma güveniyorum o konuda çok destek çıkıyor istersen yapabilirsin diyor. ama ilki de benim normal başlayıp son anda sezaryene dönmüştü ve genel anestezi aldım çok zor toparladım. yine aynı şeyler olursa diye korkmuyor değilim. ama o zamanki doktorum ve ekibi de çok iyi değillerdi. şimdiki doktoruma daha çok güveniyorum bakalım inşallah yapabilirim

Benimde kızım 2021 Eylül doğumlu İnşallah normal doğum yaparsın canım çok SSVD yapan var onlar yapabiliyorsa biz niye yapmayalım.Doktorun desteği çok önemli Rabbim gönlümüze göre versin inşallah burda güzel haberler veririz birbirimize Sen hangi şehirdesin canım

Ay benim de 5 yıl oldu bir dahaki kontrolüm bayramdan sonra gittiğimde bi aksilik çıkmazsa doğum konusunu konuşucam. Geçen yıl bu zamanlar rahim filmi çekilmiştim sezaryen yerimin gayet iyi durumda olduğunu söylemişti çeken doktor. Sezaryen hemen hemen herkeste korkularla dolu vallahi anılarım canlanınca tüylerim diken diken oluyor

AL bendenden o kadar o korku olduğu için normal doğum çok istiyorum İnşallah gönlümüze göre olur da sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…