- 16 Şubat 2014
- 502
- 813
- 303
Ben bu lastik meselesini tam algilayamiyorum lohusa pijamalari ayarlamalı oluyor ve direk dümdüz karına donulmedigi icin karnın üst kısmında lastiği sikistirabilirsiniz diye düşünüyorum...Kizlar ben hamile kalmadan 2-3 ay once belimde iki yerde fitik patladi. 2 ay hic yuruyemedim. Sonra iyilestim ameliyat icin doktor bakarken hamile oldugumu ogrendik. İlk kizimi normal dogumla kucagima almistim. Bunda belimden oturu sinire basi cok oldugu icin sezeryan olmam gerekiyormus. Normal dogurmak cok istiyordum. Daha once sezeryan olmus arkadaslarim hastaneye yanima gecelik mi pijama mi alsam daha rahat olur? Kimisi pijama lastiginden oturu dikise geliyor diyor. İyilesme suresi ne kadar surdu? Agri esigim cok dusuk dikis agrisi cok mu oluyor? Gibi beni aydinlatir misiniz? Psikolojik olarak normale cok odaklanmistim simdi kafam allak bullak oldu.
Çok geçmiş olsun. Bende İlk sezaryenimi malesef fıtıktan dolayı oldum. Şimdi bir ihtimal vajinal doğum yapabilir miyim diyordum ama sanırım bu da sezaryen olacak sizin yazdıklarınıza göre. 1 tane gecelik olsun diğerlerini pijama şeklinde alabilirsiniz. Göbek hemen inmediği için lastik yerleri dikişlere gelmiyor ( benim tecrübelerim bu yönde ) bende öyle korkup 2 gecelik bi pijama almıştım ama eve taburcu olduğum akşam fotoğrafım var pijama giyip göbeğime kadar çekmişim karnım hala büyük olduğu içinKizlar ben hamile kalmadan 2-3 ay once belimde iki yerde fitik patladi. 2 ay hic yuruyemedim. Sonra iyilestim ameliyat icin doktor bakarken hamile oldugumu ogrendik. İlk kizimi normal dogumla kucagima almistim. Bunda belimden oturu sinire basi cok oldugu icin sezeryan olmam gerekiyormus. Normal dogurmak cok istiyordum. Daha once sezeryan olmus arkadaslarim hastaneye yanima gecelik mi pijama mi alsam daha rahat olur? Kimisi pijama lastiginden oturu dikise geliyor diyor. İyilesme suresi ne kadar surdu? Agri esigim cok dusuk dikis agrisi cok mu oluyor? Gibi beni aydinlatir misiniz? Psikolojik olarak normale cok odaklanmistim simdi kafam allak bullak oldu.
Ben instagramdan buldum bi sayfa ordan söyleyecegim güzel cıkarsa sanada söylerimÇok şükür beni yapmadı yaya latte ben pijama gecelik her neyse bulamıyorum
Maşallah canım ben de Temmuzda doğuracağım sanırım bilmiyorum doktorla konuşmadık ama sezeryan istediğim için beklemez diye düşünüyorumKızlar biz de kontrole gittik bugün. Sat’a göre 29+3 ama ultrasona göre 2 hafta öne geçmişiz. 31+3 görünüyor. 42 cm 1750 gr olmuşuz. Bana biraz iri geldi ama doktorumuz ölçüsüyle uyumlu, suyu iyi, rahim ağzı ölçümüz güzel, şu an için bi problemimiz yok dediBeklenen doğum tarihi 5 Ağustos ama benimki sezaryen olacağından 20 Temmuz sonrasına ağustosa kalmadan gelmiş olur dedi. Temmuz annesi olacağım görünüyor ama ben kendimi ağustos annesi grubundan ayıramıyorum, burda başladım burda bitsin
Gitmem zaten ya, burası evim gibi oldu. Temmuz annelerinden kimseyi tanımıyorum, kendimi yabancı hissederimMaşallah canım ben de Temmuzda doğuracağım sanırım bilmiyorum doktorla konuşmadık ama sezeryan istediğim için beklemez diye düşünüyorum
Yine de buradayım sen de burada kal
Ben normal doğum taraftarıyım iki doğumda zor tabiki ama normal doğum Bebek doğduktan sonra ağrıların bitiyor. Sezeryan öyle değil ben mahfoldum tramba oldu bende benimki çok zordu tabiki her insanda aynı olmuyor.Bazilarinin aynı gün kendisi tek başına ayağa kalkıp oturuyor ama maalesef bende çok zor geçti. Kendime iyi bir doktor buldum. Ben SSVD deniyecem Allah kısmet ederse inşallahÇok geçmiş olsun. Bende İlk sezaryenimi malesef fıtıktan dolayı oldum. Şimdi bir ihtimal vajinal doğum yapabilir miyim diyordum ama sanırım bu da sezaryen olacak sizin yazdıklarınıza göre. 1 tane gecelik olsun diğerlerini pijama şeklinde alabilirsiniz. Göbek hemen inmediği için lastik yerleri dikişlere gelmiyor ( benim tecrübelerim bu yönde ) bende öyle korkup 2 gecelik bi pijama almıştım ama eve taburcu olduğum akşam fotoğrafım var pijama giyip göbeğime kadar çekmişim karnım hala büyük olduğu içinilk sezaryende iyileşemedim benim için çok zorlayıcı geçti ama enfeksiyon oluştu o yüzden toparlamam uzun sürdü. O günler unutuluyor demek ki şimdi 2. Gebelikle aynı şeyleri yaşayacağım ama geçiyor geçmeyen hiçbişey yok. Vajinal doğumda öncesinde acı çekerken sezaryende sonrasında çekiliyor ama 10 güne iyi olursunuz diye düşünüyorum
Beden müsade edince buna yardımcı doktor ve ebe de olunca bence neden olmasın. Bizim patolojik bulgular buna müsaade etmiyor malesef eğer sinire bası yapması vajinal doğuma engelse el mecbur sezaryen olucaz yapcak bişi yok. Benim de ilk sezaryenim kötü geçti spinal de uyuşmadım 3 tane iğneye rağmen işlem ortasında genel anestezi vermek zorunda kaldılar cok değişikti hatırlamak dahi istemiyorumBen normal doğum taraftarıyım iki doğumda zor tabiki ama normal doğum Bebek doğduktan sonra ağrıların bitiyor. Sezeryan öyle değil ben mahfoldum tramba oldu bende benimki çok zordu tabiki her insanda aynı olmuyor.Bazilarinin aynı gün kendisi tek başına ayağa kalkıp oturuyor ama maalesef bende çok zor geçti. Kendime iyi bir doktor buldum. Ben SSVD deniyecem Allah kısmet ederse inşallah
Geçmiş olsun Zaten öncelik anne ve bebeğin sağlığı sizdede böyle bir sorun varsa mecburi sezeryan olacaksınız.Bende aynı sizin gibi sorunlar yaşadım spinalde uyuşmadım canlı canlı kestiler diyebilirim sizeBeden müsade edince buna yardımcı doktor ve ebe de olunca bence neden olmasın. Bizim patolojik bulgular buna müsaade etmiyor malesef eğer sinire bası yapması vajinal doğuma engelse el mecbur sezaryen olucaz yapcak bişi yok. Benim de ilk sezaryenim kötü geçti spinal de uyuşmadım 3 tane iğneye rağmen işlem ortasında genel anestezi vermek zorunda kaldılar cok değişikti hatırlamak dahi istemiyorum
ben de ssvd denemek istiyorum inşallah kolaylıkla gönlümüzdeki gibi bir doğum olurBen normal doğum taraftarıyım iki doğumda zor tabiki ama normal doğum Bebek doğduktan sonra ağrıların bitiyor. Sezeryan öyle değil ben mahfoldum tramba oldu bende benimki çok zordu tabiki her insanda aynı olmuyor.Bazilarinin aynı gün kendisi tek başına ayağa kalkıp oturuyor ama maalesef bende çok zor geçti. Kendime iyi bir doktor buldum. Ben SSVD deniyecem Allah kısmet ederse inşallah
Amin inşallah Rabbim gönlümüze göre versinben de ssvd denemek istiyorum inşallah kolaylıkla gönlümüzdeki gibi bir doğum olur
Bende aynıGitmem zaten ya, burası evim gibi oldu. Temmuz annelerinden kimseyi tanımıyorum, kendimi yabancı hissederim
benim bir kızım var sezaryen ile, ikinci bebeğim olacak buAmin inşallah Rabbim gönlümüze göre versinsizin kaçıncı doğum olacak. Kaç sezeryan kaç normal doğum benimki 2 normal bir sezeryanım var İnşallah Allah kısmet ederse 4 bebeğimide normal doğum yapmak istiyorum
Çok şükür tecrübeliyim İnşallah yaparım canım Rabbim sanada nasip etsin. Normal doğum 2 ci çocuk arasında kaç sene var seninki normal doğum çok güzel bir duygubenim bir kızım var sezaryen ile, ikinci bebeğim olacak bu2 kez yapmışsınız normal yine nasip olursa kolaylıkla yaparsınız bence
ilk kızım ocak 2021 doğumlu, doğuma kadar 4,5 yaş olmuş olacak yani aradaÇok şükür tecrübeliyim İnşallah yaparım canım Rabbim sanada nasip etsin. Normal doğum 2 ci çocuk arasında kaç sene var seninki normal doğum çok güzel bir duyguson aylarda bol bol yürüyüş hurma ye canım pes etme birde özellikle iyi bir doktor ekibi seç kendine İnşallah rahatlıkla sağlıkla Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimde kızım 2021 Eylül doğumluilk kızım ocak 2021 doğumlu, doğuma kadar 4,5 yaş olmuş olacak yani aradadoktoruma güveniyorum o konuda çok destek çıkıyor istersen yapabilirsin diyor. ama ilki de benim normal başlayıp son anda sezaryene dönmüştü ve genel anestezi aldım çok zor toparladım. yine aynı şeyler olursa diye korkmuyor değilim. ama o zamanki doktorum ve ekibi de çok iyi değillerdi. şimdiki doktoruma daha çok güveniyorum bakalım inşallah yapabilirim
Ay benim de 5 yıl oldu bir dahaki kontrolüm bayramdan sonra gittiğimde bi aksilik çıkmazsa doğum konusunu konuşucam. Geçen yıl bu zamanlar rahim filmi çekilmiştim sezaryen yerimin gayet iyi durumda olduğunu söylemişti çeken doktor. Sezaryen hemen hemen herkeste korkularla dolu vallahi anılarım canlanınca tüylerim diken diken oluyorBenimde kızım 2021 Eylül doğumluİnşallah normal doğum yaparsın canım çok SSVD yapan var onlar yapabiliyorsa biz niye yapmayalım.Doktorun desteği çok önemli Rabbim gönlümüze göre versin inşallah burda güzel haberler veririz birbirimize Sen hangi şehirdesin canım
O sayfalara ben neden pek güvenemiyorum ya dolandırıcıymış gibi geliyor hepsiBen instagramdan buldum bi sayfa ordan söyleyecegim güzel cıkarsa sanada söylerim
Banada öyle geliyor siparişi verdikten sonraO sayfalara ben neden pek güvenemiyorum ya dolandırıcıymış gibi geliyor hepsi
AL bendendenAy benim de 5 yıl oldu bir dahaki kontrolüm bayramdan sonra gittiğimde bi aksilik çıkmazsa doğum konusunu konuşucam. Geçen yıl bu zamanlar rahim filmi çekilmiştim sezaryen yerimin gayet iyi durumda olduğunu söylemişti çeken doktor. Sezaryen hemen hemen herkeste korkularla dolu vallahi anılarım canlanınca tüylerim diken diken oluyor
Latte link ver bakıverelim biz de ya da benBanada öyle geliyor siparişi verdikten sonra
Henüz bi sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamam sus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?