Selam canım, benim de selülitlerimde inanılmaz bir artış oldu. Bugün daha chatGPT’ye soruyordum hamilelikte artar mı diye. Hormonlardan, ödemden ve kilo artışından vs artıyormuş. Hamilelikten sonra kilo verildikçe ve hormonlar dengeye girdikçe eski haline döner dedi. Hadi inşallah :)Kızlar selamselülit problemi yaşayan var mı aranızda? Üst bacağım selülit doldu doğumdan sonra düzelen bişey mi bu acaba? Hiç yoktu çünkü. Hayatım boyunca spor yaptım hala yapıyorum bu selülitleri görmek çok şaşırtıyor beni.. moraller biraz bozuk anlayacağınız
Siyatik rahatlatma hareketleri vardı yapabilirsen bak bakalım bana iyi geldi. Benim de sürekli kalçam tutuluyordu. Belimi bacağıma kalçama bağlayan her kopuyordu ağrıdan.Ben dinlenince daha kötü oluyorum yani yatmak çok iyi gelmiyor yattığım zaman hiç ayağımın üstüne basamıyorum kalktığımda.
İnş geçici bişeydirSelam canım, benim de selülitlerimde inanılmaz bir artış oldu. Bugün daha chatGPT’ye soruyordum hamilelikte artar mı diye. Hormonlardan, ödemden ve kilo artışından vs artıyormuş. Hamilelikten sonra kilo verildikçe ve hormonlar dengeye girdikçe eski haline döner dedi. Hadi inşallah :)
Bugün bu ve buna benzer egzersizler yaptım bi tık iyim sanki iyi olunca dünyalar benim oluyor. daha var doğuma gözüm korkuyor ağrılar artar diyeSiyatik rahatlatma hareketleri vardı yapabilirsen bak bakalım bana iyi geldi. Benim de sürekli kalçam tutuluyordu. Belimi bacağıma kalçama bağlayan her kopuyordu ağrıdan.
Bestlak damla ve sudocrem listemdeydiE bebekte ikinci ürüne %50 indirim varmış. Ben biraz alışveriş yaptımaklımdakileri.. bayağı seçenek var bakabilirsinizzEki Görüntüle 3599445 Eki Görüntüle 3599446
Latteciğim nasıl geçer çok fazla bilgim yok ama işyerine siyatik reçetesi ile gelenlere b ve c grubu vitaminleri karıştırıp enjeksiyon yapıyorduk. Belki bunları kullanmak rahatlatır sn azından beslenme ile arttırırsan. B grubu ilaçlar sinir sistemine iyi geliyorrrÖylemi ya nasıl geçer acaba
Dur bakalım canım çarşamba günü kontrole gidicem konuşucam bakalım bişey yapılırmı doktorum ne önericek.Latteciğim nasıl geçer çok fazla bilgim yok ama işyerine siyatik reçetesi ile gelenlere b ve c grubu vitaminleri karıştırıp enjeksiyon yapıyorduk. Belki bunları kullanmak rahatlatır sn azından beslenme ile arttırırsan. B grubu ilaçlar sinir sistemine iyi geliyorrr
Bebişler artık büyüdü ister istemez baskı çok arttı. Ben çıkamadım işin içinden yürüyüş iyi gelir diye yürüyorum, yürüdükçe baskı artıyorDur bakalım canım çarşamba günü kontrole gidicem konuşucam bakalım bişey yapılırmı doktorum ne önericek.
Çok teşekkür ederim yinede
Evet cok üstüne gitmeyin dedi ben de YouTube’dan izliyordum yürümeyin dinlenin diyor.Bebişler artık büyüdü ister istemez baskı çok arttı. Ben çıkamadım işin içinden yürüyüş iyi gelir diye yürüyorum, yürüdükçe baskı artıyoryürümesek gönül razı değil
Yavrum, 5 dk uzun oturayım kalkamıyorum, kuyruk sokumumdaki kemik beni mahvediyor, kalkıp yürüyünce açılıyoe oturunca gene aynı, kafayı yememe ramak kaldı, paytak yürüyor diye dalga geçtiğim bütün hamileler beni affetsin ne olurHanımlar ben bu kalça ağrısından çok muzdaribim. Ayağımın üstüne bastıgım an kalçamdan aşagı bi acı bi bıçak bi elektrik iniyor sanki cok farklı.
Bugün arttı yürüyemiyorum topallıyorum
Yok aslinda onu demek istemedim siyatik agrisi bel fitiginin uzantisi gibi olabiliyor bazen bugun bende de cok oldu. Benim sag bacagimin govdeme baglandigi yer tam o eklemden asagi dogru yayilan bir agri. Hatta hep aklima barbie bebekler geliyor sanki bacagim dogru takilmamis da bi cikarip taksam agri gececek gibiBel değil kalça yani belimin ağrımadıgını anlıyorum sağ ayağa basınca yada sabit yük binince üstüne böyle sinire baskı yapar gibi ağrı bıçak saplanıyor
Canım valla 9 hazirana kadar diyorBestlak damla ve sudocrem listemdeydibayram sonrasını bekliyorum malum kart doldu inşallah indirim devam eder
Belimi bildiğimden hamile destek kemeri almıştım 3.ayda.. belki agrinizi hafifletebilir bu tarz destekler. Ama sıcakta fln çok kullanışlı değil.Dur bakalım canım çarşamba günü kontrole gidicem konuşucam bakalım bişey yapılırmı doktorum ne önericek.
Bu siveno stick ne oluyorE bebekte ikinci ürüne %50 indirim varmış. Ben biraz alışveriş yaptımaklımdakileri.. bayağı seçenek var bakabilirsinizzEki Görüntüle 3599445 Eki Görüntüle 3599446
Benim kuzenim kullanıyordu. Diyelim ki bebek tirnagiyla işte yüzünü çizdi ya da Allah korusun işte küçük de olsa bir darbe aldı ya da düştü bunu sürünce hemen geçiriyormuş rahatlatıyormuş dedilerBu siveno stick ne oluyor
Bir de şey geldi aklıma, bacak arasi yastik destegiyle uyuyorsaniz zaman zaman kalca agrisi yapabiliyor. Yastığın sertliği,kalinligi, pozsiyonuna göre. sol kalca eklemden ameliyatliyim anında hissettiriyor...Dur bakalım canım çarşamba günü kontrole gidicem konuşucam bakalım bişey yapılırmı doktorum ne önericek.
Herkeste başka seyreden yeni güncelleme geldi öyleyseYavrum, 5 dk uzun oturayım kalkamıyorum, kuyruk sokumumdaki kemik beni mahvediyor, kalkıp yürüyünce açılıyoe oturunca gene aynı, kafayı yememe ramak kaldı, paytak yürüyor diye dalga geçtiğim bütün hamileler beni affetsin ne olur
Evet bende araştırdım ve siyasit ağrısına benziyor yasadığım şeyYok aslinda onu demek istemedim siyatik agrisi bel fitiginin uzantisi gibi olabiliyor bazen bugun bende de cok oldu. Benim sag bacagimin govdeme baglandigi yer tam o eklemden asagi dogru yayilan bir agri. Hatta hep aklima barbie bebekler geliyor sanki bacagim dogru takilmamis da bi cikarip taksam agri gececek gibibilmiyorum ayni yer mi seninkiyle ama tasinirken baslamisti bende gebelikte bugun ilk defa agridi iki gundur belim agriyodu belim gecti sanki bacagima indi agri
Tamamdır ozaman ben yakalıyorumCanım valla 9 hazirana kadar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?