- 12 Mart 2019
- 16.350
- 35.842
- 598
İnşallah olmaz dinlenin yarına kadar bolca.bu sabah bi defa 11de oldu sadece bi dahada olmadı , yarın kontrolum var zaten, o yüzden gitmedim umarım bi dahada olmaz çok stres oluyorum
Amin .Bizde dün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda 2 hafta önden gidiyor bebeğim normalde beklenen doğum tarihi 11 ağustostu 28 temmuzda çekti doktorumuz eğer böyle devam ederse. Artık doğum ile ilgili kafamda bişeyleri oturtmamı istedi bebeğim başından beri kafası aşağıda duruyor ayakları yukarıda normal doğum istersen normal ama yok ben yapamam dersen sezaryen dedi. Bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra sürekli doğumu düşünüyorum. Arada kasılmalarım oluyor regl sancısına benzer bunu söylediğimde daha çok erken diyip nstye soktu tedbir amaçlı ama şükür bişey çıkmadı. Bu kasılmalar olunca yok normal doğum yapamam diyorum geçince de yaparım yaa diyorum Allah yardımcımız olsun
Oyuncak ve kitapları peluş materyalleri yıkadım. Puset bebek arabası anakucağı gibi şeyleri sildim nemli bezle. Kuruyunca streçleyip kaldırdım kullanana kadarKızlar aldığınız oyuncakları, hışırtılı kitapları, kanguru, ana kucağının kumaşını vs yıkıyor musunuz? Ay bilemedim herşeyi yıkadık pakladık ama bunlara da temas edecek sonuçta. Aslında yapma taraftarı değilim ama yapılması gereken bişeyse yapıcam mecbur
Yaa cok rahatladim. Simdi uzandim hakkaten tepinmeye basladi. Kuzum benim icime batti cocugumla ilgilenemedim diyeBem yoğun günlerimde öyle hissediyorum, yoğunluktan da hissedilmiyor bazen slımda o harekete devam ediyor. Dr a bir kere öyle bir günde hareket hissetmedim demiştim, koşturmada hissetmemen normal, emin olamıyorsan uzanıp bekleyebilirsin demişti
Canim cok sagol. Demin yattim biraz bildiginSorun olacağını sanmıyorum canım.
Eğer dinlenilen süreçte hareket yoksa doktora gidersin dinlenmeye çalış bol bol.
Maşallah canım maşallahYaa cok rahatladim. Simdi uzandim hakkaten tepinmeye basladi. Kuzum benim icime batti cocugumla ilgilenemedim diye
Canim cok sagol. Demin yattim biraz bildigin
Trambolinde zipliyor sankicok rahatladim dun gece gerim gerim gerilmistim
Düzenli diyetle genelde kontrol altına alınıyor, alınamadığı nadir durumlarda da insülin kullanılıyor ve bebeğe zararı olmuyor diye biliyorum. Temmuz grubunda gebelik diyabeti olan kişiler var, isterseniz oraya da yazın. Burada da olabilir ama hatırlayamadım.Merhaba ben yeni üye oldum yeni haberim oldu. 27 yaşında ilk gebeliğim ve 28. Haftadayım gebelik diyabeti teşhisi aldım şeker testinde. Açlık 93 Tokluk 199 çıkmış. Çok tedirgin oldum psikolojim etkilendi. Yeterli diyet vs düzelir mi düzelmezse çok mu kötü demek. Bilgilendirecek birisi var mı acaba
Merhabalar benimkiler doğumdan sonra geçmeyecek gibi emzirme döneminde bitince cerrahi işlem uygulanacak. Yani toplardamarda kaçak çıktı o yüzdendir belki. Varislere soğuk uygulama yapıcakmışsın bol bol sıcaktan olabildiğince uzak dur güneşten sıcak sudan mesela doktorum söylediMerhaba kızlar, varis durumlarınız nedir benim sağ bacağımda diz altımda hem önde hem arkada epey büyükçe belirgin varisler oluştu. Uzun oturus ve ayakta kalışlarda gerginlik şişkinlik ve ağrı bile yapıyor çok yoruldugumda.. yasayanınız var mı acaba ? Umarım doğumdan sonra geçer bunlar..
Akıntı normal mi 2 3 gündür benimde 2 parmak kalınlığında geliyor hep. Kaşıntı koku veya renk değişikliği yok. Yoktu hiç baya yoğunlaştıKızlar merhaba insallah hepiniz iyisinizdir sizinde 30. Hafta dolunca akıntısı arttı mı bende baya artti acaba sorun mu var normal.mi
İlk gebeliğimde kullandım o zamanlar karında sertleşmem vs yoktu. Rutinde bacaklara giren kramp için yazmıştı doktorum. Elimde kaldığı için devam ettim ama adet gibi olan ağrılarıma sertleşmeşerime iyi gelmedi hiç inşallah sana faydası olurDoktorumla sonuçlar icn konstm bgn ağrılarımi tekrar soyledm magvital dye bi magnezyum yazdı onu kullan dedi,ağrıların azalmzsa özel bi ilaç yazicam dedi.Magvital kullanan var mı?
İnşallah, kullan 1hfta faydası olmzsq özel bi olac yazicam dedi ztn.İlk gebeliğimde kullandım o zamanlar karında sertleşmem vs yoktu. Rutinde bacaklara giren kramp için yazmıştı doktorum. Elimde kaldığı için devam ettim ama adet gibi olan ağrılarıma sertleşmeşerime iyi gelmedi hiç inşallah sana faydası olur
Kuzum bende de senin değerlerine benzer çıktı diyet yapıyorum , açlık tokluk ölçümleri yaptım doktorum iyi dedi bu şekilde devam etmemi istedi, bir sorun olursa yazabilirsinMerhaba ben yeni üye oldum yeni haberim oldu. 27 yaşında ilk gebeliğim ve 28. Haftadayım gebelik diyabeti teşhisi aldım şeker testinde. Açlık 93 Tokluk 199 çıkmış. Çok tedirgin oldum psikolojim etkilendi. Yeterli diyet vs düzelir mi düzelmezse çok mu kötü demek. Bilgilendirecek birisi var mı acaba
hareket halindeyken az hissedilmesi normal. Sola yatip bekleyince, tatli yiyip, soguk bir seyler icince tepki verebiliyorlar. Bir de kosturmacada vs. Gunluk Su alımında azalmalar olabiliyor. Susuzluğum cok olunca bebisin yavaşladigini hissediyorum. (3lt yetmiyor banaKizlar bu sira mecburi bir durum olustu asiri hareket halindeyim. Normalde cok hareketli olan kizim 3-4 gundur cok nadir hareket ediyor. Sert tekmeler cok nadir geliyor artik. Tempolu zamanlarinda boyle bir durum yasayan oldu mu? Aniden degisince endiselenmeye basladim.
BEnde aynı selaaam31+0 dan herkese iyi bayramlar
İyi bayramlarİyi bayramlar
Aynı gün mü doğururuz onu merak ediyorumBEnde aynı selaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?