2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Amin .
Benimkide bugün normal düşünmüyorum dedim yaparsın belki filan dedi 36 da çatı muayenesi yapıcakmış. Her halukarda temmuz sonu olur doğum dedi beklerse bişey çıkmazsa 17 temmuz sonrası dedi.

Kızlar aldığınız oyuncakları, hışırtılı kitapları, kanguru, ana kucağının kumaşını vs yıkıyor musunuz? Ay bilemedim herşeyi yıkadık pakladık ama bunlara da temas edecek sonuçta. Aslında yapma taraftarı değilim ama yapılması gereken bişeyse yapıcam mecbur

Oyuncak ve kitapları peluş materyalleri yıkadım. Puset bebek arabası anakucağı gibi şeyleri sildim nemli bezle. Kuruyunca streçleyip kaldırdım kullanana kadar

Yaa cok rahatladim. Simdi uzandim hakkaten tepinmeye basladi. Kuzum benim icime batti cocugumla ilgilenemedim diye
Sorun olacağını sanmıyorum canım.
Eğer dinlenilen süreçte hareket yoksa doktora gidersin dinlenmeye çalış bol bol.
Canim cok sagol. Demin yattim biraz bildigin
Trambolinde zipliyor sanki cok rahatladim dun gece gerim gerim gerilmistim

Merhaba ben yeni üye oldum yeni haberim oldu. 27 yaşında ilk gebeliğim ve 28. Haftadayım gebelik diyabeti teşhisi aldım şeker testinde. Açlık 93 Tokluk 199 çıkmış. Çok tedirgin oldum psikolojim etkilendi. Yeterli diyet vs düzelir mi düzelmezse çok mu kötü demek. Bilgilendirecek birisi var mı acaba

Düzenli diyetle genelde kontrol altına alınıyor, alınamadığı nadir durumlarda da insülin kullanılıyor ve bebeğe zararı olmuyor diye biliyorum. Temmuz grubunda gebelik diyabeti olan kişiler var, isterseniz oraya da yazın. Burada da olabilir ama hatırlayamadım.

Merhabalar benimkiler doğumdan sonra geçmeyecek gibi emzirme döneminde bitince cerrahi işlem uygulanacak. Yani toplardamarda kaçak çıktı o yüzdendir belki. Varislere soğuk uygulama yapıcakmışsın bol bol sıcaktan olabildiğince uzak dur güneşten sıcak sudan mesela doktorum söyledi

Kızlar merhaba insallah hepiniz iyisinizdir sizinde 30. Hafta dolunca akıntısı arttı mı bende baya artti acaba sorun mu var normal.mi
Akıntı normal mi 2 3 gündür benimde 2 parmak kalınlığında geliyor hep. Kaşıntı koku veya renk değişikliği yok. Yoktu hiç baya yoğunlaştı

Doktorumla sonuçlar icn konstm bgn ağrılarımi tekrar soyledm magvital dye bi magnezyum yazdı onu kullan dedi,ağrıların azalmzsa özel bi ilaç yazicam dedi.Magvital kullanan var mı?
İlk gebeliğimde kullandım o zamanlar karında sertleşmem vs yoktu. Rutinde bacaklara giren kramp için yazmıştı doktorum. Elimde kaldığı için devam ettim ama adet gibi olan ağrılarıma sertleşmeşerime iyi gelmedi hiç inşallah sana faydası olur

İnşallah, kullan 1hfta faydası olmzsq özel bi olac yazicam dedi ztn.

Kuzum bende de senin değerlerine benzer çıktı diyet yapıyorum , açlık tokluk ölçümleri yaptım doktorum iyi dedi bu şekilde devam etmemi istedi, bir sorun olursa yazabilirsin

Düzelir mi kısmını da doktora sordum ben de senin gibi,diyetle kontrol altında tutabilirsin dedi , yine de haftada bir ölçüm istedi bir ay sonra tekrar şeker yüklemesi ile bakalım dedi. Eğer yükselirse insüline geçeriz dedi.

hareket halindeyken az hissedilmesi normal. Sola yatip bekleyince, tatli yiyip, soguk bir seyler icince tepki verebiliyorlar. Bir de kosturmacada vs. Gunluk Su alımında azalmalar olabiliyor. Susuzluğum cok olunca bebisin yavaşladigini hissediyorum. (3lt yetmiyor bana..odemdi, idrar yolu enfeksiyonuydu derken. 4lt.içersem ancak normal bugunlerde)

+Bir de Stres halinde bebisler çok hareketlenebiliyor ya da aksine sinebiliyorlarmış. Benimki bi ağlama seansından sonra gece gunduz 2 gün boyunca neredeyse durmaksızın güçlü güçlü vurup korkutmuştu epey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…