Teşekkür ederimGenelde geçerli oluyorkasada yapılıyor indirim
Normaldir canım havalar ısındı ödemler artıcakKızlar gece yatmadan tartılayım dedim 73 kiloyu gördüm şok oldum.10 günde 3 kilo aldım anlamına geliyordu. Ama sabah kalkınca yine tartıldım 70 kiloydumbu kadar ödem olması normal mi? Sabah akşam arası 3 kilo oynuyor
Selulit normal o geçiyor. Ben haftada 3 gun fonksiyonel antrenman ve pilates 2 gun de yürüyüş yapıyorum kuru fircalama vs var 6-7 kg aldım bende de oldu. Fazla ostrojen salinimindan oluyor selulit.Canım bende olmadı varis çok şükür. 30+5deyim +24 kiloda ilerliyorum selülit oluştu sanırım o kiloyla normal dedim ben de
Varis çorabı öneriliyor ama şu durumda kullandırır mı doktor bilmiyorum
Doktorum bana kötü koku yoksa normal dedi. Ancak sürekli kesintisiz devam eden akıntı varsa amniyotik sıvı olup olmadığına bakılması lazım.Kızlar merhaba insallah hepiniz iyisinizdir sizinde 30. Hafta dolunca akıntı arttı mı bende baya artti acaba sorun mu var normal.mi
Doktorum bana kötü koku yoksa normal dedi. Ancak sürekli kesintisiz devam eden akıntı varsa amniyotik sıvı olup olmadığına bakılması
Yok koku yok ama öyle şu gibi değil beyaz likta var birde amniyotik sıvı olsa sürekli gelir demi yanlış mı biliyorum acabaDoktorum bana kötü koku yoksa normal dedi. Ancak sürekli kesintisiz devam eden akıntı varsa amniyotik sıvı olup olmadığına bakılması lazım.
Evet amniyotik sıvı olsa sürekli gelir. Beyazlıkta varsa bence normal.Yok koku yok ama öyle şu gibi değil beyaz likta var birde amniyotik sıvı olsa sürekli gelir demi yanlış mı biliyorum acaba
Geeçer mii diyorsuun ay hadi İnşallah canımSelulit normal o geçiyor. Ben haftada 3 gun fonksiyonel antrenman ve pilates 2 gun de yürüyüş yapıyorum kuru fircalama vs var 6-7 kg aldım bende de oldu. Fazla ostrojen salinimindan oluyor selulit.
Benm gebeliğin başından beri coğaldı canım doktorum koku kaşıntı yanma vs. Yoksa normal dediKızlar merhaba insallah hepiniz iyisinizdir sizinde 30. Hafta dolunca akıntı arttı mı bende baya artti acaba sorun mu var normal.mi
Ahh canm 2023 kasımda bende bebeğimi kaybettim cok zor bi süreç rabbim yardımcın olsun gönlüne ferahlık versin inşallah.Merhaba arkadaşlar.
Beni hatırlayanlarınız vardır elbet. Herkes bilgi vermemi istemişti. Kendimi henüz yeni yeni toparlıyorum.
Preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) ile 24. Haftada hastaneye yatırıldım, uzun ve meşakkatli bir yolculuk sonucu 27 haftada ağır bir zehirlenme geçirerek çok hızlı bir şekilde doğuma alındımbebeğim 27+2 de ne yazık ki sezeryan ile doğdu. Ben ve bebeğim çok zor zamanlar geçirdik ölümle yaşam arasında kaldık. Bebeğim doğum sonrası hızlı bir şekilde iyi bir hastaneye sevk edilmiş benim sezerryan sonrası tedavim 10 gün sürdü.
Hergün bebeğimi görmek için taburcusun denmesini bekledim ama ne yazık ki sezeryan sonrası karaciğer enzimlerim bir çok değerlerim çok kötü durumdaydı. Sezerryan sürecini hiç bir şekilde ağrı kesici olmadan atlatmak zorunda kaldım. Bu süre zarfında bebeğim benim gibi değil çok küçük olduğu için küvezde yoğun bakımda kaldı, aslında pek kötü durumu da yoktu ama ne yazık ki çok ağır bir beyin kanaması sonucu oğlumu bir gece kaybettim. 8.günüymüş gece yarısı kaybetmişiz fakat ben sabahı doktorlar eşliğinde öğrendim hemen müdahale edilebilmesi için.
Dün evime taburcu oldum. Bebeğimin vefatından sonra bebeğimi görmek istemedim, unutamamaktan daha çok acı çekmekten aklımı kaybetmekten korktumhala fotoğrafını dahi görmedim. Mezarına dahi giymeye gücüm yok. Her gece rüyalarımda ağlayarak uyanıyorum. İyileşmiyor ruhum. Her yerim acılarla dolu. Melek oğlumu görmeye cesaretim yok minicik bedeninin 500 e yakın cenaze namazı kılınmış. Yüreğim kaldırmıyor.
Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
Çok çok çok acı Çekiyoruz.
Allah kimseye bu hastalığı yaşatmasın, ne yazık ki bir test ile belirlenecek birşey değil 20 . Haftaların sonralarından kendiliğinden çıkan hiç bir sebebi olmayan bir hastalık.Rabbim meleğimi bizden daha çok sevdi Annesinin cennet kuşu oldu oğlum.
Allah sizlere evlatlarınızı sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Durumum bu ne yazık ki.
Ne bileyim ya korkuyorum herseydenBenm gebeliğin başından beri coğaldı canım doktorum koku kaşıntı yanma vs. Yoksa normal dedi
Mağazada da geçerli canım ben almıştımKızlar e bebekte seçili ürünlerde 2.ürüne %50 indirim var uygulamada mağazada da geçerli midir acaba bileniniz var mııı
Öyle canım inşallah.Ne bileyim ya korkuyorum herseydensağlıkla kucağımıza alalim şu çocukları ne mutlu bize :)
Öyle diyorlar insallah gelmez ve tecrübe etmeyiz :) benim kardeşimin 37. Haftada suyu geldi oda diyor anlarsinÖyle canım inşallah.
ben de doktora söylemiştim suyum geliyor diye korkuyorum dedimo da suyun gelse anlarsın idrar kaçırmak gibi bir şey o dedi
İnşallah inşallahÖyle diyorlar insallah gelmez ve tecrübe etmeyiz :) benim kardeşimin 37. Haftada suyu geldi oda diyor anlarsin
Doktorumla sonuçlar icn konstm bgn ağrılarımi tekrar soyledm magvital dye bi magnezyum yazdı onu kullan dedi,ağrıların azalmzsa özel bi ilaç yazicam dedi.Magvital kullanan var mı?İnşallah canım bende perşembe gittiğimde sorucam bakalım ne dicek
İlk bebeğim de suyum geldi de doğuma gttim.Anlamam diye ödüm kopuyordu bnmde ama merak etmeyn kızlar çok net anlaşılıyorÖyle diyorlar insallah gelmez ve tecrübe etmeyiz :) benim kardeşimin 37. Haftada suyu geldi oda diyor anlarsin
İlk bebeğim de suyum geldi de doğuma gttim.Anlamam diye ödüm kopuyordu bnmde ama merak etmeyn kızlar çok net anlaşılıyorBildiğin şişenin tıpasi açılmas gbi ses geldi gecenin 4unde uzaniyodm,sonra ayağa kalktm fosur fosur şu akiyo durmuyor asla idrar gbi dgl
Ben başka bi magnezyum kullanıyorum bakalım ne dicek benimki yarın.Doktorumla sonuçlar icn konstm bgn ağrılarımi tekrar soyledm magvital dye bi magnezyum yazdı onu kullan dedi,ağrıların azalmzsa özel bi ilaç yazicam dedi.Magvital kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?