2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canım bende olmadı varis çok şükür. 30+5deyim +24 kiloda ilerliyorum selülit oluştu sanırım o kiloyla normal dedim ben de
Varis çorabı öneriliyor ama şu durumda kullandırır mı doktor bilmiyorum
Selulit normal o geçiyor. Ben haftada 3 gun fonksiyonel antrenman ve pilates 2 gun de yürüyüş yapıyorum kuru fircalama vs var 6-7 kg aldım bende de oldu. Fazla ostrojen salinimindan oluyor selulit.

Kızlar merhaba insallah hepiniz iyisinizdir sizinde 30. Hafta dolunca akıntısı arttı mı bende baya artti acaba sorun mu var normal.mi

Kızlar merhaba insallah hepiniz iyisinizdir sizinde 30. Hafta dolunca akıntı arttı mı bende baya artti acaba sorun mu var normal.mi

Kızlar merhaba insallah hepiniz iyisinizdir sizinde 30. Hafta dolunca akıntı arttı mı bende baya artti acaba sorun mu var normal.mi
Doktorum bana kötü koku yoksa normal dedi. Ancak sürekli kesintisiz devam eden akıntı varsa amniyotik sıvı olup olmadığına bakılması lazım.

Doktorum bana kötü koku yoksa normal dedi. Ancak sürekli kesintisiz devam eden akıntı varsa amniyotik sıvı olup olmadığına bakılması

Doktorum bana kötü koku yoksa normal dedi. Ancak sürekli kesintisiz devam eden akıntı varsa amniyotik sıvı olup olmadığına bakılması lazım.
Yok koku yok ama öyle şu gibi değil beyaz likta var birde amniyotik sıvı olsa sürekli gelir demi yanlış mı biliyorum acaba

Selulit normal o geçiyor. Ben haftada 3 gun fonksiyonel antrenman ve pilates 2 gun de yürüyüş yapıyorum kuru fircalama vs var 6-7 kg aldım bende de oldu. Fazla ostrojen salinimindan oluyor selulit.
Geeçer mii diyorsuun ay hadi İnşallah canım dilimi ısırayım daha hiç bi şey sürmedim ve çatlağım yok ama tabi daha doğuma var

Ahh canm 2023 kasımda bende bebeğimi kaybettim cok zor bi süreç rabbim yardımcın olsun gönlüne ferahlık versin inşallah.
Bu acının bi tarifi yok gün geçtikçe alevleniyor sadece seni yakıyor eşin filan cok kolay atlatıyor. Hamileyken yediğin bir şey bile aklına gelsem seni ağlatıyor. Cok zor ama geçiyor. Ben panik atak olmuştum sadece namaz ve kuranla ferahladm sanada tavsiyem canm . Sen rahatsız edecek hiç bir ortama girmeden hamile birini bile görmek istemiyordum. Çevremdeki herkes acıyan gözlerle bakıyorlardı. En büyük tesllimiz oğullarımız bizleri cennette bekliyor.
Şu an yine hamileyim ben yine korkularım var ve biliyorum her hamilelik farklı . İnşallah rabbim sanada hayırlısını kolaylıkla nasip eder canm benim

Öyle diyorlar insallah gelmez ve tecrübe etmeyiz :) benim kardeşimin 37. Haftada suyu geldi oda diyor anlarsin
İlk bebeğim de suyum geldi de doğuma gttim.Anlamam diye ödüm kopuyordu bnmde ama merak etmeyn kızlar çok net anlaşılıyor Bildiğin şişenin tıpasi açılmas gbi ses geldi gecenin 4unde uzaniyodm,sonra ayağa kalktm fosur fosur şu akiyo durmuyor asla idrar gbi dgl

Bu saatte oturduğum yerde sesli güldüm Allah da sizi güldürsün benzetmeniz çok hoş

Doktorumla sonuçlar icn konstm bgn ağrılarımi tekrar soyledm magvital dye bi magnezyum yazdı onu kullan dedi,ağrıların azalmzsa özel bi ilaç yazicam dedi.Magvital kullanan var mı?
Ben başka bi magnezyum kullanıyorum bakalım ne dicek benimki yarın.
Bugün iyim mesela cok şükür olmadı ağrım ama günü gününü tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…