- 12 Mart 2019
- 16.350
- 35.842
- 598
Doktorlarımıza bağlı canımAynı gün mü doğururuz onu merak ediyorum
Kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap bende bebeği vefat ettikten sonra görmek istemedim en son haliyle hatırlamak için mezarına bir kez gidebildim cok kötü oluyorum . Her gün dua ediyorum rüyamda görebilmek için her zamanda onu emzirirken görüyorum.Şuan da hırçın değilim çok şükür tevekkül etmeye çalışıyorum fakat.
Başın saolasun diye birileri yüzüme söylediğinde çok kötü hissediyorum. Bu yüzden telefon aramalarını asla açmıyorum. Kimseyle karşılaşmadan evden çıkıyorum. Kimseyi görmek istemiyorum.
bu duyguları henüz bastıramıyorum.
Durum bizde karışık. Bebeğimi eşim gördü brn hiç görmedim. O yüzden eşim çok zorlanıyor yüzündeki her detayı hatırlıyorum diyip ağlıyor.
İllaki geçecek birşeyler hatırlatacak ağlayacağız anne ve babayız nitekim
Benim cesaretim yok henüz kefenli fotoğrafını görmeye. Mezarına gitmeye. Hatamı ediyorum bilmiyorum . Kafam öylesine karışık.
Doktora gittin mi kuzum sen29+1 haftalık hamileyim pembe akıntım var , başına böyle bir şey gelen var mı?
Anladım teşekkürler bakayım oraya daDüzenli diyetle genelde kontrol altına alınıyor, alınamadığı nadir durumlarda da insülin kullanılıyor ve bebeğe zararı olmuyor diye biliyorum. Temmuz grubunda gebelik diyabeti olan kişiler var, isterseniz oraya da yazın. Burada da olabilir ama hatırlayamadım.
Teşekkür ederim bende diyete başladım hemen. umarım hiç sıkıntı yaşamayız yükselmez bir dahaKuzum bende de senin değerlerine benzer çıktı diyet yapıyorum , açlık tokluk ölçümleri yaptım doktorum iyi dedi bu şekilde devam etmemi istedi, bir sorun olursa yazabilirsin
Düzelir mi kısmını da doktora sordum ben de senin gibi,diyetle kontrol altında tutabilirsin dedi , yine de haftada bir ölçüm istedi bir ay sonra tekrar şeker yüklemesi ile bakalım dedi. Eğer yükselirse insüline geçeriz dedi.
İnş canımTeşekkür ederim bende diyete başladım hemen. umarım hiç sıkıntı yaşamayız yükselmez bir daha
Cok tesekkur ederim. İki gundur farkettim hep oturdugumda ya d agece hareket etmeye basladi. Biraz yorucu ve stresli gunler geciriyorum. İnsallah bir an once rutinime donerim.hareket halindeyken az hissedilmesi normal. Sola yatip bekleyince, tatli yiyip, soguk bir seyler icince tepki verebiliyorlar. Bir de kosturmacada vs. Gunluk Su alımında azalmalar olabiliyor. Susuzluğum cok olunca bebisin yavaşladigini hissediyorum. (3lt yetmiyor bana..odemdi, idrar yolu enfeksiyonuydu derken. 4lt.içersem ancak normal bugunlerde )
+Bir de Stres halinde bebisler çok hareketlenebiliyor ya da aksine sinebiliyorlarmış. Benimki bi ağlama seansından sonra gece gunduz 2 gün boyunca neredeyse durmaksızın güçlü güçlü vurup korkutmuştu epey.
Ayy Allah korusun şuan değil Allahim :)İlk bebeğim de suyum geldi de doğuma gttim.Anlamam diye ödüm kopuyordu bnmde ama merak etmeyn kızlar çok net anlaşılıyorBildiğin şişenin tıpasi açılmas gbi ses geldi gecenin 4unde uzaniyodm,sonra ayağa kalktm fosur fosur şu akiyo durmuyor asla idrar gbi dgl
Benim de cok artti, doktora gittim enfeksiyon mu var diye , yok dedi, demekki hamilelikte artiyor bazen boyle sipirrtt diye dokuluyor birden sok oluyorumKızlar merhaba insallah hepiniz iyisinizdir sizinde 30. Hafta dolunca akıntısı arttı mı bende baya artti acaba sorun mu var normal.mi
Evet bende aynıyım suyum geldi sandım kaç kez.Benim de cok artti, doktora gittim enfeksiyon mu var diye , yok dedi, demekki hamilelikte artiyor bazen boyle sipirrtt diye dokuluyor birden sok oluyorum
Yani gunluk ped kullanma diyor da, imkansiz, calisiyorum birde surekli nasil okulda ic camasir degiseyim, islaklik da rahatsız ediyor, hic sevmedim bu durumu yaEvet bende aynıyım suyum geldi sandım kaç kez.
Evet malesef bende günde kaç kez değişiyorum bu ıslaklıkla durulmaz zaten direk enfeksiyon sebebiYani gunluk ped kullanma diyor da, imkansiz, calisiyorum birde surekli nasil okulda ic camasir degiseyim, islaklik da rahatsız ediyor, hic sevmedim bu durumu ya
Evet enfeksiyon cok riskli bu donemlerde erken doguma sebebiyet veriyor, dikkatli olmamiz lazim, neyseki havalar sicak da , kat kat yerine daha efil efil giyunebiliyoruz hava aliyorEvet malesef bende günde kaç kez değişiyorum bu ıslaklıkla durulmaz zaten direk enfeksiyon sebebi
Bana da bundan vermisti doktor, ama agrim falan yoktu arada aklima gelirse kullaniyorum, tadi cok guzelDoktorumla sonuçlar icn konstm bgn ağrılarımi tekrar soyledm magvital dye bi magnezyum yazdı onu kullan dedi,ağrıların azalmzsa özel bi ilaç yazicam dedi.Magvital kullanan var mı?
Benimde yoktu 30 dan sonra artti ama o kadar değil herkesin farklı sonucta bol su içince azalıyor gibi hissediyorumAkıntı normal mi 2 3 gündür benimde 2 parmak kalınlığında geliyor hep. Kaşıntı koku veya renk değişikliği yok. Yoktu hiç baya yoğunlaştı
Çok ama çok üzüldüm Allah sizlere sabır versinMerhaba arkadaşlar.
Beni hatırlayanlarınız vardır elbet. Herkes bilgi vermemi istemişti. Kendimi henüz yeni yeni toparlıyorum.
Preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) ile 24. Haftada hastaneye yatırıldım, uzun ve meşakkatli bir yolculuk sonucu 27 haftada ağır bir zehirlenme geçirerek çok hızlı bir şekilde doğuma alındımbebeğim 27+2 de ne yazık ki sezeryan ile doğdu. Ben ve bebeğim çok zor zamanlar geçirdik ölümle yaşam arasında kaldık. Bebeğim doğum sonrası hızlı bir şekilde iyi bir hastaneye sevk edilmiş benim sezerryan sonrası tedavim 10 gün sürdü.
Hergün bebeğimi görmek için taburcusun denmesini bekledim ama ne yazık ki sezeryan sonrası karaciğer enzimlerim bir çok değerlerim çok kötü durumdaydı. Sezerryan sürecini hiç bir şekilde ağrı kesici olmadan atlatmak zorunda kaldım. Bu süre zarfında bebeğim benim gibi değil çok küçük olduğu için küvezde yoğun bakımda kaldı, aslında pek kötü durumu da yoktu ama ne yazık ki çok ağır bir beyin kanaması sonucu oğlumu bir gece kaybettim. 8.günüymüş gece yarısı kaybetmişiz fakat ben sabahı doktorlar eşliğinde öğrendim hemen müdahale edilebilmesi için.
Dün evime taburcu oldum. Bebeğimin vefatından sonra bebeğimi görmek istemedim, unutamamaktan daha çok acı çekmekten aklımı kaybetmekten korktumhala fotoğrafını dahi görmedim. Mezarına dahi giymeye gücüm yok. Her gece rüyalarımda ağlayarak uyanıyorum. İyileşmiyor ruhum. Her yerim acılarla dolu. Melek oğlumu görmeye cesaretim yok minicik bedeninin 500 e yakın cenaze namazı kılınmış. Yüreğim kaldırmıyor.
Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
Çok çok çok acı Çekiyoruz.
Allah kimseye bu hastalığı yaşatmasın, ne yazık ki bir test ile belirlenecek birşey değil 20 . Haftaların sonralarından kendiliğinden çıkan hiç bir sebebi olmayan bir hastalık.Rabbim meleğimi bizden daha çok sevdi Annesinin cennet kuşu oldu oğlum.
Allah sizlere evlatlarınızı sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Durumum bu ne yazık ki.
gittim canım, bende zaten 18 haftada rahim ağzı kısalması olmuştu en son kontrolde 24haftada 31mm di ama bugun (29+2) kontrolde 25mme düşmüş ve hunileşme varmış o baya bi canımı sıktı ama yapçak bişiy yokDoktora gittin mi kuzum sen
Bolca yatış başka bi yolu yok sanırımgittim canım, bende zaten 18 haftada rahim ağzı kısalması olmuştu en son kontrolde 24haftada 31mm di ama bugun (29+2) kontrolde 25mme düşmüş ve hunileşme varmış o baya bi canımı sıktı ama yapçak bişiy yok
evet artık gittiği yere kadar böyle, zaten 18haftadan beri yatıyorum ama her gün korkuyla geçiyorBolca yatış başka bi yolu yok sanırım
Zorlanıyorum. Sürekli ağlarken ismi ile seslenip ona doğru giderken uyanıyorum.Kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap bende bebeği vefat ettikten sonra görmek istemedim en son haliyle hatırlamak için mezarına bir kez gidebildim cok kötü oluyorum . Her gün dua ediyorum rüyamda görebilmek için her zamanda onu emzirirken görüyorum.
Bazen karnımı severken unutuyorum farklı bir hamilelik oldugunu ali Asaf diye seviyorum karnımı daha sonra farkına varıyoruö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?