2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap bende bebeği vefat ettikten sonra görmek istemedim en son haliyle hatırlamak için mezarına bir kez gidebildim cok kötü oluyorum . Her gün dua ediyorum rüyamda görebilmek için her zamanda onu emzirirken görüyorum.
Bazen karnımı severken unutuyorum farklı bir hamilelik oldugunu ali Asaf diye seviyorum karnımı daha sonra farkına varıyoruö

Anladım teşekkürler bakayım oraya da

Teşekkür ederim bende diyete başladım hemen. umarım hiç sıkıntı yaşamayız yükselmez bir daha

Cok tesekkur ederim. İki gundur farkettim hep oturdugumda ya d agece hareket etmeye basladi. Biraz yorucu ve stresli gunler geciriyorum. İnsallah bir an once rutinime donerim.

Ayy Allah korusun şuan değil Allahim :)

Kızlar merhaba insallah hepiniz iyisinizdir sizinde 30. Hafta dolunca akıntısı arttı mı bende baya artti acaba sorun mu var normal.mi
Benim de cok artti, doktora gittim enfeksiyon mu var diye , yok dedi, demekki hamilelikte artiyor bazen boyle sipirrtt diye dokuluyor birden sok oluyorum

Çok ama çok üzüldüm Allah sizlere sabır versin

Doktora gittin mi kuzum sen
gittim canım, bende zaten 18 haftada rahim ağzı kısalması olmuştu en son kontrolde 24haftada 31mm di ama bugun (29+2) kontrolde 25mme düşmüş ve hunileşme varmış o baya bi canımı sıktı ama yapçak bişiy yok

Zorlanıyorum. Sürekli ağlarken ismi ile seslenip ona doğru giderken uyanıyorum. henüz, mezarına dahi gidecek o cesaretim yok . Korkumdan değil kabullenmekle ilgili bu. Kabullenemiyorum henüz, acı çekiyorum, sonra zaten görmedin diyorum kalbim sızlıyor. Karnımda aklımda kalbimde hep o vardı unutamıyorum, unutmak zaten istemiyorum ama çok üzülüyorum, hep içim yandı derlerdi sözde zannederdim. Her düşündüğüm an içim yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…