Allah razı olsunÇok ama çok üzüldüm Allah sizlere sabır versin
Progesteron kullanıyor musun , o doğumu geciktiriyor bayagittim canım, bende zaten 18 haftada rahim ağzı kısalması olmuştu en son kontrolde 24haftada 31mm di ama bugun (29+2) kontrolde 25mme düşmüş ve hunileşme varmış o baya bi canımı sıktı ama yapçak bişiy yok
Ewt tadı iyi Allah tan ,umarım faydası da olur da bska ilaca gerek kalmaz.Bana da bundan vermisti doktor, ama agrim falan yoktu arada aklima gelirse kullaniyorum, tadi cok guzel
İçinin yandığı yerinden Rabbim tekrar çiçekler açtırsın inşallahZorlanıyorum. Sürekli ağlarken ismi ile seslenip ona doğru giderken uyanıyorum.henüz, mezarına dahi gidecek o cesaretim yok . Korkumdan değil kabullenmekle ilgili bu. Kabullenemiyorum henüz, acı çekiyorum, sonra zaten görmedin diyorum kalbim sızlıyor. Karnımda aklımda kalbimde hep o vardı unutamıyorum, unutmak zaten istemiyorum ama çok üzülüyorum, hep içim yandı derlerdi sözde zannederdim. Her düşündüğüm an içim yanıyor.
hyr cnm başka ilaçlar verdi çok kasılmalarım oluyor, karnım çok sık sertleşiyorProgesteron kullanıyor musun , o doğumu geciktiriyor baya
Anladım kuzum ben de serklajlıyım. Hayırlısı ile 32 ve 34. Haftaya gelsen için rahat eder . Az kalmış hem. İlaçlarla kontrol ediyorlar allahtan , kontrollerini aksatmahyr cnm başka ilaçlar verdi çok kasılmalarım oluyor, karnım çok sık sertleşiyor
senin kaç mm çıkıyorAnladım kuzum ben de serklajlıyım. Hayırlısı ile 32 ve 34. Haftaya gelsen için rahat eder . Az kalmış hem. İlaçlarla kontrol ediyorlar allahtan , kontrollerini aksatmageçecek bu günlerde
Benim gebeliğin başından beri hep 30 mm idi. Birden 22. Haftada 12 mm oldu ve açıklık çıktı. Sonra acil serklaj oldum. Ondan sonra 30 mm çıkıyor kontrollerde. Sürekli yatıyorum, magnezyum progestan kullanıyorum düzenli.senin kaç mm çıkıyor
hunileşme varmıydı pekiBenim gebeliğin başından beri hep 30 mm idi. Birden 22. Haftada 12 mm oldu ve açıklık çıktı. Sonra acil serklaj oldum. Ondan sonra 30 mm çıkıyor kontrollerde. Sürekli yatıyorum, magnezyum progestan kullanıyorum düzenli.
Vardı kuzum maalesef ama azdı 1,5 gibi bi şeydi. Sürekli yatarak geçiyor zaman çok zor :/hunileşme varmıydı peki
Başınız sağolsun Allah sabır versin…. çok zor ne denir ne yapılır bilemedim …Siz de en kısa zamanda iyi olursunuz inşallah…Merhaba arkadaşlar.
Beni hatırlayanlarınız vardır elbet. Herkes bilgi vermemi istemişti. Kendimi henüz yeni yeni toparlıyorum.
Preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) ile 24. Haftada hastaneye yatırıldım, uzun ve meşakkatli bir yolculuk sonucu 27 haftada ağır bir zehirlenme geçirerek çok hızlı bir şekilde doğuma alındımbebeğim 27+2 de ne yazık ki sezeryan ile doğdu. Ben ve bebeğim çok zor zamanlar geçirdik ölümle yaşam arasında kaldık. Bebeğim doğum sonrası hızlı bir şekilde iyi bir hastaneye sevk edilmiş benim sezerryan sonrası tedavim 10 gün sürdü.
Hergün bebeğimi görmek için taburcusun denmesini bekledim ama ne yazık ki sezeryan sonrası karaciğer enzimlerim bir çok değerlerim çok kötü durumdaydı. Sezerryan sürecini hiç bir şekilde ağrı kesici olmadan atlatmak zorunda kaldım. Bu süre zarfında bebeğim benim gibi değil çok küçük olduğu için küvezde yoğun bakımda kaldı, aslında pek kötü durumu da yoktu ama ne yazık ki çok ağır bir beyin kanaması sonucu oğlumu bir gece kaybettim. 8.günüymüş gece yarısı kaybetmişiz fakat ben sabahı doktorlar eşliğinde öğrendim hemen müdahale edilebilmesi için.
Dün evime taburcu oldum. Bebeğimin vefatından sonra bebeğimi görmek istemedim, unutamamaktan daha çok acı çekmekten aklımı kaybetmekten korktumhala fotoğrafını dahi görmedim. Mezarına dahi giymeye gücüm yok. Her gece rüyalarımda ağlayarak uyanıyorum. İyileşmiyor ruhum. Her yerim acılarla dolu. Melek oğlumu görmeye cesaretim yok minicik bedeninin 500 e yakın cenaze namazı kılınmış. Yüreğim kaldırmıyor.
Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
Çok çok çok acı Çekiyoruz.
Allah kimseye bu hastalığı yaşatmasın, ne yazık ki bir test ile belirlenecek birşey değil 20 . Haftaların sonralarından kendiliğinden çıkan hiç bir sebebi olmayan bir hastalık.Rabbim meleğimi bizden daha çok sevdi Annesinin cennet kuşu oldu oğlum.
Allah sizlere evlatlarınızı sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Durumum bu ne yazık ki.
Ben bunu aldım canım.Selam kızlar nasılsınız? Göğüs pompası için ne tercih ettiniz
Suyu hep normaldi doktorumuzun dediğine göre , kilosu da 28+2 de 1200 dü. Hba1c sonucu da 5 uzun zamandır. Beklemiyordum böyle çıkmasını tokluk şekerinin ondan telaş yaptım işte Malesefİnş canımsuyun ve bebeğin kilosu nasıldı peki şimdiye kadar :)
haftan güzel kuzum, diyetle devam ettikçe de suyu da kilosu da güzel gider bence :) ölçümlere devam etSuyu hep normaldi doktorumuzun dediğine göre , kilosu da 28+2 de 1200 dü. Hba1c sonucu da 5 uzun zamandır. Beklemiyordum böyle çıkmasını tokluk şekerinin ondan telaş yaptım işte Malesef
Minoris baby aldım. Oğluma da kendime de kullanıuorum.İyi bayramlar hanımlar. Güneş kremi olarak hangi marka kullanıyorsunuz. Sebamed ve yvesroche kullanıyorum sakıncalı mıdır acaba
Amiin. Rabbim saglikla kavustursun insallahMerhaba ağustos anneleri 04.06.2025 tarihinde ikizlerim 27+5 haftalık erken doğdular yenidoğan yoğun bakıma alındılar bize dua eder misiniz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah rabbim
Caudalie kullaniyorum otekilerin icerigini bilmiyorum maalesefİyi bayramlar hanımlar. Güneş kremi olarak hangi marka kullanıyorsunuz. Sebamed ve yvesroche kullanıyorum sakıncalı mıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?