2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Progesteron kullanıyor musun , o doğumu geciktiriyor baya

İçinin yandığı yerinden Rabbim tekrar çiçekler açtırsın inşallah

hyr cnm başka ilaçlar verdi çok kasılmalarım oluyor, karnım çok sık sertleşiyor
Anladım kuzum ben de serklajlıyım. Hayırlısı ile 32 ve 34. Haftaya gelsen için rahat eder . Az kalmış hem. İlaçlarla kontrol ediyorlar allahtan , kontrollerini aksatma geçecek bu günlerde

senin kaç mm çıkıyor
Benim gebeliğin başından beri hep 30 mm idi. Birden 22. Haftada 12 mm oldu ve açıklık çıktı. Sonra acil serklaj oldum. Ondan sonra 30 mm çıkıyor kontrollerde. Sürekli yatıyorum, magnezyum progestan kullanıyorum düzenli.

hunileşme varmıydı peki

Başınız sağolsun Allah sabır versin…. çok zor ne denir ne yapılır bilemedim …Siz de en kısa zamanda iyi olursunuz inşallah…

Suyu hep normaldi doktorumuzun dediğine göre , kilosu da 28+2 de 1200 dü. Hba1c sonucu da 5 uzun zamandır. Beklemiyordum böyle çıkmasını tokluk şekerinin ondan telaş yaptım işte Malesef
haftan güzel kuzum, diyetle devam ettikçe de suyu da kilosu da güzel gider bence :) ölçümlere devam et

İyi bayramlar hanımlar. Güneş kremi olarak hangi marka kullanıyorsunuz. Sebamed ve yvesroche kullanıyorum sakıncalı mıdır acaba

Amiin. Rabbim saglikla kavustursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…