- 12 Mart 2019
- 16.356
- 35.843
- 598
Cok iyi böyleyse korkmaya gerek yokİlk bebeğim de suyum geldi de doğuma gttim.Anlamam diye ödüm kopuyordu bnmde ama merak etmeyn kızlar çok net anlaşılıyorBildiğin şişenin tıpasi açılmas gbi ses geldi gecenin 4unde uzaniyodm,sonra ayağa kalktm fosur fosur şu akiyo durmuyor asla idrar gbi dgl
Çok ama çok üzüldüm, ne desem az kalır Allah sizlere sabır versin başınız sağolsunMerhaba arkadaşlar.
Beni hatırlayanlarınız vardır elbet. Herkes bilgi vermemi istemişti. Kendimi henüz yeni yeni toparlıyorum.
Preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) ile 24. Haftada hastaneye yatırıldım, uzun ve meşakkatli bir yolculuk sonucu 27 haftada ağır bir zehirlenme geçirerek çok hızlı bir şekilde doğuma alındımbebeğim 27+2 de ne yazık ki sezeryan ile doğdu. Ben ve bebeğim çok zor zamanlar geçirdik ölümle yaşam arasında kaldık. Bebeğim doğum sonrası hızlı bir şekilde iyi bir hastaneye sevk edilmiş benim sezerryan sonrası tedavim 10 gün sürdü.
Hergün bebeğimi görmek için taburcusun denmesini bekledim ama ne yazık ki sezeryan sonrası karaciğer enzimlerim bir çok değerlerim çok kötü durumdaydı. Sezerryan sürecini hiç bir şekilde ağrı kesici olmadan atlatmak zorunda kaldım. Bu süre zarfında bebeğim benim gibi değil çok küçük olduğu için küvezde yoğun bakımda kaldı, aslında pek kötü durumu da yoktu ama ne yazık ki çok ağır bir beyin kanaması sonucu oğlumu bir gece kaybettim. 8.günüymüş gece yarısı kaybetmişiz fakat ben sabahı doktorlar eşliğinde öğrendim hemen müdahale edilebilmesi için.
Dün evime taburcu oldum. Bebeğimin vefatından sonra bebeğimi görmek istemedim, unutamamaktan daha çok acı çekmekten aklımı kaybetmekten korktumhala fotoğrafını dahi görmedim. Mezarına dahi giymeye gücüm yok. Her gece rüyalarımda ağlayarak uyanıyorum. İyileşmiyor ruhum. Her yerim acılarla dolu. Melek oğlumu görmeye cesaretim yok minicik bedeninin 500 e yakın cenaze namazı kılınmış. Yüreğim kaldırmıyor.
Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
Çok çok çok acı Çekiyoruz.
Allah kimseye bu hastalığı yaşatmasın, ne yazık ki bir test ile belirlenecek birşey değil 20 . Haftaların sonralarından kendiliğinden çıkan hiç bir sebebi olmayan bir hastalık.Rabbim meleğimi bizden daha çok sevdi Annesinin cennet kuşu oldu oğlum.
Allah sizlere evlatlarınızı sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Durumum bu ne yazık ki.
geçti miKızlar ya feci hemoroid oldum maalesef, canımı çok yakiyor. Kabız da değilim ama valla oturup kalkarken çok zorluyor. Şöyle bir rutin hazırladım kendime malum ilaç kullanamıyoruz bu süreçte. Bakalım işe yarayacak mı eğer yararsa güncellerim yine
Sabah:
1. Ilık su tut
2. Soğuk Kompres (5 dk)
3. Cadı Fındığı (Witch Hazel) ile Pamuk Ped
Eczaneden alacağın (veya evde varsa) saf cadı fındığına bir pamuk batırıp 1-2 dakika uygula.
Gün İçinde:
Bol Su İç
Günde en az 2-2.5 litre
Hafif Yürüyüş (15-20 dk)
Oturma Yastığı Kullan
Akşam:
1. Ilık Oturma Banyosu (10-15 dk)
2. Aloe Vera Jeli (Doğal, katkısız)
3. Rahat Pozisyonda Dinlenme
Sol tarafa yatmak
Yatmadan önce kısa bir bacakları yukarı uzat
Bakalım inşallah işe yarar valla hayat kalitem kalmadı
Cok uzuldum basiniz sagolsunMerhaba arkadaşlar.
Beni hatırlayanlarınız vardır elbet. Herkes bilgi vermemi istemişti. Kendimi henüz yeni yeni toparlıyorum.
Preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) ile 24. Haftada hastaneye yatırıldım, uzun ve meşakkatli bir yolculuk sonucu 27 haftada ağır bir zehirlenme geçirerek çok hızlı bir şekilde doğuma alındımbebeğim 27+2 de ne yazık ki sezeryan ile doğdu. Ben ve bebeğim çok zor zamanlar geçirdik ölümle yaşam arasında kaldık. Bebeğim doğum sonrası hızlı bir şekilde iyi bir hastaneye sevk edilmiş benim sezerryan sonrası tedavim 10 gün sürdü.
Hergün bebeğimi görmek için taburcusun denmesini bekledim ama ne yazık ki sezeryan sonrası karaciğer enzimlerim bir çok değerlerim çok kötü durumdaydı. Sezerryan sürecini hiç bir şekilde ağrı kesici olmadan atlatmak zorunda kaldım. Bu süre zarfında bebeğim benim gibi değil çok küçük olduğu için küvezde yoğun bakımda kaldı, aslında pek kötü durumu da yoktu ama ne yazık ki çok ağır bir beyin kanaması sonucu oğlumu bir gece kaybettim. 8.günüymüş gece yarısı kaybetmişiz fakat ben sabahı doktorlar eşliğinde öğrendim hemen müdahale edilebilmesi için.
Dün evime taburcu oldum. Bebeğimin vefatından sonra bebeğimi görmek istemedim, unutamamaktan daha çok acı çekmekten aklımı kaybetmekten korktumhala fotoğrafını dahi görmedim. Mezarına dahi giymeye gücüm yok. Her gece rüyalarımda ağlayarak uyanıyorum. İyileşmiyor ruhum. Her yerim acılarla dolu. Melek oğlumu görmeye cesaretim yok minicik bedeninin 500 e yakın cenaze namazı kılınmış. Yüreğim kaldırmıyor.
Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
Çok çok çok acı Çekiyoruz.
Allah kimseye bu hastalığı yaşatmasın, ne yazık ki bir test ile belirlenecek birşey değil 20 . Haftaların sonralarından kendiliğinden çıkan hiç bir sebebi olmayan bir hastalık.Rabbim meleğimi bizden daha çok sevdi Annesinin cennet kuşu oldu oğlum.
Allah sizlere evlatlarınızı sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Durumum bu ne yazık ki.
Bana da hala arada oluyorGecmedi valla ara ara oyle oluyo, korkuyorum disari yuruyuse gitmeye. Doktora sormadim unuttum
Bem yoğun günlerimde öyle hissediyorum, yoğunluktan da hissedilmiyor bazen slımda o harekete devam ediyor. Dr a bir kere öyle bir günde hareket hissetmedim demiştim, koşturmada hissetmemen normal, emin olamıyorsan uzanıp bekleyebilirsin demiştiKizlar bu sira mecburi bir durum olustu asiri hareket halindeyim. Normalde cok hareketli olan kizim 3-4 gundur cok nadir hareket ediyor. Sert tekmeler cok nadir geliyor artik. Tempolu zamanlarinda boyle bir durum yasayan oldu mu? Aniden degisince endiselenmeye basladim.
Tabiki öncelik bu.Kizlar 30 . Haftaya giris yaptim ve daha bir mendil dahi almadim ne bebege ne kendime. Sadece stabil psikolojiyle kalma cabasiyla gün geciriyorum. Bazi bilindik markalara gidip orda gorevli kisilerden yardim alip alinmasi gereken neyse almayi planliyorum. Kendime de biseyler alirim bitti gitti. Sadece saglikli dogsun carsafa sararim kafasindayim
Sorun olacağını sanmıyorum canım.Kizlar bu sira mecburi bir durum olustu asiri hareket halindeyim. Normalde cok hareketli olan kizim 3-4 gundur cok nadir hareket ediyor. Sert tekmeler cok nadir geliyor artik. Tempolu zamanlarinda boyle bir durum yasayan oldu mu? Aniden degisince endiselenmeye basladim.
Şuan da hırçın değilim çok şükür tevekkül etmeye çalışıyorum fakat.Ahh canm 2023 kasımda bende bebeğimi kaybettim cok zor bi süreç rabbim yardımcın olsun gönlüne ferahlık versin inşallah.
Bu acının bi tarifi yok gün geçtikçe alevleniyor sadece seni yakıyor eşin filan cok kolay atlatıyor. Hamileyken yediğin bir şey bile aklına gelsem seni ağlatıyor. Cok zor ama geçiyor. Ben panik atak olmuştum sadece namaz ve kuranla ferahladm sanada tavsiyem canm . Sen rahatsız edecek hiç bir ortama girmeden hamile birini bile görmek istemiyordum. Çevremdeki herkes acıyan gözlerle bakıyorlardı. En büyük tesllimiz oğullarımız bizleri cennette bekliyor.
Şu an yine hamileyim ben yine korkularım var ve biliyorum her hamilelik farklı . İnşallah rabbim sanada hayırlısını kolaylıkla nasip eder canm benim
Saolun Allah razı olsunÇok ama çok üzüldüm, ne desem az kalır Allah sizlere sabır versin başınız sağolsun
Naptin doktoruna gittin mi ? Başlarda çoğu kişide oldu29+1 haftalık hamileyim pembe akıntım var , başına böyle bir şey gelen var mı?
Bu haftalarda normal değil ilk zamanlar olsa neyse de.29+1 haftalık hamileyim pembe akıntım var , başına böyle bir şey gelen var mı?
Naptin doktoruna gittin mi ? Başlarda çoğu kişide oldu
bu sabah bi defa 11de oldu sadece bi dahada olmadı , yarın kontrolum var zaten, o yüzden gitmedim umarım bi dahada olmaz çok stres oluyorumBu haftalarda normal değil ilk zamanlar olsa neyse de.
Doktora gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?