2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Cok iyi böyleyse korkmaya gerek yok

Çok ama çok üzüldüm, ne desem az kalır Allah sizlere sabır versin başınız sağolsun

geçti mi

Cok uzuldum basiniz sagolsun

Kizlar bu sira mecburi bir durum olustu asiri hareket halindeyim. Normalde cok hareketli olan kizim 3-4 gundur cok nadir hareket ediyor. Sert tekmeler cok nadir geliyor artik. Tempolu zamanlarinda boyle bir durum yasayan oldu mu? Aniden degisince endiselenmeye basladim.

Kizlar 30 . Haftaya giris yaptim ve daha bir mendil dahi almadim ne bebege ne kendime. Sadece stabil psikolojiyle kalma cabasiyla gün geciriyorum. Bazi bilindik markalara gidip orda gorevli kisilerden yardim alip alinmasi gereken neyse almayi planliyorum. Kendime de biseyler alirim bitti gitti. Sadece saglikli dogsun carsafa sararim kafasindayim

Bem yoğun günlerimde öyle hissediyorum, yoğunluktan da hissedilmiyor bazen slımda o harekete devam ediyor. Dr a bir kere öyle bir günde hareket hissetmedim demiştim, koşturmada hissetmemen normal, emin olamıyorsan uzanıp bekleyebilirsin demişti

Tabiki öncelik bu.
Ama hazırlık yapmanın verdiği mutlulukta ayrı güzel sona yaklaşıyoruz her an herşey olabilir yavaştan alın bişeyler

Sorun olacağını sanmıyorum canım.
Eğer dinlenilen süreçte hareket yoksa doktora gidersin dinlenmeye çalış bol bol.

Şuan da hırçın değilim çok şükür tevekkül etmeye çalışıyorum fakat.
Başın saolasun diye birileri yüzüme söylediğinde çok kötü hissediyorum. Bu yüzden telefon aramalarını asla açmıyorum. Kimseyle karşılaşmadan evden çıkıyorum. Kimseyi görmek istemiyorum.
bu duyguları henüz bastıramıyorum.
Durum bizde karışık. Bebeğimi eşim gördü brn hiç görmedim. O yüzden eşim çok zorlanıyor yüzündeki her detayı hatırlıyorum diyip ağlıyor.
İllaki geçecek birşeyler hatırlatacak ağlayacağız anne ve babayız nitekim
Benim cesaretim yok henüz kefenli fotoğrafını görmeye. Mezarına gitmeye. Hatamı ediyorum bilmiyorum . Kafam öylesine karışık.

29+1 haftalık hamileyim pembe akıntım var , başına böyle bir şey gelen var mı?

Kızlar kızıma ipek ismini dusunuyorum yanina ikinci isim önerisi olan varmı? İpek 1. isim olcak şekilde

Kontrolden cıktım herşey yolunda cok şükür.
Kızım baş aşağı duruyor doktor sana agrı baskı yapar dedi doğum kanalına girmemiş ama dinlen dedi. Karnın küçük geldi gözüme bebek gelişmedimi acaba dedim ama gelişmiş dedi karnım cok büyümedi dedim cok kilo almadın yağlanmadın ondan dedi
Kilosu boyu iyi 3 hafta sonra tekrar inşallah.

Bizde dün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda 2 hafta önden gidiyor bebeğim normalde beklenen doğum tarihi 11 ağustostu 28 temmuzda çekti doktorumuz eğer böyle devam ederse. Artık doğum ile ilgili kafamda bişeyleri oturtmamı istedi bebeğim başından beri kafası aşağıda duruyor ayakları yukarıda normal doğum istersen normal ama yok ben yapamam dersen sezaryen dedi. Bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra sürekli doğumu düşünüyorum. Arada kasılmalarım oluyor regl sancısına benzer bunu söylediğimde daha çok erken diyip nstye soktu tedbir amaçlı ama şükür bişey çıkmadı. Bu kasılmalar olunca yok normal doğum yapamam diyorum geçince de yaparım yaa diyorum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…