Kuzum Allah sabırlar versin başın sağ olsun. Çok üzüldüm rabbim gönlündeki acıyı hafifletsin inşallahZorlanıyorum. Sürekli ağlarken ismi ile seslenip ona doğru giderken uyanıyorum.henüz, mezarına dahi gidecek o cesaretim yok . Korkumdan değil kabullenmekle ilgili bu. Kabullenemiyorum henüz, acı çekiyorum, sonra zaten görmedin diyorum kalbim sızlıyor. Karnımda aklımda kalbimde hep o vardı unutamıyorum, unutmak zaten istemiyorum ama çok üzülüyorum, hep içim yandı derlerdi sözde zannederdim. Her düşündüğüm an içim yanıyor.
Bugün yine gördüm bunu,Ben bunu aldım canım.Eki Görüntüle 3602294
Teşekkürler, benimkiler de sanıyorum cerrahilik olacak.. yine de soğuk kompres denerim..Merhabalar benimkiler doğumdan sonra geçmeyecek gibi emzirme döneminde bitince cerrahi işlem uygulanacak. Yani toplardamarda kaçak çıktı o yüzdendir belki. Varislere soğuk uygulama yapıcakmışsın bol bol sıcaktan olabildiğince uzak dur güneşten sıcak sudan mesela doktorum söyledi
Çok Teşekkür ederim içim rahatladı biraz daha. böyle devam edeceğimhaftan güzel kuzum, diyetle devam ettikçe de suyu da kilosu da güzel gider bence :) ölçümlere devam et
Ben la roche posay kullanıyorum. Doktor devam edebilirsin sorun yok dedi bana sorduğumda.İyi bayramlar hanımlar. Güneş kremi olarak hangi marka kullanıyorsunuz. Sebamed ve yvesroche kullanıyorum sakıncalı mıdır acaba
Sağol canım.Bugün yine gördüm bunu,
Güzel ürün hayırlı olsun. Neden giyilebilir tercih etmediğinizi öğrenebilir miyim peki
Bende rahim açıklığı hep var hiç geçmedi ve 22. Haftadan beri 21 cm rahim boyu hatta doktor sadece dikiş tutuyor dedi hiç iş vs yapmadım dışarı bile çok cikmiyorum sende dikkat et insallah aliriz kucağımıza sagliklagittim canım, bende zaten 18 haftada rahim ağzı kısalması olmuştu en son kontrolde 24haftada 31mm di ama bugun (29+2) kontrolde 25mme düşmüş ve hunileşme varmış o baya bi canımı sıktı ama yapçak bişiy yok
İnşallah sağlıkla kavuşursun canimMerhaba ağustos anneleri 04.06.2025 tarihinde ikizlerim 27+5 haftalık erken doğdular yenidoğan yoğun bakıma alındılar bize dua eder misiniz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah rabbim
Amin canım, çok az kaldı ama bakalım umarım dayanırlarBende rahim açıklığı hep var hiç geçmedi ve 22. Haftadan beri 21 cm rahim boyu hatta doktor sadece dikiş tutuyor dedi hiç iş vs yapmadım dışarı bile çok cikmiyorum sende dikkat et insallah aliriz kucağımıza saglikla
Ben bi kaç hafta önce yaptım. Sivenonun bulaşık detarjanıyla önce yıkadım. Sonra tencerede kaynar suda 5 er dk bekletip kuruttum. İçime sinmedi bide sterilize makinesi almıştım onda da sterilize ettim. Ama bu ilk sefer için hevesle yaptım. Doğunca büyük ihtimal sadece sterilize makinesinde yaparım. kaynatmakla falan uğraşmamKızlar selam.. günaydın iyi bayramlar tekrar hepinize. Benim bir sorum olacak, bebişe philips aventin silikon olan Biberon ve emziklerinden aldım. Doğum öncesi sterilize edip hastane çantama eklemek istiyorum. Kaynatsam mı yıkasam mı sıcak suda mı bekletsem nasıl yapsam bilemedim özellikle ikinci çocuk annelerinin ya da bu işlemi yapmış annelerin önerilerini bekler gözlerinizden öperim
Ben la roche posay kullanıyorum. Doktor devam edebilirsin sorun yok dedi bana sorduğumda.
Dayanılarak insallah biz elimizden geleni yapalım gerisi takdir ilahi ama progestan mutlaka doktoruna sor cunku benim rahim hep açıkAmin canım, çok az kaldı ama bakalım umarım dayanırlar
Ben ne zaman sorsam daha var konuşuruz dedi ama belki bu haftaki kontrolde bi şeyler söylerNasılsınız hanımlar
Doğumu konuşan oldumu bizimki 17 temmuz sonrası olur dedi sezeryanda olsa normalde ağustosu bulmaz dedi annesi gibi temmuz bebesi olucak kızım
Bende kendim sordum yoksa konuşmak için erken olduğunu düşünüyorduBen ne zaman sorsam daha var konuşuruz dedi ama belki bu haftaki kontrolde bi şeyler söyler
Yok canım çok kötü değil benim 300 lerdeydi şekerim ilk çocuğum da bir şey olmadı ikinci de üç aylık şeker ortalamam 11di organlar ilk üç ayda oluştuğu için çocuğa zarar verdiMerhaba ben yeni üye oldum yeni haberim oldu. 27 yaşında ilk gebeliğim ve 28. Haftadayım gebelik diyabeti teşhisi aldım şeker testinde. Açlık 93 Tokluk 199 çıkmış. Çok tedirgin oldum psikolojim etkilendi. Yeterli diyet vs düzelir mi düzelmezse çok mu kötü demek. Bilgilendirecek birisi var mı acaba
Benimde öyle ama tekme atarken yada hareket ederken ağrı yapıp geriliyor karnım seninde mi öyle oluyor yoksa kasılma dedikleri bu mu anlamadimKızlar sol tarafıma yatınca o kadar şiddetli tekmeler atıyor ki canım çok yanıyor. Sanki ayağı karnımı yarıp çıkacakmış gibi. Ama normal düz dururken yada sağa yatınca böyle şiddetli olmuyor. Minik minik taklalar atıyor sankidoktor soluna yatman en iyisi dediği için öyle yapıyorum ama bu kadar acıtması normal mi?
Ay benimde sağıma yatınca öyle. Şikayet etmek istemiyorum ama uykumdan uyandırıyorKızlar sol tarafıma yatınca o kadar şiddetli tekmeler atıyor ki canım çok yanıyor. Sanki ayağı karnımı yarıp çıkacakmış gibi. Ama normal düz dururken yada sağa yatınca böyle şiddetli olmuyor. Minik minik taklalar atıyor sankidoktor soluna yatman en iyisi dediği için öyle yapıyorum ama bu kadar acıtması normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?