2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kuzum Allah sabırlar versin başın sağ olsun. Çok üzüldüm rabbim gönlündeki acıyı hafifletsin inşallah

Teşekkürler, benimkiler de sanıyorum cerrahilik olacak.. yine de soğuk kompres denerim..

Bugün yine gördüm bunu,
Güzel ürün hayırlı olsun. Neden giyilebilir tercih etmediğinizi öğrenebilir miyim peki
Sağol canım.
Esasen ben çok lazım olurmu olmazmı bilemediğim için öyle pahalı bişey almak istemedim bunu çok uyguna aldım indirimdeyken.
Birde çevremde kullanıp memmun olan biri olsun istedim

Bende rahim açıklığı hep var hiç geçmedi ve 22. Haftadan beri 21 cm rahim boyu hatta doktor sadece dikiş tutuyor dedi hiç iş vs yapmadım dışarı bile çok cikmiyorum sende dikkat et insallah aliriz kucağımıza saglikla

Amin canım, çok az kaldı ama bakalım umarım dayanırlar

Kızlar selam.. günaydın iyi bayramlar tekrar hepinize. Benim bir sorum olacak, bebişe philips aventin silikon olan Biberon ve emziklerinden aldım. Doğum öncesi sterilize edip hastane çantama eklemek istiyorum. Kaynatsam mı yıkasam mı sıcak suda mı bekletsem nasıl yapsam bilemedim özellikle ikinci çocuk annelerinin ya da bu işlemi yapmış annelerin önerilerini bekler gözlerinizden öperim

Ben bi kaç hafta önce yaptım. Sivenonun bulaşık detarjanıyla önce yıkadım. Sonra tencerede kaynar suda 5 er dk bekletip kuruttum. İçime sinmedi bide sterilize makinesi almıştım onda da sterilize ettim. Ama bu ilk sefer için hevesle yaptım. Doğunca büyük ihtimal sadece sterilize makinesinde yaparım. kaynatmakla falan uğraşmam

Yok canım çok kötü değil benim 300 lerdeydi şekerim ilk çocuğum da bir şey olmadı ikinci de üç aylık şeker ortalamam 11di organlar ilk üç ayda oluştuğu için çocuğa zarar verdi

Kızlar sol tarafıma yatınca o kadar şiddetli tekmeler atıyor ki canım çok yanıyor. Sanki ayağı karnımı yarıp çıkacakmış gibi. Ama normal düz dururken yada sağa yatınca böyle şiddetli olmuyor. Minik minik taklalar atıyor sanki doktor soluna yatman en iyisi dediği için öyle yapıyorum ama bu kadar acıtması normal mi?

Benimde öyle ama tekme atarken yada hareket ederken ağrı yapıp geriliyor karnım seninde mi öyle oluyor yoksa kasılma dedikleri bu mu anlamadim

Ay benimde sağıma yatınca öyle. Şikayet etmek istemiyorum ama uykumdan uyandırıyor kungfu panda gibi hareket ediyor çocuk anlamadım dirseği ayrı saplıyor ayağını ayrı saplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…