Gerilme gibi değil de elimi koyunca ayağını vurduğunu hissediyorumBenimde öyle ama tekme atarken yada hareket ederken ağrı yapıp geriliyor karnım seninde mi öyle oluyor yoksa kasılma dedikleri bu mu anlamadim
Ay evet özellikle geceleri başlıyor vurmayaAy benimde sağıma yatınca öyle. Şikayet etmek istemiyorum ama uykumdan uyandırıyorkungfu panda gibi hareket ediyor çocuk anlamadım dirseği ayrı saplıyor ayağını ayrı saplıyor
Evet canım normalKızlar sol tarafıma yatınca o kadar şiddetli tekmeler atıyor ki canım çok yanıyor. Sanki ayağı karnımı yarıp çıkacakmış gibi. Ama normal düz dururken yada sağa yatınca böyle şiddetli olmuyor. Minik minik taklalar atıyor sankidoktor soluna yatman en iyisi dediği için öyle yapıyorum ama bu kadar acıtması normal mi?
31. Haftadayım. İlk gebelikte 28 hafta itibariyle dönmeli diye bajarız demişti doktor. İkinci gebelik benim onun için 35e kadae bekleyecek ama dönmezse planlamayı ona göre yapacağız dediŞu an kaç haftalıksınız benim de ilk hamileliğim 27+3teyim ve ayakları asağoda ama bana dönmeyle ilgili yorum yapmadı ama dediğim gibi suyu biraz azalmış gibi dedi
Ben de sola hic yatamiyorum. Otururken dik duruyo sanki hep asagida rahat edemiyorum. Yattigimda da sanki hep yanda gibi. Sol tarafima daha cok bastiriyor sagimda daha rahat ediyorum ben deKızlar sol tarafıma yatınca o kadar şiddetli tekmeler atıyor ki canım çok yanıyor. Sanki ayağı karnımı yarıp çıkacakmış gibi. Ama normal düz dururken yada sağa yatınca böyle şiddetli olmuyor. Minik minik taklalar atıyor sankidoktor soluna yatman en iyisi dediği için öyle yapıyorum ama bu kadar acıtması normal mi?
Bende altıma kaçırıyorum sanıyorumEvet malesef bende günde kaç kez değişiyorum bu ıslaklıkla durulmaz zaten direk enfeksiyon sebebi
Benim biraz kasıklarıma baskı yapıyor, arada vajinada da baskı oluyor ama uzanınca felan geçiyor, ama çok sıcak aşırı geliyor bana artık. Geceleri sıcaktan uyanıyorumNasılsınız hanımlar
Doğumu konuşan oldumu bizimki 17 temmuz sonrası olur dedi sezeryanda olsa normalde ağustosu bulmaz dedi annesi gibi temmuz bebesi olucak kızım
Ama daha çok erken değil mi dönmesi için 32ye kadar döner diyen de bar bilemedim ben de31. Haftadayım. İlk gebelikte 28 hafta itibariyle dönmeli diye bajarız demişti doktor. İkinci gebelik benim onun için 35e kadae bekleyecek ama dönmezse planlamayı ona göre yapacağız dedi
Ama daha çok erken değil mi dönmesi için 32ye kadar döner diyen de b31. Haftadayım. İlk gebelikte 28 hafta itibariyle dönmeli diye bajarız demişti doktor. İkinci gebelik benim onun için 35e kadae bekleyecek ama dönmezse planlamayı ona göre yapacağız dedi
ayy ne güzel bize de böyle güzel haberler gelir insalalhKontrolden cıktım herşey yolunda cok şükür.
Kızım baş aşağı duruyor doktor sana agrı baskı yapar dedi doğum kanalına girmemiş ama dinlen dedi. Karnın küçük geldi gözüme bebek gelişmedimi acaba dedim ama gelişmiş dedi karnım cok büyümedi dedim cok kilo almadın yağlanmadın ondan dedi
Kilosu boyu iyi 3 hafta sonra tekrar inşallah.
Normal canım normalBende altıma kaçırıyorum sanıyorumiyi bari normal şeyler bunlar demekki.. bende 1 aydır görmüyorum beneğimi 10 haziranda randevum var özledim valla.
Yok 17 temmuz değil canım 17 temmuz sonrası 37. Haftadan sonra dedi.Benim biraz kasıklarıma baskı yapıyor, arada vajinada da baskı oluyor ama uzanınca felan geçiyor, ama çok sıcak aşırı geliyor bana artık. Geceleri sıcaktan uyanıyorumdoğumu konuşmadık sadece ücret konuşması yapmıştık ama benim için ağustosu götürürüz gibi konuşuyoruz. 17 Temmuz çok erken değil mi ? 38. Hafta oluyor daha 3 hafta var nerdeyse…
Bebiş kilo olarakda 2 hafta önden gidiyor ilk doğumumda vakumluydu. Herkesin kendi durumuna göre değişiyor doktor değerlendirmeleri benceAma daha çok erken değil mi dönmesi için 32ye kadar döner diyen de bar bilemedim ben de
Bende yatamıyorum cok kilom olmadıgı halde. 3 yastıkla yatıyorum oturur vasiyette resmen nefes alamıyorum diğer türlü.Kızlar ben artık yatarken cook rahatsızım. kilo da var.. Hamile yastigi, normal yastik hak getire.. Sola yatmaya çalışıyorum, sağda uyanıyorum.. her yerim sis, uyuşuk, kilit uyanıyorum..
Bir de benim taklacı güvercin ne tarafa yatsam orayı tekmeliyorbazen gobek deligime kdr yuvarlanmis oluyorum, rahatsız mi oluyor acaba
Bir de preeklampsi olanlar belirtileri nasıl yaşadınız? MasaAllah 10a 6yla geldik 30.haftaya. ama benim aniden fırlıyor tansiyon ve hissetmiyorum..kalbim çarptı ölceyim dedim 139-71..
Çok sinsi ilerliyor, sakın 10-6 düzenli deyip ihmal etme. Sürekli ölç. Bir anda fırlayıp asla düşmüyor. İlk belirti zaten tansiyon, sonra şişlik ve idrarda protein diye devam ediyor. Allah yardımcımız olsunKızlar ben artık yatarken cook rahatsızım. kilo da var.. Hamile yastigi, normal yastik hak getire.. Sola yatmaya çalışıyorum, sağda uyanıyorum.. her yerim sis, uyuşuk, kilit uyanıyorum..
Bir de benim taklacı güvercin ne tarafa yatsam orayı tekmeliyorbazen gobek deligime kdr yuvarlanmis oluyorum, rahatsız mi oluyor acaba
Bir de preeklampsi olanlar belirtileri nasıl yaşadınız? MasaAllah 10a 6yla geldik 30.haftaya. ama benim aniden fırlıyor tansiyon ve hissetmiyorum..kalbim çarptı ölceyim dedim 139-71..
benim de 2hafta önde gidiyor bu durumda erken olma ihtimali var mı? doktora sordum bnde bir de rahim ağzı kısalığı var erken olma riski var dedi.. 29+2de bebek 1 988kg çıktı 2/3hafta öndesin dediBebiş kilo olarakda 2 hafta önden gidiyor ilk doğumumda vakumluydu. Herkesin kendi durumuna göre değişiyor doktor değerlendirmeleri bence
Stres anind hic farketmiyorum..Bende yatamıyorum cok kilom olmadıgı halde. 3 yastıkla yatıyorum oturur vasiyette resmen nefes alamıyorum diğer türlü.
Tansiyonu ihmal etme düzenli ölçüm yap bence belki anlık stresten o an cıkmıştır bi seferlik
Teşekkür ederim. Takipteyim bakalimÇok sinsi ilerliyor, sakın 10-6 düzenli deyip ihmal etme. Sürekli ölç. Bir anda fırlayıp asla düşmüyor. İlk belirti zaten tansiyon, sonra şişlik ve idrarda protein diye devam ediyor. Allah yardımcımız olsun
Anladım canım ama o normal yani 37. Haftadan sonra her an doğum olabilir buna erken doğum demeyiz diyor doktorlar. zamanında doğurmayı nasip etsin AllahYok 17 temmuz değil canım 17 temmuz sonrası 37. Haftadan sonra dedi.
Benim bebek aşağı inmiş biraz kafasıda aşağıda bu sana ağrı baskı yapar dedi henüz cok baskı şikayetim yok ama dikkat et bol bol dinlen kanala girmemiş ama istemeyiz daha haftası küçük dedi. Sıcaklar benide zorluyor nefes alamıyorum ciğerlerim acıyor sanki karnım cok büyümedi ama yinede zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?