- 30 Ekim 2013
- 20.348
- 56.980
- 798
Benim bayrakın ilk günü çok vajinama baskı yaptı karnımdada kasılmaydı bence anlamadım da. Aka geçti dinlenince. Korkuyorsanız gidin bence.. ben yarın doktor randevum olduğu için biraz da şey yapmadımBana dua edin hanımlar ya akşam acile mi gitsem bilmiyorum kasılmalar devam ediyor ama ağrı sancı yok oğlumda hiç doğum.sancisi çekmediğim için onu dq bilmiyorum otle bel ağrısı adet ağrısı falan yok ama kasılmalar ara ara var acaba vurduğu için mi oluyor onu dq anlamadjm
Benim anladığım 40 haftaya kadar beklemeyiz demek istedi planlı sezaryen de olsa 38’de alır gibi. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun 35 e kadar beklesinler yeterAnladım canım ama o normal yani 37. Haftadan sonra her an doğum olabilir buna erken doğum demeyiz diyor doktorlar. zamanında doğurmayı nasip etsin Allahbende çok şükür almadım bu ay kilo. Son aylar daha çok alınır diyor ama ben çok acıkmıyorum gibi normalim..
Canım korkuyorsan git için rahat etsin sancı vardır belki ne olur ne olmazBana dua edin hanımlar ya akşam acile mi gitsem bilmiyorum kasılmalar devam ediyor ama ağrı sancı yok oğlumda hiç doğum.sancisi çekmediğim için onu dq bilmiyorum otle bel ağrısı adet ağrısı falan yok ama kasılmalar ara ara var acaba vurduğu için mi oluyor onu dq anlamadjm
Benim gideceğim yer riskli perinatolog malesef burda 1 tane var hemen randevu da alamıyorsunBenim bayrakın ilk günü çok vajinama baskı yaptı karnımdada kasılmaydı bence anlamadım da. Aka geçti dinlenince. Korkuyorsanız gidin bence.. ben yarın doktor randevum olduğu için biraz da şey yapmadım
Gitsem hemen yatış diyor araştırma hast oğlumu birakacak yer yokCanım korkuyorsan git için rahat etsin sancı vardır belki ne olur ne olmaz
Ama diğer türlü de bu riski göze alıp evde bekleyeceksinGitsem hemen yatış diyor araştırma hast oğlumu birakacak yer yok
Ay benimde büyüdü mideye baskı yapıyo ama iştahımın maşallahı varBenim anladığım 40 haftaya kadar beklemeyiz demek istedi planlı sezaryen de olsa 38’de alır gibi. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun 35 e kadar beklesinler yeter
Ben her zamanki alımda devam ediyorum iştahım azaldı bebek büyüyüp mideye baskı yaptığı için doktorum bebeğe yarayacak şeyler ye mesela çorbayı içme ana yemek salatayı ye dedi.
Ne yapayimAma diğer türlü de bu riski göze alıp evde bekleyeceksin
Sadece nst ye girebileceğiniz bir özel hastane vs yok mu acaba? En azından içiniz rahat etmiş olur sancı varsa da gözükür ona göre gidersiniz perinatoloğaBenim gideceğim yer riskli perinatolog malesef burda 1 tane var hemen randevu da alamıyorsunşimdi gitsem o hastane hemen yatış diyor annem burda değil oğluma bakacak kimse yok
Özel hastane varda kadın doğum çalışmıyor depremden sonra burda tüm.duzen alt üst oldu hala da düzelmedi yada devlet hast gidecegim onlarda hiç birseye bakmiyor ama bakalım.insallah gecer giderSadece nst ye girebileceğiniz bir özel hastane vs yok mu acaba? En azından içiniz rahat etmiş olur sancı varsa da gözükür ona göre gidersiniz perinatoloğa
Benimki eskiye nazaran azaldıAy benimde büyüdü mideye baskı yapıyo ama iştahımın maşallahı varaklım sürekli bi sonraki öğünde yemek yemeyi seven bi insan da değildim nasıl keyifle yiyorum 20 kiloyla giricem bu gidişle
İnşallah bir sorun olmaz devlete değilde özele gitseniz yok mu bulunduğunuz yerde belki bir muayene olursunuz nst cekilir sancı yoksa eve gelirsiniz.Ne yapayimyarın doktorun hemşirenin ulasabilirsem sorayım artık insallah gecer ya Allah görüyor durumumu
Şuan yok canim özelde malesefİnşallah bir sorun olmaz devlete değilde özele gitseniz yok mu bulunduğunuz yerde belki bir muayene olursunuz nst cekilir sancı yoksa eve gelirsiniz.
Parmaktan ölçüm yapıyorum 3 gündür daha düşük çıkıyor böyle devam eder umarım. Size de çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey olmamıştırYok canım çok kötü değil benim 300 lerdeydi şekerim ilk çocuğum da bir şey olmadı ikinci de üç aylık şeker ortalamam 11di organlar ilk üç ayda oluştuğu için çocuğa zarar verdi
Olabilir benimde iştahım açık değil valla sıcaktan zaten yenmiyor bi şeyBenim anladığım 40 haftaya kadar beklemeyiz demek istedi planlı sezaryen de olsa 38’de alır gibi. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun 35 e kadar beklesinler yeter
Ben her zamanki alımda devam ediyorum iştahım azaldı bebek büyüyüp mideye baskı yaptığı için doktorum bebeğe yarayacak şeyler ye mesela çorbayı içme ana yemek salatayı ye dedi.
Bana da erken olma ihtimali var dedi. Bakalım hayırlısıbenim de 2hafta önde gidiyor bu durumda erken olma ihtimali var mı? doktora sordum bnde bir de rahim ağzı kısalığı var erken olma riski var dedi.. 29+2de bebek 1 988kg çıktı 2/3hafta öndesin dedi
Korkma canım hiç bişey olmaz inşallah haber ver bizedeŞuan yok canim özelde malesefayrıca depremden sonra burada gerçekten iyi bir doktor yok en büyük sorunumuz bu devlet acile gidip bir nst ye gireyim bana dua edin olur mu
Evet sıcaklar cok zorluyor Rabbim yardımcımız olsunOlabilir benimde iştahım açık değil valla sıcaktan zaten yenmiyor bi şey
Eşimi bekliyorum gelince insallah gidecegim insallah birsey cikmazKorkma canım hiç bişey olmaz inşallah haber ver bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?