- 30 Nisan 2023
- 2.869
- 3.025
- 63
- 32
3 hafta ilerdesin bendenBen de iyiyim çok şükür
Nefes darlıkları çarpıntılar bebeğin hareketlerinin mesaneye baskısı derken çoğu zaman zor geçiyorama az kaldı gün sayıyoruz
Cok geçmiş olsun canım.
Seni temmuz anneleri Topiğinden takip etmiştim
Ben de şimdi her ufak bir ağrı da sancıda tedirgin oluyorum hemen takibe başlıyorum.
benim de doktorum öyle erken daha diyorBunu bilmiyordumdoktorum habire erken doğum riskin var diyor ama iğneyi vurmak da istemiyor
Her hafta yeni güncellemeler geliyor3 hafta ilerdesin bendendemek ki 3 hafta sonrasında da pek farklı değilmiş , ben de bugün telefonda konuştum teyzemle , eskisi gibi hızlı hızlı konuşamıyorum tıkandım kaldım sürekli
Tabii ki onlar bizden önde olduğu için Allah korusun bir şey olsa oraya yazmak en doğrusuHahahah ben artık bu hikayeyle kendimi Temmuz’da buldum maalesef
Şu devlet hastanelerin elle açıklık varmi bakalım sevdası beni benden alıyor oysa söyledim hunilesme yani açıklık var serklaj tutuyor bebeği diye daha niye parmaklamaya çalışıyorsun gerçekten bilinçli olmasan bakacak ki doktor çok naif usg ile bakiyor zarar gelmesin diye
Daha sanciya bakmadan açıklık varmindiye bakmalıyız diyor benim zaten acıktığım var bunu biliyorum dikiş tutuyor Rahmi bunu söylememe rağmen neyin fantezisi . Beni takip eden perinatolog her seferinde bakiyor alttan 3 haftada bir ama okadar dikkatli ilerliyor ki usg den takip ederek bu eliyle direk girecekNe dediler ne için elle açıklık var mı bakmaya çalışıyorlar ? Bende sancı çıkmasına rağmen asla elle bakılmadı. Ultrasonda kapalı gördü doktorum ve sancı için tedaviye başladı direk
Incia aldım kzimada kendimede kullaniyormİyi bayramlar hanımlar. Güneş kremi olarak hangi marka kullanıyorsunuz. Sebamed ve yvesroche kullanıyorum sakıncalı mıdır acaba
İlk bebegmde bende bunu kullandm aşırı memnun kaldım, gayet iyi sağım yapiyorSağol canım.
Esasen ben çok lazım olurmu olmazmı bilemediğim için öyle pahalı bişey almak istemedim bunu çok uyguna aldım indirimdeyken.
Birde çevremde kullanıp memmun olan biri olsun istedim
Bende 29. Haftama girdim ve ara ara vajinama baskı oluyor . Rahim büyüyor diye düşünüp dinlenmeye çalışıyorum . Kontrole 2 hafta var o zamana kadar dinleneceğim. Siz de kontrolden sonra bilgilendirirsiniz burayıKızlar 28 + 2deyim. Hafif hafif adet benzeri ağrılarım oluyor hemen geçiyor. Normalde bu benzeri ağrılarım ilk 3 4 ayda oluyordu , rahim büyürken oluyormuş. Düzensiz oluyor ve hafif oluyor diye acile gitmedim , yarın kontrolde doktora söyleyeceğim ama mutlaka. Sizce rahmim büyüyor o yüzden oluyor olabilir mi, benimle benzer haftada olanlar varsa sizde de oluyor mu
Cok iyi öyleyse memnun olan biri dahaİlk bebegmde bende bunu kullandm aşırı memnun kaldım, gayet iyi sağım yapiyor
Sancı cıkmadıysa korkma canımDaha sanciya bakmadan açıklık varmindiye bakmalıyız diyor benim zaten acıktığım var bunu biliyorum dikiş tutuyor Rahmi bunu söylememe rağmen neyin fantezisi . Beni takip eden perinatolog her seferinde bakiyor alttan 3 haftada bir ama okadar dikkatli ilerliyor ki usg den takip ederek bu eliyle direk gireceksancı cikmadi çok şükür peki neden oluyor diyorum bilmiyorum diyor
Evet çok sukur canimSancı cıkmadıysa korkma canım
Selamlar, bence kendinizi çok korkutmayın daha az bugün doktordaydım. Ben yürüdüğümde mesela tansiyonum çıkıyor ya da nefes nefese kaldığımda diyeyim. Belki öyleyse sizinde korkmayın ama takip edin tansiyonunuzu. Doktor ölçtü 16 çıktı dedi bu çok yüksek bi 5 dk dinlen dedi yürümüştüm çünkü tansiyon ölçme yerine giderken ( dk sonra 12 geldi.Kızlar ben artık yatarken cook rahatsızım. kilo da var.. Hamile yastigi, normal yastik hak getire.. Sola yatmaya çalışıyorum, sağda uyanıyorum.. her yerim sis, uyuşuk, kilit uyanıyorum..
Bir de benim taklacı güvercin ne tarafa yatsam orayı tekmeliyorbazen gobek deligime kdr yuvarlanmis oluyorum, rahatsız mi oluyor acaba
Bir de preeklampsi olanlar belirtileri nasıl yaşadınız? MasaAllah 10a 6yla geldik 30.haftaya. ama benim aniden fırlıyor tansiyon ve hissetmiyorum..kalbim çarptı ölceyim dedim 139-71..
Valla benim 28. Haftada kafası aşağıdya dönmüştü ama 32. Haftaymda bugün gittik ayaklar aşağıda dönmüş31. Haftadayım. İlk gebelikte 28 hafta itibariyle dönmeli diye bajarız demişti doktor. İkinci gebelik benim onun için 35e kadae bekleyecek ama dönmezse planlamayı ona göre yapacağız dedi
MerhabaBende 29. Haftama girdim ve ara ara vajinama baskı oluyor . Rahim büyüyor diye düşünüp dinlenmeye çalışıyorum . Kontrole 2 hafta var o zamana kadar dinleneceğim. Siz de kontrolden sonra bilgilendirirsiniz burayı
34 e kadar dönüp duruyorlarmıi, bekleyin bakalım değişiklik olacak mıSelamlar, bende doktordan geliyorum bebeğime baktık çok şükür 2085 gr olmuşuz. Ama ayaklarımız aşağı inmiş kafamız yukarıda üzüldüm 28. Haftamda bebek kafası aşağıdaydıbakalım dönecek mi dönmeyecek mi çok normal istiyordum ama sağlıklı olsun napim..
Hayırlısı olsun canım döner inşallahSelamlar, bende doktordan geliyorum bebeğime baktık çok şükür 2085 gr olmuşuz. Ama ayaklarımız aşağı inmiş kafamız yukarıda üzüldüm 28. Haftamda bebek kafası aşağıdaydıbakalım dönecek mi dönmeyecek mi çok normal istiyordum ama sağlıklı olsun napim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?