2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben de iyiyim çok şükür
Nefes darlıkları çarpıntılar bebeğin hareketlerinin mesaneye baskısı derken çoğu zaman zor geçiyor ama az kaldı gün sayıyoruz
3 hafta ilerdesin benden demek ki 3 hafta sonrasında da pek farklı değilmiş , ben de bugün telefonda konuştum teyzemle , eskisi gibi hızlı hızlı konuşamıyorum tıkandım kaldım sürekli

3 hafta ilerdesin benden demek ki 3 hafta sonrasında da pek farklı değilmiş , ben de bugün telefonda konuştum teyzemle , eskisi gibi hızlı hızlı konuşamıyorum tıkandım kaldım sürekli
Her hafta yeni güncellemeler geliyor
Ayaklarım şişiyor sürekli aklıma gelmeyen bir çok şey yaşıyorum şikayet etmiş gibi olmakta istemiyorum ama zor kolay değil gerçekten

Şu devlet hastanelerin elle açıklık varmi bakalım sevdası beni benden alıyor oysa söyledim hunilesme yani açıklık var serklaj tutuyor bebeği diye daha niye parmaklamaya çalışıyorsun gerçekten bilinçli olmasan bakacak ki doktor çok naif usg ile bakiyor zarar gelmesin diye

Ne dediler ne için elle açıklık var mı bakmaya çalışıyorlar ? Bende sancı çıkmasına rağmen asla elle bakılmadı. Ultrasonda kapalı gördü doktorum ve sancı için tedaviye başladı direk

Ne dediler ne için elle açıklık var mı bakmaya çalışıyorlar ? Bende sancı çıkmasına rağmen asla elle bakılmadı. Ultrasonda kapalı gördü doktorum ve sancı için tedaviye başladı direk
Daha sanciya bakmadan açıklık varmindiye bakmalıyız diyor benim zaten acıktığım var bunu biliyorum dikiş tutuyor Rahmi bunu söylememe rağmen neyin fantezisi . Beni takip eden perinatolog her seferinde bakiyor alttan 3 haftada bir ama okadar dikkatli ilerliyor ki usg den takip ederek bu eliyle direk girecek sancı cikmadi çok şükür peki neden oluyor diyorum bilmiyorum diyor

Bende 29. Haftama girdim ve ara ara vajinama baskı oluyor . Rahim büyüyor diye düşünüp dinlenmeye çalışıyorum . Kontrole 2 hafta var o zamana kadar dinleneceğim. Siz de kontrolden sonra bilgilendirirsiniz burayı

Sancı cıkmadıysa korkma canım

Selamlar, bence kendinizi çok korkutmayın daha az bugün doktordaydım. Ben yürüdüğümde mesela tansiyonum çıkıyor ya da nefes nefese kaldığımda diyeyim. Belki öyleyse sizinde korkmayın ama takip edin tansiyonunuzu. Doktor ölçtü 16 çıktı dedi bu çok yüksek bi 5 dk dinlen dedi yürümüştüm çünkü tansiyon ölçme yerine giderken ( dk sonra 12 geldi.

31. Haftadayım. İlk gebelikte 28 hafta itibariyle dönmeli diye bajarız demişti doktor. İkinci gebelik benim onun için 35e kadae bekleyecek ama dönmezse planlamayı ona göre yapacağız dedi
Valla benim 28. Haftada kafası aşağıdya dönmüştü ama 32. Haftaymda bugün gittik ayaklar aşağıda dönmüş

Bende 29. Haftama girdim ve ara ara vajinama baskı oluyor . Rahim büyüyor diye düşünüp dinlenmeye çalışıyorum . Kontrole 2 hafta var o zamana kadar dinleneceğim. Siz de kontrolden sonra bilgilendirirsiniz burayı
Merhaba doktoruma sordum bu adet ağrısını, devam etmiyorsa sorun yok dedi. Bebek büyüyor alanı daralıyor ondan da olabilir dedi. Yine de ben ntsye girmek istedim , bi sorun çıkmadı :) sanırım bundan sonraki süreçte benzer durumları yaşayacağız bebişler büyüyükçe :)

34 e kadar dönüp duruyorlarmıi, bekleyin bakalım değişiklik olacak mı

Hayırlısı olsun canım döner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…