2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Eşim sağolsun yapıyor üstten bir de robot açıyorum , ama canım çok temizlik çekiyor. Eşimin yaptığı da eh işte ama asla ona bunu söylemem

Hemoroid olan var mı ben daha önce hiç olmamıştım son 3-4 gündür çok rahatsız ediyor. Nasıl geçicek ilerlememesi için ne yapmak lazım
Kabız olmamak lazım ve uzun süre ıkınmamalı, doktor uygun görürse kabızlık için bir kaç ilaç önerenilir. Yürüyüş ve posalı şeyler tüketmeye çalışın

Ay ben her şeyi unutmuşum baktıkça farkediyorum umarım tutup yıkayabilirim bebemi

Ben de istiyordum ama yapamayacağım sanırım. Derdim misafir falan değil hiç ama oğlum için sevdikleri şeylerden hazır olsa bir şeyler iyi olacak
Benim de derdim misafir değil. Annem ve kayınvalidem araçla 15 dklık mesafede oturuyorlar ama minnet etmemek benimki. Elimin altında kendimize acil durumda hazır bulundurmak. Bi kaç şey daha atarım buzluğa yeter

Benim de derdim misafir değil. Annem ve kayınvalidem araçla 15 dklık mesafede oturuyorlar ama minnet etmemek benimki. Elimin altında kendimize acil durumda hazır bulundurmak. Bi kaç şey daha atarım buzluğa yeter
İyi yapmışsın yemek olmayınca kendinize cıkarır yersiniz ben buzluk olayını sevmiyorum kokuyo geliyo bana gerçi sevsemde yapmaya halim yok bu sıcakta

Kızlar ben oğlumda 6 yaşına kadar mustela kullandim buna siveno alsam.bazilari içeriği temiz bazıları değil diyor hangisi doğru bilemiyorum araftayim deterjan ne aldiniz

Selamlar tızlar dün akşam karnım bi ağrıdı sabah yoldan gelip işe gittim sanırım yorgunluktan oldu ama sertleştti falan öldürmeyen adet sancısı gibiydi, bugünde ince sızı gibi giriyo hafiften herkeste de aynı agrılar başlamış biz bu bebelerı agustosa kadar içimizde nasıl tutcaz ya

Bende bilmiyorum nasıl tutcaz dün benimde cok ağrım oldu nedense bugün daha iyim

Ya deterjanı bende Siveno aldım. Kokusu çok ağır geldi diğerleri de böyle mi acaba
ben kızım doğduğundan beri tek bir deterjan kullanıyorum, o da green clean. kendi kıyafetlerimiz dahil her şeyi onunla yıkıyorum 5 senedir, yine ondan devam edeceğim. bir kapağı ile bile tertemiz yapan efsane bir deterjan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…