- 13 Aralık 2024
- 587
- 599
- 18
Eşim sağolsun yapıyor üstten bir de robot açıyorum , ama canım çok temizlik çekiyor. Eşimin yaptığı da eh işte ama asla ona bunu söylememKızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz? Ben bir odayı bir günde ancak yapıyorum diğerine geçene kadar yaptığım oda pisleniyor. Yaptığım temizlik hiç içime sinmiyor. Özellikle banyo-tuvalet temizliği çamaşır suyu kullanmadan olmuyor. Temizlik yapınca da pişman oluyorum ya erken doğumu tetiklerse ya ağrım sancım olursa bebişe bişey olursa diye.
Kabız olmamak lazım ve uzun süre ıkınmamalı, doktor uygun görürse kabızlık için bir kaç ilaç önerenilir. Yürüyüş ve posalı şeyler tüketmeye çalışınHemoroid olan var mı ben daha önce hiç olmamıştım son 3-4 gündür çok rahatsız ediyor. Nasıl geçicek ilerlememesi için ne yapmak lazım
Ay ben her şeyi unutmuşum baktıkça farkediyorumJokeranne şeyi söylemeyi unutmuşum mustelanın içeriği bi incia siveno gibi temiz değil. Ama bahsettiğim isilik pişik durumlarında etkili. Yazları mustela kullanıp kışları incir veya siveno kullandım. 4 yaşa kadar. Zaten bir de her yıkamada incir veya siveno da olsa şampuan vs kullanmayın duru su yeter ona nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum İzmir de ben öyle devam edicem isilik olmasın diye suya sokar çıkarırım. Şampuanlama işini hafta da 2 yapmak bence kafi.
Doğsun büyüsünler sağlıkla seneye hep birlikte gireriz ne yapalımTatil bitti ne yazıkki doğurana kadar yok artık
Ay inşallahDoğsun büyüsünler sağlıkla seneye hep birlikte gireriz ne yapalımhem öyle daha eğlenceli olur
Ben denizi çok severim hatta 40 gün nasıl girmicem diye düşünüyorumAy inşallahinşallah biz kırk uçurmaya gitmeyi düşünüyoruz kayınvalidemlerin yanına yazlıkta olucaklar ama ben yine girmem muhtemelen
Keşke bende sevseymişim girince çıkmak istemem girmeye ikna olmam bir saat alırBen denizi çok severim hatta 40 gün nasıl girmicem diye düşünüyorum
Dursunlar içerde tabi daha ne aceleleri varEvet canım çok şükür, kendime bir hastanede yatmam gerekirse diye bir şeyler koydum kenara, Allah korusun şimdi doğsa zaten elimdeki yenidoğanları da giyemez ki.
Sabretsin kuzucuklar inşallah en az 4 hafta daha
Benim de derdim misafir değil. Annem ve kayınvalidem araçla 15 dklık mesafede oturuyorlar ama minnet etmemek benimki. Elimin altında kendimize acil durumda hazır bulundurmak. Bi kaç şey daha atarım buzluğa yeterBen de istiyordum ama yapamayacağım sanırım. Derdim misafir falan değil hiç ama oğlum için sevdikleri şeylerden hazır olsa bir şeyler iyi olacak
Oh mis afiyetle yiyinBenim de derdim misafir değil. Annem ve kayınvalidem araçla 15 dklık mesafede oturuyorlar ama minnet etmemek benimki. Elimin altında kendimize acil durumda hazır bulundurmak. Bi kaç şey daha atarım buzluğa yeter
İyi yapmışsın yemek olmayınca kendinize cıkarır yersinizBenim de derdim misafir değil. Annem ve kayınvalidem araçla 15 dklık mesafede oturuyorlar ama minnet etmemek benimki. Elimin altında kendimize acil durumda hazır bulundurmak. Bi kaç şey daha atarım buzluğa yeter
Sen de haklısın latteeİyi yapmışsın yemek olmayınca kendinize cıkarır yersinizben buzluk olayını sevmiyorum kokuyo geliyo bana gerçi sevsemde yapmaya halim yok bu sıcakta
Akşam yemegini zor yapıyorumSen de haklısın lattee
Deterjan siveno alıcam ben şampuan da kararsızımKızlar ben oğlumda 6 yaşına kadar mustela kullandim buna siveno alsam.bazilari içeriği temiz bazıları değil diyor hangisi doğru bilemiyorum araftayim deterjan ne aldiniz
Kızlar ben oğlumda 6 yaşına kadar mustela kullandim buna siveno alsam.bazilari içeriği temiz bazıları değil diyor hangisi doğru bilemiyorum araftayim deterjan ne aldiniz
Ya deterjanı bende Siveno aldım. Kokusu çok ağır geldiDeterjan siveno alıcam ben şampuan da kararsızım
Bende bilmiyorum nasıl tutcazSelamlar tızlar dün akşam karnım bi ağrıdı sabah yoldan gelip işe gittim sanırım yorgunluktan oldu ama sertleştti falan öldürmeyen adet sancısı gibiydi, bugünde ince sızı gibi giriyo hafiften herkeste de aynı agrılar başlamış biz bu bebelerı agustosa kadar içimizde nasıl tutcaz ya
Hadi ya nasl bi kokuYa deterjanı bende Siveno aldım. Kokusu çok ağır geldidiğerleri de böyle mi acaba
ben kızım doğduğundan beri tek bir deterjan kullanıyorum, o da green clean. kendi kıyafetlerimiz dahil her şeyi onunla yıkıyorum 5 senedir, yine ondan devam edeceğim. bir kapağı ile bile tertemiz yapan efsane bir deterjanYa deterjanı bende Siveno aldım. Kokusu çok ağır geldidiğerleri de böyle mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?