2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benmde aynı şükür bebek aşagıda baskı yapıyo arada onun dışında bi sıkıntı yok benimde

Yabi severim aslında deterjan yumuşatıcı kokusu ama bu çok ağır geldi. Kendi hastane geceliklerimi de aslında sivenoyla yıkamak isterdim ama dayanamam bu kokuya diye düşündüm
Ayyy bi bana mı kötü geldi kokusu diyw düşünüyodum bariz bi bitki kokusu var bencede. Bende pek hoşlanmadım. Zaten bebenin tüm kıyafetlerini eşyalarını yıkadım bitti bile bi şişe. Acaba başka bişeymi alsam diye düşünüyorum ben de.

Ufak bi ekleme Zeytin_zey
Cranberry ben de almıştım enfeksiyon için ama idrarda kum/kristal durumlarında oksalat içerdiğinden dolayi kullanmamak gerekiyormus. Biraktım

Evet benimde sevmediğim bi koku var içinde hatta dedim acaba 1 kez daha mı durulama yapsam arınmadı mı deterjandan diye düşündüm bi sonraki yıkamaya başka kullanıcam sanırım

Eşim sağolsun yapıyor üstten bir de robot açıyorum , ama canım çok temizlik çekiyor. Eşimin yaptığı da eh işte ama asla ona bunu söylemem
Ayyyyy şöyle köpürte köpürte cam silmelik dip köşe yer silmeli koltuk silmeli temizlik yapmak istiyorum bende benimde eşim yapıyor ama insanın canı durmuyor azcık girişince bakıyorum ki eğilince kalkamıyorum, kalkınca eğilemiyorum yuvarlanıyorum tamam diyorum artık bizden geçmiş bu

Canım kafana takma. Benimde 29dayken karın çevresi 26+6 çıkmıştı. İşte yorulduğum stresli bir zamandı ve çok kustuğum bir dönemdi tam döndü poposu mideme baskı yaptı yediğim çıktı beslenemedim. Ne olur ne olmaz perinatolojiye gidin dedi perinatolog herkes aynı standartlarda doğacak değil kimimizin bacağı uzun, kimimizin beli ince hareketlerinde vs bir anormallik olmadığı sürece için rahat olsun diye konuştu. Gönlünü ferah tut. Protein ağırlıklı beslen birde bana kaşar ve muz çok önerdiler bilgin olsun

Kızlar hastane çantanızı hazırladınız mı? Ben daha hiçbir şey almadığımı fark ettim. Emzirme sütyeni, atleti, pijama vs ne aldıysanız linkle beni aydınlatırsanız çok sevinirim hep yavruma bir şeyler almışım gerçi ona aldıklarımda asla gözüme yetmiyor ama kendim bu gidişle evde giydiğim pijamalarımla doğurcam

Bu benim 2. Hamileliği ama sanki ilk gibi hersey birbirinden çok farklı sağlıkla zamanında doguralim :)

Ben dün aldım siveno hiç beğenmedim yani iğrenç bi kokusu var tamam doğal falan ama bu kadar da kötü kokmamalı ya

Emzirme sütyeni benim pijamam valiz içi hurç kaldı benim onları da alıp 35 te çantayı hazırlamayı düşünüyorum

Ay bende de tam tersi beğendim. Çamaşır için kullanılanını beğendim hiç rahatsız edici değildi , siz hangisini beğenmediniz
Ya ben daha yıkamadım aslında yıkanınca çamaşır kuruyunca kokusu neye benzer bilmiyorum orada açıp kapağını kokladım bir şey anlamadım elime döküldü biraz elimdeki kalan kokusu berbattı
Aldım yine de dedim 1 2 parça kıyafet yıkarım kokusu kuruyunca yine hoşuma gitmezse değiştiririm dedim

Ben kıyafetlerini yıkadım siveno ile, hani tamam muhtemeşem bi koku yayılmıyor ama kötü de değildi , hafif hoşuma gitti bi de ağız mendillerim vardı kayınvalidem evlenince getirmişti hafiften sararmışlardı neden bilmiyorum onları da siveno ile yıkadım bembeyaz oldu parladılar, o yüzden temizliği iyi gibi duruyor ama kokusu orta.

Siz de bi yıkayın deneyin :)

Çamaşırları heba etmiyim ufak şeyler yıkayıp göreceğiz

Cantanin C'si bende de yok ama şunlar fena degil:
Catherine's asigiyimindirimdeyken almıştım lohusa geceligini ve elbisesini. Pijamalari da mevcut.
Onun dışında bir de trend.den sunu* aldım. Ufak bi tadilatla icindeki dikisi baglama yaptiracagim. Ten tene temaslik tam (çok kaliteli değil gibi ama yumusacik)

Sutyen de pentinin kuplu olani güzel gibi (85b idim 90C aldim). Bir de Kom kupsuz var ona da bayildim rahat ama disarida emzirme pediyle giyilebilir beli ederse. Kalın havadar bi kumasi var.

Dagi atletini sevmedim. Uzun boylular için kisa kaliyor gogus kismi. Suwen emzirme atlet fena değil.ama kumasi kalın biraz.

Lcw kuplu emzirme atletleri de rahat gibi yalniz henuz almadim.

*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…