2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
İlk d3fs duydum.nerden aliyorsunuz

Kızlar ben bebek nemlendiricisi, yağı, şampuanı vs hepsi için mamaaura alacağım. Bebeğimin teniyle iyi geçinirse ondan devam ederim içeriği temiz ve hatta yenilebilir yani bebek elini ayağını ağzına götürse bile ok bir inceleyin isterseniz çamaşır suyu içinse ben de siveno alacağım.

Bide ben çok zorlanıyorum bugün ya nefesim daralıyor sürekli 37.haftaya kadar nasıl çalışıcam hadi haziranı bir şekilde atlattık temmuz ağustos napcam onu düşünüyorum.

Bundan sonra onu deneyeyim birde. sivenoyu mağazada kokladığımda beğenmiştim ama çamaşırlarda çok ağır geldi

Bide ben çok zorlanıyorum bugün ya nefesim daralıyor sürekli 37.haftaya kadar nasıl çalışıcam hadi haziranı bir şekilde atlattık temmuz ağustos napcam onu düşünüyorum.
Karnın büyükse oda daralma yapıyor benimki küçük ve aşagıda bebekte aşagıda zaten. Onun için ciğerlerime cok baskı yapmıyo yinede sıcaktan daralıyorum o ayrı

Karnın büyükse oda daralma yapıyor benimki küçük ve aşagıda bebekte aşagıda zaten. Onun için ciğerlerime cok baskı yapmıyo yinede sıcaktan daralıyorum o ayrı
Karnım büyüdü artık bebek de çok iri bugün başladı sanırım bugün yukarı çıktı bebom :/ bide antalyadayım.. hepimizin allah yardımcısı olsun valla

Bugün kontrol vardı 1890gr olmuş bebek. Çalışabilir raporu aldım. 3 kiloyu bulur tahmini dedi. Bacak boyu fl, kafa çevresi falan herşey önde. Sadece karın çevresi sınırda dedi. Normalde 32+0 ım. Baktım kağıda hepsi 33 küsür. Ama karın çevresi 31+1 çıkmış. Sorun olmaz dedi de ben kafaya taktım. Protein besleneceğim biraz bakalım inş besler bebeği. Uterin arter direnci vardı kan sulandırıcı kullanıyorum inş daha fazla etkilenmez.
Bir de, Vajinada batmayı sordum. kafası baskı yapıyor diye oluyomuş. Gebelikte herşey normal, kasılmalar düzenli olmadığı sürece rahat ol sola yat dinlen dedi. 2 saatte 10 hareket isteriz gerisini önemseme dedi özetle.
Siz nasılsınız nasıl gidiyor?

Geçmiş olsun. benim de iki gündür bi doluluk var boğazımda sesim de ilginç şekilde gidip geliyor. pastil ve ıhlamur önerdi doktorum umarım ilerlemeden geçer
Teşekkür ederim, size de gecmis olsun

Idrar tahlil için dr.a gelmişken serumla havamı verdi sagolsun meyve çaylari, suları, astim ilaclari devam..

Doktoru bekliyorum hemşire bir sorun görünmüyor dedi ama yine de doktoru bekliyorum
Ben şimdi okuyabiliyorum konuşmaları.. benim 33-34. Haftalarda dahi nstde sancılarım 70 civarını görüyordu. Hatta ebe demişti ki bu sancıyla doğuruyorum zannedip gelenler oluyor. Dogumum 38. Haftada oldu ve yine hiçbir şey hissetmeden gitmiştim tesadüf eseri düzenli 100’un üzerine çıkan sancılar görünce açılma kontrolüyle karar verilmişti dogumun basladigina. Ama bu arada ne akıntı ne nişan ne su sızıntısı hiçbir belirti de olmadı. Yani korkmayın ama takip edin kendinizi. Düzensiz sancı varsa derecesi çok da önemli değil her zaman 40’lar doğumu başlatmıyor bence.

Doktoru bekliyorum hemşire bir sorun görünmüyor dedi ama yine de doktoru bekliyorum
Ben şimdi okuyabiliyorum konuşmaları.. benim 33-34. Haftalarda dahi nstde sancılarım 70 civarını görüyordu. Hatta ebe demişti ki bu sancıyla doğuruyorum zannedip gelenler oluyor. Dogumum 38. Haftada oldu ve yine hiçbir şey hissetmeden gitmiştim tesadüf eseri düzenli 100’un üzerine çıkan sancılar görünce açılma kontrolüyle karar verilmişti dogumun basladigina. Ama bu arada ne akıntı ne nişan ne su sızıntısı hiçbir belirti de olmadı. Yani korkmayın ama takip edin kendinizi. Düzensiz sancı varsa derecesi çok da önemli değil her zaman 40’lar doğumu başlatmıyor bence.
korkmayin bir sorun olmaz insallah. Vajinal enfeksiyon da vardır mutlaka o da iyileşmesini önlüyor. Cranberry güvenilir ve iyi bir takviye enfeksiyon için ama bazısı gerçekten çok kolay geçmeyebiliyor özellikle gebelikte artirici faktör oluyor diye düşünüyorum. Akıntı sürekli olduğu için iç camasiri pamuklu olacak ve islak kalmayacak değişmesi lazım sürekli. Günlük ped tarzı sentetik ürünler de enfeksiyonu içinden çıkılmaz hale getiriyor. Siz bol su tüketimi ve idrara çıkmaya özen göstermeye devam edin bir de vajinal flora için probiyotik kullanabilirsiniz. Başka yapılacak bir şey yok maalesef suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…