- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
Bende ya mustela iyi aslında ama gerçekten çok pahali onun yerine siveno mu alsam diyorumDeterjan siveno alıcam ben şampuan da kararsızım
İlk d3fs duydum.nerden aliyorsunuzben kızım doğduğundan beri tek bir deterjan kullanıyorum, o da green clean. kendi kıyafetlerimiz dahil her şeyi onunla yıkıyorum 5 senedir, yine ondan devam edeceğim. bir kapağı ile bile tertemiz yapan efsane bir deterjan
Bilmiyorum bende kararsızımBende ya mustela iyi aslında ama gerçekten çok pahali onun yerine siveno mu alsam diyorum
trendyol ya da hepsiburadadan alıyorumİlk d3fs duydum.nerden aliyorsunuz
Yabi severim aslında deterjan yumuşatıcı kokusu ama bu çok ağır geldi. Kendi hastane geceliklerimi de aslında sivenoyla yıkamak isterdim ama dayanamam bu kokuya diye düşündümHadi ya nasl bi koku
Bundan sonra onu deneyeyim birde. sivenoyu mağazada kokladığımda beğenmiştim ama çamaşırlarda çok ağır geldiben kızım doğduğundan beri tek bir deterjan kullanıyorum, o da green clean. kendi kıyafetlerimiz dahil her şeyi onunla yıkıyorum 5 senedir, yine ondan devam edeceğim. bir kapağı ile bile tertemiz yapan efsane bir deterjan
Ay okadarmı ya bugün alıcam almadan açıp koklayacağım biYabi severim aslında deterjan yumuşatıcı kokusu ama bu çok ağır geldi. Kendi hastane geceliklerimi de aslında sivenoyla yıkamak isterdim ama dayanamam bu kokuya diye düşündüm
Karnın büyükse oda daralma yapıyor benimki küçük ve aşagıda bebekte aşagıda zaten. Onun için ciğerlerime cok baskı yapmıyo yinede sıcaktan daralıyorum o ayrıBide ben çok zorlanıyorum bugün ya nefesim daralıyor sürekli37.haftaya kadar nasıl çalışıcam hadi haziranı bir şekilde atlattık temmuz ağustos napcam onu düşünüyorum.
Karnım büyüdü artık bebek de çok iri bugün başladı sanırım bugün yukarı çıktı bebom :/ bide antalyadayım.. hepimizin allah yardımcısı olsun vallaKarnın büyükse oda daralma yapıyor benimki küçük ve aşagıda bebekte aşagıda zaten. Onun için ciğerlerime cok baskı yapmıyo yinede sıcaktan daralıyorum o ayrı
Ben unibaby aldım canım yıkamadım daha kıyafet ama güzel kokuyor ağır değil kokusuYabi severim aslında deterjan yumuşatıcı kokusu ama bu çok ağır geldi. Kendi hastane geceliklerimi de aslında sivenoyla yıkamak isterdim ama dayanamam bu kokuya diye düşündüm
İri bebekse sıkıntı daha çok olur canım Antalya için yorum bile yapmıyorum Rabbim yardımcın olsunKarnım büyüdü artık bebek de çok iri bugün başladı sanırım bugün yukarı çıktı bebom :/ bide antalyadayım.. hepimizin allah yardımcısı olsun valla
Peki kokU varmi ben yumuşatıcı da kullanamıyorum koku beni rahatsız ediyortrendyol ya da hepsiburadadan alıyorum
Hayır kokusu yokPeki kokU varmi ben yumuşatıcı da kullanamıyorum koku beni rahatsız ediyor
Amin canım sağolasınİri bebekse sıkıntı daha çok olur canım Antalya için yorum bile yapmıyorum Rabbim yardımcın olsun
Teşekkür ederim, size de gecmis olsunGeçmiş olsun. benim de iki gündür bi doluluk var boğazımda sesim de ilginç şekilde gidip geliyor. pastil ve ıhlamur önerdi doktorum umarım ilerlemeden geçer
Ben şimdi okuyabiliyorum konuşmaları.. benim 33-34. Haftalarda dahi nstde sancılarım 70 civarını görüyordu. Hatta ebe demişti ki bu sancıyla doğuruyorum zannedip gelenler oluyor. Dogumum 38. Haftada oldu ve yine hiçbir şey hissetmeden gitmiştim tesadüf eseri düzenli 100’un üzerine çıkan sancılar görünce açılma kontrolüyle karar verilmişti dogumun basladigina. Ama bu arada ne akıntı ne nişan ne su sızıntısı hiçbir belirti de olmadı. Yani korkmayın ama takip edin kendinizi. Düzensiz sancı varsa derecesi çok da önemli değil her zaman 40’lar doğumu başlatmıyor bence.Doktoru bekliyorum hemşire bir sorun görünmüyor dedi ama yine de doktoru bekliyorum
Ben şimdi okuyabiliyorum konuşmaları.. benim 33-34. Haftalarda dahi nstde sancılarım 70 civarını görüyordu. Hatta ebe demişti ki bu sancıyla doğuruyorum zannedip gelenler oluyor. Dogumum 38. Haftada oldu ve yine hiçbir şey hissetmeden gitmiştim tesadüf eseri düzenli 100’un üzerine çıkan sancılar görünce açılma kontrolüyle karar verilmişti dogumun basladigina. Ama bu arada ne akıntı ne nişan ne su sızıntısı hiçbir belirti de olmadı. Yani korkmayın ama takip edin kendinizi. Düzensiz sancı varsa derecesi çok da önemli değil her zaman 40’lar doğumu başlatmıyor bence.Doktoru bekliyorum hemşire bir sorun görünmüyor dedi ama yine de doktoru bekliyorum
korkmayin bir sorun olmaz insallah. Vajinal enfeksiyon da vardır mutlaka o da iyileşmesini önlüyor. Cranberry güvenilir ve iyi bir takviye enfeksiyon için ama bazısı gerçekten çok kolay geçmeyebiliyor özellikle gebelikte artirici faktör oluyor diye düşünüyorum. Akıntı sürekli olduğu için iç camasiri pamuklu olacak ve islak kalmayacak değişmesi lazım sürekli. Günlük ped tarzı sentetik ürünler de enfeksiyonu içinden çıkılmaz hale getiriyor. Siz bol su tüketimi ve idrara çıkmaya özen göstermeye devam edin bir de vajinal flora için probiyotik kullanabilirsiniz. Başka yapılacak bir şey yok maalesef suandaKızlar gebeliğimin en başından beri idrar yolu enfeksiyonum hiç geçmedi. Şöyle bi durum var ne zaman doktora gidip tahlil versem doktor var ama az var diyip bazen ilaç yazmadı , bazen tek içimlik antibiyotik verdi, bazen doğal bi ilaç verdi 7 günlük onu kullandım. Ama hiç geçmedi.
Serklaj olduğum dönem 1 hafta antibiyotik kullandım ona rağmen yine enfeksiyon çıktı hem idrarda hem de kanda. Ama yine enfeksiyon düzeyi düşüktü. Örnek veriyorum maximum 6 olmalıysa benim 7 8 çıktı gibi.
Ben de serklajdan sonra suyu 3 litreye çıkardım, hijyene dikkat ediyorum elimden geldiğince,şekeri bile çıkardım hayatımdan ama bir türlü bu enfeksiyon geçmek bilmedi
Yani artık napmalıyım farklı bi doktora gidip iyi bir antibiyotik yazmasını mı söylemeliyim, suyu 4 litre mi yapmalıyım, yani az olması güzel tamam ama kronikleşti artık geçmiyor. Erken doğumu tetiklemesi için sanırım çok çok yüksek olması lazımmış. Ondan korkmuyorum ama bebeğime geçer etkiler diye korkuyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?