2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Hangisini almak mantıklı acaba? hydra bebe den herkes çok memnun ama sanırım stelatopia hassas ciltler için daha iyi. Acaba küçük boy alıp denemek mi lazım bebekte
Merhaba stelatopia hassas ciltler için iyi evet isilikti pişikti rahatlatıyor. İzmir sıcağı için söylüyorum özellikle bunu oğlum 1 bucuk yaşındayken bez bölgesinden boynuna kadar bir anda isilik olunca medical parktaki bi cocuk doktoruna götürmüştüm mustelanın bu çeşidini almamı söylemişti. Böyle durumlar için bizde işe yaradı yani toparladı koca yazları bunla yıkadım şimdi büyüdükçe bioderma atoderm abc kullanıyorum

Jokeranne şeyi söylemeyi unutmuşum mustelanın içeriği bi incia siveno gibi temiz değil. Ama bahsettiğim isilik pişik durumlarında etkili. Yazları mustela kullanıp kışları incir veya siveno kullandım. 4 yaşa kadar. Zaten bir de her yıkamada incir veya siveno da olsa şampuan vs kullanmayın duru su yeter ona nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum İzmir de ben öyle devam edicem isilik olmasın diye suya sokar çıkarırım. Şampuanlama işini hafta da 2 yapmak bence kafi.

Kızlar
evden çıkmadığım halde hasta oldumm
3 aylıkken oldugunda astimdan kanamam artmış, acillerdeydim.. astim ilaci ve nebulizer dışında bir şey verememislerdi..

Siz neler yapıyorsunuz boyle durumlarda?
Portakal, zencefil pastil vs hakgetire..
Su an bogaz,oksuruk,kulaklar ve ses gidik.+halsizlik.. ateş çıkmasın deyu yatıyorum sereserpe batarya koruma modunda..

Geçmiş olsun. benim de iki gündür bi doluluk var boğazımda sesim de ilginç şekilde gidip geliyor. pastil ve ıhlamur önerdi doktorum umarım ilerlemeden geçer

kızlar içinizde demir için serum alan var mı ? demirim düşük olduğu için doktor serum alabiliriz dedi. kullanan oldu mu merak ettim

Ne olur ne olmaz başla sen canım.
Dün tutuştum zaten oturduğum yerden baktım elde ne var ne yok, etiketlerini kestim, bugün işteyim, işten sonra akşam yıkarım inşallah

Kendime de lohusa pijama ve gecelik takımı sipariş ettim birer tane
Bir de bebeğe hastane çıkışı set sipariş ettim
Yenidoğan veya 0-3 ay elimde olan kıyafetlerin listesini çıkardım, biraz gözüme az geldi ama sabredicem almıcam başka oğlumda da çoğu elimde kalmıştı giydirmeden

Evet canım çok şükür, kendime bir hastanede yatmam gerekirse diye bir şeyler koydum kenara, Allah korusun şimdi doğsa zaten elimdeki yenidoğanları da giyemez ki.
Sabretsin kuzucuklar inşallah en az 4 hafta daha

Benim doktorum denizi önermiyor, doktorunuza sormadan girmeyin. Enfeksiyon kapma ihtimaline karşı ben girdim ama su çok güzeldi dayanamadım
Benimki deniz serbest dedi, kaplıca sauna gibi yetler yasak dedi, havuz çok önermedi. Havuzu ben de hiç sevemem zaten. Bir de kulaç atmak ve dalmak yok dedi.
Ben de caretta caretta gibi sakin sakin girip yüzdüm oğluma da dedim sakın üstüme çıkma. Hatta denizde sarıldım bir kere ona, kucakladım zannetmiş anne Ece var kucaklama beni dedi

Ben de istiyordum ama yapamayacağım sanırım. Derdim misafir falan değil hiç ama oğlum için sevdikleri şeylerden hazır olsa bir şeyler iyi olacak

Ben de aynı alma hemen küçülüyor giymiyorlar dediler küçülecek gidip alacaksın dediler almadım dolabı bomboş

Ben dinlene dinlene yapıyorum tüm odaları 3 saat sürüyor ama yoksa dediğin gibi diğerini sıra gelene kadar batıyor

Hemoroid olan var mı ben daha önce hiç olmamıştım son 3-4 gündür çok rahatsız ediyor. Nasıl geçicek ilerlememesi için ne yapmak lazım
Ben olmuştum duşta sıcak su tutmak iyi geliyor kabız yada ishal olmamaya acı yememeye dikkat edin.
Dayanamayacak gibiyse doktorunuza görüşün krem veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…