- 22 Mart 2023
- 4.192
- 2.686
- 63
- 31
Merhaba stelatopia hassas ciltler için iyi evet isilikti pişikti rahatlatıyor. İzmir sıcağı için söylüyorum özellikle bunuHangisini almak mantıklı acaba?hydra bebe den herkes çok memnun ama sanırım stelatopia hassas ciltler için daha iyi. Acaba küçük boy alıp denemek mi lazım bebekte
Aynısı bendede oluyor ya sanki telefon faln var içerde dışardan gözüküyor titreme dört bes saniye sürüyor bitiyor tekrar başlıyorKızlar benim oğlan sanki icerde titryo gbi ya bildgn karnım titryor icerde titreşim oluyo gbi,sizde de oluyo mu acaba?
Hamilelik güzel ama biraz anksiyete olunca zorlaşıyor.Bende anksiyeteliyim yıllardır onun için kalbimde bi sorun var sandım
Bebek büyük damarlara baskı yaptığı için oluyormuş oksijen seviyesi düşüyor o an kan akışı yavaşlıyormuş
Bende de aynisi oluyor.Doktorunza sordnz mu peki,bsy dedi mi? Bende bu hftlrda olmaya başladı o yzden soramadm dha.Aynısı bendede oluyor ya sanki telefon faln var içerde dışardan gözüküyor titreme dört bes saniye sürüyor bitiyor tekrar başlıyor
Geçmiş olsun. benim de iki gündür bi doluluk var boğazımda sesim de ilginç şekilde gidip geliyor. pastil ve ıhlamur önerdi doktorum umarım ilerlemeden geçerKızlar️
evden çıkmadığım halde hasta oldumm
3 aylıkken oldugunda astimdan kanamam artmış, acillerdeydim.. astim ilaci ve nebulizer dışında bir şey verememislerdi..
Siz neler yapıyorsunuz boyle durumlarda?
Portakal, zencefil pastil vs hakgetire..
Su an bogaz,oksuruk,kulaklar ve ses gidik.+halsizlik.. ateş çıkmasın deyu yatıyorum sereserpe batarya koruma modunda..
Bende de aynı şey oluyor merak ettiğim bir konu açıkcası normal mi bilmiyorum.Kızlar benim oğlan sanki icerde titryo gbi ya bildgn karnım titryor icerde titreşim oluyo gbi,sizde de oluyo mu acaba?
Sanki iyi geliyor ya girince bir rahatlıyorum yine imkan olursa dr da izin veriyorsa gir benceBende denize gidip ayagımı bile sokmadım keşke daha önce bilseydim
Dün tutuştum zaten oturduğum yerden baktım elde ne var ne yok, etiketlerini kestim, bugün işteyim, işten sonra akşam yıkarım inşallahNe olur ne olmaz başla sen canım.
Evet canım çok şükür, kendime bir hastanede yatmam gerekirse diye bir şeyler koydum kenara, Allah korusun şimdi doğsa zaten elimdeki yenidoğanları da giyemez ki.Oh çok şükür açılma yok sancı yok canım.
Olsun eşinle yavaş yavaş yaparsınız en acil ihtiyaçları koy çantaya dursun kenarda canım ben de en geç temmuz 1 e kadar hastane çantamı hazır edip bitireceğim inşallah
Benimki deniz serbest dedi, kaplıca sauna gibi yetler yasak dedi, havuz çok önermedi. Havuzu ben de hiç sevemem zaten. Bir de kulaç atmak ve dalmak yok dedi.Benim doktorum denizi önermiyor, doktorunuza sormadan girmeyin. Enfeksiyon kapma ihtimaline karşıben girdim ama su çok güzeldi dayanamadım
Ben de istiyordum ama yapamayacağım sanırım. Derdim misafir falan değil hiç ama oğlum için sevdikleri şeylerden hazır olsa bir şeyler iyi olacakBen de senin gibiyim. Hastane Fotoğraf çekimi için takım, isimli hastane çıkışı( hala karar veremedim) ve kremler şampuanlar kaldı bugün buzluk için bi şeyler yaptım attım yavaş yavaş yapıp atmam lazım diye düşündüm kimseye bel bağlamadan
Tatil bitti ne yazıkki doğurana kadar yok artıkSanki iyi geliyor ya girince bir rahatlıyorum yine imkan olursa dr da izin veriyorsa gir bence
Hem tuzlu su hem de hareket iyi geldi bence
Ben de aynı alma hemen küçülüyor giymiyorlar dediler küçülecek gidip alacaksın dediler almadım dolabı bomboşDün tutuştum zaten oturduğum yerden baktım elde ne var ne yok, etiketlerini kestim, bugün işteyim, işten sonra akşam yıkarım inşallah
Kendime de lohusa pijama ve gecelik takımı sipariş ettim birer tane
Bir de bebeğe hastane çıkışı set sipariş ettim
Yenidoğan veya 0-3 ay elimde olan kıyafetlerin listesini çıkardım, biraz gözüme az geldi ama sabredicem almıcam başkaoğlumda da çoğu elimde kalmıştı giydirmeden
Ben siveno aldım bebek şampuan, güneş kremi oğluma köpük sabun ve incia sinek kovucu, araştırdığıma göre içerikleri temizİnciamı alsam ya
Ben dinlene dinlene yapıyorum tüm odaları 3 saat sürüyor amaKızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz? Ben bir odayı bir günde ancak yapıyorum diğerine geçene kadar yaptığım oda pisleniyor. Yaptığım temizlik hiç içime sinmiyor. Özellikle banyo-tuvalet temizliği çamaşır suyu kullanmadan olmuyor. Temizlik yapınca da pişman oluyorum ya erken doğumu tetiklerse ya ağrım sancım olursa bebişe bişey olursa diye.
Deterjanlarını siveno alıcamda şampuanda emin olamadımBen siveno aldım bebek şampuan, güneş kremi oğluma köpük sabun ve incia sinek kovucu, araştırdığıma göre içerikleri temiz
Ben olmuştum duşta sıcak su tutmak iyi geliyor kabız yada ishal olmamaya acı yememeye dikkat edin.Hemoroid olan var mı ben daha önce hiç olmamıştım son 3-4 gündür çok rahatsız ediyor. Nasıl geçicek ilerlememesi için ne yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?