Oh çok şükür açılma yok sancı yok canım.Annem kaynanam çok yardım edemezler yaşlılar maalesef şu an gelseler daha da zor olur her şey benim için
Yolculuktan falan olmuş olabilir dedi, plasentada kanama görmedi ama cumartesi tekrar bakacak bazen sonradan görüntü netleşir dedi. Açılma hunileşme yokmuş, kasılma da çıkmadı çok şükür
Cok iyi yapmışsın canım.Evet canım ya Allah esirgesin ama yapmam lazım
Kendime normal pijama iç çamaşırı falan koydum kenara acil bir şey olursa eşim anlamaz diye ama hastane çantası yapmalıyım
Harbiden hangisini alıcaz yarın alıcam bende ya fikir verin acilHangisini almak mantıklı acaba?hydra bebe den herkes çok memnun ama sanırım stelatopia hassas ciltler için daha iyi. Acaba küçük boy alıp denemek mi lazım bebekte
Bende aynıyım ama zamanda durdu sanki geçmiyorDeterjan ben unibaby almıştım. Şampuan vs de mustela alacağım ben de. Bi de deneyip göreceğiz bakalım bebğin vücudu kabul edecek mi(inşallah eder amin)
Zaman geçtikçe stres de basıyor zaten beni
Mustela doğal değil,araştırmanızı tavsiye ederimHangisini almak mantıklı acaba?hydra bebe den herkes çok memnun ama sanırım stelatopia hassas ciltler için daha iyi. Acaba küçük boy alıp denemek mi lazım bebekte
Benim doktorum denizi önermiyor, doktorunuza sormadan girmeyin. Enfeksiyon kapma ihtimaline karşıBende denize gidip ayagımı bile sokmadım keşke daha önce bilseydim
Hangisini almak mantıklı acaba?hydra bebe den herkes çok memnun ama sanırım stelatopia hassas ciltler için daha iyi. Acaba küçük boy alıp denemek mi lazım bebekte
Bence içeriğini doğal istiyorsanız içeriklerini okuyun lütfen. Hiç ucuz şampuan değil çünkü, evlerle, siveno, incia bakabilirsiniz bunlar doğal ve sertifikalılar. Ama mustelanın içeriğinde petrol var.Deterjan ben unibaby almıştım. Şampuan vs de mustela alacağım ben de. Bi de deneyip göreceğiz bakalım bebğin vücudu kabul edecek mi(inşallah eder amin)
Zaman geçtikçe stres de basıyor zaten beni
Ben normalde de sevmem pek birazda soğuk dediler.Benim doktorum denizi önermiyor, doktorunuza sormadan girmeyin. Enfeksiyon kapma ihtimaline karşıben girdim ama su çok güzeldi dayanamadım
İnciamı alsam yaBence içeriğini doğal istiyorsanız içeriklerini okuyun lütfen. Hiç ucuz şampuan değil çünkü, evlerle, siveno, incia bakabilirsiniz bunlar doğal ve sertifikalılar. Ama mustelanın içeriğinde petrol var.
Ben şampuan olarak Weleda aldım. Bu mustelayı nemlendirici olarak düşünmüştüm ama doğal içerikli bi öneriniz varsa ona da bakmak isterimBence içeriğini doğal istiyorsanız içeriklerini okuyun lütfen. Hiç ucuz şampuan değil çünkü, evlerle, siveno, incia bakabilirsiniz bunlar doğal ve sertifikalılar. Ama mustelanın içeriğinde petrol var.
İnciamı alsam ya
Valla ben söylediğim markaların içeriklerini çok araştırdım. Ama hangisini alın almayın diyemem. İncia aldım losyon şampuan ve pişik kremi. Şans vericem. Bebek inşallah memnun kalır. Bioderma ben kendi vücudumda da severim nemlendiricisini ama yine onu da içerik bakabilirsiniz benceBen şampuan olarak Weleda aldım. Bu mustelayı nemlendirici olarak düşünmüştüm ama doğal içerikli bi öneriniz varsa ona da bakmak isterimMamaaura ve Bioderma da öneriliyor sanırım
Mustelanın temiz olmadıgını bende duymuştum aslında çok araştırmadım. İncia yada siveno alayım bendeValla ben söylediğim markaların içeriklerini çok araştırdım. Ama hangisini alın almayın diyemem. İncia aldım losyon şampuan ve pişik kremi. Şans vericem. Bebek inşallah memnun kalır. Bioderma ben kendi vücudumda da severim nemlendiricisini ama yine onu da içerik bakabilirsiniz bence
Bende çok arada kalıp. En son kraft tokyo aldım. Özellikleri vs. Tercih sebebi olduKızlar bebek arabalarınızı aldınız mı? Ben hala çok kararsızım kabin mi olsun travel mi? Bir çok çeşit model var işin içinden çıkamadım.
Bebisin hareketleri aynıysa hersey yolundadır bence içini ferah tut.iki gündür gözlerimi açamıyorum, o kadar yorgunum ki.. tüm günü yorgunlukla geçiriyorum. umarım her şey yolundadır vallahi artık endişelenmeye başladım :0
Bende kendimde sorun var diye endişeleniyordum bir haftadır. Yattığım an sanki panik atak oluyorum öyle kalp çarpıntısı nefes alamama. Daha önce böyle bir şey yaşamadım da . Demek ki sıcaklardan ve hamileliğin ilerlemesindenmiişMutlaka vardır
Çok zorlamıyorum ama rabbim yardımcımız olsun rahatça nefes alıp yatmayı özledim boğuluyorum yattığım an ya
Ya aynen aynenBen ne tarafa yatsam memnun olmuyor hanımefendi. Sağıma yatıyorum tekme atıyor, soluma yatıyorum yumruk atıyor. Düz yatsam zaten isyanlardamemnun edemedik bir türlü babasına sarılsam ona hiç gelemiyor. Kıskanç bir de
Bende anksiyeteliyim yıllardır onun için kalbimde bi sorun var sandımBende kendimde sorun var diye endişeleniyordum bir haftadır. Yattığım an sanki panik atak oluyorum öyle kalp çarpıntısı nefes alamama. Daha önce böyle bir şey yaşamadım da . Demek ki sıcaklardan ve hamileliğin ilerlemesindenmiiş
Bende de anlık bir titreşim oluyo gibi ama pek anlayamadım vallaKızlar benim oğlan sanki icerde titryo gbi ya bildgn karnım titryor icerde titreşim oluyo gbi,sizde de oluyo mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?