2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Güncelleme için sağ ol canım planım bolca su, prebiyotiği artırmak ve hijyene devam
Gazamiz mubarek olsun
Tekrar tahlil vermistim, taze çıkmış.şükür bu sefer Kristal yok ama diger enfeksiyon ve bakteri vs azalarak devam ediyor. Antibiyotige rağmen gelsin ninemin arabezleri

Bir de benim kanda notrofil yuksek, Platel düşük, idrarda urobilinojen cikiyor 2 aydir..var mi benzer durum yasayan, duzeltebilen?..saglikli da besleniyorum ama otoimmun hastlgim var dr. Cok ustune dusmedi..bebemin karni da kucuk cikti zaten..
ustune bir de astim&gribim şimdi

eskiden roxy mi ne öyle bi deterjan vardı ya ne güzel kokardı :) ben sivenonun rolonunu kullanıyorum şuan henüz deterjana bakmadım denemekte yarar var :)

Harikaasıııııınnnn çok teşekkür ederim o miss dünyadan hamile altı almıştım kumaşı güzel çok kaliteli değil ama lohusalık sürecini çıkartır pijaması da aynı kumaş tarzındaysa

Bu benim 2. Hamileliği ama sanki ilk gibi hersey birbirinden çok farklı sağlıkla zamanında doguralim :)
Valla benim de ikinci ama ben doğum korkusu yaşamaya başladım yeniden.. bir kere yaptın yine yaparsın diye telkin etmeye çalışıyorum kendimi ama sonuçta kaçıncı olursa olsun hepsi birbirinden ayrı oluyor. Heyecanı da telaşı da endişesi de.. amin bekleyen herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna zamanı gelince insallah

Ben de miss dünya lisanın pijamalarını aldım trend.den. Yumuşak baya kumaşı bi tane sıfır kol 2 tane kısa kol. 2 tane de gecelik aldım. Emzirme sütyeni bi tane e bebekten aldım. 2 tane emzirme atleti kuplu lcwdan aldım gayet rahatlar. Bitanede kuplu esnek yarım atlet aldım emzirme sütyeni gibi kullanıcam yeterli bence. Linklerini ekleyemedim ya görsellerini atayım fikir olsun. Aldıklarım bunlar.

Eklentiler

• Screenshot_20250613_152135_trendyol.com.webp
    24 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20250613_152124_trendyol.com.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20250613_152054_trendyol.com.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20250613_152047_trendyol.com.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20250613_152039_trendyol.com.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20250613_152026_trendyol.com.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20250613_152016_trendyol.com.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20250613_152009_trendyol.com.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar merhaba aklıma takılan bişey var yaşayan var mi sormak istedim.ic çamaşırimda hergun değil ama 3 veya 4 gün önce ıslaklık vardı ama akıntı değil su gibi böyle çok ciddiye almadım bebeğin hareketleride iyi çünkü maşallahı vardi.bugün yine baktım ped baya ıslanmıştı yani heryeri tamamiyle ıslaktı yarın doktora gidicem zaten ama yaşayan oldu mu böyle biseyi suyumun azar azar gelmesinden korkuyorum

Bak okurken ağzım sulandı

Emzirme sütyeni benim pijamam valiz içi hurç kaldı benim onları da alıp 35 te çantayı hazırlamayı düşünüyorum
Ay bana doktorum 34 hedef koydu adamın da benden beklentisi düştü
Dün ilk çamaşırları yıkadım şimdi oturarak ütü yapıcam biraz biraz valize koycam bir şeyler

Bende trend aldim ve fiyatına uygundu gelince çok sasirdim açıkçası fiyatına göre çok iyi terlik normal düz alacagim sadece hast için çünkü ben terliknsevmiyorum çorap giyerim evde alt çamaşır ve emz sutyen de trend aldimcok memnun kaldim

Kızlar, son günlerde bebeğim gündüz çok az hareket ediyor. Örneğin sabahtan beri 10 12 defa hareketini hissettim ama tek bir hareket şeklinde , üst üste değil.

Geceleri bazen beni uyandırıyor , çok daha hareketli olduğunu fark ediyorum geceleri. Hatta şöyle bi örnek vereyim, 3 4 gün önce gündüz aynı bu şekilde çok az hareketini hissetmiştim ama gece beni uyandırmıştı, yerinde durmadı 3 4 saat çok fazla hareket etti. Ama birkaç gündür gece uyanmıyorum , gün içinde de hareketini daha az hissedince endişeleniyorum, gece hareket ediyor gündüz uyuyor olabilir mi acaba

Bende de akıntı oluyor 10 gündür falan. Doktor en son 3 gün önce suyuna baktı gayet iyi dedi. Doktorunuzdan suyuna bakmasını isteyin içiniz rahat eder

Ayy bende öyleyim bugün hareketleri az evet tüm gün 10 olmustur ama çok durtmesem hareket etmiyor gibi

Çok sağol kuzum bende o markadan alayım pijama takımlarınııı sağlıkla giyelim inşallah

Kesinlikle doktora git hiç ihmal etme,anlamak için pedler varmış İstanbuldaysan bulabilirsin

Benim kahvaltı sonrası biraz hareketli oluyor sonra akşama kadar ses seda yok. Genelde akşamları uzanınca taklalar atmaya başlıyor.

Benim kahvaltı sonrası biraz hareketli oluyor sonra akşama kadar ses seda yok. Genelde akşamları uzanınca taklalar atmaya başlıyor.
Tatlı da yiyin hareket eder diyorlar ama gebelik şekerim çıktığı için pek yiyemiyorum bazen çok hareketliler bazen de çok sakinler , sanırım keyiflerine göre hareket ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…