Gazamiz mubarek olsunGüncelleme için sağ ol canımplanım bolca su, prebiyotiği artırmak ve hijyene devam
Kardeşimde hep roxy kullanırdıeskiden roxy mi ne öyle bi deterjan vardı ya ne güzel kokardı :) ben sivenonun rolonunu kullanıyorum şuan henüz deterjana bakmadım denemekte yarar var :)
Harikaasıııııınnnn çok teşekkür ederimCantanin C'si bende de yok ama şunlar fena degil:
Catherine's asigiyimindirimdeyken almıştım lohusa geceligini ve elbisesini. Pijamalari da mevcut.
Onun dışında bir de trend.den sunu* aldım. Ufak bi tadilatla icindeki dikisi baglama yaptiracagim. Ten tene temaslik tam(çok kaliteli değil gibi ama yumusacik)
Sutyen de pentinin kuplu olani güzel gibi (85b idim 90C aldim). Bir de Kom kupsuz var ona da bayildim rahat ama disarida emzirme pediyle giyilebilir beli ederse. Kalın havadar bi kumasi var.
Dagi atletini sevmedim. Uzun boylular için kisa kaliyor gogus kismi. Suwen emzirme atlet fena değil.ama kumasi kalın biraz.
Lcw kuplu emzirme atletleri de rahat gibi yalniz henuz almadim.
*
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Dantel Detaylı Kolsuz Hamile ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Dantel Detaylı Kolsuz Hamile ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kom Kadın Emziren Anneler Için Beyaz Mamma Emzirme Sütyen - Fiyatı, Yorumları
Kom Kadın Emziren Anneler Için Beyaz Mamma Emzirme Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla benim de ikinci ama ben doğum korkusu yaşamaya başladım yeniden.. bir kere yaptın yine yaparsın diye telkin etmeye çalışıyorum kendimi ama sonuçta kaçıncı olursa olsun hepsi birbirinden ayrı oluyor. Heyecanı da telaşı da endişesi de.. amin bekleyen herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna zamanı gelince insallahBu benim 2. Hamileliği ama sanki ilk gibi hersey birbirinden çok farklı sağlıkla zamanında doguralim :)
Bak okurken ağzım sulandıAyyyyy şöyle köpürte köpürte cam silmelik dip köşe yer silmeli koltuk silmeli temizlik yapmak istiyorum bendebenimde eşim yapıyor ama insanın canı durmuyor azcık girişince bakıyorum ki eğilince kalkamıyorum, kalkınca eğilemiyorum yuvarlanıyorum tamam diyorum artık bizden geçmiş bu
Ay bana doktorum 34 hedef koyduEmzirme sütyeni benim pijamam valiz içi hurç kaldı benim onları da alıp 35 te çantayı hazırlamayı düşünüyorum
Bende trend aldim ve fiyatına uygundu gelince çok sasirdim açıkçası fiyatına göre çok iyi terlik normal düz alacagim sadece hast için çünkü ben terliknsevmiyorum çorap giyerim evde alt çamaşır ve emz sutyen de trend aldimcok memnun kaldimBen de miss dünya lisanın pijamalarını aldım trend.den. Yumuşak baya kumaşı bi tane sıfır kol 2 tane kısa kol. 2 tane de gecelik aldım. Emzirme sütyeni bi tane e bebekten aldım. 2 tane emzirme atleti kuplu lcwdan aldım gayet rahatlar. Bitanede kuplu esnek yarım atlet aldım emzirme sütyeni gibi kullanıcam yeterli bence. Linklerini ekleyemedim ya görsellerini atayım fikir olsun. Aldıklarım bunlar.
Bende de akıntı oluyor 10 gündür falan. Doktor en son 3 gün önce suyuna baktı gayet iyi dedi. Doktorunuzdan suyuna bakmasını isteyin içiniz rahat ederKizlar merhaba aklıma takılan bişey var yaşayan var mi sormak istedim.ic çamaşırimda hergun değil ama 3 veya 4 gün önce ıslaklık vardı ama akıntı değil su gibi böyle çok ciddiye almadım bebeğin hareketleride iyi çünkü maşallahı vardi.bugün yine baktım ped baya ıslanmıştı yani heryeri tamamiyle ıslaktı yarın doktora gidicem zaten ama yaşayan oldu mu böyle biseyi suyumun azar azar gelmesinden korkuyorum
Yarın soracağım teşekkürlerBende de akıntı oluyor 10 gündür falan. Doktor en son 3 gün önce suyuna baktı gayet iyi dedi. Doktorunuzdan suyuna bakmasını isteyin içiniz rahat eder
Çok sağol kuzum bende o markadan alayım pijama takımlarınıııBen de miss dünya lisanın pijamalarını aldım trend.den. Yumuşak baya kumaşı bi tane sıfır kol 2 tane kısa kol. 2 tane de gecelik aldım. Emzirme sütyeni bi tane e bebekten aldım. 2 tane emzirme atleti kuplu lcwdan aldım gayet rahatlar. Bitanede kuplu esnek yarım atlet aldım emzirme sütyeni gibi kullanıcam yeterli bence. Linklerini ekleyemedim ya görsellerini atayım fikir olsun. Aldıklarım bunlar.
Kesinlikle doktora git hiç ihmal etme,anlamak için pedler varmış İstanbuldaysan bulabilirsinKizlar merhaba aklıma takılan bişey var yaşayan var mi sormak istedim.ic çamaşırimda hergun değil ama 3 veya 4 gün önce ıslaklık vardı ama akıntı değil su gibi böyle çok ciddiye almadım bebeğin hareketleride iyi çünkü maşallahı vardi.bugün yine baktım ped baya ıslanmıştı yani heryeri tamamiyle ıslaktı yarın doktora gidicem zaten ama yaşayan oldu mu böyle biseyi suyumun azar azar gelmesinden korkuyorum
Evet yarın hemen gidicem birkaç eczaneye sordum malesef bulamadım şu an İstanbul'da değilimKesinlikle doktora git hiç ihmal etme,anlamak için pedler varmış İstanbuldaysan bulabilirsin
Benim kahvaltı sonrası biraz hareketli oluyor sonra akşama kadar ses seda yok. Genelde akşamları uzanınca taklalar atmaya başlıyor.Kızlar, son günlerde bebeğim gündüz çok az hareket ediyor. Örneğin sabahtan beri 10 12 defa hareketini hissettim ama tek bir hareket şeklinde , üst üste değil.
Geceleri bazen beni uyandırıyor , çok daha hareketli olduğunu fark ediyorum geceleri. Hatta şöyle bi örnek vereyim, 3 4 gün önce gündüz aynı bu şekilde çok az hareketini hissetmiştim ama gece beni uyandırmıştı, yerinde durmadı 3 4 saat çok fazla hareket etti. Ama birkaç gündür gece uyanmıyorum , gün içinde de hareketini daha az hissedince endişeleniyorum, gece hareket ediyor gündüz uyuyor olabilir mi acaba
Tatlı da yiyin hareket eder diyorlar ama gebelik şekerim çıktığı için pek yiyemiyorumBenim kahvaltı sonrası biraz hareketli oluyor sonra akşama kadar ses seda yok. Genelde akşamları uzanınca taklalar atmaya başlıyor.
İstanbul dışında bulunmuyor pek malesef medikal tarzı yerlerde olabilir belkiEvet yarın hemen gidicem birkaç eczaneye sordum malesef bulamadım şu an İstanbul'da değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?