2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
vajinada baskı hissi oluyor mu sizdede? tuvaletim geliyor birden baskı olunca, tam anlatamıyorum da garip bi his
Bebeğin başı aşagıdaysa bu olabiliyor.
Benimki baş aşağı duruyor kendiside biraz aşağıdaymış doktorum baskı yapabilir demişti arada hissediyorum bende. Başıyla mesaneye baskı uyguluyordur ondan.
Takip edin artarsa geçmezse doktora gidersiniz.

Benimkide hergün aynı seyretmiyor uyumustur annesi korkma.

evet baş aşağıya ve biraz iri bi bebek 29+2de doktordaydım geçen cuma 1988gram çıktı, ama rahim ağzı kısalması olduğu için korkuyorum böyle olunca

Kızlar bebek bezi olarak ne marka aldınız? Ben molfix düşünüyorum da trendyoldan 240lı fırsat paketi alsam 1 numara acaba çok mu olur sizce ya kararsız kaldım

vajinada baskı hissi oluyor mu sizdede? tuvaletim geliyor birden baskı olunca, tam anlatamıyorum da garip bi his
Bende de oluyor bazen. Vajina icinde odem ve varis olabiliyormus hamilelikte. Baski hissi de sanirim bunlardan oluyor diye dusundum onu sormayi unuttum. Bazen tuvalette bile o basi hissini yasiyorum. Bebisin de basi asagidaymis.

evet baş aşağıya ve biraz iri bi bebek 29+2de doktordaydım geçen cuma 1988gram çıktı, ama rahim ağzı kısalması olduğu için korkuyorum böyle olunca
Ay maşallah evet baya iri
Bol bol yatın Rabbim korktuğunuza uğratmasın. cok ayakta kalma dedi bana doktorum sizde kalmayın buna dikkat edin

Green clean 5 lt’lik bidon alın. Büyük kızım 7 yaşında hala onunla yıkıyorum herseyini. Kokusuz ve iyi içerik. Hemen de bitmiyor. Ekonomik oluyor.

Merhaba 2 hafta önce bende aynısını yaşadım aralıklarla bir kaç günde bir çamaşırım ıslanıyordu . Doktor bana turnusol kağıdı verdi çamaşırıma koyup ıslanmasını bekleyip fotoğraf attım gelen sıvının amniyon sıvısı olmadığını söyledi. Şeffaf akıntı olabilir ya da terliyor olabilir o bölge dedi. Yani her ıslanma bebeğin sıvısı olmayabiliyormuş içinizi rahat tutun

Kızlar bebek bezi ve islak mendil için doğal alternatifler neler? Büyük kızımda neredeyse full sleepy natural kullanmıstik. Ama şimdi boykot muhabbetinden dolayı elim gitmedi. Sağlıklı içerikli benzer alternatif var mı önereceğiniz?

Kızlar bebek bezi olarak ne marka aldınız? Ben molfix düşünüyorum da trendyoldan 240lı fırsat paketi alsam 1 numara acaba çok mu olur sizce ya kararsız kaldım
Ben prima premium care aldım. 70 li paketten 3 adet aldım 1 numara . Çok bilgim yok ama yeteceğini düşünüyorum biterse tekrar alırım fazla kalmasından iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…