Ben de öyle gittim doktora çocuk pozisyon değiştirmişti ayakları üstte sıkıştırmış kafa aşağıda,ben hissetmiyorum bebişi bişey oldu dedim gittim koşa koşa doktora,bence sen de git kafan rahat olur:)Ayy bende öyleyim bugün hareketleri az evet tüm gün 10 olmustur ama çok durtmesem hareket etmiyor gibi
Ayy öylemiii az kalmış ozaman herseyi hazırla senAy bana doktorum 34 hedef koyduadamın da benden beklentisi düştü
Dün ilk çamaşırları yıkadım şimdi oturarak ütü yapıcam biraz biraz valize koycam bir şeyler
Gece hareket ediyormuş ama canım korkma bence gecede aynı sakinlikte olursa bi doktora görün tabiKızlar, son günlerde bebeğim gündüz çok az hareket ediyor. Örneğin sabahtan beri 10 12 defa hareketini hissettim ama tek bir hareket şeklinde , üst üste değil.
Geceleri bazen beni uyandırıyor , çok daha hareketli olduğunu fark ediyorum geceleri. Hatta şöyle bi örnek vereyim, 3 4 gün önce gündüz aynı bu şekilde çok az hareketini hissetmiştim ama gece beni uyandırmıştı, yerinde durmadı 3 4 saat çok fazla hareket etti. Ama birkaç gündür gece uyanmıyorum , gün içinde de hareketini daha az hissedince endişeleniyorum, gece hareket ediyor gündüz uyuyor olabilir mi acaba
Tabi inşallah sabreder 36 ya kadarAyy öylemiii az kalmış ozaman herseyi hazırla sen
Benimde su gibi akıntım oldu kaç kez doktorum normal dedi muayene oldum suyun gelse bilirsin anlarsın bunu dedi akıntı gibi değil dedi.Kizlar merhaba aklıma takılan bişey var yaşayan var mi sormak istedim.ic çamaşırimda hergun değil ama 3 veya 4 gün önce ıslaklık vardı ama akıntı değil su gibi böyle çok ciddiye almadım bebeğin hareketleride iyi çünkü maşallahı vardi.bugün yine baktım ped baya ıslanmıştı yani heryeri tamamiyle ıslaktı yarın doktora gidicem zaten ama yaşayan oldu mu böyle biseyi suyumun azar azar gelmesinden korkuyorum
İnşallah inşallahTabi inşallah sabreder 36 ya kadar
Bende bir kaç gün önce aynı şeyi yaşadım anlam veremedim ne olduğuna pazartesi gidicem doktorada banada haber verir misin doktordan sonraKizlar merhaba aklıma takılan bişey var yaşayan var mi sormak istedim.ic çamaşırimda hergun değil ama 3 veya 4 gün önce ıslaklık vardı ama akıntı değil su gibi böyle çok ciddiye almadım bebeğin hareketleride iyi çünkü maşallahı vardi.bugün yine baktım ped baya ıslanmıştı yani heryeri tamamiyle ıslaktı yarın doktora gidicem zaten ama yaşayan oldu mu böyle biseyi suyumun azar azar gelmesinden korkuyorum
Ben aldım canım geçen hafta. Benimde demirim ferritinim hemoglobinim aşırı düşmüştü. Yatış verdiler ve Nst ye bağlayarak verdiler. İlaç bittikten bi saat sonra yine yirmi dakika Nst bakıldı biraz alerjik bir ilaçmış bebek kalp atışları önemliymiş. Ondan yatış veriyorlar ve Nst ye bağlıyorlarkızlar içinizde demir için serum alan var mı ? demirim düşük olduğu için doktor serum alabiliriz dedi. kullanan oldu mu merak ettim
Canım doktor bana 2 saat içerisinde 10 hareket sayıyosan sıkıntı yok dedi. Uyuyorlar bencede gece çok hareketliyse sıkıntı yoktur merak etmeKızlar, son günlerde bebeğim gündüz çok az hareket ediyor. Örneğin sabahtan beri 10 12 defa hareketini hissettim ama tek bir hareket şeklinde , üst üste değil.
Geceleri bazen beni uyandırıyor , çok daha hareketli olduğunu fark ediyorum geceleri. Hatta şöyle bi örnek vereyim, 3 4 gün önce gündüz aynı bu şekilde çok az hareketini hissetmiştim ama gece beni uyandırmıştı, yerinde durmadı 3 4 saat çok fazla hareket etti. Ama birkaç gündür gece uyanmıyorum , gün içinde de hareketini daha az hissedince endişeleniyorum, gece hareket ediyor gündüz uyuyor olabilir mi acaba
Kızlar, son günlerde bebeğim gündüz çok az hareket ediyor. Örneğin sabahtan beri 10 12 defa hareketini hissettim ama tek bir hareket şeklinde , üst üste değil.
Yok az da olsa hep bi hareket var öyle ya da böyle. Sanırım bazı günler o kadar hareketli oluyor ki , birden durunca noldu acaba neden enerjisi yok diye düşünüyor insanMerhaba ben 32+4teyim özellikle bu dönemde yoğun itme, genleşme, sürtme, dönme gibi güçlü hareketler hissetmeye başladım. Ama geçen günlerde gün boyu biraz durgundu mesela. Yani bariz bir boşluk hissetmediğiniz sürece sorun olacağını sanmıyorum.
Maşallah canımBugun kontrol gunumdu tam 30 haftalik oldu. Diyet yaptigim icin buyudu mu etkilendi mi cok korkuyordum cok sukur 790grdan 1500 gr olmus. Boyu da 40 cm olmus. Doktorum renkli ultrason da acti nasil tombik yanaklari var gozlerim doldu gorunceeeben de -2 kiloyla devam ediyorum cok sukur doktorun dedigi kiloda dogurucam boyle giderse. Doktor tansiyonu sordu cok iyi dedim eve bi geldim 140 Son bir haftadir asiri bacak kramplari vardi magnezyuma basladik. Kan sulandirici 32 ye kadar devam. Asagida sislik vardi cok korkuyodum gebelikte normalmis belki aklina takilan vardir soylemek istedim. Gogus kafesimin altinda bir titreme oluyor onu sormayi unuttum ama bunu yasayan var mi? Ben hala ne hastane cantasi hazirladim ne esyalari yikadim. İki hafta icinde tasinma ihtimalim var nasil olacak bilmiyorum. Dualariniza talibim
Ayy olsun isin yarisi almak. Lohusa pijamasi almam lazim beyaz pembe hic istemiyorum sonrasinda evde de giyerim diyorum ama fotolarda da en guzel onlar cikacak. Bu yuzden karar verip alamadimMaşallah canımbende yıkama çanta vs yapmadım sadece alışveriş tamamladık okadar
Evet bende ilk olduğunda terledim heralde dedim ama bugün öyle görünce endişelendim yarın soracağım belki enfeksiyondan da öyle olabilirBenimde su gibi akıntım oldu kaç kez doktorum normal dedi muayene oldum suyun gelse bilirsin anlarsın bunu dedi akıntı gibi değil dedi.
Birde şunu fark ettim havalar cok ısındıgı için terde oluyor yani hiç bilmezdim ama bacak aram terliyor belki öyle bişeydir.
Tabiki yarın buraya yazacağımBende bir kaç gün önce aynı şeyi yaşadım anlam veremedim ne olduğuna pazartesi gidicem doktorada banada haber verir misin doktordan sonra
Bende pijamamı almadım dahaAyy olsun isin yarisi almak. Lohusa pijamasi almam lazim beyaz pembe hic istemiyorum sonrasinda evde de giyerim diyorum ama fotolarda da en guzel onlar cikacak. Bu yuzden karar verip alamadimbebisin ablasindan kalan kiyafet var bir tek onlar var su an bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?