2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ayy bende öyleyim bugün hareketleri az evet tüm gün 10 olmustur ama çok durtmesem hareket etmiyor gibi
Ben de öyle gittim doktora çocuk pozisyon değiştirmişti ayakları üstte sıkıştırmış kafa aşağıda,ben hissetmiyorum bebişi bişey oldu dedim gittim koşa koşa doktora,bence sen de git kafan rahat olur:)

Gece hareket ediyormuş ama canım korkma bence gecede aynı sakinlikte olursa bi doktora görün tabi

Benimde su gibi akıntım oldu kaç kez doktorum normal dedi muayene oldum suyun gelse bilirsin anlarsın bunu dedi akıntı gibi değil dedi.
Birde şunu fark ettim havalar cok ısındıgı için terde oluyor yani hiç bilmezdim ama bacak aram terliyor belki öyle bişeydir.

Bende bir kaç gün önce aynı şeyi yaşadım anlam veremedim ne olduğuna pazartesi gidicem doktorada banada haber verir misin doktordan sonra

Kızlar bu arada hamileliğin başından beri ne göğüslerim büyümüştü ne de göğüs ucum çıkmıştı eskisi gibi devam ediyordu. Bu hafta bi anda göğüslerim büyümeye başladı ama en şaşırdığım göğüs ucum çıktı bu doğumun yaklaştığı anlamına mı geliyor acaba ? Var mı benim gibi

kızlar içinizde demir için serum alan var mı ? demirim düşük olduğu için doktor serum alabiliriz dedi. kullanan oldu mu merak ettim
Ben aldım canım geçen hafta. Benimde demirim ferritinim hemoglobinim aşırı düşmüştü. Yatış verdiler ve Nst ye bağlayarak verdiler. İlaç bittikten bi saat sonra yine yirmi dakika Nst bakıldı biraz alerjik bir ilaçmış bebek kalp atışları önemliymiş. Ondan yatış veriyorlar ve Nst ye bağlıyorlar

Bugun kontrol gunumdu tam 30 haftalik oldu. Diyet yaptigim icin buyudu mu etkilendi mi cok korkuyordum cok sukur 790grdan 1500 gr olmus. Boyu da 40 cm olmus. Doktorum renkli ultrason da acti nasil tombik yanaklari var gozlerim doldu gorunceee ben de -2 kiloyla devam ediyorum cok sukur doktorun dedigi kiloda dogurucam boyle giderse. Doktor tansiyonu sordu cok iyi dedim eve bi geldim 140 Son bir haftadir asiri bacak kramplari vardi magnezyuma basladik. Kan sulandirici 32 ye kadar devam. Asagida sislik vardi cok korkuyodum gebelikte normalmis belki aklina takilan vardir soylemek istedim. Gogus kafesimin altinda bir titreme oluyor onu sormayi unuttum ama bunu yasayan var mi? Ben hala ne hastane cantasi hazirladim ne esyalari yikadim. İki hafta icinde tasinma ihtimalim var nasil olacak bilmiyorum. Dualariniza talibim

Canım doktor bana 2 saat içerisinde 10 hareket sayıyosan sıkıntı yok dedi. Uyuyorlar bencede gece çok hareketliyse sıkıntı yoktur merak etme

Merhaba ben 32+4teyim özellikle bu dönemde yoğun itme, genleşme, sürtme, dönme gibi güçlü hareketler hissetmeye başladım. Ama geçen günlerde gün boyu biraz durgundu mesela. Yani bariz bir boşluk hissetmediğiniz sürece sorun olacağını sanmıyorum.

Yok az da olsa hep bi hareket var öyle ya da böyle. Sanırım bazı günler o kadar hareketli oluyor ki , birden durunca noldu acaba neden enerjisi yok diye düşünüyor insan akşama doğru hareketlendi biraz biraz teyzeleri şu an içim rahatladı :)

Maşallah canım bende yıkama çanta vs yapmadım sadece alışveriş tamamladık okadar

Merhaba kızlar bebek gün içinde iyi hareketliydi sonra karnımda bir gerilme hissettim böyle rahatsız edici bir şeydi genelde de akşam yemeğinde sonra 10 hareket sayıyorum doktorum çok önemsiyor ama bugün yemekten sonra 6-7 hareket etti 2 saat içinde endişelendim ama sizce nedir tecrübeli olanlar

Maşallah canım bende yıkama çanta vs yapmadım sadece alışveriş tamamladık okadar
Ayy olsun isin yarisi almak. Lohusa pijamasi almam lazim beyaz pembe hic istemiyorum sonrasinda evde de giyerim diyorum ama fotolarda da en guzel onlar cikacak. Bu yuzden karar verip alamadim bebisin ablasindan kalan kiyafet var bir tek onlar var su an bende de

Evet bende ilk olduğunda terledim heralde dedim ama bugün öyle görünce endişelendim yarın soracağım belki enfeksiyondan da öyle olabilir

vajinada baskı hissi oluyor mu sizdede? tuvaletim geliyor birden baskı olunca, tam anlatamıyorum da garip bi his

Bende pijamamı almadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…