2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben molfix yenidoğan 180 tane aldım ama o kadar küçükler ki bence de fazla gelicek günde 10 tane kullansa ilk başta 15-20 gün ideal gibi düşünmüştüm. 2-5 kg yazıyor çünkü
Ben 100 lü aldıgım halde banada kalıcak gibi geliyo çok küçükler evet hemen yanlardan sıkmaya başlıyor dediler

Benim sukur gece hareketlendi horon tepiyordu benim kız hala paralel yatiyor sol ağırlıklı bazen eli yada ayağı böbreğimi üstüne atıyor şu ara dönmesin zaten :)

kızlar içinizde demir için serum alan var mı ? demirim düşük olduğu için doktor serum alabiliriz dedi. kullanan oldu mu merak ettim
Şeker yüklemesi olduğu hafta almıştım 1 ay olmak üzere hayatımda ilk kez verildiği için öncesinde alerji yapmasın diye bi serum taktılar arkasından kan serumunu vermişlerdi. Bi sıkıntı yaşamadım. Bu hafta kontrolüm var düşükse tekrar alacağım.

Maşallah canım

Merhaba hanımlar bugün doktora gittim ve durumumu söyledim o da bana yazın özellikle akıntıların daha sulu olduğunu soyledi.suyumu kontrol etti ve hiç sıkıntı yokmuş çok şükür.genelde bu şikayetle giden çok oluyomus ama amniyon sıvısı olmuyomus yinede tabi şüphelendiğimiz bişey varsa danışmak en iyisi

Bende boykota dikkat edenlerdenim benim 2 yaşında oğlum var Molfix kullanıyorum bundada ayni şekilde devam ederim ama sleepy de boykot ürün değil yerli mal eğer memnun kaldiysaniz aynı şekilde devam edebilirsiniz

Bende boykota dikkat edenlerdenim benim 2 yaşında oğlum var Molfix kullanıyorum bundada ayni şekilde devam ederim ama sleepy de boykot ürün değil yerli mal eğer memnun kaldiysaniz aynı şekilde devam edebilirsiniz
bende molfix premium bez ve molfix izotonik sulu ıslak mendil aldım kullananların tavsiyleri üstüne. Henüz kullanıp pişman olanı da duymadım

Canim kardesim acini anliyorum ve sana sonsuz sariliyorum basin sagolsun allah sana guc kuvvet versin en kiza zamanda yuzunu guldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…