- 12 Mart 2019
- 16.347
- 35.841
- 598
Cok olabilir galiba çünkü hemen büyüyor dediler banadaAy sanırım 240li çok olur ozaman
Sözde 2. Bebe ama insan unutuyor yaCok olabilir galiba çünkü hemen büyüyor dediler banada
Ben molfix yenidoğan 180 tane aldım ama o kadar küçükler ki bence de fazla gelicekCok olabilir galiba çünkü hemen büyüyor dediler banada
Elinde kalırsa bi yakınına verirsin yada cok kanaman olursa yanları keser ped yaparsın kendineSözde 2. Bebe ama insan unutuyor ya
Ben 100 lü aldıgım halde banada kalıcak gibi geliyo çok küçükler evetBen molfix yenidoğan 180 tane aldım ama o kadar küçükler ki bence de fazla gelicekgünde 10 tane kullansa ilk başta 15-20 gün ideal gibi düşünmüştüm. 2-5 kg yazıyor çünkü
Benim sukur gece hareketlendi horon tepiyordu benim kız hala paralel yatiyor sol ağırlıklı bazen eli yada ayağı böbreğimi üstüne atıyor şu ara dönmesin zaten :)Ben de öyle gittim doktora çocuk pozisyon değiştirmişti ayakları üstte sıkıştırmış kafa aşağıda,ben hissetmiyorum bebişi bişey oldu dedim gittim koşa koşa doktora,bence sen de git kafan rahat olur:)
Şeker yüklemesi olduğu hafta almıştım 1 ay olmak üzere hayatımda ilk kez verildiği için öncesinde alerji yapmasın diye bi serum taktılar arkasından kan serumunu vermişlerdi. Bi sıkıntı yaşamadım. Bu hafta kontrolüm var düşükse tekrar alacağım.kızlar içinizde demir için serum alan var mı ? demirim düşük olduğu için doktor serum alabiliriz dedi. kullanan oldu mu merak ettim
NormalKızlar 31+2 deyim kızımın kilosu 1.900. Normal değil mi iyi yanı
maşallah canım ne güzel büyütmüşsün bebeniKızlar 31+2 deyim kızımın kilosu 1.900. Normal değil mi iyi yanı
32+0 da 1980 grdı. Normal gibiKızlar 31+2 deyim kızımın kilosu 1.900. Normal değil mi iyi yanı
Maşallah canımKızlar benimde bugun kontrolüm vardı. Geçen kontrolde dönmemişti dönmüş artık kafası aşağı çok sevindim. 32+1im 2100 olmuş kilosuda tontikimin. İlk defa nstye de girdim o da normal çıktı çok şükür. Kontroller 15güne indi artık. Rabbim hepimizin bebişine sağlık sıhhat versin
Bende boykota dikkat edenlerdenim benim 2 yaşında oğlum var Molfix kullanıyorum bundada ayni şekilde devam ederim ama sleepy de boykot ürün değil yerli mal eğer memnun kaldiysaniz aynı şekilde devam edebilirsinizKızlar bebek bezi ve islak mendil için doğal alternatifler neler? Büyük kızımda neredeyse full sleepy natural kullanmıstik. Ama şimdi boykot muhabbetinden dolayı elim gitmedi. Sağlıklı içerikli benzer alternatif var mı önereceğiniz?
bende molfix premium bez ve molfix izotonik sulu ıslak mendil aldım kullananların tavsiyleri üstüne. Henüz kullanıp pişman olanı da duymadımBende boykota dikkat edenlerdenim benim 2 yaşında oğlum var Molfix kullanıyorum bundada ayni şekilde devam ederim ama sleepy de boykot ürün değil yerli mal eğer memnun kaldiysaniz aynı şekilde devam edebilirsiniz
Normal 32+1 de 2085 gr dı doktorumuz gayet normal dediKızlar 31+2 deyim kızımın kilosu 1.900. Normal değil mi iyi yanı
Canim kardesim acini anliyorum ve sana sonsuz sariliyorum basin sagolsun allah sana guc kuvvet versin en kiza zamanda yuzunu guldursun insallahMerhaba arkadaşlar.
Beni hatırlayanlarınız vardır elbet. Herkes bilgi vermemi istemişti. Kendimi henüz yeni yeni toparlıyorum.
Preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) ile 24. Haftada hastaneye yatırıldım, uzun ve meşakkatli bir yolculuk sonucu 27 haftada ağır bir zehirlenme geçirerek çok hızlı bir şekilde doğuma alındımbebeğim 27+2 de ne yazık ki sezeryan ile doğdu. Ben ve bebeğim çok zor zamanlar geçirdik ölümle yaşam arasında kaldık. Bebeğim doğum sonrası hızlı bir şekilde iyi bir hastaneye sevk edilmiş benim sezerryan sonrası tedavim 10 gün sürdü.
Hergün bebeğimi görmek için taburcusun denmesini bekledim ama ne yazık ki sezeryan sonrası karaciğer enzimlerim bir çok değerlerim çok kötü durumdaydı. Sezerryan sürecini hiç bir şekilde ağrı kesici olmadan atlatmak zorunda kaldım. Bu süre zarfında bebeğim benim gibi değil çok küçük olduğu için küvezde yoğun bakımda kaldı, aslında pek kötü durumu da yoktu ama ne yazık ki çok ağır bir beyin kanaması sonucu oğlumu bir gece kaybettim. 8.günüymüş gece yarısı kaybetmişiz fakat ben sabahı doktorlar eşliğinde öğrendim hemen müdahale edilebilmesi için.
Dün evime taburcu oldum. Bebeğimin vefatından sonra bebeğimi görmek istemedim, unutamamaktan daha çok acı çekmekten aklımı kaybetmekten korktumhala fotoğrafını dahi görmedim. Mezarına dahi giymeye gücüm yok. Her gece rüyalarımda ağlayarak uyanıyorum. İyileşmiyor ruhum. Her yerim acılarla dolu. Melek oğlumu görmeye cesaretim yok minicik bedeninin 500 e yakın cenaze namazı kılınmış. Yüreğim kaldırmıyor.
Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
Çok çok çok acı Çekiyoruz.
Allah kimseye bu hastalığı yaşatmasın, ne yazık ki bir test ile belirlenecek birşey değil 20 . Haftaların sonralarından kendiliğinden çıkan hiç bir sebebi olmayan bir hastalık.Rabbim meleğimi bizden daha çok sevdi Annesinin cennet kuşu oldu oğlum.
Allah sizlere evlatlarınızı sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Durumum bu ne yazık ki.
Benimde 32.hafta kilosu 2380gr banada bi tik fazla geldi ama doktorum iyi diyor sadece bana fazla agirlik yapiyor gibiNormal 32+1 de 2085 gr dı doktorumuz gayet normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?