2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benimde 32.haftadayim ama bebegm 34.haftayla uyumlu fakat doktorum bana erken olabilir gibi bisey demedi suan bende bi tedirgin oldum ve hastane cikisini hazirlamadim

32+4 haftadayim ama bebegm 34+4 ile uyumlu erken gelme gibi bir durumu olabilir mi doktorum kesin bisey diyemiyor ay cok stres yapmaya basladm ilk cocugum ayrica kilosuda biraz fazla gibi 2400gr belki almistirda bir hafta oldu kontrolumuzde cunku

Benimde 32.hafta kilosu 2380gr banada bi tik fazla geldi ama doktorum iyi diyor sadece bana fazla agirlik yapiyor gibi
Artık daha da ağır olacak bende yatarken zorlanıyorum çoğu kez. Bakalım önümüzde ortalama 7 hafta var her hafta 200 gr alıyor diyorlar. 1400 gr daha eklenecek 39 sonrası doğurursak

Artık daha da ağır olacak bende yatarken zorlanıyorum çoğu kez. Bakalım önümüzde ortalama 7 hafta var her hafta 200 gr alıyor diyorlar. 1400 gr daha eklenecek 39 sonrası doğurursak
Evet bazen bir an once dogsun istiyorum bu agirlik agrilar yuzunden bazende daha var agostosu bulur diyorum ama nasil dogurucam cok merak ediyorum 7 haftada cok cabuk gecer 32 hafta nasil oldu anlamadim

Korkmayın gerçi bende korkuyorum da
Benimde ilk gebelik 6. Tüp bebek denemesi ve ikizim var prematüre olarak doğup bende kuvozde kalmışım hiç aklıma gelmiyo bu durum doğumdan korkum var sadece

Korkmayın gerçi bende korkuyorum da
Benimde ilk gebelik 6. Tüp bebek denemesi ve ikizim var prematüre olarak doğup bende kuvozde kalmışım hiç aklıma gelmiyo bu durum doğumdan korkum var sadece
Aa gercekten mi siz kac aylik dogdunuz ben 6,5 aylik dogmusum biraz psikolojikmen bakiyorum olaya bende hani dogdugunda gogusune verme olayi ve sutunun gelmesi daha hizli oluyor o bakimda

Aa gercekten mi siz kac aylik dogdunuz ben 6,5 aylik dogmusum biraz psikolojikmen bakiyorum olaya bende hani dogdugunda gogusune verme olayi ve sutunun gelmesi daha hizli oluyor o bakimda
8. Aya yeni girmişiz sanırım tam bilmiyorum ama 1 kg olarak doğmusum.
Bende süt ve doğar doğmaz görmek olayını çok istiyorum ama bazen biz istesekte olmuyor bebek kendisi seçiyor

vajinada baskı hissi oluyor mu sizdede? tuvaletim geliyor birden baskı olunca, tam anlatamıyorum da garip bi his
Benim kızın toto aşağıda ve ultrasonda dün gösterdi hoca tam idrar torbasına ve rahim ağzına baskı yapıyor
Kadık ağrısı baskı ani idrar hissi hatta idrar kaçırma bile olabilir dedi

8. Aya yeni girmişiz sanırım tam bilmiyorum ama 1 kg olarak doğmusum.
Bende süt ve doğar doğmaz görmek olayını çok istiyorum ama bazen biz istesekte olmuyor bebek kendisi seçiyor
Ayni kaderi paylasiyormusuz bende 1200gr dogmusum size sariliyorum evet haklisiniz onemli olan sagsalim dogmalari benmki heycan ve endise karisik normalde bu sekilde degldim de bianda bisey oldu bana son haftalar yaklasinca tabi bilmem sizde oluyormu yada icimizden birilerinde hic evde durasim gelmiyor surekli gezme ve sokak kopegi gibi dolanma moddundaym

Benim kızın toto aşağıda ve ultrasonda dün gösterdi hoca tam idrar torbasına ve rahim ağzına baskı yapıyor
Kadık ağrısı baskı ani idrar hissi hatta idrar kaçırma bile olabilir dedi
Evet ayiptir soylemesi ben hapsurma ve oksurmeyle bikac kez altima bile kacirdm hatta korkmustm acaba suyum mu geldi diye

bende evde durmak istemiyorum ama bebegim aşagıya cok baskı uyguluyor onun için çıkamıyorum cok

32+4 haftadayim ama bebegm 34+4 ile uyumlu erken gelme gibi bir durumu olabilir mi doktorum kesin bisey diyemiyor ay cok stres yapmaya basladm ilk cocugum ayrica kilosuda biraz fazla gibi 2400gr belki almistirda bir hafta oldu kontrolumuzde cunku
bende 29+2 de kontroldeydim 1988gram 31+6 haftalıkla uyumlu dedi doktor, sordum böyle erken olma riski var mı diye var tabi ama kesin değil dedi, bende rahim ağzı kısalması olduğu için benim durumumda erken olma olasılığı var dedi, bebek iri.. 20Ağustos tahmini doğum tarihim ama 2Ağustosa çekiyor ultrasonda

Saglikla gelsin insallah hayda benim doktorumda daha birsuru temmuz anneleri var sirada merak etme onunde zaman cok var demisti ama ayrica bir suprizde yapabilir dedi hangi dedigine inansam bilemedm biz tontis de masallah yani zaten karnimi gorenler son haftalardasin az kalmis dimi diyor oysaki 7hafta var fjfjfj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…