Bendede vardi cok akinti ve doktora kan ve idrar testi verdim idrar yolu enfeksiyonu olmusum baslangic ilac kullandim duzeldiKızlar merhaba insallah hepiniz iyisinizdir sizinde 30. Hafta dolunca akıntısı arttı mı bende baya artti acaba sorun mu var normal.mi
Benimde 32.haftadayim ama bebegm 34.haftayla uyumlu fakat doktorum bana erken olabilir gibi bisey demedi suan bende bi tedirgin oldum ve hastane cikisini hazirlamadimBizde dün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda 2 hafta önden gidiyor bebeğim normalde beklenen doğum tarihi 11 ağustostu 28 temmuzda çekti doktorumuz eğer böyle devam ederse. Artık doğum ile ilgili kafamda bişeyleri oturtmamı istedi bebeğim başından beri kafası aşağıda duruyor ayakları yukarıda normal doğum istersen normal ama yok ben yapamam dersen sezaryen dedi. Bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra sürekli doğumu düşünüyorum. Arada kasılmalarım oluyor regl sancısına benzer bunu söylediğimde daha çok erken diyip nstye soktu tedbir amaçlı ama şükür bişey çıkmadı. Bu kasılmalar olunca yok normal doğum yapamam diyorum geçince de yaparım yaa diyorum Allah yardımcımız olsun
Artık daha da ağır olacakBenimde 32.hafta kilosu 2380gr banada bi tik fazla geldi ama doktorum iyi diyor sadece bana fazla agirlik yapiyor gibi
Evet bazen bir an once dogsun istiyorum bu agirlik agrilar yuzunden bazende daha var agostosu bulur diyorum ama nasil dogurucam cok merak ediyorumArtık daha da ağır olacakbende yatarken zorlanıyorum çoğu kez. Bakalım önümüzde ortalama 7 hafta var her hafta 200 gr alıyor diyorlar. 1400 gr daha eklenecek 39 sonrası doğurursak
Tontiş bir bebek olur32+4 haftadayim ama bebegm 34+4 ile uyumlu erken gelme gibi bir durumu olabilir mi doktorum kesin bisey diyemiyor ay cok stres yapmaya basladm ilk cocugum ayrica kilosuda biraz fazla gibi 2400gr belki almistirda bir hafta oldu kontrolumuzde cunku
Evet onemli olan saglikli dogsun da sadece ilk gebeligim ve ben nasil dogurucagmi dusunuyorum gerci allah yardimcimiz olur hepimizin ama ben premature bebek olarak dunyaya gelmisim ondanmidir bilmem bende bi kuvozde kalma ve sezeryan korkusu olustu neyse allah buyukTontiş bir bebek olur
Korkmayın gerçi bende korkuyorum daEvet onemli olan saglikli dogsun da sadece ilk gebeligim ve ben nasil dogurucagmi dusunuyorum gerci allah yardimcimiz olur hepimizin ama ben premature bebek olarak dunyaya gelmisim ondanmidir bilmem bende bi kuvozde kalma ve sezeryan korkusu olustu neyse allah buyuk
Aa gercekten mi siz kac aylik dogdunuz ben 6,5 aylik dogmusum biraz psikolojikmen bakiyorum olaya bende hani dogdugunda gogusune verme olayi ve sutunun gelmesi daha hizli oluyor o bakimdaKorkmayın gerçi bende korkuyorum da
Benimde ilk gebelik 6. Tüp bebek denemesi ve ikizim var prematüre olarak doğup bende kuvozde kalmışım hiç aklıma gelmiyo bu durumdoğumdan korkum var sadece
8. Aya yeni girmişiz sanırım tam bilmiyorum ama 1 kg olarak doğmusum.Aa gercekten mi siz kac aylik dogdunuz ben 6,5 aylik dogmusum biraz psikolojikmen bakiyorum olaya bende hani dogdugunda gogusune verme olayi ve sutunun gelmesi daha hizli oluyor o bakimda
Benim kızın toto aşağıda ve ultrasonda dün gösterdi hoca tam idrar torbasına ve rahim ağzına baskı yapıyorvajinada baskı hissi oluyor mu sizdede? tuvaletim geliyor birden baskı olunca, tam anlatamıyorum da garip bi his
Ayni kaderi paylasiyormusuz bende 1200gr dogmusum8. Aya yeni girmişiz sanırım tam bilmiyorum ama 1 kg olarak doğmusum.
Bende süt ve doğar doğmaz görmek olayını çok istiyorum ama bazen biz istesekte olmuyor bebek kendisi seçiyor
Evet ayiptir soylemesi ben hapsurma ve oksurmeyle bikac kez altima bile kacirdm hatta korkmustm acaba suyum mu geldi diyeBenim kızın toto aşağıda ve ultrasonda dün gösterdi hoca tam idrar torbasına ve rahim ağzına baskı yapıyor
Kadık ağrısı baskı ani idrar hissi hatta idrar kaçırma bile olabilir dedi
bende evde durmak istemiyorum ama bebegim aşagıya cok baskı uyguluyor onun için çıkamıyorum cokAyni kaderi paylasiyormusuz bende 1200gr dogmusumsize sariliyorum evet haklisiniz onemli olan sagsalim dogmalari benmki heycan ve endise karisik normalde bu sekilde degldim de bianda bisey oldu bana son haftalar yaklasinca tabi bilmem sizde oluyormu yada icimizden birilerinde hic evde durasim gelmiyor surekli gezme ve sokak kopegi gibi dolanma moddundaym
Hastane cikis cantasini hazirladiniz mibende evde durmak istemiyorum ama bebegim aşagıya cok baskı uyguluyor onun için çıkamıyorum cok
Hayır canım 35. Haftada hazırlamayı düşünüyorum inşallahHastane cikis cantasini hazirladiniz mi
İnsallah artik bende o zamanlar baslarimHayır canım 35. Haftada hazırlamayı düşünüyorum inşallah
bende 29+2 de kontroldeydim 1988gram 31+6 haftalıkla uyumlu dedi doktor, sordum böyle erken olma riski var mı diye var tabi ama kesin değil dedi, bende rahim ağzı kısalması olduğu için benim durumumda erken olma olasılığı var dedi, bebek iri.. 20Ağustos tahmini doğum tarihim ama 2Ağustosa çekiyor ultrasonda32+4 haftadayim ama bebegm 34+4 ile uyumlu erken gelme gibi bir durumu olabilir mi doktorum kesin bisey diyemiyor ay cok stres yapmaya basladm ilk cocugum ayrica kilosuda biraz fazla gibi 2400gr belki almistirda bir hafta oldu kontrolumuzde cunku
Saglikla gelsin insallahbende 29+2 de kontroldeydim 1988gram 31+6 haftalıkla uyumlu dedi doktor, sordum böyle erken olma riski var mı diye var tabi ama kesin değil dedi, bende rahim ağzı kısalması olduğu için benim durumumda erken olma olasılığı var dedi, bebek iri.. 20Ağustos tahmini doğum tarihim ama 2Ağustosa çekiyor ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?