- 12 Mart 2019
- 16.353
- 35.843
- 598
Kesinlikle babyHahah canımsıneksik çıkar bi şey olur kafamız raaht olsun
Selam canmSelam kizlaaaaar
Çok uzun zaman oldu yazmayalı
Benim hamilelik iyi gidiyordu ama biraz kötü ve zor süreçler geçirdim. Şimdi de hamileliğim çok zorlaştı artik. Basur, bebeğin pozisyonu yüzünden vücudum çok rahat değil, psikoojik olarak zorlanıyorum vs...
Yetişemedim size tam ama hastanemi falan seçtim. Hastane çantamın da kabasi hazır ama daha yıkayıp ütülemek falan gerekecekbakalim.
Sizlerde her şey yolundadir inşallah
Ya benimki makat geliş hala valla. Daha dönmedi. Oğlum.bu haftalarda baş aşağı idi daha rahattı bu kız yan duruyor hafif sola sağa yatmak bile dertSelam canm
Artık ağırlaştık çoğumuzun zor geçiyor bebekler baş aşagı oldu baskı yapıyor havalar sıcak nefes alınmıyo gün sayıyoruz
Allah yardımcın olsun evet tahmin edebiliyorum yerimizden bile kalkamazken kalkmak istemezken daha doğrusu bir tane bebekle daha ugrasmak çok zorYa benimki makat geliş hala valla. Daha dönmedi. Oğlum.bu haftalarda baş aşağı idi daha rahattı bu kız yan duruyor hafif sola sağa yatmak bile dert
Ben de çok agirlastim. Kalkmak yatmak oturmak çok zorişin kötüsü peşinde koşmak gereken bir beybi daha olunca oturmak da pek mümkün olmuyor
migros kesin bilgi mi nerede gördünüz acabaBence 240li alacaksanız direkt 2 beden alın o uzun süre kullanılıyor. Hatta bebek 3 kg üzerinde olursa direkt onunla başlayabiliyorsunuz. Ben o şekilde aldım. Bir de ayin 20sinde Mi.gr.osta da 1 alana 1 bedava olacak bezlerde aklınızda olsun.
Benimde öyle oğlum da ayakları havada ama daha rahattım kızım enine yatiyor çok zorluyor eli idrar kesesinden bir böbreğini üstünde benimde bel ağrım fazlaYa benimki makat geliş hala valla. Daha dönmedi. Oğlum.bu haftalarda baş aşağı idi daha rahattı bu kız yan duruyor hafif sola sağa yatmak bile dert
Ben de çok agirlastim. Kalkmak yatmak oturmak çok zorişin kötüsü peşinde koşmak gereken bir beybi daha olunca oturmak da pek mümkün olmuyor
Temmuz ayına hazır gireyim diyorum latteceğim yaa bu hafta sonu kayınvalimde eşyaları yıkar ütüler bi sonraki hafta da annemle hastane çantası hazırlasak tamam sanırım ,
Ondanmış demek onlaar... benimki de annesi yattikca kendisi de yan gelip yatıyorBenimde öyle oğlum da ayakları havada ama daha rahattım kızım enine yatiyor çok zorluyor eli idrar kesesinden bir böbreğini üstünde benimde bel ağrım fazla
Ya benimki makat geliş hala valla. Daha dönmedi. Oğlum.bu haftalarda baş aşağı idi daha rahattı bu kız yan duruyor hafif sola sağa yatmak bile dert
Bende de birkaç gündür kaşıntı ve kızarıklık var kol ve bacaklarda, önce sinek ısırığı diye düşündüm ama kabarıp su toplamış gibi şişti bazıları. Sende sadece kaşıntı mı var? Yarın bi doktoruma danışacağım ben de, bir şey derse haber veririm.Kızlar benim özellikle ayak, bacak ve kollarda kaşıntım oluyor yaklaşık 1 haftadır özellikle de akşam çok fena artıyor. Chatgpt google falan gebelik kolestazı diye bir şeyden bahsettiği için sabah doktoruma kaşıntım olduğunu mesaj attım bir losyon önerdi ve yumurta yemememi söyledi. Kolestaz da ciddi bir şey anladığım kadarıyla ve benim daha kontrole 2 haftam var. Üstelemeli miyim bilemedim. En son 3 hafta önce sağlık ocağında kan vermiştim değerlerim iyiydi belki ona istinaden demiştir. Böyle bir şey yaşayan bilgisi olan var mı?
Ben oradayım doktorum zeynep yeşim görgün çok memnunumMerhaba kızlar,
Çakmak erdem hastanesine gideceğim doğum için. Henüz başka şehirdeyim. Önerebileceğiniz doktor var mı?
Senin sayfan mııı hemen takibe alıyorum
Beğeni atar mıyızben hazırladım epeydir duruyor nolur nolmaz diye
Evettt benimSenin sayfan mııı hemen takibe alıyorum
Bunu bilmiyorum da, ben YouTube da bir hareket görmüştüm doktora onu soracaktımOndanmış demek onlaar... benimki de annesi yattikca kendisi de yan gelip yatıyorancak son kontrolde dikey pozsiyonda gördük kendisini. dönsün bakalim hala yeri varken
Bu arada moxa/moksahakkında bilgisi olanimiz var mı? İst.da bir dr.un postlarinda gormustum bebeğe pozisyon vermede kullanılıyormus. Cipiti de kotu şeyler soylemedi
Geçmişe baktım ama pek bulamadim.Kızlarcim merhaba.. Şu giyilebilir göğüs pompalarını araştırdınız mı hiç ? Hem sessizmiş hem de kolay uygulanıyor kablolu vs değil epey dikkatimi çekti. Bu markanın normalde manuel sağicisini kullanmıştım avent’in makinasından daha iyi ise yarıyordu. Dikkatimi çekiyor kararsızım.. reklam değil sadece merak ettiğim için soruyorum. Marka gorunmesi problem olur mu bilmiyorum
İyi yapmışsın güzel olmuş bebekten sonrada devam etEvettt benimger takibe açığım canım sıkılıyordu yapayım dedim
Bende de birkaç gündür kaşıntı ve kızarıklık var kol ve bacaklarda, önce sinek ısırığı diye düşündüm ama kabarıp su toplamış gibi şişti bazıları. Sende sadece kaşıntı mı var? Yarın bi doktoruma danışacağım ben de, bir şey derse haber veririm.
aaa çok sevindim. dün adını duydum araştırdım biraz iyi diyorlar çok, ben aslında başka iki doktor belirlemiştim ve görüştüm onlarla telefonda, 37 de gelebileceğim alır mısınız diye, alırız dediler ama sonra yeşim hanımı görünce nedense içim ona doğru kaydı. inşallah o da alır :) 32-0 bugün, iki hafta daha çalışıp istanbula gelmeyi planlıyorum. eşim orada çalışıyor ve yaşıyor beraber olalım istedim, bir de 2,5 yaş oplum var çünkü.Ben oradayım doktorum zeynep yeşim görgün çok memnunum
Tabi beraber olmanız çok mantıklıaaa çok sevindim. dün adını duydum araştırdım biraz iyi diyorlar çok, ben aslında başka iki doktor belirlemiştim ve görüştüm onlarla telefonda, 37 de gelebileceğim alır mısınız diye, alırız dediler ama sonra yeşim hanımı görünce nedense içim ona doğru kaydı. inşallah o da alır :) 32-0 bugün, iki hafta daha çalışıp istanbula gelmeyi planlıyorum. eşim orada çalışıyor ve yaşıyor beraber olalım istedim, bir de 2,5 yaş oplum var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?