- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
Yok benim ilk sezeryandi açıkçası normal doğum hiç istemedim bunda da istemiyorum :) rahim kisaligi doğum şeklini degistirmiyorselam cnm, rahim ağzı kısalığı var diye mi sezaryen olacaksın yoksa sen mi öyle istiyorsun? Benim de rahim ağzı kısalığı var ama bende serklaj yok sadece yatarak geçiriyorum ve içim çok huzursuz ama doğum için doktor henüz bişiy demedi ilerleyen zamanlarda bakarız dedi
Diğerinde ne zaman dönmüştüİlk gebeliğimde yaşamadıklarımı yaşayınca benteşekkür ederim
Ay evet öyleymişÜstüne atlet ya da iç çamaşırını çekmek gerekiyor
2800dü kilosu alanı müsaitti ama hiç dönmek istemedi popo olarak kaldı. Drumda sezaryenciydi o yüzden hiç problem olarak görmedi bunuDiğerinde ne zaman dönmüştü
Benim ilk gebeligimde bebege giden damarlardan biri tikaliydi her ultrasonda 2 hafta geriden geliyordu cok agladim nedense bunu kafama takip. Kizim 40+3 de 2790 olarak dogdu. Bebekler ilk dogduklari hafta odem atarlar benimki atmadi uzerine bir kilo alarak yasitlarini yakalamisti. Hic bir saglik sorunu da yasamadik elhamdulillah bu konuyla ilgili. Hic merak etmeyin endiselenmeyin simdiye kadar onden gidiyorsa olcum hatali da olabilirSaolun kızlar biraz içim rahatladı. Bende nstden sonra tekrar girdim doktorun yanına içim rahat etmediği için sordum. Beslenmenle alakalı olmayabilir, bebeğe giden damarlar daralmış bebek yeterli beslenemiyor olabilir ama yaşamsal sınırı geçti bir problem olmaz. Zamanında doğarsa 2500 civarı doğar dedi. Nst de sancı vs yok herşey yolunda gözüküyorhep önden gittiği için erken doğsa bile içim rahat gibi düşünüyordum şuan korktum açıkçası kalabildiği kadar kalması en iyisi.
Hep küçük bebek çok seviyorum diyordum insan ne dilediğine dikkat etmeliymişbilmiyorum çok taktım kafama inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Kramp vs sorunum yoktu baslamamistik o mesaji yazdigimda ama bir kac hafta sonra kramplar baslayinca doktorum hemen yazdi.Yani bu zamana kadar magnezyum başlantılmalıydı son ay zaten magnezyum kesilebililiyormuş, Kasılmalara engel olmasın diye duydum..
Benim kizin kafasi asagidaymis ama tabi donerler daha bence yerleri varHanımlar iyi geceler haftası benimle olup bebeği baş geliş pozisyonu alan var mı ? Daha erken değil mi
bazı bebekler öyle ya , bi pozisyonu seviyorlar hiç değiştirmiyorlar2800dü kilosu alanı müsaitti ama hiç dönmek istemedi popo olarak kaldı. Drumda sezaryenciydi o yüzden hiç problem olarak görmedi bunu
Hayır ben 30+5 te gittiğimde baş aşağıydıHanımlar iyi geceler haftası benimle olup bebeği baş geliş pozisyonu alan var mı ? Daha erken değil mi
Var bence iki test te yanılmaz kan verinMerhaba dostlarim bir şey soracağım bugün adet günüm iki testte farklı markalar. Sabah idrarıyla değil akşam üzeri yaptım ve anında silik çizgiler belirdi 2 testin 2 sininde bozuk olma ihtimali yoktur dimi. Yarın kan vermeye gideceğim ama stres bastı. Bu arada 2 negatif tüp bebek sonrası olduacaba var mi
Soğuk süt iç canm cok iyi gelir.Kızlar nasıl midem yanıyor nasıllll , sanki biri midemi ateşe vermiş gibioğlum olacak ama en son ultrasonda ense kısmında saçlar gözüktü , doktor baya saçları dalgalanıyor suda dedi , ondan mı rahim büyüyor ondan mı inanın bilmiyorum midem fena yanıyor , yoğurt yemekten yoğurtkolik oldum resmen
Öyle mi diyorsunuz ay insallahVar bence iki test te yanılmaz kan verin
Ben iki haftada bir gidiyorum doktora. 22de baş asagiydi.. 24’de yan döndu, sonra 26de geri bas aşağı, ozamandan beri de hep aşağıda. Geçen hafta artık kalır böyle dedi doktorum:)Hanımlar iyi geceler haftası benimle olup bebeği baş geliş pozisyonu alan var mı ? Daha erken değil mi
Şöyle, önceden de ara ara oluyordu ama bu kadar değildi, bugün ilk defa bu kadar arttı. Alayım ben de şuruptan :) sizin geçti mi mide yanmaları , ilerleyen haftalarda geçen bi şeydir inşSoğuk süt iç canm cok iyi gelir.
Genelde gaviscon veriliyor vermedimi sana varsa iç
Evet çıkmış çizgiler. Kan testinde beta değeri yüksek çıkmalı, sonra 2 günde bir kan vermeniz lazım , değerlerin 2 katı sürekli artması gerekiyor. Düşmezse artarsa zaten diğer haftada kese gözüküyor ardından kalp atışı , gebelik kesinleşiyor.Merhaba dostlarim bir şey soracağım bugün adet günüm iki testte farklı markalar. Sabah idrarıyla değil akşam üzeri yaptım ve anında silik çizgiler belirdi 2 testin 2 sininde bozuk olma ihtimali yoktur dimi. Yarın kan vermeye gideceğim ama stres bastı. Bu arada 2 negatif tüp bebek sonrası olduacaba var mi
Karın geriliğinden dolayı kontroller 15 güne düştü bidahaki gidişimde bakıyım aynı mı değil mi çok merak ettimBenim ilk gebeligimde bebege giden damarlardan biri tikaliydi her ultrasonda 2 hafta geriden geliyordu cok agladim nedense bunu kafama takip. Kizim 40+3 de 2790 olarak dogdu. Bebekler ilk dogduklari hafta odem atarlar benimki atmadi uzerine bir kilo alarak yasitlarini yakalamisti. Hic bir saglik sorunu da yasamadik elhamdulillah bu konuyla ilgili. Hic merak etmeyin endiselenmeyin simdiye kadar onden gidiyorsa olcum hatali da olabilir
Kramp vs sorunum yoktu baslamamistik o mesaji yazdigimda ama bir kac hafta sonra kramplar baslayinca doktorum hemen yazdi.
Benim kizin kafasi asagidaymis ama tabi donerler daha bence yerleri var
Yavrucak el mecbur dr sezaryenci diye zorlamadıbazı bebekler öyle ya , bi pozisyonu seviyorlar hiç değiştirmiyorlar
Sabah aç karna bi yemek kaşığı tahin öneririm rennie duo gaviscon gibi şeyler kullanmayı sevmiyorsanKızlar nasıl midem yanıyor nasıllll , sanki biri midemi ateşe vermiş gibioğlum olacak ama en son ultrasonda ense kısmında saçlar gözüktü , doktor baya saçları dalgalanıyor suda dedi , ondan mı rahim büyüyor ondan mı inanın bilmiyorum midem fena yanıyor , yoğurt yemekten yoğurtkolik oldum resmen
Süreç böyle ilerliyor evet umarim vardır ve umarim sağlıklı artış olur insanın görse de inanası gelmiyor hala yanılma payı arıyorum. Çok teşekkür ederim açıklamalarınız için insallah anlattığınız gibi ilerler her seyEvet çıkmış çizgiler. Kan testinde beta değeri yüksek çıkmalı, sonra 2 günde bir kan vermeniz lazım , değerlerin 2 katı sürekli artması gerekiyor. Düşmezse artarsa zaten diğer haftada kese gözüküyor ardından kalp atışı , gebelik kesinleşiyor.
Evet bende 30+5im normal o zaman teşekkür ederimHayır ben 30+5 te gittiğimde baş aşağıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?