- 22 Mart 2023
- 4.192
- 2.686
- 63
- 31
Hahahhahah çok iyi ya okurken benim başım döndüBen iki haftada bir gidiyorum doktora. 22de baş asagiydi.. 24’de yan döndu, sonra 26de geri bas aşağı, ozamandan beri de hep aşağıda. Geçen hafta artık kalır böyle dedi doktorum:)
Benim ilk haftalarda oldu sacma bi şekildeŞöyle, önceden de ara ara oluyordu ama bu kadar değildi, bugün ilk defa bu kadar arttı. Alayım ben de şuruptan :) sizin geçti mi mide yanmaları , ilerleyen haftalarda geçen bi şeydir inş
Duzelen değil de, yanlış ölçüm çok sik rastlaniyir bence. Başka bir doktora görün mutlaka.Bazen olabiliyor 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi ama bizim hep 2 hafta önden gidiyordu. Neredeyse hiç büyümemiş karın çevresi o yüzden endişelendim. Bide bebeğe yarayacak herşeyi yiyorumböyle olup düzelen var mı?
DeniyimSabah aç karna bi yemek kaşığı tahin öneririm rennie duo gaviscon gibi şeyler kullanmayı sevmiyorsan
Yaaa ne guzel, inşallah bende de öyle bi etkisi olur ve agrilarm azalır.Ben kullanıyorum. Çol da memnunum bence tüm enerjimi buna borçluyumkullanmadan önceki halimle aradaki farkı görünce işe yaradığını anlıyorsunuz
Ne güzel. Bana da faydası olur umarım.Merhaba.Ben kullanıyorum günde 2 defa bazen kramplar giriyor ama bir kaç gündür şükür yok bence faydası var
Ay saçsız olunca da çok tatlı oluyorlarBenim ilk haftalarda oldu sacma bi şekilde
Çok şükür mide yanmam yok kızım kel doğacak sanırım
Hangi marka?:)güle güle kullansın inşallah bi marka var sadece titrio ve müzikli şuan 1900 tl civarında o iyi gibi görünüyo
Benim yaklaşık 20. Haftamdan beri baş aşağıda duruyorHanımlar iyi geceler haftası benimle olup bebeği baş geliş pozisyonu alan var mı ? Daha erken değil mi
Kaç haftalıksın canım benim 26.haftadan beri baş geliş pozisyonundaHanımlar iyi geceler haftası benimle olup bebeği baş geliş pozisyonu alan var mı ? Daha erken değil mi
Canım ben bu hafta kıyafetlerini yıkadım kuruttum, yavaş yavaş ütülüyorum dolabına koyuyorum. Bebek arabasını, park yatağını ve pusetini daha çıkartmadım nasipse 35 36 haftalarda açarım dedim 2 kedim var çünküKızlar bebek odalarınız hazır mı ? Hastane çantalarınız hazır mı ? Değilse ne zamana planladınız. Odayı 2 hafta sonra hazırlayacağız nasipse hastane çantasınıda hazırlarız o zaman. Bebek arabasını puseti ana kucağını anne yanı park yatağı kolisinden çıkarmalı mıyım o zaman sizce
Selamlar, olması gereken o. 28. Hafta itibari ile baş aşağı olması bekleniyormuş, ben im öyleydi sonra paşam döndü yine kafasını yukarıya, bakalım bugün kontrolüm varHanımlar iyi geceler haftası benimle olup bebeği baş geliş pozisyonu alan var mı ? Daha erken değil mi
2 al 1 öde başlamışEvet kesin bilgi 20-21 haziranda olacak. Daha önce de olmuştu ben stok yaptım. Bulursam paylaşımı göndereyim
Ay ben tasınıcam iki hafta sonraKızlar bebek odalarınız hazır mı ? Hastane çantalarınız hazır mı ? Değilse ne zamana planladınız. Odayı 2 hafta sonra hazırlayacağız nasipse hastane çantasınıda hazırlarız o zaman. Bebek arabasını puseti ana kucağını anne yanı park yatağı kolisinden çıkarmalı mıyım o zaman sizce
Valla ben kel doğmusum cok saç beklentim yok onun içinAy saçsız olunca da çok tatlı oluyorlarsonradan çıkıyor yavaş yavaş , o da tatlı :)
Kıyafetleri odasında duruyor öylece 34. haftayı geçtikten sonra yıkayıp ütülemeye başlayacağız.Kızlar bebek odalarınız hazır mı ? Hastane çantalarınız hazır mı ? Değilse ne zamana planladınız. Odayı 2 hafta sonra hazırlayacağız nasipse hastane çantasınıda hazırlarız o zaman. Bebek arabasını puseti ana kucağını anne yanı park yatağı kolisinden çıkarmalı mıyım o zaman sizce
Biz eşimle ikimizde saçlı doğmuşuzValla ben kel doğmusum cok saç beklentim yok onun için
Oda yapmayacağım ben, küçük bir odamız vardı boş oraya elbise dolabı ve şifonyer koydum bir de abimden bir tane daha park yatak aldım onu koyacağımKızlar bebek odalarınız hazır mı ? Hastane çantalarınız hazır mı ? Değilse ne zamana planladınız. Odayı 2 hafta sonra hazırlayacağız nasipse hastane çantasınıda hazırlarız o zaman. Bebek arabasını puseti ana kucağını anne yanı park yatağı kolisinden çıkarmalı mıyım o zaman sizce
Ben zaten hurafe olduğunu düşünüyorum da işteBiz eşimle ikimizde saçlı doğmuşuzama benim hiç midem yanmadı.. şimdi bi doğsun bakalım da saçlı ise bunların hurafe olduğunu anlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?