2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben iki haftada bir gidiyorum doktora. 22de baş asagiydi.. 24’de yan döndu, sonra 26de geri bas aşağı, ozamandan beri de hep aşağıda. Geçen hafta artık kalır böyle dedi doktorum:)
Hahahhahah çok iyi ya okurken benim başım döndü 😅benimde birdahaki kontrolüm 2 hafta sonra bakayım değişecek mi 33 olcam

Şöyle, önceden de ara ara oluyordu ama bu kadar değildi, bugün ilk defa bu kadar arttı. Alayım ben de şuruptan :) sizin geçti mi mide yanmaları , ilerleyen haftalarda geçen bi şeydir inş
Benim ilk haftalarda oldu sacma bi şekilde😂
Çok şükür mide yanmam yok kızım kel doğacak sanırım😂

Bazen olabiliyor 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi ama bizim hep 2 hafta önden gidiyordu. Neredeyse hiç büyümemiş karın çevresi o yüzden endişelendim. Bide bebeğe yarayacak herşeyi yiyorum🤷🏻‍♀️ böyle olup düzelen var mı?
Duzelen değil de, yanlış ölçüm çok sik rastlaniyir bence. Başka bir doktora görün mutlaka.

İlk kızımda İstanbul’un en ünlü ve pahalı hastanesinde 36 hafta kontrolünde cocuk cok küçük, hatta geçen haftadan bu haftaya kilo kaybetmiş(öyle birsey mümkün mü ki?!), hemen almamız lazım demişlerdi. Hemen ertesi güne sezeryan plani yapıyordu o derece. Ben riski alıyorum deyip o psikolojiyle bir de imza fln atıp çıkmıştım hastaneden. Başka bir doktora gittim beni baya rahatlattı. O bir hafta boyunca her gün nst’te gitmiştim cocuk iyi mi diye. Bir hafta sonunda da tam artık dayanamayacagim bu strese diyerek planladiginiz sezeryana giderken suyum geldi. 38+0 da 2850 gr gayet sağlıklı doğum oldu. Evet başta percentil dusukti ama şuanda yaşıtlarının hepsinden daha uzun. O yüzden çok da can sikmamak lazım.

Bir doktora daha görün, stres yapma. Sağlıklı beslenmeye devam. Daha nolsun:)

Kızlar bebek odalarınız hazır mı ? Hastane çantalarınız hazır mı ? Değilse ne zamana planladınız. Odayı 2 hafta sonra hazırlayacağız nasipse hastane çantasınıda hazırlarız o zaman. Bebek arabasını puseti ana kucağını anne yanı park yatağı kolisinden çıkarmalı mıyım o zaman sizce

Kızlar bebek odalarınız hazır mı ? Hastane çantalarınız hazır mı ? Değilse ne zamana planladınız. Odayı 2 hafta sonra hazırlayacağız nasipse hastane çantasınıda hazırlarız o zaman. Bebek arabasını puseti ana kucağını anne yanı park yatağı kolisinden çıkarmalı mıyım o zaman sizce
Canım ben bu hafta kıyafetlerini yıkadım kuruttum, yavaş yavaş ütülüyorum dolabına koyuyorum. Bebek arabasını, park yatağını ve pusetini daha çıkartmadım nasipse 35 36 haftalarda açarım dedim 2 kedim var çünkü 😂😂 hastane çantamı da 34 gibi hazırlamak gibi bir planım var. Daha eksikler var, eksik asla bitmeyecek gibi gelmeye başladı 😂

Hanımlar iyi geceler haftası benimle olup bebeği baş geliş pozisyonu alan var mı ? Daha erken değil mi
Selamlar, olması gereken o. 28. Hafta itibari ile baş aşağı olması bekleniyormuş, ben im öyleydi sonra paşam döndü yine kafasını yukarıya, bakalım bugün kontrolüm var 😆 37 ye kadar dönüyor diyorlar tekrar 🤲🏻

Ay ben tasınıcam iki hafta sonra 😩😩 evin icindeki kiraci ramazan bayraminda bosaltacakti olmadi aksilikler yasadi bosaltamadi anca bu zamana kaldi ama bu kadar agirlasmisken nasil olacak bilmiyorum bakalim. Tasindiktan sonra yaparim hepsini diyorum dolap almicam bizim dolapta bir yer ayarlicam besik de ablasinin var ama yikama yerlestirme hastane cantasi vs onlar bekliyor. İstanbulda paketlemeli nakliyat yapan firma onerisi olan varsa alirim konusu acilmisken😅

Kıyafetleri odasında duruyor öylece 34. haftayı geçtikten sonra yıkayıp ütülemeye başlayacağız.
36. Hafta gibide beşiğini pusetini koliden cıkartırız☺️

Oda yapmayacağım ben, küçük bir odamız vardı boş oraya elbise dolabı ve şifonyer koydum bir de abimden bir tane daha park yatak aldım onu koyacağım
Hastane çantası olarak da bitirmem lazım ama bür tek kendime acil bir şeyler koydum çocuğa da bir tek hemşireye verilecekler. Haftaya oğlum babaannede kalacak inşallah her şeyi bitireyim diye düşünüyorum

Back
X