- 13 Aralık 2024
- 591
- 604
- 18
Ben ilkinde 32 haftada taşınmıştım tabi anneler eşim yardım etmişti. Sonraki yıllarda da 2 kere şehir değiştirdimAy ben tasınıcam iki hafta sonraevin icindeki kiraci ramazan bayraminda bosaltacakti olmadi aksilikler yasadi bosaltamadi anca bu zamana kaldi ama bu kadar agirlasmisken nasil olacak bilmiyorum bakalim. Tasindiktan sonra yaparim hepsini diyorum dolap almicam bizim dolapta bir yer ayarlicam besik de ablasinin var ama yikama yerlestirme hastane cantasi vs onlar bekliyor. İstanbulda paketlemeli nakliyat yapan firma onerisi olan varsa alirim konusu acilmisken
30. Haftamdayım kuzum ilk gebeliğimde yaşamadığım için şaşırdım bi an erken gibi geldi ama normalmişKaç haftalıksın canım benim 26.haftadan beri baş geliş pozisyonunda
Maşallah maşallah kolay doğumlarınız olsunBenim yaklaşık 20. Haftamdan beri baş aşağıda duruyor
Yaaa bende 32 ile 36 arası netleşir diye biliyodum. Kontrolden sonra haber edersiniz cok sevinirimSelamlar, olması gereken o. 28. Hafta itibari ile baş aşağı olması bekleniyormuş, ben im öyleydi sonra paşam döndü yine kafasını yukarıya, bakalım bugün kontrolüm var37 ye kadar dönüyor diyorlar tekrar
Maşallah canımKızlar biz şimdi kontrolden çıktık 32+4’teyim çok şükür ölçümleri haftası ile uyumlu çıktı kilosu da 2050 gr dedi doktor
Bebegimize hangisi iyi gelecek bilemediğimizden stok yapmak mantıklı olmayabilirKızlar Migros’ta bebek bezlerinde aynı üründe 1 alana 1 bedava var kaçırmayın. Bazı yerler afiş aşmamış bizim buradaki markette çalışanların bile haberi yoktu kampanyadan ben kasada denettirdim öyle öğrendiler. Alın aldırın
Şansa bulunduğum yerdeki migrosta 1 numara yoktu yaKızlar Migros’ta bebek bezlerinde aynı üründe 1 alana 1 bedava var kaçırmayın. Bazı yerler afiş aşmamış bizim buradaki markette çalışanların bile haberi yoktu kampanyadan ben kasada denettirdim öyle öğrendiler. Alın aldırın
Bebegimize hangisi iyi gelecek bilemediğimizden stok yapmak mantıklı olmayabilir
1 numara almayın zaten 2 numara alın en çok kullanılan o. 1 numara 1 paket kullaniliyor yetiyor. 3-5 kg arası 2 numaraŞansa bulunduğum yerdeki migrosta 1 numara yoktu ya
Yani bu fiyata 2 paket almak bile bence gayet iyi olur. Ben pure olanlardan aldım en saf dokudakilerden herhalde bir sorun olmaz diye düşünüyorum.Bebegimize hangisi iyi gelecek bilemediğimizden stok yapmak mantıklı olmayabilir
HUGGYHangi marka?:)
Belli olmuyor diyolar işte bunun için bilinen en iyi markalar bile her bebeğe gitmiyormuşYani bu fiyata 2 paket almak bile bence gayet iyi olur. Ben pure olanlardan aldım en saf dokudakilerden herhalde bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ay kesinlikle o yuzden dogumdan once olsun diye acele ettiriyorum biraz. Kizim 1 yasindayken tasinmistik daha zor oluyor oyleBen ilkinde 32 haftada taşınmıştım tabi anneler eşim yardım etmişti. Sonraki yıllarda da 2 kere şehir değiştirdim
Karnımızdayken taşınmak daha kolay bence
Benim de bas asagi dönmüş ama insallah tekrar ters donmez bundan sonraHahahhahah çok iyi ya okurken benim başım döndübenimde birdahaki kontrolüm 2 hafta sonra bakayım değişecek mi 33 olcam
Yok hala bizimki makat gelişli. Suyum normal çıktı havuç suyu içeceksin hergün dedi suyunu arttıralım belki dönebilir diye. Şeye üzüldüm ben sadece 10 temmuzda 2085 gr ölçtü devlet hastanesi, 20 temmuzda kendi doktoruma geldim işte 2000 ge ölçtü. Aslında bu hafta da normal yine ama bi şey oldum. 2 hafta sonra nst çekilecek, suyum kontrol edilecek bir de dedi ki gelişim geriliği mi var bebekte kontrol edilsin ay ben şok ağladım ama doktorum kötü bir şey demedi aslında da belki hani takip edelim diye dediYaaa bende 32 ile 36 arası netleşir diye biliyodum. Kontrolden sonra haber edersiniz cok sevinirimgüzel geçsin inşallah
Ben bugün teyitledim döndüğünü doluluk hissi var yürürken çıkacakmış gibiBenim de bas asagi dönmüş ama insallah tekrar ters donmez bundan sonra
Temmuzlar Haziran olacak sanırım değil miYok hala bizimki makat gelişli. Suyum normal çıktı havuç suyu içeceksin hergün dedi suyunu arttıralım belki dönebilir diye. Şeye üzüldüm ben sadece 10 temmuzda 2085 gr ölçtü devlet hastanesi, 20 temmuzda kendi doktoruma geldim işte 2000 ge ölçtü. Aslında bu hafta da normal yine ama bi şey oldum. 2 hafta sonra nst çekilecek, suyum kontrol edilecek bir de dedi ki gelişim geriliği mi var bebekte kontrol edilsin ay ben şok ağladım ama doktorum kötü bir şey demedi aslında da belki hani takip edelim diye dedi
teşekkür ederim. Ya aslında her şeyimiz normal doktor hiçbir şey demedi ama ben çok pinpirikliyim biraz öyle diyince bi ağladım doktordan çıkınca. Kontrollü girelim demek istiyor olabilir. Belkide cihazlar arası fark oladabilir hayırlısı olsunTemmuzlar Haziran olacak sanırım değil mihavuç suyunu bende burda okudum fayda görmüşler ihtiyaç halinde lazım olur diye kaç aylardır aklımda tutuyorum doktorun da önermiş bence denemelisin.
Kilo konusuna gelince senin haftanda normal 2000 gram zaten 2500 ü geçmesi de sağlığı için kafi haftalarını sağlıcakla doldursun ciğerleri tam olarak gelişsin küvez problemi ortadan kalksın önemli kısım burası.
İnan ilk çocuğumu 2800 doğurdum. 2500den sonra zor kilo aldı hatta bu yüzden 38+2de doğum yaptım. Ama fazla kilosu olmadığı için ödem şişkinlikte olmadı mesela doğumdan sonra kilo vermedi bu yüzden hep üstüne koyarak ilerledi kilosu doğumdan 14 gün sonra 3600 3700 civarı olmuştu. Hiç unutmam o günleri
Biraz uzun oldu stres yapma her şeyi fazla fazla yesen de işin içine stres girince yediklerim fazlasıyla bana kilo yaptı cocuğa hiç yaramadı
Benim de bas asagi dönmüş ama insallah tekrar ters donmez bundan sonraHahahhahah çok iyi ya okurken benim başım döndübenimde birdahaki kontrolüm 2 hafta sonra bakayım değişecek mi 33 olcam
ölçümler arası fark oluyor çok normal asagi yukarı aynı çıkmış o aralıktadır. Kilo vermekten ziyade kilo alımı duruyor Allah korusun bir şeyler ters giderse. Benim de doğuma yakin 3-4 gun kala olcumum 2700 çıkmıştı doktorumda bebek doğdu 3100 gram ile 400 gram kadar bile fark ediyor.Yok hala bizimki makat gelişli. Suyum normal çıktı havuç suyu içeceksin hergün dedi suyunu arttıralım belki dönebilir diye. Şeye üzüldüm ben sadece 10 temmuzda 2085 gr ölçtü devlet hastanesi, 20 temmuzda kendi doktoruma geldim işte 2000 ge ölçtü. Aslında bu hafta da normal yine ama bi şey oldum. 2 hafta sonra nst çekilecek, suyum kontrol edilecek bir de dedi ki gelişim geriliği mi var bebekte kontrol edilsin ay ben şok ağladım ama doktorum kötü bir şey demedi aslında da belki hani takip edelim diye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?