2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
teşekkür ederim. Ya aslında her şeyimiz normal doktor hiçbir şey demedi ama ben çok pinpirikliyim biraz öyle diyince bi ağladım doktordan çıkınca. Kontrollü girelim demek istiyor olabilir. Belkide cihazlar arası fark oladabilir hayırlısı olsun 🥹🤲🏻 evet havuç suyu etkiliymiş bebek dönsün diye istedi onuda 😆 ya sağlıklı olsun dönmüyorsa da dönmesin napim Allah en iyisini bilir
O 2 cihaz arasındaki fark zaten Allahın emri hiç kafana takıp da zehir etme kendine 🌸

Belli olmuyor diyolar işte bunun için bilinen en iyi markalar bile her bebeğe gitmiyormuş
Yani siz bilirsiniz tabi, sonuçta bebek doğmadan önce 1 paket de olsa bez alınmış olacak aynı fiyata 2 paket alıyor olmak bana gayet mantıklı geldiği için yazdım. Zaten uymazsa değiştirilir veya ihtiyaç sahibi birilerine verilir diye düşünerek aldım ve buraya da ondan yazdım :)

Benim de bas asagi dönmüş ama insallah tekrar ters donmez bundan sonra 😅

ölçümler arası fark oluyor çok normal asagi yukarı aynı çıkmış o aralıktadır. Kilo vermekten ziyade kilo alımı duruyor Allah korusun bir şeyler ters giderse. Benim de doğuma yakin 3-4 gun kala olcumum 2700 çıkmıştı doktorumda bebek doğdu 3100 gram ile 400 gram kadar bile fark ediyor.
Ay inşallah ne bileyim çok korktum ben panik atak biriyim bir tık rabbim hayırlısını versin 🤲🏻
O 2 cihaz arasındaki fark zaten Allahın emri hiç kafana takıp da zehir etme kendine 🌸
allah razı olsun canım 🩵

Kızlar selamlar, uzun zamandır yoktum, ara ara takip ediyorum ama yazamıyordum pek. Nasılsınız yolunda mı her şey? 😍 Hastane çantası için mama aldınız mı kızlar? Kimisi gerek yok, olursa anlık eczaneden alırsın diyor, kimisi de muhakkak almalısın, ilk gün sütün gelmez diyor. Kafam karıştı, her şeyi tamam, bi tek mama almadım henüz. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yaptınız? 🥲

Kızlar selamlar, uzun zamandır yoktum, ara ara takip ediyorum ama yazamıyordum pek. Nasılsınız yolunda mı her şey? 😍 Hastane çantası için mama aldınız mı kızlar? Kimisi gerek yok, olursa anlık eczaneden alırsın diyor, kimisi de muhakkak almalısın, ilk gün sütün gelmez diyor. Kafam karıştı, her şeyi tamam, bi tek mama almadım henüz. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yaptınız? 🥲
Ben de almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye. Kan uyuşmazlığı var zaten sarılık riski daha fazla. Şekerinin düşmesine izin veremem. Bir yandan emerken bir yandan da mama damlatırım. Ama hangisinden almak lazım hiçbir fikrim yok

Doğum yapacağınız hastaneye bir sorun, genelde özel hastaneler ihtiyaç halinde sağlıyorlar o yüzden almaya gerek olmuyor ❤️

Kızlar Migros’ta bebek bezlerinde aynı üründe 1 alana 1 bedava var kaçırmayın. Bazı yerler afiş aşmamış bizim buradaki markette çalışanların bile haberi yoktu kampanyadan ben kasada denettirdim öyle öğrendiler. Alın aldırın 🥳

1 numara almayın zaten 2 numara alın en çok kullanılan o. 1 numara 1 paket kullaniliyor yetiyor. 3-5 kg arası 2 numara
2 de yokmuş benim şansım sanırım

Ben de küçük boy da olsa almayı düşünüyorum. Daha önce Sma kullanmıştım oğlumda ama bu kez bi keçi sütlü olanları deneyeceğim. İnsallah gerek kalmaz da hemen sütümüz gelir. Ben bir de şekerli su da verdiricem çocuğa öncekinde 3 ay boyunca sarılığı yaşadık hastanede kaldık hiç verdirmemiştim enerjisini yüksek tutacak her şeye varım suanda mental olarak.

Benim ilk doğumum normaldi doğum yapar yapmaz sütüm gelmişti . Ben mama almayı düşünmüyorum ama o anki duruma göre değişebilir hastanelerin onu eczane dolu lazım olursa alınır diye düşünüyorum açıkçası 😊 tabi tercih meselesi

Yani siz bilirsiniz tabi, sonuçta bebek doğmadan önce 1 paket de olsa bez alınmış olacak aynı fiyata 2 paket alıyor olmak bana gayet mantıklı geldiği için yazdım. Zaten uymazsa değiştirilir veya ihtiyaç sahibi birilerine verilir diye düşünerek aldım ve buraya da ondan yazdım :)
Yok ben zaten 1 paketlik bez için söylemedim bunu neyse.

Selam canım ☺️
Bende hastanede ihtiyaç olursa alınır diye almadım.

Kesnlkle doğumunuz normalde olsa sezaryan da olsa yanınıza mama alın.Ben ilk bebegmde norml doğurmama rağmen hemen sütüm gelmedi 2.gun geldi .ilk gece az az mama verdk siringayla.

şekeri olup insulin kullanan varsa özelden yazabilirmi levemir kullaniyorum acliklarim 120 cikiyor

Kızlar Nutraxin magnezyum kompleks kullanan var mı? Hamilelikte bıraktım,minik 100mg.lik biseye basladim ama yine müthiş ağrılarla uyandım.tel.i zor tutuyorum..sankinkan akmiyor vucudumda..tum suyumu cekmisler gibi..
Dr.u tavs eden var mi? 🥹

ben boyle sey gormedim ben boyle sey gormedim 11limon11 11limon11 Adlinaa Adlinaa karamel Latte karamel Latte leydii69 leydii69 K kadirbey19 kızlar herbirinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, fikir alışverişi yapabilmek gerçekten çok faydalı oluyor sayenizde 💙🥹 Benim de kafamda biraz biraz şekillendi gibi bakalım bu haftasonu tüm yıkanacakları halledip sonrasında bi ütü ve hastane çantası kısmına geçicem inşallah. Önümüzdeki haftaiçi halletmiş olmak istiyorum bu kısmı 🥲 Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🏻💙

Back
X