- 22 Mart 2023
- 4.192
- 2.686
- 63
- 31
O 2 cihaz arasındaki fark zaten Allahın emri hiç kafana takıp da zehir etme kendineteşekkür ederim. Ya aslında her şeyimiz normal doktor hiçbir şey demedi ama ben çok pinpirikliyim biraz öyle diyince bi ağladım doktordan çıkınca. Kontrollü girelim demek istiyor olabilir. Belkide cihazlar arası fark oladabilir hayırlısı olsunevet havuç suyu etkiliymiş bebek dönsün diye istedi onuda ya sağlıklı olsun dönmüyorsa da dönmesin napim Allah en iyisini bilir
Yani siz bilirsiniz tabi, sonuçta bebek doğmadan önce 1 paket de olsa bez alınmış olacak aynı fiyata 2 paket alıyor olmak bana gayet mantıklı geldiği için yazdım. Zaten uymazsa değiştirilir veya ihtiyaç sahibi birilerine verilir diye düşünerek aldım ve buraya da ondan yazdım :)Belli olmuyor diyolar işte bunun için bilinen en iyi markalar bile her bebeğe gitmiyormuş
İdrar tutma sorunu yaşıyor musunuz siz de? Hapşırma öksürme anında vs.Ben bugün teyitledim döndüğünü doluluk hissi var yürürken çıkacakmış gibiböyle de 2 ay nasıl geçer bilmiyorum
Ay inşallah ne bileyim çok korktum ben panik atak biriyim bir tık rabbim hayırlısını versinBenim de bas asagi dönmüş ama insallah tekrar ters donmez bundan sonra
ölçümler arası fark oluyor çok normal asagi yukarı aynı çıkmış o aralıktadır. Kilo vermekten ziyade kilo alımı duruyor Allah korusun bir şeyler ters giderse. Benim de doğuma yakin 3-4 gun kala olcumum 2700 çıkmıştı doktorumda bebek doğdu 3100 gram ile 400 gram kadar bile fark ediyor.
allah razı olsun canımO 2 cihaz arasındaki fark zaten Allahın emri hiç kafana takıp da zehir etme kendine
Hapşırırken kendimi sıkıyorum ben ya bi gün ondan ötürü kalp krizi geçiricem sanırımİdrar tutma sorunu yaşıyor musunuz siz de? Hapşırma öksürme anında vs.
Ben de almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye. Kan uyuşmazlığı var zaten sarılık riski daha fazla. Şekerinin düşmesine izin veremem. Bir yandan emerken bir yandan da mama damlatırım. Ama hangisinden almak lazım hiçbir fikrim yokKızlar selamlar, uzun zamandır yoktum, ara ara takip ediyorum ama yazamıyordum pek. Nasılsınız yolunda mı her şey?Hastane çantası için mama aldınız mı kızlar? Kimisi gerek yok, olursa anlık eczaneden alırsın diyor, kimisi de muhakkak almalısın, ilk gün sütün gelmez diyor. Kafam karıştı, her şeyi tamam, bi tek mama almadım henüz. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yaptınız?
Doğum yapacağınız hastaneye bir sorun, genelde özel hastaneler ihtiyaç halinde sağlıyorlar o yüzden almaya gerek olmuyorKızlar selamlar, uzun zamandır yoktum, ara ara takip ediyorum ama yazamıyordum pek. Nasılsınız yolunda mı her şey?Hastane çantası için mama aldınız mı kızlar? Kimisi gerek yok, olursa anlık eczaneden alırsın diyor, kimisi de muhakkak almalısın, ilk gün sütün gelmez diyor. Kafam karıştı, her şeyi tamam, bi tek mama almadım henüz. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yaptınız?
2 de yokmuş benim şansım sanırımKızlar Migros’ta bebek bezlerinde aynı üründe 1 alana 1 bedava var kaçırmayın. Bazı yerler afiş aşmamış bizim buradaki markette çalışanların bile haberi yoktu kampanyadan ben kasada denettirdim öyle öğrendiler. Alın aldırın
1 numara almayın zaten 2 numara alın en çok kullanılan o. 1 numara 1 paket kullaniliyor yetiyor. 3-5 kg arası 2 numara
Ben de küçük boy da olsa almayı düşünüyorum. Daha önce Sma kullanmıştım oğlumda ama bu kez bi keçi sütlü olanları deneyeceğim. İnsallah gerek kalmaz da hemen sütümüz gelir. Ben bir de şekerli su da verdiricem çocuğa öncekinde 3 ay boyunca sarılığı yaşadık hastanede kaldık hiç verdirmemiştim enerjisini yüksek tutacak her şeye varım suanda mental olarak.Kızlar selamlar, uzun zamandır yoktum, ara ara takip ediyorum ama yazamıyordum pek. Nasılsınız yolunda mı her şey?Hastane çantası için mama aldınız mı kızlar? Kimisi gerek yok, olursa anlık eczaneden alırsın diyor, kimisi de muhakkak almalısın, ilk gün sütün gelmez diyor. Kafam karıştı, her şeyi tamam, bi tek mama almadım henüz. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yaptınız?
Benim ilk doğumum normaldi doğum yapar yapmaz sütüm gelmişti . Ben mama almayı düşünmüyorum ama o anki duruma göre değişebilir hastanelerin onu eczane dolu lazım olursa alınır diye düşünüyorum açıkçasıKızlar selamlar, uzun zamandır yoktum, ara ara takip ediyorum ama yazamıyordum pek. Nasılsınız yolunda mı her şey?Hastane çantası için mama aldınız mı kızlar? Kimisi gerek yok, olursa anlık eczaneden alırsın diyor, kimisi de muhakkak almalısın, ilk gün sütün gelmez diyor. Kafam karıştı, her şeyi tamam, bi tek mama almadım henüz. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yaptınız?
Yok ben zaten 1 paketlik bez için söylemedim bunu neyse.Yani siz bilirsiniz tabi, sonuçta bebek doğmadan önce 1 paket de olsa bez alınmış olacak aynı fiyata 2 paket alıyor olmak bana gayet mantıklı geldiği için yazdım. Zaten uymazsa değiştirilir veya ihtiyaç sahibi birilerine verilir diye düşünerek aldım ve buraya da ondan yazdım :)
Selam canımKızlar selamlar, uzun zamandır yoktum, ara ara takip ediyorum ama yazamıyordum pek. Nasılsınız yolunda mı her şey?Hastane çantası için mama aldınız mı kızlar? Kimisi gerek yok, olursa anlık eczaneden alırsın diyor, kimisi de muhakkak almalısın, ilk gün sütün gelmez diyor. Kafam karıştı, her şeyi tamam, bi tek mama almadım henüz. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yaptınız?
Oglusum 29 da baş aşağıydı canım ,ilk bebegmde 29. Haftada baş asagydi sonra hep öyle devam etti.Hanımlar iyi geceler haftası benimle olup bebeği baş geliş pozisyonu alan var mı ? Daha erken değil mi
Kesnlkle doğumunuz normalde olsa sezaryan da olsa yanınıza mama alın.Ben ilk bebegmde norml doğurmama rağmen hemen sütüm gelmedi 2.gun geldi .ilk gece az az mama verdk siringayla.Kızlar selamlar, uzun zamandır yoktum, ara ara takip ediyorum ama yazamıyordum pek. Nasılsınız yolunda mı her şey?Hastane çantası için mama aldınız mı kızlar? Kimisi gerek yok, olursa anlık eczaneden alırsın diyor, kimisi de muhakkak almalısın, ilk gün sütün gelmez diyor. Kafam karıştı, her şeyi tamam, bi tek mama almadım henüz. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yaptınız?
Evet normalmiş, ilk gebeliğimde yaşamamıştım bu durumu o yüzden şaşırmıştım. Sağlıcakla ilerlesin hamileliğinizOglusum 29 da baş aşağıydı canım ,ilk bebegmde 29. Haftada baş asagydi sonra hep öyle devam etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?