2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kizlar hamileligimde boynumda birsuru minik minik et benleri cikti, hafif de kararmalar oldu. Bu durumu yasayan var mi? Puruzsuz boynum gitti heryeri benek benek bi cilt geldi cok uzuldum :(
Ay bende de varla yok arası bir karaltı var boynumda ama koltukaltımda kararma oldu. Drum güneş lekelerinden bahsetmişti ama böyle bişi yaşamak banada sürpriz oldu bende doğumdan sonrayı bekliyorum inşallah geçer

Kizlar hamileligimde boynumda birsuru minik minik et benleri cikti, hafif de kararmalar oldu. Bu durumu yasayan var mi? Puruzsuz boynum gitti heryeri benek benek bi cilt geldi cok uzuldum :(
Benimde boynumdan aşağı doğru yaklaşık 8-10 tane var. İlk başta ne olduğunu anlamadığım için kaşıdım bazıları kanayıp kabuk bağladı. Doğumdan sonra düzelir diye düşünüyorum 🤨
Selamlar benimde öyle oldu ben hayta bayağı yolmuşum farkında olmadan. Sonra bir arkadaşıma sordum ondada olmuş ve sonrasında geçmiş. Hormonalmiş. Doğumdan sonra geçer diye ümit ediyorum. 🫠😆

Kızlar bu akşam 2 3 kez adet ağrısı gbi ağrı grdi bi iki dk ya gecti yaşayan var mı bu durumu?Birde 2 3 gndr bebisin hareketleri dha sertlesti onunla alakası olablr mi?
evet bende yoğun adet sancısı gibi ağrı yaşıyorum arada. Bebeğin hareketleriyle ilgili oldugunu sanmıyorum artık büyüdükleri için sertleşmesi normal

Kararma insülin fazlalığından sanırım. Bende de hafif oldu. Doğurunca şekerler düzene girince geçer inşallah. Caudalie nin leke serumunu kullanıyorum ben. Gebeler kullanabiliyor. Yüzüm de lekelendi. Bebeksi cildim bozuldu malesef. Kız bebek çirkinleştirir efsanesi doğruymuş :KK53:

Selamlar hamişler,
dün acile gittim belden karına vuran regl sancım vardı. nst de sancı çıktı serum taktıkları halde aynı sancı çıkmaya devam etti. idrar yolu enf yaparmıs sancıyı. kültür ver yarın tekrar gel dedi idrar tahlilinegöre monrol tarzında tek kullanımlık ilaç yazdı onu içtim şuan daha iyiyim.
valla normal diye düşünüyordum ağrılar ama değilmiş herkes kendine dikkat etsin.

evet bende yoğun adet sancısı gibi ağrı yaşıyorum arada. Bebeğin hareketleriyle ilgili oldugunu sanmıyorum artık büyüdükleri için sertleşmesi normal
Adet ağrısı için doktorn bsy dedi mi cnm sordn mu? Bgnde olursa yarın gderm herlde doktoruma,yoksa hftya gdnce sorucm bi.Yalanci sancılar mi acaba?

Adet ağrısı için doktorn bsy dedi mi cnm sordn mu? Bgnde olursa yarın gderm herlde doktoruma,yoksa hftya gdnce sorucm bi.Yalanci sancılar mi acaba?
Benim daha önce de olmuştu canım sordugumda dinlen dinlenmekle geçmiyorsa düzenli sancın olursa gel demişti bugün kontrolüm var tekrar soracağım

bende de cıktılar ve koltuk altı kararmam oldu🤦🏼‍♀️
Kararma insülin fazlalığından sanırım. Bende de hafif oldu. Doğurunca şekerler düzene girince geçer inşallah. Caudalie nin leke serumunu kullanıyorum ben. Gebeler kullanabiliyor. Yüzüm de lekelendi. Bebeksi cildim bozuldu malesef. Kız bebek çirkinleştirir efsanesi doğruymuş :KK53:
Kararma için glikolik asit vs kısmi etki ediyor ama genelde kalıcı oluyor 🥲🥲🥲🥲

Doğumdan sonra kendimi 30bin bakıma sokmam lazım hatta emzirme bittikten sonra komple motor şanzuman değişimi 😂😂😂😂😂😂😂 perte çıkmış arabalar gibi hissetmeye başladım 😂😂
Bende aynı inanki geçen bi tanıdık artık genç kız gibi durmuyosun annellik gelmiş yüzüne dedi kadına sen bide bedenimi gör diyemedim😂

Valla her doğum sözde anneyi genclestryoms külliyen yalan🤣ilk bebegmden önce nsl gencmsm 1senede çökmüşm🤣2.den snrayi dusunemiyorm artk🤣
Ben ne edeyim 4 çocuktan sonra kaç bin bakımı olsada beni toparlayamazlar gibi geliyor neremi tutsalar dağılırım galiba🤣

+1 de benden 🙋🏻‍♀️😥
~~~~~~~~~~~~~
Kızlar ya bebek hareketleriyle ilgili sizde durumlar nasıl?
Tamam uyku moduna fln geçiyorlar artık ama benimki fazla mi uykucu bilemedim🥱
(Tupbebek, riskli gebelik, full yatışlı geçti- geciyor..🤷🏻‍♀️ kilo, kronik hastalık var(AS.🫡)) . Sabah kilitlenmelerim zirve yapıyor artik.
Şimdii...Bu kilitlenme ve odemlerin çok olduğu saatlerde 6'dan 16'ya kadar pek bi aksiyon yok.
Sonra da aksam ezanını müteakiben bir başlıyor aman sabahlar olmasın 🥳..

saatte 1 hareketten 20-30lara çıkıyor.
Acaba kan dolaşımı vs sıkıntı olunca bebe bayılıyor mu icerde 🤯 zaten göbüşü de 2 hafta geri çıktı.

Çalışan hatunlar ücretsiz izine ayrılmayıp rapor alacaklar var mı? Maddi durumlar sıkıntı bizim ücretsiz alamiycam muhtemelen. Rapor veya heyet raporu alabileceğimiz bi yer varsa özelden yazabilir misiniz?
ben 33+6yım hala çalışıyorum bir ay bir aydır diyerek. maddi sebeplerden ben de ücretsize ayrılamayacağım. yıllık izinlerimi biriktirdim, doğum sonrası yıllık izinlerimi kullancam. rapor işi ile ilgili bi fikrim yok ama :( bir de benim ailem uzakta, eşimin ailesi de. mecbur bakıcı bulmam lazım. hiçbir fikrim yok nasıl bulacağıma dair.

Back
X