Geçmiş olsun stres yapmamaya çalış sana havuç suyu iç falan demişlerdi yanlış mı hatırlıyorum. Belki serum hidrasyon falan kendine getirir bebişin suyunu. Allah yardımcın olsun. Suyun gelip sızmadıysa düzelecektir inşallahKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
Gecmis olsunn umarim artmistir suyun dualarimiz seninleKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
Bana da doktorum fırsatın varsa her gün 1-2 saat yüz dediAa bende sorayım doktoruma o zamanpsikolojik olarak mı bilmiyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum bebekte sanki daha hareketlendi
Geçmiş olsun canım. Ne yaptın nasılsın bebeğin nasıll inşallah ikiniz de iyisinizdirKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
Nst çektiler bebeğim şu an iyi yatıyorum öyle. En erken yarın çıkartırlarmış zaten o da normalse.. daha normal muayene yapmadılar.Geçmiş olsun canım. Ne yaptın nasılsın bebeğin nasıll inşallah ikiniz de iyisinizdir
Çok geçmiş olsun, dualarımız seninle bugünKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce çıkıp evinize dönersiniz sağlıklaKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
Kuzum günaydın. Naptınız iyi misiniz? Bebişin hareketleri ne durumda? Hiçbir şey çıkmaz inşallah sen içini rahat tut stres yapmaKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
Sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişinNst çektiler bebeğim şu an iyi yatıyorum öyle. En erken yarın çıkartırlarmış zaten o da normalse.. daha normal muayene yapmadılar.
Günaydın, bebiş çok hareketli geceden beri doktor az evvel muayene ederken zorlandı hareketinden. Ama suyum az.5 cm topladıklarında. Amnisure testini yapacaklar birazdan. Benim bebeğim bu arada her şeyi 33+4 ile uyumlu dedi. Test sonucunda Eğer suyum geldiyse doğuma alacaklar.. değilse takip edilecek. Ciğer geliştirici vurdular her ihtimale karşı. Böyle..Kuzum günaydın. Naptınız iyi misiniz? Bebişin hareketleri ne durumda? Hiçbir şey çıkmaz inşallah sen içini rahat tut stres yapma
Oh çok şükür. Ciğer gwliştirici de vurmuşlar tedbir amaçlı. 2.Yağız beyimiz erkenci mi davranıyor neNst çektiler bebeğim şu an iyi yatıyorum öyle. En erken yarın çıkartırlarmış zaten o da normalse.. daha normal muayene yapmadılar.
Dualarım seninle ve bebişinle canım sağlıkla sıhhatle olsun inşallah her şeyGünaydın, bebiş çok hareketli geceden beri doktor az evvel muayene ederken zorlandı hareketinden. Ama suyum az.5 cm topladıklarında. Amnisure testini yapacaklar birazdan. Benim bebeğim bu arada her şeyi 33+4 ile uyumlu dedi. Test sonucunda Eğer suyum geldiyse doğuma alacaklar.. değilse takip edilecek. Ciğer geliştirici vurdular her ihtimale karşı. Böyle..
Havuç suyuna da başlamıştın halbuki. Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
benimde 2 hafta önden gidiyor … dr çok yeme çok büyümesin dediBenimde 32.haftadayim ama bebegm 34.haftayla uyumlu fakat doktorum bana erken olabilir gibi bisey demedi suan bende bi tedirgin oldum ve hastane cikisini hazirlamadim
Çok geçmiş olsun. inşallah zamanında vaktinde alırsın bebeğini kucağına dualarım seninleKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
Havuç suyuna da başlamıştın halbuki. Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Arkadaşlar ben doğuruyorum. Yatırdılar beni. Dikkata edin akıntınıza bol ise, amnisure testi yaptırın kesin. Ben anlamadım çünkü hiç su gibi bir şey değil bu. Dua edin bize nolurÇok geçmiş olsun. inşallah zamanında vaktinde alırsın bebeğini kucağına dualarım seninle
Sağlıkla kucağına al inşallahArkadaşlar ben doğuruyorum. Yatırdılar beni. Dikkata edin akıntınıza bol ise, amnisure testi yaptırın kesin. Ben anlamadım çünkü hiç su gibi bir şey değil bu. Dua edin bize nolur
Nasıl yani suyun mu gelmiş akıntı amniyon muymuşArkadaşlar ben doğuruyorum. Yatırdılar beni. Dikkata edin akıntınıza bol ise, amnisure testi yaptırın kesin. Ben anlamadım çünkü hiç su gibi bir şey değil bu. Dua edin bize nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?