Ben aspirinle birlkte iğne kullanıyorum.Aspirin 33.hftda birkcz dedi,iğne doğuma kdr vurulcmMerhaba anneler kan sulandırıcı iğne kullananlar doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı söyledi
Aspirin değil de iğne kullanıyorum doğuma kadar hatta doğumdan sonra da devam edecekmişizBen aspirinle birlkte iğne kullanıyorum.Aspirin 33.hftda birkcz dedi,iğne doğuma kdr vurulcm
2 gün sonra rutin kontrolüm vardı zaten gel bi göreyim kontrol edelim yine dediAyyyy çok sevindimmaşallah diyelim nazarım değmesin. Bir daha ne zamana çağırdı peki kontrole
Sizi çok iyi anlıyorum. Bizimki de 32.ci hafta kontrolüne kadar hep önden gidiyordu. Hatta göbeği büyük şişko olcak bu diyordu doktorumuz. Bu gerileme 30 dan sonra başlıyormuş. Bizimde 2.5 hafta geriye düşmüştü. Okumadık izlemedik şey bırakmadım ama pekte elimizden gelecek bir şey yok açıkçası. Karbonhidratı tamamen hayatımdan çıkardım. Sadece protein ve yeşillik yiyorum. Muz, tahin, avokado, 2 yumurta, süt, kaşar her gün öğünlerime ekliyorum. Ve elimden geldiğince oturmuyorum bile soluma yatıp uzanıyorum. Çok şükür gerilik 1.5 haftaya inmiş. Sizde bir sonraki kontrolde güzel sonuçlar alırsınız umarımTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için, hayır detaylıda her şey normaldi, damarlarda sıkıntı yoktu, sadece 5 gün gerideydi bu da normal sınırlarda olduğu için doktorum hiç bir sorun yok demişti, kendimi suçluyorum sürekli, tabii bir de burada sistem farklı olduğu için acaba erken tespit edilseydi düzelir miydi diye düşünüyorum, 2 gündür çok şey okudum, kafamı asla toplayamıyorum, hiçbir aile üyemiz yanımızda da değil, burda yapayalnız hissediyorum şu an
Tabi tabi doğru söylüyorsun sancılar başladığında öyle yapmalı. Şuan hafta olarak erken tabi ama dün temmuz anneleri grubunda birisi 40 haftayı doldurmuş karnının fotosunu koymuş onu görünce benimki daha bi aşağıda geldi gözüme. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin.hadi gozun aydin canimm. Saglikla al kucagina insallah.
Ya araliklari olcup sıklasinca gitmek gerekiyor. Duzen varsa oyle gidiyorsunuz ondan suphelendiginiz bir sanci olursa hemen not et canim ister istemez karisiyor cunku
Benim kizim da ayni oldu. 2790 dogdu 40+3 de dogmasina ragmen ama hic odem atmadi ilk hafta 1 kilo alip kapatti arayi.
Detayli ultrasonda damarlarda tikaniklik vs cikti mi? Benim kizim hep 2 hafta geriden geldi. Bir damarimda tikaniklik vardi ne kadar yesem de hep ayni geliyordu sonuc. 2790 gr dogdu ama odem atmadi dogumdan sonra cunku odemi yoktu ve bir kilo alip arayi kapatti. Hic bir saglik sorunu da yasamadik bu konu ile ilgili. Karnimdayken cok aglamistim sanki bir sey yapmam gerekiyor gibi hissediyordum. Simdi bosuna uzulmusum diyorum. Kontrolunuz de yakinmis insallah guzel seyler soylerler meraklanmayin.
Arası az olsa da ihmal etme git sen2 gün sonra rutin kontrolüm vardı zaten gel bi göreyim kontrol edelim yine dedi
Sizi çok iyi anlıyorum. Bizimki de 32.ci hafta kontrolüne kadar hep önden gidiyordu. Hatta göbeği büyük şişko olcak bu diyordu doktorumuz. Bu gerileme 30 dan sonra başlıyormuş. Bizimde 2.5 hafta geriye düşmüştü. Okumadık izlemedik şey bırakmadım ama pekte elimizden gelecek bir şey yok açıkçası. Karbonhidratı tamamen hayatımdan çıkardım. Sadece protein ve yeşillik yiyorum. Muz, tahin, avokado, 2 yumurta, süt, kaşar her gün öğünlerime ekliyorum. Ve elimden geldiğince oturmuyorum bile soluma yatıp uzanıyorum. Çok şükür gerilik 1.5 haftaya inmiş. Sizde bir sonraki kontrolde güzel sonuçlar alırsınız umarımama benim doktorum yaşamsal sınırı geçtiler erken alsak bile hiç birşey olmaz demişti.
Bende de oluyor arada. 2 gün sessiz sessiz takılıyor bebiş bi endişe basıyor hemen doktora bunun için 2 defa gittim ultrasonda kıpır kıpır ama ben hissetmiyordum hissetmem de çok derinden hafif tekme. Arada 2 gün sessiz kalırsa alıştım artık 3.gün gümbür gümbür geri dönüyor oğlumGeldim bir sıkıntı yok şükür hareket ediyor ultrasondan görünüyor ama ben hissetmiyorum yine de nasıl geçicek bakalım günler böyle
Aspirini yarından itibaren bırakıyorum canım. Oksapar iğne ise doğumdan sonra 1 ay daha devam büyük ihtimal.Merhaba anneler kan sulandırıcı iğne kullananlar doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı söyledi
Çok geçmiş olsun , inş sorun olmadan çıkarsınız bebiş miadında doğarKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
doğumdan bir kaç gün önce kesiyorlarMerhaba anneler kan sulandırıcı iğne kullananlar doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı söyledi
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, evet bende kendimi suçluyorum iyi beslenemedim mi diye? Sizinde gözünüz aydın umarım benim de geriler en azından 37. Haftaya kadar bekleyebilir bebeğim2 gün sonra rutin kontrolüm vardı zaten gel bi göreyim kontrol edelim yine dedi
Sizi çok iyi anlıyorum. Bizimki de 32.ci hafta kontrolüne kadar hep önden gidiyordu. Hatta göbeği büyük şişko olcak bu diyordu doktorumuz. Bu gerileme 30 dan sonra başlıyormuş. Bizimde 2.5 hafta geriye düşmüştü. Okumadık izlemedik şey bırakmadım ama pekte elimizden gelecek bir şey yok açıkçası. Karbonhidratı tamamen hayatımdan çıkardım. Sadece protein ve yeşillik yiyorum. Muz, tahin, avokado, 2 yumurta, süt, kaşar her gün öğünlerime ekliyorum. Ve elimden geldiğince oturmuyorum bile soluma yatıp uzanıyorum. Çok şükür gerilik 1.5 haftaya inmiş. Sizde bir sonraki kontrolde güzel sonuçlar alırsınız umarımama benim doktorum yaşamsal sınırı geçtiler erken alsak bile hiç birşey olmaz demişti.
Ya benim bebem genelde bazen çok hareket eder bazen etmez. Ama heralde benim içime doğdu biraz öyle gelişti olaylar, yoksa hareketi arttı. Suyun azlığını şans eseri öğrendimÇok geçmiş olsun , inş sorun olmadan çıkarsınız bebiş miadında doğarhareketlerde azlığı nasıl fark ettiniz
Anladım canım, peki şimdi her şey yolunda mı? Ben serklaj olduğum dönem yanımda bi kız kalıyordu, su azlığı ile gelmiş. 2 ay hastanede yatmış 36 gibi doğurmuştu o da. Onu bile o kadar beklettilerse bence senin durumunda çözülür , çok daha ileri haftalar gidebilir gibi geldi banaYa benim bebem genelde bazen çok hareket eder bazen etmez. Ama heralde benim içime doğdu biraz öyle gelişti olaylar, yoksa hareketi arttı. Suyun azlığını şans eseri öğrendim
Benim de alışmam gerekecek sanırım bir de bildiğin küp şeker verdi doktor hareketlendi o kadar dondurma tatlı yedim küp şeker etkisi yapmadıBende de oluyor arada. 2 gün sessiz sessiz takılıyor bebiş bi endişe basıyor hemen doktora bunun için 2 defa gittim ultrasonda kıpır kıpır ama ben hissetmiyordum hissetmem de çok derinden hafif tekme. Arada 2 gün sessiz kalırsa alıştım artık 3.gün gümbür gümbür geri dönüyor oğlum
Aspirini yarından itibaren bırakıyorum canım. Oksapar iğne ise doğumdan sonra 1 ay daha devam büyük ihtimal.
Benim de alışmam gerekecek sanırım bir de bildiğin küp şeker verdi doktor hareketlendi o kadar dondurma tatlı yedim küp şeker etkisi yapmadı
Ben aspirinle birlkte iğne kullanıyorum.Aspirin 33.hftda birkcz dedi,iğne doğuma kdr vurulcm
Aspirin değil de iğne kullanıyorum doğuma kadar hatta doğumdan sonra da devam edecekmişiz
Sulandırıci kullanan hanimlarAspirini yarından itibaren bırakıyorum canım. Oksapar iğne ise doğumdan sonra 1 ay daha devam büyük ihtimal.
Yok canım benim suyum geldiği için bekletemeyeceklerini söylediler suyun azlığı ile farklı bir durum. Sezeryan planlanmasını bekliyorum şu an yarın olacak duruyor.Anladım canım, peki şimdi her şey yolunda mı? Ben serklaj olduğum dönem yanımda bi kız kalıyordu, su azlığı ile gelmiş. 2 ay hastanede yatmış 36 gibi doğurmuştu o da. Onu bile o kadar beklettilerse bence senin durumunda çözülür , çok daha ileri haftalar gidebilir gibi geldi bana
Anladımmm, ciğer geliştirici vurmalarına gerek var mıymış peki?Yok canım benim suyum geldiği için bekletemeyeceklerini söylediler suyun azlığı ile farklı bir durum. Sezeryan planlanmasını bekliyorum şu an yarın olacak duruyor.
Hayir hayir oyle dusunme bebek almasi gerekeni alir her turlu. Depolarindan alirdi gerekirse. Hic sikma canini cok ciddiyim. Artik buyuduler en uygun zaman ne zamansa o zaman gelsinler insallah.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, evet bende kendimi suçluyorum iyi beslenemedim mi diye? Sizinde gözünüz aydın umarım benim de geriler en azından 37. Haftaya kadar bekleyebilir bebeğimtavsiyelerinize uyacağım
Ben kan sulandirici hap kullanmistim. İlk gebeligimde preeklampsi oldugu icin direk basladi doktorum bunda da direnc cikinca zaten kullanacakmisim. 32 ye kadar kullandim bu hafta biraktim. Kana bakip vermediler benimkiniSulandırıci kullanan hanimlar
dr.unuz bir değere bakıp mi verdi, neye göre devam ediyorsunuz?
Biz Tupbebekle başlamıştık aspirine, 5.hafta kanamalar baslayinca bıraktık. 30u ancak görünce progesteronu bırakıp 2gunde bir aspirin al simdilik dedi ama onu da bırakırız son ay demisti.
Bende lupus pozitif geçmişi de var (en son temiz çıktı şükür ama başka kan değerine bakmadılar diye hatirliyorum)
~~~
Jokeranne & Wunsch_dk sihhatler&kolayliklar diliyorum
Evet canım genetik test vermiştim 2 yıl önce 3 değerim heterozigot o yüzden iğne+aspirin kullanıuorum hatta aspirini geçen sene Nisan'dan beri kullanıhordum bugün sonduSulandırıci kullanan hanimlar
dr.unuz bir değere bakıp mi verdi, neye göre devam ediyorsunuz?
Biz Tupbebekle başlamıştık aspirine, 5.hafta kanamalar baslayinca bıraktık. 30u ancak görünce progesteronu bırakıp 2gunde bir aspirin al simdilik dedi ama onu da bırakırız son ay demisti.
Bende lupus pozitif geçmişi de var (en son temiz çıktı şükür ama başka kan değerine bakmadılar diye hatirliyorum)
~~~
Jokeranne & Wunsch_dk sihhatler&kolayliklar diliyorum
Doğumdan sonra bi 10 gün kadar daha kullanırsın dedi bana.Merhaba anneler kan sulandırıcı iğne kullananlar doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı söyledi
Hayir hayir oyle dusunme bebek almasi gerekeni alir her turlu. Depolarindan alirdi gerekirse. Hic sikma canini cok ciddiyim. Artik buyuduler en uygun zaman ne zamansa o zaman gelsinler insallah.
Ben kan sulandirici hap kullanmistim. İlk gebeligimde preeklampsi oldugu icin direk basladi doktorum bunda da direnc cikinca zaten kullanacakmisim. 32 ye kadar kullandim bu hafta biraktim. Kana bakip vermediler benimkini
Teşekkür ederimEvet canım genetik test vermiştim 2 yıl önce 3 değerim heterozigot o yüzden iğne+aspirin kullanıuorum hatta aspirini geçen sene Nisan'dan beri kullanıhordum bugün sonduen sonki randevumda hatta doktor iğneye devam bebeğe kan akışı o sağlıyor iyi gidiyoruz dedi
Doğumdan önce (34te birakalim dedi bana) bırakılması gerekiyor diye biliyorum ama dr dediyse..Doğumdan sonra bi 10 gün kadar daha kullanırsın dedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?