2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Umarım alıyordur, burada takviye bile vermediler, Allahtan türkiyeden gelirken oradaki doktorumun verdiğinden almıştım onu içiyorum, çok da evhamlı bir insanım, bu durum mahvetti beni… buradaki sisteme güvenemiyorum şimdi… umarım bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız

Kafa ölçümü ilerden giden var mı ?
Benim canım karın 36 haftada ama doktor seninde kafan büyük dedi.karın çevresi küçük ama 1 hafta perşembe günü kontrol var inşallah herşey normale döner.doktor küçük kafa suphelendirir bariz farklarda büyük kafa değil dedi.

Aslinda Herhangi bir ameliyat oncesi, hatta regl zamanı dahi biraktiriyorlar kanı sulandirip kanamayi artirabilecegi için.
Yok onu biliyorum , doğumdan bir gün önce kesin bıraktırıyorlar. Muhtemelen aniden doğum olursa hemen doğuma alabilmek için de erken bırakın diyen doktorlar oluyor olabilir

Merhaba tekrardan kizlar herkes dogum yaklastigi icin olaylar yasamis gecmis olsun ve saglikla insallah kucagimiza alalim bebeklerimizi …. Bende 35nci haftadayim ama bebegim 37 haftayla uyumlu bugun kontrolumuz vardi ve doktorum 3kilo oldugunu soyledi bu iyi mi kotu biseymi bilemiyorum tabi onun haricinde dogum tarihi tahmini 6 agustos gozukuyor ve doktorum 27 temmuz - 3 agustos arasi tatile gidiyor….. o kadar tedirginim ki erken gelebilir demesi herseyseyin belirsiz olmasi ve aylardir gittigim guvendigim doktorumun bana endise etme ben olmadigim zaman dogumun baslarsa baska doktora yonlendiricem demesi… gerginlesmeye basladim bu belirsizlikten dolayi

Yok canım benim suyum geldiği için bekletemeyeceklerini söylediler suyun azlığı ile farklı bir durum. Sezeryan planlanmasını bekliyorum şu an yarın olacak duruyor.
Anladımmm, ciğer geliştirici vurmalarına gerek var mıymış peki?
evet riske atmamak içinmiş. Bebekte sağ olsun suyum hala var yinede. Kalbîde atıyor sürekli takipli ilerliyoruz. Öyle

Benim 33+2 de 35+0 ölçüldü
Benim de hep 2 hafta öndeydi ama bugün ölçümde sanki üç dört hafta gibi gördüm ben biraz fazla geldi iki haftaya normal diyorlar genelde doktor sadece normal doğum konusunda zorlayabilir belki biraz dedi başka bir şey olsa söylerdi heralde değil mi tedirgin oldum biraz

Bnimde o sekilde 35nci haftadaym ama bebek olcumu 37.hafta ile uyumlu normal dogumu zorlayabilir ama doguradabilirsin onemli olan acilma dedi fakat 4 kilo ve ustu evet zorlar gibi…. Benm suan bebek 3kilo olmus bile

Bnimde o sekilde 35nci haftadaym ama bebek olcumu 37.hafta ile uyumlu normal dogumu zorlayabilir ama doguradabilirsin onemli olan acilma dedi fakat 4 kilo ve ustu evet zorlar gibi…. Benm suan bebek 3kilo olmus bile
Benim kafa ölçümü ileri de kilosu haftası ile uyumlu gidiyor en başından beri biraz koca kafalı diyordu doktor ama bugün 3 4 hafta gibi görünce ben korktum biraz o an nedense sormadım doktora ama bir şeyden şüphelense doktor söylerdi diyorum neden saklasın sadece normal doğumu zorlayabilir dedi o kadar

Evet + / - 2 haftaya normal diyorlar.
Bizim de 2 hafta karın geriliği çıktı doktorum pimpirikli kontrolleri 15 güne düşürdü. Günümü bekliyorum.
Sizin kafa ölçümü daha mı ilerde peki
Benim karın haftası ile uyumlu kafa ölçüsü hep iki hafta ilerideydi. Bugün hareket etmiyoe gibi geldi kontrole gittim orda ölçüldü doktor kendi söylemedi ama ben ekranda 33 haftalık olmasına rağmen sanki 37 gibi gördüm ama o an zaten hareketiyle ilgili panik olduğum için sormadım doktoruma doktorum da sadece koca kafa biraz zorunlu sezeryana neden olabilir diyip güldü. Bir sıkıntıdan şüphelense söylerdi heralde diyorum belki de o an başka bir şeye bakıyordu ben yanlış gördüm bilmiyorum. Ay bu son aylar çok zorladı beni ilk zamanlar daha kolaydı ya sürekli bir evham bir şüphe yordu bu bebişler bizi

Korkma bi sorun olmaz zaten ölçümler direkt nokta atış vermeyebiliyor.
Sezaryen konusuna gelince bu senin açılma durumuna bağlı değişebilir vajinal düşünüyorsan 4 küsur bebekleri vajinal doğuranlar var maşallah tosuncuk gibiler.

Bir sorun olmasında önceliğim o. Sonra vajinal istiyorum ama sezeryan gerekirse de yapacak bir şey yok Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bpd bizim de 3 hafta önde ama karın geride. Babası koca kafalı sanırım bizim cimcime babasına çekecek. İnce uzun bişey. Gelsin öpücem kafasını poposunu. Merak ediyorum Ama suyun içinde olduğu için doktor ölçümler oynayabilir dedi. 3 hafta oynama olması normal mi ben de biraz düşünceliyim
Kafa ölçümü ilerden giden var mı ?

Benim 33+2 de 35+0 ölçüldü

Evet + / - 2 haftaya normal diyorlar.
Bizim de 2 hafta karın geriliği çıktı doktorum pimpirikli kontrolleri 15 güne düşürdü. Günümü bekliyorum.
Sizin kafa ölçümü daha mı ilerde peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…