Umarım alıyordur, burada takviye bile vermediler, Allahtan türkiyeden gelirken oradaki doktorumun verdiğinden almıştım onu içiyorum, çok da evhamlı bir insanım, bu durum mahvetti beni… buradaki sisteme güvenemiyorum şimdi… umarım bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırızHayir hayir oyle dusunme bebek almasi gerekeni alir her turlu. Depolarindan alirdi gerekirse. Hic sikma canini cok ciddiyim. Artik buyuduler en uygun zaman ne zamansa o zaman gelsinler insallah.
Ben kan sulandirici hap kullanmistim. İlk gebeligimde preeklampsi oldugu icin direk basladi doktorum bunda da direnc cikinca zaten kullanacakmisim. 32 ye kadar kullandim bu hafta biraktim. Kana bakip vermediler benimkini
her doktorun kendince farklı görüşü var , bilemedim vallaTeşekkür ederimşifalı & kolaylingecsin bundan sonrası da
Doğumdan önce (34te birakalim dedi bana) bırakılması gerekiyor diye biliyorum ama dr dediyse..
Aslinda Herhangi bir ameliyat oncesi, hatta regl zamanı dahi biraktiriyorlar kanı sulandirip kanamayi artirabilecegi için.her doktorun kendince farklı görüşü var , bilemedim valla
Benim canım karın 36 haftada ama doktor seninde kafan büyük dedi.Kafa ölçümü ilerden giden var mı ?
Yok onu biliyorum , doğumdan bir gün önce kesin bıraktırıyorlar. Muhtemelen aniden doğum olursa hemen doğuma alabilmek için de erken bırakın diyen doktorlar oluyor olabilirAslinda Herhangi bir ameliyat oncesi, hatta regl zamanı dahi biraktiriyorlar kanı sulandirip kanamayi artirabilecegi için.
Benim 33+2 de 35+0 ölçüldüKafa ölçümü ilerden giden var mı ?
Yok canım benim suyum geldiği için bekletemeyeceklerini söylediler suyun azlığı ile farklı bir durum. Sezeryan planlanmasını bekliyorum şu an yarın olacak duruyor.Anladım canım, peki şimdi her şey yolunda mı? Ben serklaj olduğum dönem yanımda bi kız kalıyordu, su azlığı ile gelmiş. 2 ay hastanede yatmış 36 gibi doğurmuştu o da. Onu bile o kadar beklettilerse bence senin durumunda çözülür , çok daha ileri haftalar gidebilir gibi geldi bana
evet riske atmamak içinmiş. Bebekte sağ olsun suyum hala var yinede. Kalbîde atıyor sürekli takipli ilerliyoruz. ÖyleAnladımmm, ciğer geliştirici vurmalarına gerek var mıymış peki?
Benim de hep 2 hafta öndeydi ama bugün ölçümde sanki üç dört hafta gibi gördüm ben biraz fazla geldi iki haftaya normal diyorlar genelde doktor sadece normal doğum konusunda zorlayabilir belki biraz dedi başka bir şey olsa söylerdi heralde değil mi tedirgin oldum birazBenim 33+2 de 35+0 ölçüldü
Bnimde o sekilde 35nci haftadaym ama bebek olcumu 37.hafta ile uyumlu normal dogumu zorlayabilir ama doguradabilirsin onemli olan acilma dedi fakat 4 kilo ve ustu evet zorlar gibi…. Benm suan bebek 3kilo olmus bileBenim de hep 2 hafta öndeydi ama bugün ölçümde sanki üç dört hafta gibi gördüm ben biraz fazla geldi iki haftaya normal diyorlar genelde doktor sadece normal doğum konusunda zorlayabilir belki biraz dedi başka bir şey olsa söylerdi heralde değil mi tedirgin oldum biraz
İğne değil de coraspin kullanıyorum doğuma 1 hafta kalaya kadar kullanacağım.Merhaba anneler kan sulandırıcı iğne kullananlar doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı söyledi
Kafası en son 1 bucuk hafta önden gidiyordu.Kafa ölçümü ilerden giden var mı ?
Benim kafa ölçümü ileri de kilosu haftası ile uyumlu gidiyor en başından beri biraz koca kafalı diyordu doktor ama bugün 3 4 hafta gibi görünce ben korktum biraz o an nedense sormadım doktora ama bir şeyden şüphelense doktor söylerdi diyorum neden saklasın sadece normal doğumu zorlayabilir dedi o kadarBnimde o sekilde 35nci haftadaym ama bebek olcumu 37.hafta ile uyumlu normal dogumu zorlayabilir ama doguradabilirsin onemli olan acilma dedi fakat 4 kilo ve ustu evet zorlar gibi…. Benm suan bebek 3kilo olmus bile
İki haftaya normal diyorlar zatenKafası en son 1 bucuk hafta önden gidiyordu.
Evet + / - 2 haftaya normal diyorlar.İki haftaya normal diyorlar zaten
Benim karın haftası ile uyumlu kafa ölçüsü hep iki hafta ilerideydi. Bugün hareket etmiyoe gibi geldi kontrole gittim orda ölçüldü doktor kendi söylemedi ama ben ekranda 33 haftalık olmasına rağmen sanki 37 gibi gördüm ama o an zaten hareketiyle ilgili panik olduğum için sormadım doktoruma doktorum da sadece koca kafa biraz zorunlu sezeryana neden olabilir diyip güldü. Bir sıkıntıdan şüphelense söylerdi heralde diyorum belki de o an başka bir şeye bakıyordu ben yanlış gördüm bilmiyorum. Ay bu son aylar çok zorladı beni ilk zamanlar daha kolaydı ya sürekli bir evham bir şüphe yordu bu bebişler biziEvet + / - 2 haftaya normal diyorlar.
Bizim de 2 hafta karın geriliği çıktı doktorum pimpirikli kontrolleri 15 güne düşürdü. Günümü bekliyorum.
Sizin kafa ölçümü daha mı ilerde peki
Korkma bi sorun olmaz zaten ölçümler direkt nokta atış vermeyebiliyor.Benim karın haftası ile uyumlu kafa ölçüsü hep iki hafta ilerideydi. Bugün hareket etmiyoe gibi geldi kontrole gittim orda ölçüldü doktor kendi söylemedi ama ben ekranda 33 haftalık olmasına rağmen sanki 37 gibi gördüm ama o an zaten hareketiyle ilgili panik olduğum için sormadım doktoruma doktorum da sadece koca kafa biraz zorunlu sezeryana neden olabilir diyip güldü. Bir sıkıntıdan şüphelense söylerdi heralde diyorum belki de o an başka bir şeye bakıyordu ben yanlış gördüm bilmiyorum. Ay bu son aylar çok zorladı beni ilk zamanlar daha kolaydı ya sürekli bir evham bir şüphe yordu bu bebişler bizi
Bir sorun olmasında önceliğim o. Sonra vajinal istiyorum ama sezeryan gerekirse de yapacak bir şey yok Allah hepimizin yardımcısı olsunKorkma bi sorun olmaz zaten ölçümler direkt nokta atış vermeyebiliyor.
Sezaryen konusuna gelince bu senin açılma durumuna bağlı değişebilir vajinal düşünüyorsan 4 küsur bebekleri vajinal doğuranlar var maşallah tosuncuk gibiler
Bpd bizim de 3 hafta önde ama karın geride. Babası koca kafalı sanırım bizim cimcime babasına çekecek. İnce uzun bişey. Gelsin öpücem kafasını poposunu. Merak ediyorumBenim canım karın 36 haftada ama doktor seninde kafan büyük dedi.karın çevresi küçük ama 1 hafta perşembe günü kontrol var inşallah herşey normale döner.doktor küçük kafa suphelendirir bariz farklarda büyük kafa değil dedi.
Kafa ölçümü ilerden giden var mı ?
Benim 33+2 de 35+0 ölçüldü
Benim de hep 2 hafta öndeydi ama bugün ölçümde sanki üç dört hafta gibi gördüm ben biraz fazla geldi iki haftaya normal diyorlar genelde doktor sadece normal doğum konusunda zorlayabilir belki biraz dedi başka bir şey olsa söylerdi heralde değil mi tedirgin oldum biraz
Evet + / - 2 haftaya normal diyorlar.
Bizim de 2 hafta karın geriliği çıktı doktorum pimpirikli kontrolleri 15 güne düşürdü. Günümü bekliyorum.
Sizin kafa ölçümü daha mı ilerde peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?