- 22 Mart 2023
- 4.193
- 2.686
- 63
- 31
Şimdi babası böyle diyince Dr açısından da riskli gelmemiştir diye düşünüyorumBpd bizim de 3 hafta önde ama karın geride. Babası koca kafalı sanırım bizim cimcime babasına çekecek. İnce uzun bişey. Gelsin öpücem kafasını poposunu. Merak ediyorumAma suyun içinde olduğu için doktor ölçümler oynayabilir dedi. 3 hafta oynama olması normal mi ben de biraz düşünceliyim
Walla canım benimde kaç gündür içim içimi yiyor.basi büyük karnı küçük ama karın çevresi pozisyon kaynaklı ölçümu doğru olmayabilir diye haftalık kontrol olarak gidicez.persembe günü bakılacak tekrar.kafasi için doktor birşey demedi dediğim gibi genetik olabilir dedi.buyuk olandan korkmam dedi.o yüzden bugüne kadar bende çok irdelemedim bunu.wallahi düşünmekten acabalardan doğru düzgün hamilelik yaşayamıyorum.Rabbim hepsini sağlıkla kucağımıza nasip etsin.Bpd bizim de 3 hafta önde ama karın geride. Babası koca kafalı sanırım bizim cimcime babasına çekecek. İnce uzun bişey. Gelsin öpücem kafasını poposunu. Merak ediyorumAma suyun içinde olduğu için doktor ölçümler oynayabilir dedi. 3 hafta oynama olması normal mi ben de biraz düşünceliyim
Seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğimde benim de doktorum tatildeydi. Tam doğumun olacağı tarihte gitti çok kızdım ama o da insan. İlla birilerinin doğumunda tatilde olacaktı. Beni başka doktora yönlendirmişti o da o kadar tatlı ve asil bir kadındı ki iyi ki o doğurtmuş diyorum şimdiMerhaba tekrardan kizlar herkes dogum yaklastigi icin olaylar yasamis gecmis olsun ve saglikla insallah kucagimiza alalim bebeklerimizi …. Bende 35nci haftadayim ama bebegim 37 haftayla uyumlu bugun kontrolumuz vardi ve doktorum 3kilo oldugunu soyledi bu iyi mi kotu biseymi bilemiyorum tabi onun haricinde dogum tarihi tahmini 6 agustos gozukuyor ve doktorum 27 temmuz - 3 agustos arasi tatile gidiyor….. o kadar tedirginim ki erken gelebilir demesi herseyseyin belirsiz olmasi ve aylardir gittigim guvendigim doktorumun bana endise etme ben olmadigim zaman dogumun baslarsa baska doktora yonlendiricem demesi… gerginlesmeye basladim bu belirsizlikten dolayi
Sezeryan olursa bende kullanicm galba doğumdan snrada ama normal dogm sonrası kullanmadım ilk bebegmdeAspirin değil de iğne kullanıyorum doğuma kadar hatta doğumdan sonra da devam edecekmişiz
Bana genetik testler yapıldı cnm dha once dusuklerim olmstu onun sonucnda verdi doktorum .Sulandırıci kullanan hanimlar
dr.unuz bir değere bakıp mi verdi, neye göre devam ediyorsunuz?
Biz Tupbebekle başlamıştık aspirine, 5.hafta kanamalar baslayinca bıraktık. 30u ancak görünce progesteronu bırakıp 2gunde bir aspirin al simdilik dedi ama onu da bırakırız son ay demisti.
Bende lupus pozitif geçmişi de var (en son temiz çıktı şükür ama başka kan değerine bakmadılar diye hatirliyorum)
~~~
Jokeranne & @Wunsch_dk sihhatler&kolayliklar diliyorum
İnsallah banada oyle bir doktor denk gelir ve belki gerek bile kalmaz herseyin hayirlisi diyelimSeni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğimde benim de doktorum tatildeydi. Tam doğumun olacağı tarihte gitti çok kızdım ama o da insan. İlla birilerinin doğumunda tatilde olacaktı. Beni başka doktora yönlendirmişti o da o kadar tatlı ve asil bir kadındı ki iyi ki o doğurtmuş diyorum şimdibu hamileliğimde de hep ona gittim kontrollerime. O yüzden sıkma canını. Benim 1 gün erken geldi normalde 1 Ağustos görünüyordu 31 temmuzda doğdu bebiş. Daha geç de doğabilir belki böyle bir şeye ihtiyacın bile kalmaz. Normal doğum düşünüyorsan nasıl ıkınacağın ve nasıl nefes alman gerektiği konusunda video izle istersen ben öyle yaptım. Doktor da yönlendiriyor zaten
Amin. Normal doğum istiyorum inşallah kafa problem olmazWalla canım benimde kaç gündür içim içimi yiyor.basi büyük karnı küçük ama karın çevresi pozisyon kaynaklı ölçümu doğru olmayabilir diye haftalık kontrol olarak gidicez.persembe günü bakılacak tekrar.kafasi için doktor birşey demedi dediğim gibi genetik olabilir dedi.buyuk olandan korkmam dedi.o yüzden bugüne kadar bende çok irdelemedim bunu.wallahi düşünmekten acabalardan doğru düzgün hamilelik yaşayamıyorum.Rabbim hepsini sağlıkla kucağımıza nasip etsin.
Evet 1 hafta önde gidiyor dedi doktorumuz. 1 hafta büyük bir durum değil sıkıntı yok şu anda dediKafa ölçümü ilerden giden var mı ?
Selamkızlar selamyine gecenin bir yarısı , kalkıp öylece duruyorum. Bebeğim içeride sanki gündüzmüş gibi 2 dakikada bir vuruyor duruyor. Uykum yok , bu saatte napacağımı bilmiyorum açtım temmuz grubundaki annelerin doğum hikayelerini okuyorum. Benim gibi uyamayan annişler varsa , inş bi an önce uykumuz gelir
Doğduklarında uyanık kalma ritimleri de tahminen böyle olacakkızlar selamyine gecenin bir yarısı , kalkıp öylece duruyorum. Bebeğim içeride sanki gündüzmüş gibi 2 dakikada bir vuruyor duruyor. Uykum yok , bu saatte napacağımı bilmiyorum açtım temmuz grubundaki annelerin doğum hikayelerini okuyorum. Benim gibi uyamayan annişler varsa , inş bi an önce uykumuz gelir
Herkes için farklı yaşanıyor dimi :) ?Selambende aynı durumdayım hem bebek hareketi hem bazı kafaya takmalardan uyuyamadım. Malesef beni psikolojik açıdan farklı etkiledi hamilelik. İçim daralıyor gibi oluyor , oda sanki üzerime geliyor boğuluyor gibi ve hayatım boyunca hiç böyle şeyler yaşamadım . Dua ediyorum eski halime döneyim rahat huzurlu olayım diye. Tüm hamilelerin kalbine ferahlık versin Allah inşallah
AminDoğduklarında uyanık kalma ritimleri de tahminen böyle olacakBen de her gece 2 saatte 1 uyanırım. Allah kolaylık versin hepimize
Doğurunca burda buluşuruz emişirken bebeyleAmin
O zaman gece 3 4 arası full ayaktayım kuzum ben
Ahahah olur olurDoğurunca burda buluşuruz emişirken bebeyle
İnşallah canımHerkes için farklı yaşanıyor dimi :) ?
İnş huzurla uyursun çok daha iyi hissederek uyanırsın canımher şey geçiyor , zor günlerin ardından güzel ferah günler geliyor emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?