2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Şimdi babası böyle diyince Dr açısından da riskli gelmemiştir diye düşünüyorum

Walla canım benimde kaç gündür içim içimi yiyor.basi büyük karnı küçük ama karın çevresi pozisyon kaynaklı ölçümu doğru olmayabilir diye haftalık kontrol olarak gidicez.persembe günü bakılacak tekrar.kafasi için doktor birşey demedi dediğim gibi genetik olabilir dedi.buyuk olandan korkmam dedi.o yüzden bugüne kadar bende çok irdelemedim bunu.wallahi düşünmekten acabalardan doğru düzgün hamilelik yaşayamıyorum.Rabbim hepsini sağlıkla kucağımıza nasip etsin.

olcumlere ne kadar guvenicez bilmiyorum.13 günde 200 Gr almış karnı küçük dedi başı büyük dedi.33+5 de 2183 Gr sizce zayıf mi kalmış.

Seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğimde benim de doktorum tatildeydi. Tam doğumun olacağı tarihte gitti çok kızdım ama o da insan. İlla birilerinin doğumunda tatilde olacaktı. Beni başka doktora yönlendirmişti o da o kadar tatlı ve asil bir kadındı ki iyi ki o doğurtmuş diyorum şimdi bu hamileliğimde de hep ona gittim kontrollerime. O yüzden sıkma canını. Benim 1 gün erken geldi normalde 1 Ağustos görünüyordu 31 temmuzda doğdu bebiş. Daha geç de doğabilir belki böyle bir şeye ihtiyacın bile kalmaz. Normal doğum düşünüyorsan nasıl ıkınacağın ve nasıl nefes alman gerektiği konusunda video izle istersen ben öyle yaptım. Doktor da yönlendiriyor zaten

Kızlar bu arada haftası biraz geriden geliyorsa kabak çekirdeği ceviz vs iyi geliyor bilgi vermiş olayım. Biz düzgün beslenmesek bile bebek parazit gibi zaten. Kalsiyum mu ihtiyacı var mesela biz de yeteri kadar almıyor muyuz kemiklerimizden dişlerimizden çekiyor malesef :) o yüzden bebek beslenemiyor mu diye düşünmeyin hiç

Kızlar bebeğim birazcık kilolu gidiyor. Hastane çantama yenidoğan koydum hep 0-3 ay bişeyler de koyayım mı ne olur ne olmaz sıkmasınlar bebeği. Tecrübesizim bu sebeple soruyorum tecrübeli annelerin cevaplarını bekliyorum

Bana genetik testler yapıldı cnm dha once dusuklerim olmstu onun sonucnda verdi doktorum .

İnsallah banada oyle bir doktor denk gelir ve belki gerek bile kalmaz herseyin hayirlisi diyelim sizin gibi pozitif bi dogum yasarim umarim

Amin. Normal doğum istiyorum inşallah kafa problem olmaz

kızlar selam yine gecenin bir yarısı , kalkıp öylece duruyorum. Bebeğim içeride sanki gündüzmüş gibi 2 dakikada bir vuruyor duruyor. Uykum yok , bu saatte napacağımı bilmiyorum açtım temmuz grubundaki annelerin doğum hikayelerini okuyorum. Benim gibi uyamayan annişler varsa , inş bi an önce uykumuz gelir

Selam bende aynı durumdayım hem bebek hareketi hem bazı kafaya takmalardan uyuyamadım. Malesef beni psikolojik açıdan farklı etkiledi hamilelik. İçim daralıyor gibi oluyor , oda sanki üzerime geliyor boğuluyor gibi ve hayatım boyunca hiç böyle şeyler yaşamadım . Dua ediyorum eski halime döneyim rahat huzurlu olayım diye. Tüm hamilelerin kalbine ferahlık versin Allah inşallah

Doğduklarında uyanık kalma ritimleri de tahminen böyle olacak Ben de her gece 2 saatte 1 uyanırım. Allah kolaylık versin hepimize

Herkes için farklı yaşanıyor dimi :) ?
İnş huzurla uyursun çok daha iyi hissederek uyanırsın canım her şey geçiyor , zor günlerin ardından güzel ferah günler geliyor emin ol

Bi selam da benden
Gece uykusu kalmadı..parca psrca ne uyuyabilirsem..daha erken değil miydi ki...

Tepik spor da durmak bilmedi..hickirik sandım 30dk mi surer.. yine cipitileyim dedim "pozisyon bulamamıştır" idi ihtimallerden biri. Normalde sağ sever,soldaydi.. biraz yürüdüm oturdum, gecti saga kerata sakinledi biraz..
Hergun yeni bi seyler ogrenmelere doyamiicaz anlaşılan...

Herkes için farklı yaşanıyor dimi :) ?
İnş huzurla uyursun çok daha iyi hissederek uyanırsın canım her şey geçiyor , zor günlerin ardından güzel ferah günler geliyor emin ol
İnşallah canım Amin çok teşekkür ederim canım seninde kalbinden geçenler hep nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…