2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Eyvah eyvah çatlamadım diye sevinmeyelim ozaman
Bende yarın başlayacağım göğüs ucu kremlemeye bi doktorda 35 te başlayın demişti

İşte dedim ya sağlık elverişli olması lazım öncelikle kuruluk sorunuyla olması zaten zor kendine hiç travma yaratma

Ya bizde şey oldu mesela hamileliğin başından beri, son 7 ay, son 5 ay, son 3 ay diye diye Allah ne verdiyse yapmaya çalışıyoruz Ama bu her konuda böyle bakın, sanırsın çocuk gelince bi şey yapamiycaz
Hahahhahahahha aa cocuk doğunca atış serbest allahım banlanıcam buralarda

Allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız atlatır biliyorum sen hormonlar gereği duyguların karmakarışık çok da haklısın. Geçecek bugünler hatta ilerde benzer sorunlar yaşayanlara kendi hayat örneğini vereceksin ben inanıyorum nitekim de böyle olmuştur.
Sağ salim doğdu toparlanma sürecinin de hakkından gelecek annesi olarak senin de güçlü durman lazım onun en çok sana ihtiyacı var

Kızlar selam, ben temmuz grubuna kaçıyorum hakkınızı helal edin.
Bugünkü kontrolde değerler kötü çıktı, suyumda aşırı çoğalınca haftaya perşembeye gün verdi. Oda eğer bebis beklerse. Pazar günü ciğer geliştirici yapılacak tekrar. Ya pazar ya Perşembe doğum planlandı... Dualarınızı bekliyorum

Kızlar kurutma makinesine attınız mı bebek kıyafetlerini ya. Düşük devirde yıkıyoruz çürücek askıda kıyfetler bide kurutma ne güzel toz neyin topluyor diye içim gidiyor benim atan varsa atcam
Ben kurutmaya atacağım bebekler için özel programı da var zaten hijyenik diye neden kurutmaya atilmasinki

Allah yardımcınız olsun rabbim kolay şekilde kurtarsın bebisinde sağlıkla hemen koynuna gelsin

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah temmuz anneleri haziranda doğurdu bizde başladık temmuzda doğurmaya bu bebişler beklemiyor

Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inş

Lalaluna mı ne var instada onun kayganlaştırıcısı çok meşhur ama hamilelikte kullanılmaz diyor ben baya kitlemiştim kafaya ben chatgptye sormuştum bunu önerdi
Heh evet oydu evet hamileler kullanamaz diyince biraktim pesini
Bende aslında kendim emek vermek istedim. Sonra kabaca bir hesap yaptım çok az fiyat farkı vardı. Hemen emek vermekten vazgeçtim
Aynen kizimda kendim yapmistim ama baya daha uyguna geliyodu. Simdi neredeyse fark yok gibi bir sey oldu
Bende öyle dedim tup bebekten sonra 13 yıl korunmadim Aralık sonunda 7 haftalık hamile olduğumu tesadüfen öğrendim korunmayı da bilmiyorum sonrası zor olacak benim icin
Biz de ikinci olursa olsun kafasindaydik cok dikkatli korunmadik ama simdi yasim gecti artik 3. İcin saglik durumum da cok elverisli olmayacak ne yapicam diye surekli onu dusunuyorum. Hepsini bir arada kullancam bu gidisle
Saglikla kucagina al canim insallah

Yaa hayırlı olsun şimdiden canım bize haber ver mutlaka sağlıkla kucagına al inşallah

Sağlıcakla kucağına alırsın Allahın izniyle

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah temmuz anneleri haziranda doğurdu bizde başladık temmuzda doğurmaya bu bebişler beklemiyor
Kontrolün dündü demi yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti ben gece hepsini okuyamadım
Bugün de benim Kontrolüm vardı 2 haftalık geriliği biraz kapatmış 600 gram almışım 400 ü bebeğe gitmiş 1900 küsur olmuş. 15 gün sonraya tekrar çağırdı nst ye girecekmişim.
Aklıma takılan bişi var bebeğin kafası bu sefer de 34+6 çıktı cok değil mi bilen analar yardımcı olun pleassss

Benim 3 gün önce kanama olunca erkenden gitmiştim o zaman ölçümlerini de aldı bizimkide 1980 olmuş, karın çevresi 2.5 haftadan 1.5 hafta geriliğe düşmüş çok şükür dün yine gittim ama vajinal kontrol yaptı sadece meğerse geçen sefer erken doğum riskim varmış açıklık kapanmış. Pazartesi yine gideceğim. Tatile çıkmadan görmek istedi. Şu 2500 civarına bi gelseler içimiz daha rahatlayacak aslında ama buna da şükür gelişim durmadı en azından
Bu arada kafası bizim hep önde gidiyordu başından beri ama doktorum o konuda geriden gelmesi sorun ama ileride olması değil diye açıklamıştı.

Bende 4,5 yaş bebesi var bitane de kafa kalmıyor bazen aklımdan çıktı o zaman affola
Dr da gülerek azcık koca kafalı bebiş dedi bende o an sormayı unuttum arkasına hemen doğumdan sonraki ilk 48 saat çok önemli oksapar kullanacağız deyince konu değişiverdi birden başka yöne.
Çok şükür açıklık kapandıysa bol bol dinlerek geçirmeye çalış.
2ye yaklaştılar ya ben artık korkmuyorum o 500 gramı hayli hayli alırlar

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…