- 16 Ağustos 2024
- 3.454
- 6.809
- 78
Unibaby nasıl çiçeğim? Ona da aynı demişlerGercekten iğrenc bi deterjan unı baby aldım onu kullanmıyorum
Ay bizde aynı korunmak bilmeyizBende öyle dedim tup bebekten sonra 13 yıl korunmadim Aralık sonunda 7 haftalık hamile olduğumu tesadüfen öğrendimkorunmayı da bilmiyorum sonrası zor olacak benim icin
Unı babynin yeni doğanıda aynı evet.Unibaby nasıl çiçeğim? Ona da aynı demişler
Eyvah eyvah çatlamadım diye sevinmeyelim ozamanÇatlayacağımı bile bile Duş sonrası kremlendim güreşçi gibi. Vıcık vıcıkım hayda breh
İlk gebelikte durdu durdu son hafta çatladım 38de. Bunda da kasıklar gidik yeni kırmızılıklar gördüm. Ama işte umut dünyası heryerimi kremledim.
Bu arada göğüs uçlarını da kremlemeye başladım haftada 2 kez.
35. Haftada göğüs ucunu çok uyarmadan kremlenin bebe sömürcek en azından koruyalım şimdiden
İşte dedim ya sağlık elverişli olması lazım öncelikle kuruluk sorunuyla olması zaten zor kendine hiç travma yaratmaAy benim yukselen akrep esim burcu boga ama bu gebeligimde beni akrepligim bile kurtarmadi cok mutsuzum
Eskiden ben… kocam beyin nolur uyuyalim dedigi o kadar coktu ki. Simdi adam ne oldu sana diyo
Benimde sanki tum kilo gobegimde 10 kilo aldim simdiye kadar
benimki de derdi bana ama bu gebeligimde kuruluk+ic bolgede varis ve odem oldu hic yani canim aciyor istemiyor
Ahahhah o 40 gun cidden biraz zor bekleniyor. Hayir hep tam 40 da olmuyo ben 38. Gunde adet olmustum neredeyse 50 ye sarkti doktoruma kosa kosa gitmistim. Cunku muayene olmaniz lazim oncesindeben ayna koyuyorum onume baska turlu goremiyorum. Hem de kizima hamileyken hic ihtiyacim olmamisti bunda 6. Aydan beri ihtiyac duyuyorum
HahahhahahahhaYa bizde şey oldu mesela hamileliğin başından beri, son 7 ay, son 5 ay, son 3 ay diye diye Allah ne verdiyse yapmaya çalışıyoruzAma bu her konuda böyle bakın, sanırsın çocuk gelince bi şey yapamiycaz
Allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız atlatır biliyorum sen hormonlar gereği duyguların karmakarışık çok da haklısın. Geçecek bugünler hatta ilerde benzer sorunlar yaşayanlara kendi hayat örneğini vereceksin ben inanıyorum nitekim de böyle olmuştur.Karın çevresini en son doğuma girmeden önce perinatolog ölçtü ve hiç iyi söylemedi 35 haftalık hamileyim, bebeği 34 hafta ölçüyorlardı, 31 hafta karın çevresiydi.. yani ben artık ney doğru neye inanalım.. Allah eğer yaşayacak can verdiyse ona yaşıyordua edin bol bol ben elimden gelen bir tek o oldugu için Allah’a sıgındım..
Ben kurutmaya atacağım bebekler için özel programı da var zaten hijyenik diyeKızlar kurutma makinesine attınız mı bebek kıyafetlerini ya. Düşük devirde yıkıyoruz çürücek askıda kıyfetlerbide kurutma ne güzel toz neyin topluyor diye içim gidiyor benim atan varsa atcam
Allah yardımcınız olsun rabbim kolay şekilde kurtarsın bebisinde sağlıkla hemen koynuna gelsinKızlar selam, ben temmuz grubuna kaçıyorum hakkınızı helal edin.
Bugünkü kontrolde değerler kötü çıktı, suyumda aşırı çoğalınca haftaya perşembeye gün verdi. Oda eğer bebis beklerse. Pazar günü ciğer geliştirici yapılacak tekrar. Ya pazar ya Perşembe doğum planlandı... Dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar selam, ben temmuz grubuna kaçıyorum hakkınızı helal edin.
Bugünkü kontrolde değerler kötü çıktı, suyumda aşırı çoğalınca haftaya perşembeye gün verdi. Oda eğer bebis beklerse. Pazar günü ciğer geliştirici yapılacak tekrar. Ya pazar ya Perşembe doğum planlandı... Dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inşKızlar selam, ben temmuz grubuna kaçıyorum hakkınızı helal edin.
Heh evet oydu evet hamileler kullanamaz diyince biraktim pesiniLalaluna mı ne var instada onun kayganlaştırıcısı çok meşhur ama hamilelikte kullanılmaz diyor ben baya kitlemiştim kafayaben chatgptye sormuştum bunu önerdi
Aynen kizimda kendim yapmistim ama baya daha uyguna geliyodu. Simdi neredeyse fark yok gibi bir sey olduBende aslında kendim emek vermek istedim. Sonra kabaca bir hesap yaptım çok az fiyat farkı vardı. Hemen emek vermekten vazgeçtim
Biz de ikinci olursa olsun kafasindaydik cok dikkatli korunmadik ama simdi yasim gecti artik 3. İcin saglik durumum da cok elverisli olmayacak ne yapicam diye surekli onu dusunuyorum. Hepsini bir arada kullancam bu gidisleBende öyle dedim tup bebekten sonra 13 yıl korunmadim Aralık sonunda 7 haftalık hamile olduğumu tesadüfen öğrendimkorunmayı da bilmiyorum sonrası zor olacak benim icin
Saglikla kucagina al canim insallahKızlar selam, ben temmuz grubuna kaçıyorum hakkınızı helal edin.
Yaa hayırlı olsun şimdiden canım bize haber ver mutlaka sağlıkla kucagına al inşallahKızlar selam, ben temmuz grubuna kaçıyorum hakkınızı helal edin.
Sağlıcakla kucağına alırsın Allahın izniyleKızlar selam, ben temmuz grubuna kaçıyorum hakkınızı helal edin.
Kontrolün dündü demi yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti ben gece hepsini okuyamadımSağlıkla kucağınıza alın inşallahtemmuz anneleri haziranda doğurdu bizde başladık temmuzda doğurmaya bu bebişler beklemiyor
Benim 3 gün önce kanama olunca erkenden gitmiştim o zaman ölçümlerini de aldıKontrolün dündü demi yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti ben gece hepsini okuyamadım
Bugün de benim Kontrolüm vardı 2 haftalık geriliği biraz kapatmış 600 gram almışım 400 ü bebeğe gitmiş 1900 küsur olmuş. 15 gün sonraya tekrar çağırdı nst ye girecekmişim.
Aklıma takılan bişi var bebeğin kafası bu sefer de 34+6 çıktı cok değil mibilen analar yardımcı olun pleassss
Bende 4,5 yaş bebesi var bitane de kafa kalmıyor bazen aklımdan çıktı o zaman affolaBenim 3 gün önce kanama olunca erkenden gitmiştim o zaman ölçümlerini de aldıbizimkide 1980 olmuş, karın çevresi 2.5 haftadan 1.5 hafta geriliğe düşmüş çok şükür dün yine gittim ama vajinal kontrol yaptı sadece meğerse geçen sefer erken doğum riskim varmış açıklık kapanmış. Pazartesi yine gideceğim. Tatile çıkmadan görmek istedi. Şu 2500 civarına bi gelseler içimiz daha rahatlayacak aslında ama buna da şükür gelişim durmadı en azından
Bu arada kafası bizim hep önde gidiyordu başından beri ama doktorum o konuda geriden gelmesi sorun ama ileride olması değil diye açıklamıştı.
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallahKızlar selam, ben temmuz grubuna kaçıyorum hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?