Canım bende aynı şeyden muzdaribim. Yıkadım binbir hevesle astım hadi ev bebek koksun diye. I ıh zırnık o istediğim koku yok. Doğal olunca böyle oluyor anladığım kadarıyla. Bide ben siveno kokusundan aşırı tiksinip unibaby yenidoğan almıştım o da aynı koku çıktıKızlar bebek eşyalarını yıkayayım dedim. Bu sivenonun sıvı bebek deterjanını almıştım, 40 derece pamuklu programda her şeyi yıkadım ama sanki hiç yıkanmamış gibi, hiç güzel kokmuyorlar. Tekstil kokuyorlarmakinam da biraz eski ama normal deterjan kullanınca lekeler falan çıkar normalde, birkaç parça kıyafet mağazada yere düşmüştü. Yıkanınca toz çıkar dedim ama o bile çıkmamış nasıl yıkadınız bebe kıyafetlerini?
Ben de siveno ile yıkadım 30 derece 800 devirde güzel temizledi. Kokusu yok ama zaten olmaması daha iyiKızlar bebek eşyalarını yıkayayım dedim. Bu sivenonun sıvı bebek deterjanını almıştım, 40 derece pamuklu programda her şeyi yıkadım ama sanki hiç yıkanmamış gibi, hiç güzel kokmuyorlar. Tekstil kokuyorlarmakinam da biraz eski ama normal deterjan kullanınca lekeler falan çıkar normalde, birkaç parça kıyafet mağazada yere düşmüştü. Yıkanınca toz çıkar dedim ama o bile çıkmamış nasıl yıkadınız bebe kıyafetlerini?
Ebebegin deterjani cok guzel kokuyo cnm tavsiyeCanım bende aynı şeyden muzdaribim. Yıkadım binbir hevesle astım hadi ev bebek koksun diye. I ıh zırnık o istediğim koku yok. Doğal olunca böyle oluyor anladığım kadarıyla. Bide ben siveno kokusundan aşırı tiksinip unibaby yenidoğan almıştım o da aynı koku çıktı
Ay canım hangi deterjan o markası mı e bebekEbebegin deterjani cok guzel kokuyo cnm tavsiye
Azıcık bebek koksun yaBen de siveno ile yıkadım 30 derece 800 devirde güzel temizledi. Kokusu yok ama zaten olmaması daha iyi
Evet cnm baby me sıvı deterjanAy canım hangi deterjan o markası mı e bebek
Tamam canım alıp deneyeyim teşekkürlerEvet cnm baby me sıvı deterjan
Canım bende siveno kullandım yumuşatıcı olarakta unibaby güzeldi yaniKızlar bebek eşyalarını yıkayayım dedim. Bu sivenonun sıvı bebek deterjanını almıştım, 40 derece pamuklu programda her şeyi yıkadım ama sanki hiç yıkanmamış gibi, hiç güzel kokmuyorlar. Tekstil kokuyorlarmakinam da biraz eski ama normal deterjan kullanınca lekeler falan çıkar normalde, birkaç parça kıyafet mağazada yere düşmüştü. Yıkanınca toz çıkar dedim ama o bile çıkmamış nasıl yıkadınız bebe kıyafetlerini?
Kız ağzın bal yesin taş gibi doğuralım sapasağlam inşallah. Evet bu ölçümün bi standartı yok artık ben bunu anladım. Haftada 2 nst yaptırıyorum mecburen bide dopplerle bakılıyor. Hareketlerine bakıyorum. Kalanı rabbime kalmış napayım benim fücudumda bu kadarını yapabiliyormuş derim küçük doğarsa da. Kendimi depresyondan depresyona sokamıcam artıkKızlar karın çevresi ve kilosu düşük ölçülen bebiş anneleri için kendi yaşadığım durumdan bahsetmek isterim.
23.06.2025 tarihinde tam 34 haftalıkken bizim ufaklığın karın çevresi ve kilosu 32 haftalık ölçüldü. Bu zamana kadar bir hafta gerilik vardı ama 34 haftaya geldiğimde ilk defa 2 haftaya uzadı gerilik. 2080 gramdı tahmini ağırlık.
24.06.2025 tarihinde bir başka perinatolog karın çevresini ve femur kemiğini de 2 hafta geride ölçtü. 1980 gram ölçüldü tahmini ağırlık. Yani kendi doktorumdan da düşük ölçtü.
26.06.2025 tarihinde yine kendi perinatoloğum karın çevresini 2 hafta geride, femur kemiğini 1 hafta geride 2100 gram ölçtü.
30.06.2025 tarihinde tam 35 haftada diğer perinatolog (1980 ölçen) karın çevresini 1 hafta 2 gün geride kilosunu da 2200 gram ölçtü.
02.07.2025 tarihinde kendi perinatoloğum (2080 ölçen) karın çevresini 1 hafta geride kilosunu 2470 gram olarak ölçtü.
Bugün 03.07.2025 demir yükleme yapılacaktı başka bir hastanede bir doktora muayene olmak durumunda kaldım. Her şeyi tam haftasıyla uyumlu ve 2650 gram ölçüldü
Bu doktorların biri Medicana’da, diğeri Liv’de diğeri de Ankara’da tanınan adı olan bir perinatolog.
Velhasıl, ben neye inanacağımı şaşırdım o ayrı ama artık gerçekten doğum olmadan ne olduğunu anlayamayacağımızı anladım. Önemli olan tek şey bir önceki kontrole göre gelişme olup olmadığı. Kan akımı, doppleri, oksijeni, plasentası ve bizim sağlığımız önemli olan. Hepimiz taş gibi bebeler doğurcaz inşallah. Kimse canını sıkmasın
biz de 40 derecede siveno ile yıkadık , gayet güzel kokuyordu ve tertemiz olmuştu. Sadece kokususu hafifti. Kuzum senden önce sivenoyla ilgili aynı şekildeKızlar bebek eşyalarını yıkayayım dedim. Bu sivenonun sıvı bebek deterjanını almıştım, 40 derece pamuklu programda her şeyi yıkadım ama sanki hiç yıkanmamış gibi, hiç güzel kokmuyorlar. Tekstil kokuyorlarmakinam da biraz eski ama normal deterjan kullanınca lekeler falan çıkar normalde, birkaç parça kıyafet mağazada yere düşmüştü. Yıkanınca toz çıkar dedim ama o bile çıkmamış nasıl yıkadınız bebe kıyafetlerini?
Ay Allah hepimize miadında iyi bi doğum nasip etsin, güzel haftalardayız , az kaldı şükürTup bebek, Yas 35+, kilo var, kronik hastalık (AS) ve eklem ameliyati geçmişim + fitiklar var. Bir de 5.haftadan beri hematomali kanamali yata yata gecti
ancak düzlüğe indik diyoruz enfeksiyonlar gripler.. su s9n haftalar bari selametle geçsin lutfenn
Bi de kapağında ölçüsü var. Kilosuna göre ölçüsü var. Acaba az mı koydun ? O yüzden mi temizlemedi ?Kızlar bebek eşyalarını yıkayayım dedim. Bu sivenonun sıvı bebek deterjanını almıştım, 40 derece pamuklu programda her şeyi yıkadım ama sanki hiç yıkanmamış gibi, hiç güzel kokmuyorlar. Tekstil kokuyorlarmakinam da biraz eski ama normal deterjan kullanınca lekeler falan çıkar normalde, birkaç parça kıyafet mağazada yere düşmüştü. Yıkanınca toz çıkar dedim ama o bile çıkmamış nasıl yıkadınız bebe kıyafetlerini?
Astık bizKızlar kurutma makinesine attınız mı bebek kıyafetlerini ya. Düşük devirde yıkıyoruz çürücek askıda kıyfetlerbide kurutma ne güzel toz neyin topluyor diye içim gidiyor benim atan varsa atcam
Ben deterjan ve yumuşatıcı unibaby almıştım canım. Çook çok az yumuşatıcı koydum yıkarken öyle bi kötü koku almadım ben şimdilik deterjandan memnunum. 30° 600 sıktırma yaptım ama bozulmicak şeyleri 800 bile yapabilirsinKızlar bebek eşyalarını yıkayayım dedim. Bu sivenonun sıvı bebek deterjanını almıştım, 40 derece pamuklu programda her şeyi yıkadım ama sanki hiç yıkanmamış gibi, hiç güzel kokmuyorlar. Tekstil kokuyorlarmakinam da biraz eski ama normal deterjan kullanınca lekeler falan çıkar normalde, birkaç parça kıyafet mağazada yere düşmüştü. Yıkanınca toz çıkar dedim ama o bile çıkmamış nasıl yıkadınız bebe kıyafetlerini?
Ya benim 2 kedim var kapıyı kapatsam nemden geçilmiyor, açık bıraksam kediler yavrumun çoraplarını çalıyorAstık biztoz olmaması için camı açmamıştık, bi de kurur kurumaz topladık uzun süre bırakmadık, hiç toz fark etmedim üzerinde :)
Ay benim yukselen akrep esim burcu boga ama bu gebeligimde beni akrepligim bile kurtarmadi cok mutsuzumHahahha yükselenim boğa ay burcum da aslan sanırım ondan oluyor
Eskiden ben… kocam beyin nolur uyuyalim dedigi o kadar coktu ki. Simdi adam ne oldu sana diyo1 hafta mııı, bizde mümkün değil. Haftada en az 3-4 görüşmemiz lazım bizim kocam beyle, en az diyorum bak fazlası oldu mu ne âlâBizim buralar yangın yeri Ama şartlar elveriyorsa hep desteklemişimdir çevremde bu konuyu
Benimde sanki tum kilo gobegimde 10 kilo aldim simdiye kadarKfdkshskshs ya evet pilates gibi düşünelim biz bu işi bence deBen de 13 kg aldım ama sanki hepsini göbeğimden aldım gibi, önümde kocaman bi şey kgsksjs
benimki de derdi bana ama bu gebeligimde kuruluk+ic bolgede varis ve odem oldu hic yani canim aciyor istemiyorHahhahahahhaha sayılır ya neden sayılmasın eşim diyo sen erkek olsaydın vay hanımının haline diyeartık ordan kendine pay biç
Ahahhah o 40 gun cidden biraz zor bekleniyor. Hayir hep tam 40 da olmuyo ben 38. Gunde adet olmustum neredeyse 50 ye sarkti doktoruma kosa kosa gitmistim. Cunku muayene olmaniz lazim oncesindeAy yoooook yapmama imkanınız yoko 40 günüde beklemezsiniz asla inanmam kanama bittiği an devaaaaam o değil kıl tüy işini nasıl hallediyonuz bacım siz ben göbekten göremiyorum ki ne var ne yok ağdadan ağdaya. E ona da gidene kadar belli bi aşamada olması gerekiyo kaç kere kadın kapıdan çevirdi git bekle daha olmaz diye. Minik kıllarımla kalıyorum ortada her şeyime engel
Aaaaaaağğğğğğ neee muayenesiiiiiiAy benim yukselen akrep esim burcu boga ama bu gebeligimde beni akrepligim bile kurtarmadi cok mutsuzum
Eskiden ben… kocam beyin nolur uyuyalim dedigi o kadar coktu ki. Simdi adam ne oldu sana diyo
Benimde sanki tum kilo gobegimde 10 kilo aldim simdiye kadar
benimki de derdi bana ama bu gebeligimde kuruluk+ic bolgede varis ve odem oldu hic yani canim aciyor istemiyor
Ahahhah o 40 gun cidden biraz zor bekleniyor. Hayir hep tam 40 da olmuyo ben 38. Gunde adet olmustum neredeyse 50 ye sarkti doktoruma kosa kosa gitmistim. Cunku muayene olmaniz lazim oncesindeben ayna koyuyorum onume baska turlu goremiyorum. Hem de kizima hamileyken hic ihtiyacim olmamisti bunda 6. Aydan beri ihtiyac duyuyorum
Benim yeğenim var 1 yaşında o da siveno kullanıyo bebek kokuyo mis gibi ama benimkiler kokmuyo henüz galiba o gerçekten bebek giyince oluyo bebişler giydikten sonra siniyo o mis kokuAzıcık bebek koksun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?