2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Benim bebeğin kafası 36 haftalık görünüyor bpd. Hc ise 35 haftalık. Yani baya önde, babası kocakafalı sanırım kızım babasına çekti. Normal doğum düşünüyorum inş herşey yolunda gider

O kadar iyi geldi ki bu yazdığın, ölçümler geriden gelince ister istemez geriliyoruz, umarım hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getiririz

Benim sata göre 32+5ti daha anlamadım birden kafa nasıl büyüdü
Hayır karın geriliği çıktı diye protein olayını arttırdım kafaya mı gitti yani sjjsjsjjsjsj

Ozamanda hergün olur doğdu nasılsa çok pis kıskandım sizi coook
Ay tabi yıkılmadan ayakta kalayım yeter ki, 40ı bitmese de olur
Ben hamilelik öncesi lazere gidiyordum zaten epey azalmıştı, bu dönemde de yenilemedi kendini şükür, 2 ayda bir makineyle özel bölge üstünden geçiyordum ama 2 aydır göremiyorum artık, bazı anlaşmalar karşılığında kocam bey hallediyor sağ olsun
Tek tük de olsa rahatsız ediyor beni, artık her ihtimale karşı 2 haftada bir üstünden geçiyoruz

Canım sağlıkla sıhhatle kavuş yavruna inşallah

Ben olmaz modundaydim çünkü olmadi dr lar olmaz diyordu:) ama 3. Falan olmasın lütfen 40 yaşındayım ve hamileliklerim zor geçiyor gerekirse bosanirjm

Seninle aynı durumdayım canım bebeğimin suyu azalmış hastanede yatıyorum 2 gündür 4 cm e düşmüş su 3 cm altında sezeryana alınıyormuş sanırım senin ne kadardı bilgin var mı?
Merhaba bende bugün kontrole gittim ve suyumun azaldığını söyledi ve amnisure testi yaptık sızıntı mı var diye . Çok şükür negatif çıktı sızıntı yok fakat her gittiğimde 10 günde bir azalıyor suyu . havuç suyu da içsem su da içsem değişmiyor. Size söyledikleri bir sebep ya da çözüm var mı paylaşır mısınız

Evet assos tarafını düşündük daha sakin olur hem diğer yerlerden diye fakat daha önce gitmediğimden fikir almak istemiştim saolun şimdi daha oturdu kafamda

Arkadaşlar pişik kremi şampuan gibi şeyler için fikir verirmisinz ya karar veremiyorum ne alsam
Ben pişik kremi çok kullanmıyorum ama küçük oğlum ciddi pişik olduğu zaman eczane Bepanthol ve sudocrem karıştırıp sur demişti hızlı etki etmişti devamlı kullanmazsan alabilirsin ama sudocrem çok temiz içeriği falan yok bildiğim kadarı ile.. şampuan olarakda yine küçük oğlum olduğu için siveno kullanıyorum ona ama yeni dogana clinikid Konak önleyici ve masaj yağı aldım ona ilk başta clinikid i deneyeceğim

Arkadaşlar pişik kremi şampuan gibi şeyler için fikir verirmisinz ya karar veremiyorum ne alsam
Temiz içerikli olsun, direkt nokta atışı bir ürün olsun, memnun kalmam garanti olsun, pahalı olsa da olur diyorsan Weleda pişik kremi öneririm gözüm kapalı. Yine iş görsün, fiyat performans bir ürün olsun dersen Sudocrem pişik kremi öneririm. Şampuan olarak da bence Siveno.

Sudocrem alsam diye düşünüyordum bende güzel değil mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…