2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay bide kuruluk için durex natural diye bişi almışız biz temiz içerik(ne kadar temiz tartışılır) başlangıç aşamasında birazcık kullanınca devamı geliyor başlamak bitirmenin yarısıdır diyerek ilerlenirse

Ya benim 2 kedim var kapıyı kapatsam nemden geçilmiyor, açık bıraksam kediler yavrumun çoraplarını çalıyor hassas ayarda atcam herhalde ben kurutmaya
Ahahha kedilerin çorapları çalması peki
O zaman evet kurutmaya atmak mantıklı gkfkfj

Kızlar kapı süsü hediyelikler için öneri soran olmuştu. Ben instagramda dododesingtr sayfasından sipariş vemiştim. Bu sabah elime ulaştı. O kadar güzel ve özenli yapmışlar ki bayıldım ama fotoğraf çekmeyi unuttum kaldırdık hemen çikolatalar falan soğutucu poşette geldi. Her şey özenle sarılmış paketlenmişti.
Her aşamada iletişime geçtiler ve söyledikleri tarihte elimdeydi. Hiç arayıp sormama gerek kalmadı

Aaaaaaağğğğğğ neee muayenesiiiiii
Bazen dogum sonrasi dikis atilabiliyor dikisleri kontrol ediyor doktor. Bir de ic bolgede sivilce olabiliyor cok onemli degil ama ilk iliskide patlayip biraz kaniyor. Aci vs hissetmiyorsunuz doktor bakiyor hepsine.
İcerigi iyi mi acaba ya ben ig de bir kadin buldum o dogal bir sey yapiyor ama almadim adini da unuttum

Ben istoc a gidip malzemeleri aldim ama cok da buyuk bir fiyat farki yok. Guzel minik posetler ve ayicikli mum aldim yanina cikolata eklicem onu son zamanlara yakin siparis edeyim dedim

Ohh masallah Rabbım evlatlarımıza sağlık uzun ömür versin

Lalaluna mı ne var instada onun kayganlaştırıcısı çok meşhur ama hamilelikte kullanılmaz diyor ben baya kitlemiştim kafaya ben chatgptye sormuştum bunu önerdi

Aa çok ilginç ben 30 derece hassas programda yıkadım. 800 devirde. O kadar ağır kokuyodu ki midem bulandı ekstra durulama yaptırdım. Ütülerken kokusu elime sindi hatta ellerimi yıka yıka bi hal oldum
Bu arada ben bu işlemi yapalı oluyor 1 aydan fazla. Geçenlerde çekmecesini açtım yine kokuyordu deterjan
Bir sonraki için başka deterjan almayı düşünüyorum

Ben istoc a gidip malzemeleri aldim ama cok da buyuk bir fiyat farki yok. Guzel minik posetler ve ayicikli mum aldim yanina cikolata eklicem onu son zamanlara yakin siparis edeyim dedim
Bende aslında kendim emek vermek istedim. Sonra kabaca bir hesap yaptım çok az fiyat farkı vardı. Hemen emek vermekten vazgeçtim

Benimki tüp bebek 6. Deneme bidaha olurmu bilinmez ama bende diyorum tekte kalayım sevmedim bu süreci
Bende öyle dedim tup bebekten sonra 13 yıl korunmadim Aralık sonunda 7 haftalık hamile olduğumu tesadüfen öğrendim korunmayı da bilmiyorum sonrası zor olacak benim icin

Koca ne ya unuttum ben hep riskliydim oğlumda da yasaktı kızımda da yasak biz artık ev arkadaşımız

Çatlayacağımı bile bile Duş sonrası kremlendim güreşçi gibi. Vıcık vıcıkım hayda breh
İlk gebelikte durdu durdu son hafta çatladım 38de. Bunda da kasıklar gidik yeni kırmızılıklar gördüm. Ama işte umut dünyası heryerimi kremledim.
Bu arada göğüs uçlarını da kremlemeye başladım haftada 2 kez.
35. Haftada göğüs ucunu çok uyarmadan kremlenin bebe sömürcek en azından koruyalım şimdiden

Çiçeğim bilmiyorum ki, normal pamuklu programda (2,5 saat falan sürüyor), 40 derece ve 1200 devirde standart yıkadım yani. Bırak deterjan kokmasını; tekstil kolusu hiç gitmemiş. Makine de dandik bir makine değil sadece eski biraz. Bilemedim tekrar e bebek deterjanı ile bir yıkamayı deneyeceğim.

Aynı sayfadan ben de kapı süsü yaptırdım, aşırı güzel geldi

Bırakma bacı, biz hiç bırakmadık bırakmayı da düşünmüyoz

Gercekten iğrenc bi deterjan unı baby aldım onu kullanmıyorum

Evet oda rezil bir kokuya sahip kızmayın bana ama yumoş bebek yumuşatıcısı alıp yarım kapagın yarısını koydum ben hem çamaşırlar yumuşadı hem bebek koktu

Umdugumuz bir koku değildide ondan bence.
Birde sert bıraktı sanki yumuşak değildi çocugumun çamaşırları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…