Ay bide kuruluk için durex natural diye bişi almışız biz temiz içerik(ne kadar temiz tartışılır) başlangıç aşamasında birazcık kullanınca devamı geliyorAy benim yukselen akrep esim burcu boga ama bu gebeligimde beni akrepligim bile kurtarmadi cok mutsuzum
Eskiden ben… kocam beyin nolur uyuyalim dedigi o kadar coktu ki. Simdi adam ne oldu sana diyo
Benimde sanki tum kilo gobegimde 10 kilo aldim simdiye kadar
benimki de derdi bana ama bu gebeligimde kuruluk+ic bolgede varis ve odem oldu hic yani canim aciyor istemiyor
Ahahhah o 40 gun cidden biraz zor bekleniyor. Hayir hep tam 40 da olmuyo ben 38. Gunde adet olmustum neredeyse 50 ye sarkti doktoruma kosa kosa gitmistim. Cunku muayene olmaniz lazim oncesindeben ayna koyuyorum onume baska turlu goremiyorum. Hem de kizima hamileyken hic ihtiyacim olmamisti bunda 6. Aydan beri ihtiyac duyuyorum
Ahahha kedilerin çorapları çalması pekiYa benim 2 kedim var kapıyı kapatsam nemden geçilmiyor, açık bıraksam kediler yavrumun çoraplarını çalıyorhassas ayarda atcam herhalde ben kurutmaya
Bazen dogum sonrasi dikis atilabiliyor dikisleri kontrol ediyor doktor. Bir de ic bolgede sivilce olabiliyor cok onemli degil ama ilk iliskide patlayip biraz kaniyor. Aci vs hissetmiyorsunuz doktor bakiyor hepsine.Aaaaaaağğğğğğ neee muayenesiiiiii
İcerigi iyi mi acaba ya ben ig de bir kadin buldum o dogal bir sey yapiyor ama almadim adini da unuttumAy bide kuruluk için durex natural diye bişi almışız biz temiz içerik(ne kadar temiz tartışılır) başlangıç aşamasında birazcık kullanınca devamı geliyorbaşlamak bitirmenin yarısıdır diyerek ilerlenirse
Ben istoc a gidip malzemeleri aldim ama cok da buyuk bir fiyat farki yok. Guzel minik posetler ve ayicikli mum aldim yanina cikolata eklicem onu son zamanlara yakin siparis edeyim dedimKızlar kapı süsü hediyelikler için öneri soran olmuştu. Ben instagramda dododesingtr sayfasından sipariş vemiştim. Bu sabah elime ulaştı. O kadar güzel ve özenli yapmışlar ki bayıldım ama fotoğraf çekmeyi unuttum kaldırdık hemençikolatalar falan soğutucu poşette geldi. Her şey özenle sarılmış paketlenmişti.
Her aşamada iletişime geçtiler ve söyledikleri tarihte elimdeydi. Hiç arayıp sormama gerek kalmadı
Ohh masallah Rabbım evlatlarımıza sağlık uzun ömür versinDaha iyiyim elhamdülillah. Bebeğimde iyi şükür işte solunum sıkıntısı ama korkulacak derece değilmiş benim olduğum hastaneden entübe bile olabilir demişler ama şükür olmadı, kilo artışı ile geçer demişler. Eşim 10-15 gün mü sürer demiş belki o kadar bile sürmez demişler bakalım nasip allahımdualarınızı eksik etmeyin..
Lalaluna mı ne var instada onun kayganlaştırıcısı çok meşhur ama hamilelikte kullanılmaz diyor ben baya kitlemiştim kafayaBazen dogum sonrasi dikis atilabiliyor dikisleri kontrol ediyor doktor. Bir de ic bolgede sivilce olabiliyor cok onemli degil ama ilk iliskide patlayip biraz kaniyor. Aci vs hissetmiyorsunuz doktor bakiyor hepsine.
İcerigi iyi mi acaba ya ben ig de bir kadin buldum o dogal bir sey yapiyor ama almadim adini da unuttum
Aa çok ilginç ben 30 derece hassas programda yıkadım. 800 devirde. O kadar ağır kokuyodu ki midem bulandı ekstra durulama yaptırdım. Ütülerken kokusu elime sindi hatta ellerimi yıka yıka bi hal oldumKızlar bebek eşyalarını yıkayayım dedim. Bu sivenonun sıvı bebek deterjanını almıştım, 40 derece pamuklu programda her şeyi yıkadım ama sanki hiç yıkanmamış gibi, hiç güzel kokmuyorlar. Tekstil kokuyorlarmakinam da biraz eski ama normal deterjan kullanınca lekeler falan çıkar normalde, birkaç parça kıyafet mağazada yere düşmüştü. Yıkanınca toz çıkar dedim ama o bile çıkmamış nasıl yıkadınız bebe kıyafetlerini?
Bende aslında kendim emek vermek istedim. Sonra kabaca bir hesap yaptım çok az fiyat farkı vardı. Hemen emek vermekten vazgeçtimBen istoc a gidip malzemeleri aldim ama cok da buyuk bir fiyat farki yok. Guzel minik posetler ve ayicikli mum aldim yanina cikolata eklicem onu son zamanlara yakin siparis edeyim dedim
Bende öyle dedim tup bebekten sonra 13 yıl korunmadim Aralık sonunda 7 haftalık hamile olduğumu tesadüfen öğrendimBenimki tüp bebek 6. Deneme bidaha olurmu bilinmezama bende diyorum tekte kalayım sevmedim bu süreci
Koca ne ya unuttum ben hep riskliydim oğlumda da yasaktı kızımda da yasak biz artık ev arkadaşımız1 hafta mııı, bizde mümkün değil. Haftada en az 3-4 görüşmemiz lazım bizim kocam beyle, en az diyorum bak fazlası oldu mu ne âlâBizim buralar yangın yeri Ama şartlar elveriyorsa hep desteklemişimdir çevremde bu konuyu
KorunamayanlarrBende öyle dedim tup bebekten sonra 13 yıl korunmadim Aralık sonunda 7 haftalık hamile olduğumu tesadüfen öğrendimkorunmayı da bilmiyorum sonrası zor olacak benim icin
Çiçeğim bilmiyorum ki, normal pamuklu programda (2,5 saat falan sürüyor), 40 derece ve 1200 devirde standart yıkadım yani. Bırak deterjan kokmasını; tekstil kolusu hiç gitmemiş. Makine de dandik bir makine değil sadece eski biraz. Bilemedim tekrar e bebek deterjanı ile bir yıkamayı deneyeceğim.biz de 40 derecede siveno ile yıkadık , gayet güzel kokuyordu ve tertemiz olmuştu. Sadece kokususu hafifti. Kuzum senden önce sivenoyla ilgili aynı şekildekaramel Latte de sanırım aynı şeyi söylemişti , şaşırmıştım. Hatta önceden lekeli olan ağız mendilleri vardı onları bembeyaz yaptı. Siz niye acaba böyle bi tecrübe yaşadınız şaşırdım
Aynı sayfadan ben de kapı süsü yaptırdım, aşırı güzel geldiKızlar kapı süsü hediyelikler için öneri soran olmuştu. Ben instagramda dododesingtr sayfasından sipariş vemiştim. Bu sabah elime ulaştı. O kadar güzel ve özenli yapmışlar ki bayıldım ama fotoğraf çekmeyi unuttum kaldırdık hemençikolatalar falan soğutucu poşette geldi. Her şey özenle sarılmış paketlenmişti.
Her aşamada iletişime geçtiler ve söyledikleri tarihte elimdeydi. Hiç arayıp sormama gerek kalmadı
Bırakma bacı, biz hiç bırakmadık bırakmayı da düşünmüyozAhahaha kızlar ya herkes bacı kardeş olmuş kocasıyla, bu neBizde durumlar biraz daha aktif ya başından beri, libido yüksek ikimizde de 35+1 oldum, ne zaman bırakmalıyız, bunu nasıl beceririz asla bi fikrim yok size sorayım dedim o yüzden
Gercekten iğrenc bi deterjan unı baby aldım onu kullanmıyorumKızlar bebek eşyalarını yıkayayım dedim. Bu sivenonun sıvı bebek deterjanını almıştım, 40 derece pamuklu programda her şeyi yıkadım ama sanki hiç yıkanmamış gibi, hiç güzel kokmuyorlar. Tekstil kokuyorlarmakinam da biraz eski ama normal deterjan kullanınca lekeler falan çıkar normalde, birkaç parça kıyafet mağazada yere düşmüştü. Yıkanınca toz çıkar dedim ama o bile çıkmamış nasıl yıkadınız bebe kıyafetlerini?
Ahhahaha ay tamam tamamSenin düz yatmadığın her şeysırt üstü yatmak bizi boğduğu için yan yatış, üstte olduğun pozisyonlar, ve adamın senin arkanda olduğu pozisyonlarmış
Evet oda rezil bir kokuya sahipCanım bende aynı şeyden muzdaribim. Yıkadım binbir hevesle astım hadi ev bebek koksun diye. I ıh zırnık o istediğim koku yok. Doğal olunca böyle oluyor anladığım kadarıyla. Bide ben siveno kokusundan aşırı tiksinip unibaby yenidoğan almıştım o da aynı koku çıktı
Umdugumuz bir koku değildide ondan bence.biz de 40 derecede siveno ile yıkadık , gayet güzel kokuyordu ve tertemiz olmuştu. Sadece kokususu hafifti. Kuzum senden önce sivenoyla ilgili aynı şekildekaramel Latte de sanırım aynı şeyi söylemişti , şaşırmıştım. Hatta önceden lekeli olan ağız mendilleri vardı onları bembeyaz yaptı. Siz niye acaba böyle bi tecrübe yaşadınız şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?