2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Sudocrem alsam diye düşünüyordum bende güzel değil mi acaba
İşe yarıyor doğrusu bişey diyemem ama tertemiz içerikli değil zırt pırt surmeye bebeğin cildine kiyamam doğrusu ama ben acil durum olarak kullanıyorum eczaneden aldigimdan beri oda şuan 2 yaşında 2 yada 3 kere ancak kullanmisimdir

Weleda daha önce hiç duymadım sanki iyi gelir mi acaba bebeğe.sampuan siveno olabilir

Seninle günlermiz ayni,bende de bir hafta gerilik var karin çevresinde, 3gun önce 1900kusurdu kilosu.Kafa ölçüsü de 34+5di o zmn2hfta snra çağırdı nst ye grcem bendeDoktoruma sordm kafasının büyük olması norml doğum icn sorun olmz mi dye ,kafası yuvarlak sorn olmz dedi ama blmyorm artk

Kızlar kurutma makinesine attınız mı bebek kıyafetlerini ya. Düşük devirde yıkıyoruz çürücek askıda kıyfetler bide kurutma ne güzel toz neyin topluyor diye içim gidiyor benim atan varsa atcam
Ben kurutmaya atıyorum heeeer şeyiii

Sudocrem alsam diye düşünüyordum bende güzel değil mi acaba
Pişik olduğu zaman içeriğe bakamayacaksın bacım hiç. Lanet bir şey pişik, zaten öyle temiz içerikli şeylerle geçmiyor. Pişik olmadığı sürece bir şey sürmene gerek yok. Ama azıcık kızarıklık gördüğünde ince tabaka bir sudokrem anında kesiyor. Ya da eczaneden hametan alacaksın o da çok işe yarıyor

Benimde sadece solda ödem var. Doktor yurtdışında sormadım bi kaç gün öyle geziyorum. Canım sıkılıyor

Arkadaşlar pişik kremi şampuan gibi şeyler için fikir verirmisinz ya karar veremiyorum ne alsam
Ben pişik kremi ve şampuan olarak ilk çocuğumda mustela aldım. Bunlar günlük kullanım için tabi. Günde 1 kere kaka sonrası mustela pişik kremi sürüyorum. Geçmeyen bi piştiği vardı ek gıda döneminde hametan mavi ve sudocrem dönüşümlü kullandım bi ara o iyileştirdi sonra yine normale döndük. Şampuan ve kremlerde siveno temiz içerik diyorlar kullananı çok ama

Arkadaşlar pişik kremi şampuan gibi şeyler için fikir verirmisinz ya karar veremiyorum ne alsam
Ben şampuan weleda, pişik kremi penaten ve mustela, vücut kremi olarakta mustela aldım. Vücut kreminden çok emin değilim mamaaurayla ikisi arasında kalmıştım bunu tercih ettim.

hangi doktordan memnunsunuz?

Hahahhahah çocukları birebir aynı ölçülerde yapmışız gibi hissettim 15 gün sonra bakcaz duruma bakalım nasıl olcak
Kafa yuvarlak değil midir normalde de

Parmaklarda ağrı acı ve sonrasında uyuşma keçe gibi hissetme durumu ben de 1.5 haftadır var. Doktora sordum ödemden dolayı sinirlere baskı oluyormuş Karpal tünel sendromuymuş şu an bir tedavi uygulayamayız dedi. İnternette hareket videoları var aklına geldikçe onları yapabilirsin. Sabah uyanınca çok şiddetli oluyor gün içinde hareketle acı rahatlıyor ama uyuşukluk sürekli hissediliyor maalesef

Teşekkür ederim

Benimde sadece solda ödem var. Doktor yurtdışında sormadım bi kaç gün öyle geziyorum. Canım sıkılıyor

Ayni sekilde.. odem vs zaten vardi ama bu kece gibi olmasi ve gecmemesi
33.haftada basladi bende de.. hamstring strech hareketi oturup yapınca ise yaradı gibi sanki ama uzun süre geçmiyor evet..
Bir de artık sırtüstü uzanıp ayakları yükseltmek ise yaramiyor gibi. sanki daha kotu yapti (sanırım sinire basi arttigi icin)..

Yan yatıp ayakları hareket ettiriyorum ancak

Yeni yol & yontem bulanlar paslasın lutfen

Kızlar benim 2 gündür vajinamın solundan bacağıma vuran bir ağrı var. Yürümemi bile kısıtlıyor seke seke yürüyorum. Var mı böyle bişey yaşayan? Ahh ahh 2 hafta önceye kadar spor salonunda ağırlık kaldıran ben şuan bacağımı zor kaldırıyorum hamilelik gerçekten 34 ten sonra başlıyormuş

Ben canım vajina ile bacak birleşimindeki kemikler sızlıyor bütün bacağıma yayılıyor ağrı.topalliyorum bildiğin.ici dışı heryer ağrıyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla sihhatle kolaylıkla bitirmeyi nasip etsin ama harbi artık feci zorlanıyorum evde dünya iş temizlikçi gelecek ama daha benim önden yapmam gereken şeyler var offff resmen hayattan sogudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…