- 16 Şubat 2014
- 513
- 823
- 303
İşe yarıyor doğrusu bişey diyemem ama tertemiz içerikli değil zırt pırt surmeye bebeğin cildine kiyamam doğrusu ama ben acil durum olarak kullanıyorum eczaneden aldigimdan beri oda şuan 2 yaşında 2 yada 3 kere ancak kullanmisimdirSudocrem alsam diye düşünüyordum bende güzel değil mi acaba
Weleda daha önce hiç duymadım sanki iyi gelir mi acaba bebeğe.sampuan siveno olabilirTemiz içerikli olsun, direkt nokta atışı bir ürün olsun, memnun kalmam garanti olsun, pahalı olsa da olur diyorsan Weleda pişik kremi öneririm gözüm kapalı. Yine iş görsün, fiyat performans bir ürün olsun dersen Sudocrem pişik kremi öneririm. Şampuan olarak da bence Siveno.
Seninle günlermiz ayni,bende de bir hafta gerilik var karin çevresinde, 3gun önce 1900kusurdu kilosu.Kafa ölçüsü de 34+5di o zmnKontrolün dündü demi yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti ben gece hepsini okuyamadım
Bugün de benim Kontrolüm vardı 2 haftalık geriliği biraz kapatmış 600 gram almışım 400 ü bebeğe gitmiş 1900 küsur olmuş. 15 gün sonraya tekrar çağırdı nst ye girecekmişim.
Aklıma takılan bişi var bebeğin kafası bu sefer de 34+6 çıktı cok değil mibilen analar yardımcı olun pleassss
Ben kurutmaya atıyorum heeeer şeyiiiKızlar kurutma makinesine attınız mı bebek kıyafetlerini ya. Düşük devirde yıkıyoruz çürücek askıda kıyfetlerbide kurutma ne güzel toz neyin topluyor diye içim gidiyor benim atan varsa atcam
Pişik olduğu zaman içeriğe bakamayacaksın bacım hiç. Lanet bir şey pişik, zaten öyle temiz içerikli şeylerle geçmiyor. Pişik olmadığı sürece bir şey sürmene gerek yok. Ama azıcık kızarıklık gördüğünde ince tabaka bir sudokrem anında kesiyor. Ya da eczaneden hametan alacaksın o da çok işe yarıyorSudocrem alsam diye düşünüyordum bende güzel değil mi acaba
Güzel haberlerini bekliyoruzBakalım Pazar günü belli olacak her şey. Eğer değerler iyi olursa ciğer geliştirici yapıp persembeyi beklicezhaber vericem mutlaka
Benimde sadece solda ödem var. Doktor yurtdışında sormadım bi kaç gün öyle geziyorum. Canım sıkılıyorKızlarrraz daha agliiciim burada.. odemler ağrılar derken..2-3 gundur sol bacağım, parmaklarım durduk yere uyuşmaya, karıncalanmaya basladi ayaktayken. 5-10 dk mutfktayken oldu simdi de. Diktim yukarı dolaşım olsun diye 20dk fln hareket ettirdim, esnettim.. 1 saat oldu hala uyuşuk.. Dr rand. aldım damar cerrahiye. Var mi başına gelen?
Ben pişik kremi ve şampuan olarak ilk çocuğumda mustela aldım. Bunlar günlük kullanım için tabi. Günde 1 kere kaka sonrası mustela pişik kremi sürüyorum. Geçmeyen bi piştiği vardı ek gıda döneminde hametan mavi ve sudocrem dönüşümlü kullandım bi ara o iyileştirdi sonra yine normale döndük. Şampuan ve kremlerde siveno temiz içerik diyorlar kullananı çok amaArkadaşlar pişik kremi şampuan gibi şeyler için fikir verirmisinz ya karar veremiyorum ne alsam
Ben şampuan weleda, pişik kremi penaten ve mustela, vücut kremi olarakta mustela aldım. Vücut kreminden çok emin değilim mamaaurayla ikisi arasında kalmıştım bunu tercih ettim.Arkadaşlar pişik kremi şampuan gibi şeyler için fikir verirmisinz ya karar veremiyorum ne alsam
hangi doktordan memnunsunuz?Kızlar karın çevresi ve kilosu düşük ölçülen bebiş anneleri için kendi yaşadığım durumdan bahsetmek isterim.
23.06.2025 tarihinde tam 34 haftalıkken bizim ufaklığın karın çevresi ve kilosu 32 haftalık ölçüldü. Bu zamana kadar bir hafta gerilik vardı ama 34 haftaya geldiğimde ilk defa 2 haftaya uzadı gerilik. 2080 gramdı tahmini ağırlık.
24.06.2025 tarihinde bir başka perinatolog karın çevresini ve femur kemiğini de 2 hafta geride ölçtü. 1980 gram ölçüldü tahmini ağırlık. Yani kendi doktorumdan da düşük ölçtü.
26.06.2025 tarihinde yine kendi perinatoloğum karın çevresini 2 hafta geride, femur kemiğini 1 hafta geride 2100 gram ölçtü.
30.06.2025 tarihinde tam 35 haftada diğer perinatolog (1980 ölçen) karın çevresini 1 hafta 2 gün geride kilosunu da 2200 gram ölçtü.
02.07.2025 tarihinde kendi perinatoloğum (2080 ölçen) karın çevresini 1 hafta geride kilosunu 2470 gram olarak ölçtü.
Bugün 03.07.2025 demir yükleme yapılacaktı başka bir hastanede bir doktora muayene olmak durumunda kaldım. Her şeyi tam haftasıyla uyumlu ve 2650 gram ölçüldü
Bu doktorların biri Medicana’da, diğeri Liv’de diğeri de Ankara’da tanınan adı olan bir perinatolog.
Velhasıl, ben neye inanacağımı şaşırdım o ayrı ama artık gerçekten doğum olmadan ne olduğunu anlayamayacağımızı anladım. Önemli olan tek şey bir önceki kontrole göre gelişme olup olmadığı. Kan akımı, doppleri, oksijeni, plasentası ve bizim sağlığımız önemli olan. Hepimiz taş gibi bebeler doğurcaz inşallah. Kimse canını sıkmasın
Cehalet mutluluktur ya oğlum da hiçbişi bilmiyodum iyiydimYeminle aynı ben. Ben de protein kastım, kafa büyümüş karın yine 1 hafta geri
Hahahhahah çocukları birebir aynı ölçülerde yapmışız gibi hissettimSeninle günlermiz ayni,bende de bir hafta gerilik var karin çevresinde, 3gun önce 1900kusurdu kilosu.Kafa ölçüsü de 34+5di o zmn2hfta snra çağırdı nst ye grcem bende Doktoruma sordm kafasının büyük olması norml doğum icn sorun olmz mi dye ,kafası yuvarlak sorn olmz dedi ama blmyorm artk
Parmaklarda ağrı acı ve sonrasında uyuşma keçe gibi hissetme durumu ben de 1.5 haftadır var. Doktora sordum ödemden dolayı sinirlere baskı oluyormuş Karpal tünel sendromuymuş şu an bir tedavi uygulayamayız dedi. İnternette hareket videoları var aklına geldikçe onları yapabilirsin. Sabah uyanınca çok şiddetli oluyor gün içinde hareketle acı rahatlıyor ama uyuşukluk sürekli hissediliyor maalesefKızlarrraz daha agliiciim burada.. odemler ağrılar derken..2-3 gundur sol bacağım, parmaklarım durduk yere uyuşmaya, karıncalanmaya basladi ayaktayken. 5-10 dk mutfktayken oldu simdi de. Diktim yukarı dolaşım olsun diye 20dk fln hareket ettirdim, esnettim.. 1 saat oldu hala uyuşuk.. Dr rand. aldım damar cerrahiye. Var mi başına gelen?
Teşekkür ederimPişik olduğu zaman içeriğe bakamayacaksın bacım hiç. Lanet bir şey pişik, zaten öyle temiz içerikli şeylerle geçmiyor. Pişik olmadığı sürece bir şey sürmene gerek yok. Ama azıcık kızarıklık gördüğünde ince tabaka bir sudokrem anında kesiyor. Ya da eczaneden hametan alacaksın o da çok işe yarıyor
TeşekkürlerBen şampuan weleda, pişik kremi penaten ve mustela, vücut kremi olarakta mustela aldım. Vücut kreminden çok emin değilim mamaaurayla ikisi arasında kalmıştım bunu tercih ettim.
hangi doktordan memnunsunuz?
Benimde sadece solda ödem var. Doktor yurtdışında sormadım bi kaç gün öyle geziyorum. Canım sıkılıyor
Ayni sekilde.. odem vs zaten vardi ama bu kece gibi olmasi ve gecmemesiParmaklarda ağrı acı ve sonrasında uyuşma keçe gibi hissetme durumu ben de 1.5 haftadır var. Doktora sordum ödemden dolayı sinirlere baskı oluyormuş Karpal tünel sendromuymuş şu an bir tedavi uygulayamayız dedi. İnternette hareket videoları var aklına geldikçe onları yapabilirsin. Sabah uyanınca çok şiddetli oluyor gün içinde hareketle acı rahatlıyor ama uyuşukluk sürekli hissediliyor maalesef
Ben canım vajina ile bacak birleşimindeki kemikler sızlıyor bütün bacağıma yayılıyor ağrı.topalliyorum bildiğin.ici dışı heryer ağrıyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla sihhatle kolaylıkla bitirmeyi nasip etsin ama harbi artık feci zorlanıyorum evde dünya iş temizlikçi gelecek ama daha benim önden yapmam gereken şeyler var offff resmen hayattan sogudumKızlar benim 2 gündür vajinamın solundan bacağıma vuran bir ağrı var. Yürümemi bile kısıtlıyor seke seke yürüyorum. Var mı böyle bişey yaşayan? Ahh ahh 2 hafta önceye kadar spor salonunda ağırlık kaldıran ben şuan bacağımı zor kaldırıyorumhamilelik gerçekten 34 ten sonra başlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?