2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yürüdükçe biraz açılıyor ama bel ağrısının öne vurmuş hali gibi gerçekten tüm hareketimi kısıtladı pazartesi kontrolüm var unutmazsam soracağım

Yürüdükçe biraz açılıyor ama bel ağrısının öne vurmuş hali gibi gerçekten tüm hareketimi kısıtladı pazartesi kontrolüm var unutmazsam soracağım
Dün sordum canım dogum için kasların gevsiyor gayet normal dedi bana açıklık yok nst de sancı yok ama ben topal ördek gibi geziyorum.bel fıtığindan kaynaklı mi diye düşündüm çünkü her adım atışında vajina bel bildiğin zonkluyor.belim taşımıyor artık.

selam kızlar,

bugün doktor kontrolum vardı. geçen haftalarda da nts de sancım çıkmıştı doktor plasentanın rahim agzını kapattıgını mecburi sezeryan vs demişti onun dışında erken doğum olabilir falan demişti bu durumu takipli doktorumdan da teyit etmek istediğim için knotrol zamanına kadar bekledim açıkcası ara ara agrım oluyo ama idare edilmeyecek gibi değil. herneyse doktor baktı etti hiç bi şey demedi o söylemeyince ben de acildeki doktorun plasenta görüşünü söyledim aa evet plasenta rahim agzını kapatmış burda doğum olmaz tam teşekküllü kan bankası olan bi hastane bul kendine dedi. çıktığımdan beri ağlıyorum sinirim o kadar bozuldu ki ben söylemesem kadın farketmiyor bile ayrıca cocugun uzuvlarını yazılı olan kagıtta karın cev resı 2 hafta gerı gorunuyo bunu bile söyleme gereksinimde bulunmadı ben kendim baktım gördüm. istanbulda devlet hastanesi olmayan iyi bi hastane önerisi bekliyorum beni sezeryan yapacak bi hastane

bir de benim erken doğum riskim varsa kendi sancımla doğumum başlasa hayati risk olacak nasıl bi anda takipli hastasını başından savabilir. ayrıca kanımda çok düşükmüş çocuk ondan mı gelişmiyor acaba

Onunla alakalı oldugunu sanmıyorum canım.
Bazen beslenmeye dikkat edilse bile bebek gelişiminde sıkıntı oluyor burda cok okuduk bunu.
Sen panikleme beslenmeyi biraz düzelt protein ağırlıklı beslen belki değişim olur.

Böyle bi durumda neden devlet hastanesi tercih etmiyorsun yani bu durumlarda devleti önerirler genelde yoğun bakımı olan vs diye. Özelde mutlaka vardır tek tek görüşüp muayene olmanız lazm

Ay iyi ki savmış başından seni hayırlısı olmuş. Bana hiç güven vermedi. Benim doktorum her kontrol plasentasından suyuna herşeyine bakıyor. Çoğu doktor da böyledir diye düşünüyorum. Ben medicanaya gidiyorum memnunum doğum fiyatı 92 bin şuan. Diğer hastaneleri inan bilmiyorum

Böyle bi durumda neden devlet hastanesi tercih etmiyorsun yani bu durumlarda devleti önerirler genelde yoğun bakımı olan vs diye. Özelde mutlaka vardır tek tek görüşüp muayene olmanız lazm
ilk doğumumu devlette yaptım, o zamanda takipli olduğum hastane ısrarla sezeryan yapcaz normal doğuramzsın sen dedi cahillikten gittim devlette normal doğurdum o zamandan travma kaldı. acile gittiğimde bile panik tutuyor. ama bulamazsam mecbur gidicem

yani devletin acilindeki uzmanlığı olmayan doktorun gördüğünü görememiş olması çok şaşırtıcı. ben acile gitmemiş olsam belkide normal doğum yaptırcak bana cünkü muaynede kafası dönmüş falan dedi söylemesem nolurdu bilemiyorum.

ölçümlerde yanılma olur diye çok takılmıyorum ama beslenmeye özen göstericem sıcaklardan ve mideye olan baskıdan iştahta gitti

Plasentayı kontrol etmemesi çok ilginç çünkü benim bildiğim konumu değişebiliyor doğuma doğru.

Plasentayı kontrol etmemesi çok ilginç çünkü benim bildiğim konumu değişebiliyor doğuma doğru.
ben bi önceki kontrolde görüp söylememesini şeye bağlamıştım 28 den sonra konum değişebiliyormuş belkide yeni aşağı inmiştir diye düşündüm doktor kontrol etmiyomuş ki kimlere canımızı emanet ediyoruz hayret bişey

hastanelerin beni kabul edip etmeyeceğini nasıl öğrenicem arayarak öğrenemem heralde ne dicem sizin hastaneniz tam teşekküllü mü böyle bi durumum var vs mi desem napsam bilemedim

Anladım canım ama korkma geçmiş gitmiş devlette normal doğurmakla devlette zorunlu sezaryen aynı şey değil evet normal doğumda travma yaratabiliyorlar.
İyice bir araştır bu konuyu

hastanelerin beni kabul edip etmeyeceğini nasıl öğrenicem arayarak öğrenemem heralde ne dicem sizin hastaneniz tam teşekküllü mü böyle bi durumum var vs mi desem napsam bilemedim
Muayene olmadan bilgi vereceklerini ben de sanmıyorum önce muayene olursunuz doktorunuz evet zorunlu sezeryan bizim şartlarımız uygun derse olur belki de diyecek ki bizim şartlarımız buna uygun değil araştırma hastanesine gidin

Kuzu fıtığın konumuna göre değişir ama bende 4 tane fıtık var, bel ağrısı normalde çok yaşarım hatta atak şeklinde 2 3 ayda bir yatak döşek olurdum. Çok şükür hamileliğin başından beri hiç yaşamadım bel ağrısı

Değeriniz kaç acaba ben geçen ay kan serumu almıştım 1 ay idare etmişti şimdi gene 9 kusura düşmüş kontrole kadar evdeki kan ilacını kullanmaya devam edicem
Bebekler bizim depomuzu boşaltıyor onlar alacağını aldığı için bize kalmıyor değerin düşük olmasını gerileğe bağlamıyorum stres ve beslenme düzeni tamamen. Benim de 2 hafta geriydi protein alımını artırınca 1 haftaya düştü geriliği karın çevresi.

Hahahhahah çocukları birebir aynı ölçülerde yapmışız gibi hissettim 15 gün sonra bakcaz duruma bakalım nasıl olcak
Kafa yuvarlak değil midir normalde de
Bnde 15inden snra gtcem bklm ne diyeckDimi normlde yuvarlak olması normal olanBenim ilk bebeğim 3650 ydi kilosu norml doğm olmstu,onu doğurdysan bu hayli hayli dogurursn dedi ama blmyomİnşallah dediği gbi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…