- 22 Mart 2023
- 4.201
- 2.694
- 63
- 31
Eeee sen ne korkuyorsun allasen 3 buçuğu geçkin çocuğu vajşnal doğurmuşun ve ilki başarmışın benim ilki karambole sezaryen oldıBnde 15inden snra gtcem bklm ne diyeckDimi normlde yuvarlak olması normal olan Benim ilk bebeğim 3650 ydi kilosu norml doğm olmstu,onu doğurdysan bu hayli hayli dogurursn dedi ama blmyom İnşallah dediği gbi olur.
Kurutması olmayan herkesin ağzında aynı laf kıyafetler yıpranırOhhhh içim rahatladı valla bende atarım o zaman. Kıyafetler hassas yıpranır eder diye konuştu herkes
8,3 değer ben de kan serumu alcam bugün. haplar bi işe yarıyor mu bilmiyorum :) kabızlık dışında napıyor belirsiz.Değeriniz kaç acaba ben geçen ay kan serumu almıştım 1 ay idare etmişti şimdi gene 9 kusura düşmüş kontrole kadar evdeki kan ilacını kullanmaya devam edicem
Bebekler bizim depomuzu boşaltıyor onlar alacağını aldığı için bize kalmıyor değerin düşük olmasını gerileğe bağlamıyorum stres ve beslenme düzeni tamamen. Benim de 2 hafta geriydi protein alımını artırınca 1 haftaya düştü geriliği karın çevresi.
Ay utanmasam kendimi atarım öyle mük bi icat allah bulandan razı olsunKurutması olmayan herkesin ağzında aynı laf kıyafetler yıpranır1 bucuk senedir kullanıyorum ne kendimizin ne cocuğumun eskimedi. Ha sık yıkamaktan eskiyebilir ona bişi diyemem
çok sağ ol canım yorumlarınız çok değerliMuayene olmadan bilgi vereceklerini ben de sanmıyorum önce muayene olursunuz doktorunuz evet zorunlu sezeryan bizim şartlarımız uygun derse olur belki de diyecek ki bizim şartlarımız buna uygun değil araştırma hastanesine gidin
Ne demek yardımcı olabilsek keşke durumlardan bizi de haberdar etçok sağ ol canım yorumlarınız çok değerli
Âmin canım âmin şu an kilosu gayet güzel her bebek 3 3,5 kg doğacak diye bir şey yokKızlaaaar hellöö hepinize. Bugün kontrolüm vardı biliyosunuz ki karın çevresi yavrumun şak diye 2 hafta geri düşmüştü, kilosu da azdı. Şuan tam 34teyiz karın çevresi yine 32lerde çıktı. Kilosu da en son gittiğimde 9 gün önce 1820ydi 2150 2200 arası bir şey olmuş. Kan akışları, suyu, nst, benim tansiyonum vs normal olduğu için ben artık karın haftasını sormadım bile dr kendi söyledi. E bu çocuk minyon o zaman dediğimde de doktorum biz bilim insanıyız hocam minyon bu bebe diyemeyiz mecbur takip ediyoruz dedi. Bu sıkıntıyı yaşayan bacılarıma da tavsiyemdir fazla da kurcalamamak lazım süprüz yumurta gibi düşünün ne çıkarsa bahtımızaRabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın hepimizin bebeleriniiii
Ay hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallahÂmin canım âmin şu an kilosu gayet güzel her bebek 3 3,5 kg doğacak diye bir şey yok
Benim de bugün tekrar kontrolüm var
Amin inşallahAy hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Ben her tuşa bastım ilk sefere özelKızlar biberonları falan yıkadınız mı ya. Bide mochinin şarjlı pompasını almış eşimhepsini önce sivenoyla yıkayıp sonra kaynar suya mı atcazzz
Benimde sag tarafıma kramp giriyor çok ağrı yapıyorKızlar benim 2 gündür vajinamın solundan bacağıma vuran bir ağrı var. Yürümemi bile kısıtlıyor seke seke yürüyorum. Var mı böyle bişey yaşayan? Ahh ahh 2 hafta önceye kadar spor salonunda ağırlık kaldıran ben şuan bacağımı zor kaldırıyorumhamilelik gerçekten 34 ten sonra başlıyormuş
Hahahshahahahah ben işime gelmeyen şeylerde eskiden sterilizasyon mu varmış, tarhana çorbasıyla büyüdük diyip gezdiğim için sivenoyla yıkayıp kaynatırım azıcık gibiBen her tuşa bastım ilk sefere özelönce sivenoyla yıkadım sonra kaynar suya attım sonra yetmedi bide sterilize aletine koydum bir daha yapar mıyım sanmam
Valla bence tam tersi bütün toz toplanıyor sonuçta kurutmada, ısıyla da bakteriler ölüyor, kurutma candır ben kurutmasız yaşayamamOhhhh içim rahatladı valla bende atarım o zaman. Kıyafetler hassas yıpranır eder diye konuştu herkes
İkinci çocukta insan aşırı salıyor ya biberon emzik kaynatmayı yıkamayı bırak daha alışveriş bile yapmadım adam akılıBen her tuşa bastım ilk sefere özelönce sivenoyla yıkadım sonra kaynar suya attım sonra yetmedi bide sterilize aletine koydum bir daha yapar mıyım sanmam
Ayy maaşallahBnde 15inden snra gtcem bklm ne diyeckDimi normlde yuvarlak olması normal olan Benim ilk bebeğim 3650 ydi kilosu norml doğm olmstu,onu doğurdysan bu hayli hayli dogurursn dedi ama blmyom İnşallah dediği gbi olur.
Sende yaprsn dogurursn canım Allah in izniyleEeee sen ne korkuyorsun allasen 3 buçuğu geçkin çocuğu vajşnal doğurmuşun ve ilki başarmışın benim ilki karambole sezaryen oldıben başıma gayırayım kafa büyüklüğünü
Bencede 40 yaşında dogurmayin anam.yenilenicez filan hikaye anam ağlıyorBenimde sag tarafıma kramp giriyor çok ağrı yapıyoroysa dünya kadar vitamin aliyirum her gün bir yerim ağrıyor 40 yaşında dogurnayin :)
Bi işe yaramıyor malesef gebeliğin başında demir ilacını vermişlerdi. 11 kusurdur hemoglobin geçen ay 1 bucuk ay önce 9 kusura düşmüştü. Öyle olunca kan serumu almıştım.8,3 değer ben de kan serumu alcam bugün. haplar bi işe yarıyor mu bilmiyorum :) kabızlık dışında napıyor belirsiz.
Eğer stres etkiliyorsa işim çok stresli kesin ondan olmuştur. yoksa kahvaltı ve akşam yemeği olarak 2 öğün besleniyorum başkada gitmiyor. deneme yapıcam bakalım değişiklik olcak mı sizin ki 1 haftaya düşmüş ne güzel toparlamaya başlamış kalan 1 hafta da çok net çıkmadığından belkide normaldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?