2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Bnde 15inden snra gtcem bklm ne diyeckDimi normlde yuvarlak olması normal olanBenim ilk bebeğim 3650 ydi kilosu norml doğm olmstu,onu doğurdysan bu hayli hayli dogurursn dedi ama blmyomİnşallah dediği gbi olur.
Eeee sen ne korkuyorsun allasen 3 buçuğu geçkin çocuğu vajşnal doğurmuşun ve ilki başarmışın benim ilki karambole sezaryen oldı ben başıma gayırayım kafa büyüklüğünü

Ohhhh içim rahatladı valla bende atarım o zaman. Kıyafetler hassas yıpranır eder diye konuştu herkes
Kurutması olmayan herkesin ağzında aynı laf kıyafetler yıpranır 1 bucuk senedir kullanıyorum ne kendimizin ne cocuğumun eskimedi. Ha sık yıkamaktan eskiyebilir ona bişi diyemem

Kızlaaaar hellöö hepinize. Bugün kontrolüm vardı biliyosunuz ki karın çevresi yavrumun şak diye 2 hafta geri düşmüştü, kilosu da azdı. Şuan tam 34teyiz karın çevresi yine 32lerde çıktı. Kilosu da en son gittiğimde 9 gün önce 1820ydi 2150 2200 arası bir şey olmuş. Kan akışları, suyu, nst, benim tansiyonum vs normal olduğu için ben artık karın haftasını sormadım bile dr kendi söyledi. E bu çocuk minyon o zaman dediğimde de doktorum biz bilim insanıyız hocam minyon bu bebe diyemeyiz mecbur takip ediyoruz dedi. Bu sıkıntıyı yaşayan bacılarıma da tavsiyemdir fazla da kurcalamamak lazım süprüz yumurta gibi düşünün ne çıkarsa bahtımıza Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın hepimizin bebeleriniiii

8,3 değer ben de kan serumu alcam bugün. haplar bi işe yarıyor mu bilmiyorum :) kabızlık dışında napıyor belirsiz.
Eğer stres etkiliyorsa işim çok stresli kesin ondan olmuştur. yoksa kahvaltı ve akşam yemeği olarak 2 öğün besleniyorum başkada gitmiyor. deneme yapıcam bakalım değişiklik olcak mı sizin ki 1 haftaya düşmüş ne güzel toparlamaya başlamış kalan 1 hafta da çok net çıkmadığından belkide normaldir.

çok sağ ol canım yorumlarınız çok değerli

Âmin canım âmin şu an kilosu gayet güzel her bebek 3 3,5 kg doğacak diye bir şey yok
Benim de bugün tekrar kontrolüm var

Kızlar biberonları falan yıkadınız mı ya. Bide mochinin şarjlı pompasını almış eşim hepsini önce sivenoyla yıkayıp sonra kaynar suya mı atcazzz

Kızlar biberonları falan yıkadınız mı ya. Bide mochinin şarjlı pompasını almış eşim hepsini önce sivenoyla yıkayıp sonra kaynar suya mı atcazzz
Ben her tuşa bastım ilk sefere özel önce sivenoyla yıkadım sonra kaynar suya attım sonra yetmedi bide sterilize aletine koydum bir daha yapar mıyım sanmam

Benimde sag tarafıma kramp giriyor çok ağrı yapıyor oysa dünya kadar vitamin aliyirum her gün bir yerim ağrıyor 40 yaşında dogurnayin :)

Ben her tuşa bastım ilk sefere özel önce sivenoyla yıkadım sonra kaynar suya attım sonra yetmedi bide sterilize aletine koydum bir daha yapar mıyım sanmam
Hahahshahahahah ben işime gelmeyen şeylerde eskiden sterilizasyon mu varmış, tarhana çorbasıyla büyüdük diyip gezdiğim için sivenoyla yıkayıp kaynatırım azıcık gibi

İkinci çocukta insan aşırı salıyor ya biberon emzik kaynatmayı yıkamayı bırak daha alışveriş bile yapmadım adam akılı bu haftasonu halledicem inş

Bnde 15inden snra gtcem bklm ne diyeckDimi normlde yuvarlak olması normal olanBenim ilk bebeğim 3650 ydi kilosu norml doğm olmstu,onu doğurdysan bu hayli hayli dogurursn dedi ama blmyomİnşallah dediği gbi olur.
Ayy maaşallah benim kızım 3800 idi ben doğuramadım ikinci doğumlar kolay oluyor diyorlar şimdiye kadar hiç tersini duymadım, bir avazda doğurursunuz inşallah

Bi işe yaramıyor malesef gebeliğin başında demir ilacını vermişlerdi. 11 kusurdur hemoglobin geçen ay 1 bucuk ay önce 9 kusura düşmüştü. Öyle olunca kan serumu almıştım.
Şimdi gene düşmüş kontrole kadar evdekiyle devam.

2 ana öğün az ama 3 ana öğün olmalı bence yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…