- 22 Mart 2023
- 4.200
- 2.692
- 63
- 31
Hahahhahahah durum ve şartlar el verirse inşallahSende yaprsn dogurursn canım Allah in izniyle
Ahhaha mikroplar şokBen her tuşa bastım ilk sefere özelönce sivenoyla yıkadım sonra kaynar suya attım sonra yetmedi bide sterilize aletine koydum bir daha yapar mıyım sanmam
Ben de bir türlü çantayı hazırlayamadım yaİkinci çocukta insan aşırı salıyor ya biberon emzik kaynatmayı yıkamayı bırak daha alışveriş bile yapmadım adam akılıbu haftasonu halledicem inş
Off yıkama işi bitecek bir de çanta hazırlığı varBen de bir türlü çantayı hazırlayamadım ya
Hemşireye verilecek diye bir minik hurç hazırladım koca valizin içinde bir o bir de benim depend
Ben 28 de hazırladım valla çevremdekiler çok erken dedi ama iyiki yapmışım şuan hiç halim enerjim yok ütüye çamaşıraBen de bir türlü çantayı hazırlayamadım ya
Hemşireye verilecek diye bir minik hurç hazırladım koca valizin içinde bir o bir de benim depend
Ben attım hep canım hiç bi sıkıntıda yaşamadımKızlar kurutma makinesine attınız mı bebek kıyafetlerini ya. Düşük devirde yıkıyoruz çürücek askıda kıyfetlerbide kurutma ne güzel toz neyin topluyor diye içim gidiyor benim atan varsa atcam
Ay en iyisini yapmışsın, bende daha yıkamadım pişmanım beklettiğim içinBen 28 de hazırladım valla çevremdekiler çok erken dedi ama iyiki yapmışım şuan hiç halim enerjim yok ütüye çamaşıra
Ben hiç inanmıyorum o kadar çok ağrım var ki b12 100 lerde kan düşük vitamin bile toparlamiyorBencede 40 yaşında dogurmayin anam.yenilenicez filan hikaye anam ağlıyor
Ya yıkaması güzel kısmı ütü kısmı çok fena. Hep böyle tek tek ütülenmicek dimi shshhshshshsOff yıkama işi bitecek bir de çanta hazırlığı varyavaştan strese giriyorum. İnşallah önümüzdeki 2 hafta içinde tamamlıcam öyle niyet ettim
Canım pişik kresmi mustela aldım şampuanda incia aldım araştırmalarım sonucu bunlarda karar kıldım. Kardeşim yeni doğum yaptı o da kullanıyor çok memnun. Karar vermesi kolay oldu. Bebek bezi de molfix premium aldım.Arkadaşlar pişik kremi şampuan gibi şeyler için fikir verirmisinz ya karar veremiyorum ne alsam
İyi ki yapmışsın yapmadıkça yapamıyor insan. Yıkadım üyüledim dolaba koydum anca şükür ama çantaya yerleştirmem lazım ikinci çovukta gerçekten insan salıyormuşBen 28 de hazırladım valla çevremdekiler çok erken dedi ama iyiki yapmışım şuan hiç halim enerjim yok ütüye çamaşıra
Kurutma benim her şeyim bebeğim. Bir de kedi var evde tüyleri de alıyor bence daha iyi oluyorKızlar kurutma makinesine attınız mı bebek kıyafetlerini ya. Düşük devirde yıkıyoruz çürücek askıda kıyfetlerbide kurutma ne güzel toz neyin topluyor diye içim gidiyor benim atan varsa atcam
Valla ben ilk kızımda bir tek doğmadan önce yıkayıp ütülemiştim bi daha da hiç uğraşmadımYa yıkaması güzel kısmı ütü kısmı çok fena. Hep böyle tek tek ütülenmicek dimi shshhshshshs
Hahahahaha limoncum seni yerimValla ben ilk kızımda bir tek doğmadan önce yıkayıp ütülemiştim bi daha da hiç uğraşmadımbi süre sonra yere düşen emziği de bişey olmaz yaaa diye ağzına tıktığın seviyeye ulaşıyorsun
Canim once muayeneye git oyle konusursun. Hangi yakadasin bilmiyorum ama medipol mega, koc universitesi hastanesi baya tesekkullu. Fiyatlarini bilmiyorum. Ben medipol bahcelievlere gidiyorum fiyatlar orada daha uygun oraya da bakabilirsin.hastanelerin beni kabul edip etmeyeceğini nasıl öğrenicem arayarak öğrenemem heralde ne dicem sizin hastaneniz tam teşekküllü mü böyle bi durumum var vs mi desem napsam bilemedim
Ben pazartesi tasiniyorum bir de. Hic bir sey hazir degil ne yikandi ne utulendi tasinicam sonra yaparim dedim. Su an dogursam cocuga yikanmamis seyleri verir evdeki camasir sulu seyi giyerim gibime geliyorAy en iyisini yapmışsın, bende daha yıkamadım pişmanım beklettiğim içinyıkaması var ütüsü var, çanta hazırlama var.. varda vaaaar bitmiyor Bugün doğuracak olsam giyecek pijamam bile yok (derli toplu, insan içnide giyebileceğim)
Aynen ben de oyleydim. Ben de sadece yikayip utulemistim. Biberonlari da yikayip kaynatmistim. Sonrasinda su icene kadar biberon emzik tutmadi bir daha gerekmedi. Kardesimin hocasi bebekler icin Allah askina o cocuk o kanaldan gecip doguyor o kadar dayaniksiz mi demisti cok mantikli gelmistiValla ben ilk kızımda bir tek doğmadan önce yıkayıp ütülemiştim bi daha da hiç uğraşmadımbi süre sonra yere düşen emziği de bişey olmaz yaaa diye ağzına tıktığın seviyeye ulaşıyorsun
Nasıl geçti kontrolÂmin canım âmin şu an kilosu gayet güzel her bebek 3 3,5 kg doğacak diye bir şey yok
Benim de bugün tekrar kontrolüm var
Mikropla da tanışacaklar o bağışıklık öyle ya da böyle gelişecek çok da şeyapmamak lazımHahahahaha limoncum seni yerimçok güzeller çok tatlılar minicik mutlu oluyorum ama ben ütü yapmamak için kurutmanın başını bekleyen insanım katlayayım anında kırışmasın diye. Annemde diyor ki ben senin kıyafetlerini 6 ay elimde yıkayıp ütüledim mikrop kapma diye
Ya evet bu çok doğru gerçekten ekstra hassas oluyor fazla dikkat edince. İnsan yine elinden geleni yapmak istiyor ama şartları da zorlayıp kendini strese sokmamak lazım. Sonra zaten parkta toprak yiyorlarCanim once muayeneye git oyle konusursun. Hangi yakadasin bilmiyorum ama medipol mega, koc universitesi hastanesi baya tesekkullu. Fiyatlarini bilmiyorum. Ben medipol bahcelievlere gidiyorum fiyatlar orada daha uygun oraya da bakabilirsin.
Ben pazartesi tasiniyorum bir de. Hic bir sey hazir degil ne yikandi ne utulendi tasinicam sonra yaparim dedim. Su an dogursam cocuga yikanmamis seyleri verir evdeki camasir sulu seyi giyerim gibime geliyorsurekli bunu dusunuyorum cunku bu bebis nedense cok da beklemeyecek gibi hissediyorum umarim oyle olmaz
Aynen ben de oyleydim. Ben de sadece yikayip utulemistim. Biberonlari da yikayip kaynatmistim. Sonrasinda su icene kadar biberon emzik tutmadi bir daha gerekmedi. Kardesimin hocasi bebekler icin Allah askina o cocuk o kanaldan gecip doguyor o kadar dayaniksiz mi demisti cok mantikli gelmistitabiki dikkat edicez ama fazla sakinan bebek mikroplara daha dayaniksiz oluyor ilk aylar extra dikkat etmek yeterli. Sonra yavastan tanissin mikroplarla. Ben kizimin yaninda supurge acmadim tozu cekmesin diye simdi ev tozuna alerjisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?