2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
İkinci çocukta insan aşırı salıyor ya biberon emzik kaynatmayı yıkamayı bırak daha alışveriş bile yapmadım adam akılı bu haftasonu halledicem inş
Ben de bir türlü çantayı hazırlayamadım ya
Hemşireye verilecek diye bir minik hurç hazırladım koca valizin içinde bir o bir de benim depend

Offff yikadim kurutmaya attim utuledim ama panik tuttu valla sicaktan. Yoo daha utu yapmam sanmiyorum. Eskiler bunlari mi yapiyo diyorum . Biberon vs icin ayri deterjan almam gerektigini simdi akil etmem peki ben sadece kaynatcam simdilik . Su valizi hazirlasaydim daha bisey yapmicam

Hemşireye verilecek diye bir minik hurç hazırladım koca valizin içinde bir o bir de benim depend
Off yıkama işi bitecek bir de çanta hazırlığı var yavaştan strese giriyorum. İnşallah önümüzdeki 2 hafta içinde tamamlıcam öyle niyet ettim

Ben 28 de hazırladım valla çevremdekiler çok erken dedi ama iyiki yapmışım şuan hiç halim enerjim yok ütüye çamaşıra

Ben 28 de hazırladım valla çevremdekiler çok erken dedi ama iyiki yapmışım şuan hiç halim enerjim yok ütüye çamaşıra
Ay en iyisini yapmışsın, bende daha yıkamadım pişmanım beklettiğim için yıkaması var ütüsü var, çanta hazırlama var.. varda vaaaar bitmiyor Bugün doğuracak olsam giyecek pijamam bile yok (derli toplu, insan içnide giyebileceğim)

Off yıkama işi bitecek bir de çanta hazırlığı var yavaştan strese giriyorum. İnşallah önümüzdeki 2 hafta içinde tamamlıcam öyle niyet ettim
Ya yıkaması güzel kısmı ütü kısmı çok fena. Hep böyle tek tek ütülenmicek dimi shshhshshshs

Arkadaşlar pişik kremi şampuan gibi şeyler için fikir verirmisinz ya karar veremiyorum ne alsam
Canım pişik kresmi mustela aldım şampuanda incia aldım araştırmalarım sonucu bunlarda karar kıldım. Kardeşim yeni doğum yaptı o da kullanıyor çok memnun. Karar vermesi kolay oldu. Bebek bezi de molfix premium aldım. Bebek arabası kaldı bi tek almadığım ondada kraft tokyoya karar verdim yani sanırım

İyi ki yapmışsın yapmadıkça yapamıyor insan. Yıkadım üyüledim dolaba koydum anca şükür ama çantaya yerleştirmem lazım ikinci çovukta gerçekten insan salıyormuş

Kızlar kurutma makinesine attınız mı bebek kıyafetlerini ya. Düşük devirde yıkıyoruz çürücek askıda kıyfetler bide kurutma ne güzel toz neyin topluyor diye içim gidiyor benim atan varsa atcam
Kurutma benim her şeyim bebeğim. Bir de kedi var evde tüyleri de alıyor bence daha iyi oluyor

Sol göğsümde ağrı ve batma var. Elimle yokladığımda topluk geliyor. Hafif sıkınca ucu ıslandı. Ne yapacağım ağrının geçmesi için? Süt desem daha doğurmadım ki mastitlik bi durum olmaması lazım. Batma acı nasıl geçer fikri olan var mı

Ya yıkaması güzel kısmı ütü kısmı çok fena. Hep böyle tek tek ütülenmicek dimi shshhshshshs
Valla ben ilk kızımda bir tek doğmadan önce yıkayıp ütülemiştim bi daha da hiç uğraşmadım bi süre sonra yere düşen emziği de bişey olmaz yaaa diye ağzına tıktığın seviyeye ulaşıyorsun

Hahahahaha limoncum seni yerim çok güzeller çok tatlılar minicik mutlu oluyorum ama ben ütü yapmamak için kurutmanın başını bekleyen insanım katlayayım anında kırışmasın diye. Annemde diyor ki ben senin kıyafetlerini 6 ay elimde yıkayıp ütüledim mikrop kapma diye

hastanelerin beni kabul edip etmeyeceğini nasıl öğrenicem arayarak öğrenemem heralde ne dicem sizin hastaneniz tam teşekküllü mü böyle bi durumum var vs mi desem napsam bilemedim
Canim once muayeneye git oyle konusursun. Hangi yakadasin bilmiyorum ama medipol mega, koc universitesi hastanesi baya tesekkullu. Fiyatlarini bilmiyorum. Ben medipol bahcelievlere gidiyorum fiyatlar orada daha uygun oraya da bakabilirsin.
Ben pazartesi tasiniyorum bir de. Hic bir sey hazir degil ne yikandi ne utulendi tasinicam sonra yaparim dedim. Su an dogursam cocuga yikanmamis seyleri verir evdeki camasir sulu seyi giyerim gibime geliyor surekli bunu dusunuyorum cunku bu bebis nedense cok da beklemeyecek gibi hissediyorum umarim oyle olmaz
Aynen ben de oyleydim. Ben de sadece yikayip utulemistim. Biberonlari da yikayip kaynatmistim. Sonrasinda su icene kadar biberon emzik tutmadi bir daha gerekmedi. Kardesimin hocasi bebekler icin Allah askina o cocuk o kanaldan gecip doguyor o kadar dayaniksiz mi demisti cok mantikli gelmisti tabiki dikkat edicez ama fazla sakinan bebek mikroplara daha dayaniksiz oluyor ilk aylar extra dikkat etmek yeterli. Sonra yavastan tanissin mikroplarla. Ben kizimin yaninda supurge acmadim tozu cekmesin diye simdi ev tozuna alerjisi var

Mikropla da tanışacaklar o bağışıklık öyle ya da böyle gelişecek çok da şeyapmamak lazım

Ya evet bu çok doğru gerçekten ekstra hassas oluyor fazla dikkat edince. İnsan yine elinden geleni yapmak istiyor ama şartları da zorlayıp kendini strese sokmamak lazım. Sonra zaten parkta toprak yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…