2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Çok şükür güzel geçti
Bi sıkıntı yok boy kilo su herşey iyi nst temiz 37. Haftada bir daha gidiyoruz çatı muayenesi olacakmışım normal istemiyorum korkuyorum ama doktorumun umrunda değil
Çok sevindimm
Ben en başından beri normal istiyorum ama yaklaştıkca da bir korkmuyo değilim açıkcası ilk doğum yaşamadığım için cahil cesaretim var galiba

Çok sevindimm
Ben en başından beri normal istiyorum ama yaklaştıkca da bir korkmuyo değilim açıkcası ilk doğum yaşamadığım için cahil cesaretim var galiba
Ben daha önce kayıp yaşadım suni sancı almak durumunda kaldım ve uzun sürdü açılma olmadı vs.
Bu olaydan dolayı korkuyorum yani bunu yaşamasaydım belki korkmaz yapmaya cesaretim olurdu

Kızlar biberonları falan yıkadınız mı ya. Bide mochinin şarjlı pompasını almış eşim hepsini önce sivenoyla yıkayıp sonra kaynar suya mı atcazzz
Valla ben sadece beyaz sirkeli kaynar suda 7 8 dakika kaynattim sonra bı sudan geçirdim tekrardan şimdi hastane çantamın içindeama siveno varsa önce onla yıkayıp kaynar suya atabilirsin

Ben daha önce kayıp yaşadım suni sancı almak durumunda kaldım ve uzun sürdü açılma olmadı vs.
Bu olaydan dolayı korkuyorum yani bunu yaşamasaydım belki korkmaz yapmaya cesaretim olurdu
Ben de cesaretimin sebebinin daha önce tecrübe etmemiş olmam olduğuna eminim. Çok üzüldüm bu arada böyle bir şey yaşamış olmana

Merhaba arkadaşlar, iki hafta önce sinek ısırığı mı ne bu diye düşündüğüm izler büyük şehre gelerek araştırma hastanesine yatırıldığım bi maceraya döndü. Başta puppp sandık ama hamilelikte çok nadir görülen bi otoimmün rahatsızlığı çıktı. Çok şükür bebek ve benim için sağlık riski yok ama her yerimi kaşınan yaralar kapladı, o adrenalinle de hamileliğe dair ne kas kemik ne sırt ağrısı bi şey kalmadı valla. Herhalükarda erken doğum yapmam gerekecek, bugün 33+5’iz, en uzun ne kadar tutabilirsek tutacağız. Hastanede cildiye derdime çare olduğu için moralim de yerine geldi. Ne bi hastane çantası ne de başka hazırlık yapabildim, arabanın bagajına puseti attık geldik. Ama çözülür hepsi, sağlığımız iyi olsun da Dualarınıza talibim, inşallah hafif hasarla atlatacağız bunu da. Sizlerle paylaşmak istedim, beni en iyi siz anlarsınız

Çok geçmiş olsun canım inşallah şöyle bir iki hafta tutarsınız içeride rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin

Geçmiş olsun inşallah sağlıkla zamanında kucağına alirsin canım

Allah yardımcın olsun inşallah tez zaman da şifasını versin

Allah kolaylık versin, umarım zamanında yetişiriz, banada erken gelecek gibi geliyor. Bir an önce bitirmek istiyorum hazırlıkları

Dur bugün doğurma cidden yapmadıkça gözünde büyüyor insanın

Ya evet bu çok doğru gerçekten ekstra hassas oluyor fazla dikkat edince. İnsan yine elinden geleni yapmak istiyor ama şartları da zorlayıp kendini strese sokmamak lazım. Sonra zaten parkta toprak yiyorlar
Yaa evet bir de anaokuluna baslayinca birden cesit cesit hasta oluyorlar.
Basın sagolsun canim cok uzuldum. Ben de biraz tirsiyorum normalden ilki cok zor gecti acilma olmadi suni verdiler ama sezeryandan daha cok korktugum
İcin keske normal olsa diyorum. Ama sezeryan olacaksa da alt takimlar daha fazla yipranmaz diye avutuyorum kendimi
Cok gecmis olsun en uygun ne zamansa o zaman gelsin bebisin insallah. Hepsi olur gider haklisin siz iyi olun da
Allah kolaylık versin, umarım zamanında yetişiriz, banada erken gelecek gibi geliyor. Bir an önce bitirmek istiyorum hazırlıkları
Amiiin umarim dururlar. Ablasini zor getirttiydik biraksam 41-42 haftayi bulacakti bunu da iceride tutmaya caliscam gibi geliyor nedense hep. Neyse demeyeyim oyle seyler vaktinde gelsin hepsi insallah

Ben sırf yaşadıgımdan dolayı sezeryan istiyorum yalan değil bidaha aynı şeyleri yaşıcakmışım gibi geliyor açılmam olmıcak bağıra çağıra cocugumu doğurmaya çalısıcam sanıyorum istemiyorum yani Allah biliyor.
Doktorum bugün eşime bu aklı başında yapar dedi de o gün benim aklım başımdan gitmişti haberi yok

Maşallah hepsini tamamlamssnz ben daha pişik kremi şampuana karar veremiyorum Bebek dogucak nerdeyse sağlıkla kullanalm inşallah

Çok şükür güzel geçti
Bi sıkıntı yok boy kilo su herşey iyi nst temiz 37. Haftada bir daha gidiyoruz çatı muayenesi olacakmışım normal istemiyorum korkuyorum ama doktorumun umrunda değil
Normal doğum denemesi suni sancı ile birlikte deneyip 1 günün ardından sezeryani yaşamış biri olarak ne normalden kork nede sezeryandan sadece bebeğine kavusacagina odaklan
Çok sancılar çektim ona rağmen doğmadı evet keşke sonucuna ulasabilseydim ama olmadı sezeryanda da doğum sonrası çok acı çekiyorsun ağrılar ağrılardan istediğin gibi oturup kalkamiyorsun gulemiyorsun hapsiramiyorsun iki büklüm oluyorsun
Yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık her türlü analar çekiyor erkek olmak varmış diyorum ve noktaliyorum herşey çok güzel olacak ama kötü deneyimler tekrarlanacak diye birşey yok ins bunda herşey kolay olacak

Çok geçmiş olsun bebek ve anne sağlığı yerinde olsun gerisi bir şekilde halledilir.

Sık kontrollerlele günlerini doldurursun inşallah erken doğum riskiyle karşı karşıya kalıp da 38 39larda daha doğum belirtisi yaşamayan örnek çok iyi düşünelim iyi olsun

Kızlar sanırım aranizda ben erkenci davranıp yıkayıp ütüledim bebeğin tüm kıyafetlerini. 33. Haftaydı sanırım bitirmiştim tabi kardeşlerim de yardımcı oldular yoksa tek başına çok zor hele bu sıcaklarda o ütü hastane çantam da hazır darısı yapmayan bacılarıma

Cok gecmis olsun cok zor olmus. Hangisini istiyorsan oyle yap bosver . İkisinin de artilari eksileri var. Benim de ilk dogumum zordu ama ikinciler daha kolay oluyor diyorlar o biraz avutuyor beni. Sonrasinda hizli toparlanmak istiyorum hakkimizda en hayirlisi neyse oyle olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…