- 12 Mart 2019
- 16.373
- 35.855
- 598
Çok şükür güzel geçtiNasıl geçti kontrol
Çok sevindimmÇok şükür güzel geçti
Bi sıkıntı yok boy kilo su herşey iyi nst temiz 37. Haftada bir daha gidiyoruz çatı muayenesi olacakmışımnormal istemiyorum korkuyorum ama doktorumun umrunda değil
Ben daha önce kayıp yaşadım suni sancı almak durumunda kaldım ve uzun sürdü açılma olmadı vs.Çok sevindimm
Ben en başından beri normal istiyorum ama yaklaştıkca da bir korkmuyo değilim açıkcası ilk doğum yaşamadığım için cahil cesaretim var galiba
Valla ben sadece beyaz sirkeli kaynar suda 7 8 dakika kaynattim sonra bı sudan geçirdim tekrardan şimdi hastane çantamın içindeKızlar biberonları falan yıkadınız mı ya. Bide mochinin şarjlı pompasını almış eşimhepsini önce sivenoyla yıkayıp sonra kaynar suya mı atcazzz
Ben de cesaretimin sebebinin daha önce tecrübe etmemiş olmam olduğuna eminim. Çok üzüldüm bu arada böyle bir şey yaşamış olmanaBen daha önce kayıp yaşadım suni sancı almak durumunda kaldım ve uzun sürdü açılma olmadı vs.
Bu olaydan dolayı korkuyorum yani bunu yaşamasaydım belki korkmaz yapmaya cesaretim olurdu
4 sene oldu canım kader unuttuk çok şükür.Ben de cesaretimin sebebinin daha önce tecrübe etmemiş olmam olduğuna eminim. Çok üzüldüm bu arada böyle bir şey yaşamış olmana
Çok geçmiş olsun canım inşallah şöyle bir iki hafta tutarsınız içerideMerhaba arkadaşlar, iki hafta önce sinek ısırığı mı ne bu diye düşündüğüm izler büyük şehre gelerek araştırma hastanesine yatırıldığım bi maceraya döndü. Başta puppp sandık ama hamilelikte çok nadir görülen bi otoimmün rahatsızlığı çıktı. Çok şükür bebek ve benim için sağlık riski yok ama her yerimi kaşınan yaralar kapladı, o adrenalinle de hamileliğe dair ne kas kemik ne sırt ağrısı bi şey kalmadı valla. Herhalükarda erken doğum yapmam gerekecek, bugün 33+5’iz, en uzun ne kadar tutabilirsek tutacağız. Hastanede cildiye derdime çare olduğu için moralim de yerine geldi. Ne bi hastane çantası ne de başka hazırlık yapabildim, arabanın bagajına puseti attık geldik. Ama çözülür hepsi, sağlığımız iyi olsun daDualarınıza talibim, inşallah hafif hasarla atlatacağız bunu da. Sizlerle paylaşmak istedim, beni en iyi siz anlarsınız
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla zamanında kucağına alirsin canımMerhaba arkadaşlar, iki hafta önce sinek ısırığı mı ne bu diye düşündüğüm izler büyük şehre gelerek araştırma hastanesine yatırıldığım bi maceraya döndü. Başta puppp sandık ama hamilelikte çok nadir görülen bi otoimmün rahatsızlığı çıktı. Çok şükür bebek ve benim için sağlık riski yok ama her yerimi kaşınan yaralar kapladı, o adrenalinle de hamileliğe dair ne kas kemik ne sırt ağrısı bi şey kalmadı valla. Herhalükarda erken doğum yapmam gerekecek, bugün 33+5’iz, en uzun ne kadar tutabilirsek tutacağız. Hastanede cildiye derdime çare olduğu için moralim de yerine geldi. Ne bi hastane çantası ne de başka hazırlık yapabildim, arabanın bagajına puseti attık geldik. Ama çözülür hepsi, sağlığımız iyi olsun daDualarınıza talibim, inşallah hafif hasarla atlatacağız bunu da. Sizlerle paylaşmak istedim, beni en iyi siz anlarsınız
Bakalım nasip olursa inşallah4 sene oldu canım kader unuttuk çok şükür.
Böyle olman cok iyi ama sakın düşünme ve normal yapmayı planla
Allah yardımcın olsun inşallah tez zaman da şifasını versinMerhaba arkadaşlar, iki hafta önce sinek ısırığı mı ne bu diye düşündüğüm izler büyük şehre gelerek araştırma hastanesine yatırıldığım bi maceraya döndü. Başta puppp sandık ama hamilelikte çok nadir görülen bi otoimmün rahatsızlığı çıktı. Çok şükür bebek ve benim için sağlık riski yok ama her yerimi kaşınan yaralar kapladı, o adrenalinle de hamileliğe dair ne kas kemik ne sırt ağrısı bi şey kalmadı valla. Herhalükarda erken doğum yapmam gerekecek, bugün 33+5’iz, en uzun ne kadar tutabilirsek tutacağız. Hastanede cildiye derdime çare olduğu için moralim de yerine geldi. Ne bi hastane çantası ne de başka hazırlık yapabildim, arabanın bagajına puseti attık geldik. Ama çözülür hepsi, sağlığımız iyi olsun daDualarınıza talibim, inşallah hafif hasarla atlatacağız bunu da. Sizlerle paylaşmak istedim, beni en iyi siz anlarsınız
Ben pazartesi tasiniyorum bir de. Hic bir sey hazir degil ne yikandi ne utulendi tasinicam sonra yaparim dedim. Su an dogursam cocuga yikanmamis seyleri verir evdeki camasir sulu seyi giyerim gibime geliyorsurekli bunu dusunuyorum cunku bu bebis nedense cok da beklemeyecek gibi hissediyorum umarim oyle olmaz
Dur bugün doğurmaAy en iyisini yapmışsın, bende daha yıkamadım pişmanım beklettiğim içinyıkaması var ütüsü var, çanta hazırlama var.. varda vaaaar bitmiyor Bugün doğuracak olsam giyecek pijamam bile yok (derli toplu, insan içnide giyebileceğim)
Yaa evetYa evet bu çok doğru gerçekten ekstra hassas oluyor fazla dikkat edince. İnsan yine elinden geleni yapmak istiyor ama şartları da zorlayıp kendini strese sokmamak lazım. Sonra zaten parkta toprak yiyorlar
Basın sagolsun canim cok uzuldum. Ben de biraz tirsiyorum normalden ilki cok zor gecti acilma olmadi suni verdiler ama sezeryandan daha cok korktugumBen daha önce kayıp yaşadım suni sancı almak durumunda kaldım ve uzun sürdü açılma olmadı vs.
Bu olaydan dolayı korkuyorum yani bunu yaşamasaydım belki korkmaz yapmaya cesaretim olurdu
Cok gecmis olsun en uygun ne zamansa o zaman gelsin bebisin insallah. Hepsi olur gider haklisin siz iyi olun daMerhaba arkadaşlar, iki hafta önce sinek ısırığı mı ne bu diye düşündüğüm izler büyük şehre gelerek araştırma hastanesine yatırıldığım bi maceraya döndü. Başta puppp sandık ama hamilelikte çok nadir görülen bi otoimmün rahatsızlığı çıktı. Çok şükür bebek ve benim için sağlık riski yok ama her yerimi kaşınan yaralar kapladı, o adrenalinle de hamileliğe dair ne kas kemik ne sırt ağrısı bi şey kalmadı valla. Herhalükarda erken doğum yapmam gerekecek, bugün 33+5’iz, en uzun ne kadar tutabilirsek tutacağız. Hastanede cildiye derdime çare olduğu için moralim de yerine geldi. Ne bi hastane çantası ne de başka hazırlık yapabildim, arabanın bagajına puseti attık geldik. Ama çözülür hepsi, sağlığımız iyi olsun daDualarınıza talibim, inşallah hafif hasarla atlatacağız bunu da. Sizlerle paylaşmak istedim, beni en iyi siz anlarsınız
Amiiin umarim dururlar. Ablasini zor getirttiydik biraksam 41-42 haftayi bulacakti bunu da iceride tutmaya caliscam gibi geliyor nedense hep. Neyse demeyeyim oyle seyler vaktinde gelsin hepsi insallahAllah kolaylık versin, umarım zamanında yetişiriz, banada erken gelecek gibi geliyor. Bir an önce bitirmek istiyorum hazırlıkları
Ben sırf yaşadıgımdan dolayı sezeryan istiyorum yalan değil bidaha aynı şeyleri yaşıcakmışım gibi geliyor açılmam olmıcak bağıra çağıra cocugumu doğurmaya çalısıcam sanıyorum istemiyorum yani Allah biliyor.Yaa evetbir de anaokuluna baslayinca birden cesit cesit hasta oluyorlar.
Basın sagolsun canim cok uzuldum. Ben de biraz tirsiyorum normalden ilki cok zor gecti acilma olmadi suni verdiler ama sezeryandan daha cok korktugum
İcin keske normal olsa diyorum. Ama sezeryan olacaksa da alt takimlar daha fazla yipranmaz diye avutuyorum kendimi
Cok gecmis olsun en uygun ne zamansa o zaman gelsin bebisin insallah. Hepsi olur gider haklisin siz iyi olun da
Amiiin umarim dururlar. Ablasini zor getirttiydik biraksam 41-42 haftayi bulacakti bunu da iceride tutmaya caliscam gibi geliyor nedense hep. Neyse demeyeyim oyle seyler vaktinde gelsin hepsi insallah
Maşallah hepsini tamamlamssnz ben daha pişik kremi şampuana karar veremiyorum Bebek dogucak nerdeyseCanım pişik kresmi mustela aldım şampuanda incia aldım araştırmalarım sonucu bunlarda karar kıldım. Kardeşim yeni doğum yaptı o da kullanıyor çok memnun. Karar vermesi kolay oldu. Bebek bezi de molfix premium aldım.Bebek arabası kaldı bi tek almadığım ondada kraft tokyoya karar verdim yani sanırım
Normal doğum denemesi suni sancı ile birlikte deneyip 1 günün ardından sezeryani yaşamış biri olarak ne normalden kork nede sezeryandan sadece bebeğine kavusacagina odaklanÇok şükür güzel geçti
Bi sıkıntı yok boy kilo su herşey iyi nst temiz 37. Haftada bir daha gidiyoruz çatı muayenesi olacakmışımnormal istemiyorum korkuyorum ama doktorumun umrunda değil
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, iki hafta önce sinek ısırığı mı ne bu diye düşündüğüm izler büyük şehre gelerek araştırma hastanesine yatırıldığım bi maceraya döndü. Başta puppp sandık ama hamilelikte çok nadir görülen bi otoimmün rahatsızlığı çıktı. Çok şükür bebek ve benim için sağlık riski yok ama her yerimi kaşınan yaralar kapladı, o adrenalinle de hamileliğe dair ne kas kemik ne sırt ağrısı bi şey kalmadı valla. Herhalükarda erken doğum yapmam gerekecek, bugün 33+5’iz, en uzun ne kadar tutabilirsek tutacağız. Hastanede cildiye derdime çare olduğu için moralim de yerine geldi. Ne bi hastane çantası ne de başka hazırlık yapabildim, arabanın bagajına puseti attık geldik. Ama çözülür hepsi, sağlığımız iyi olsun daDualarınıza talibim, inşallah hafif hasarla atlatacağız bunu da. Sizlerle paylaşmak istedim, beni en iyi siz anlarsınız
Cok gecmis olsun cok zor olmus. Hangisini istiyorsan oyle yap bosver . İkisinin de artilari eksileri var. Benim de ilk dogumum zordu ama ikinciler daha kolay oluyor diyorlar o biraz avutuyor beni. Sonrasinda hizli toparlanmak istiyorumBen sırf yaşadıgımdan dolayı sezeryan istiyorum yalan değil bidaha aynı şeyleri yaşıcakmışım gibi geliyor açılmam olmıcak bağıra çağıra cocugumu doğurmaya çalısıcam sanıyorum istemiyorum yani Allah biliyor.
Doktorum bugün eşime bu aklı başında yapar dedi de o gün benim aklım başımdan gitmişti haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?